Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Bizde temmuzda başlıyacağız tedaviye Allah herkesin gönlüne göre versin inş. ne kadar tutar acaba tedaviye başlayanlar ne kadar ödedi beni bilgilendirir misiniz

canım bende bu ay başladım iğnelerimin 5,günü,gitmeden önce merkezi ara ne zaman gelmen konusunda sana fikir verirler sana

Bizde temmuzda başlıyacağız tedaviye Allah herkesin gönlüne göre versin inş. ne kadar tutar acaba tedaviye başlayanlar ne kadar ödedi beni bilgilendirir misiniz

canım hastaneye 3300 tl ödüyosun,ilaçlarda aldığın yere göre değişiyo ilaçlar tahmini 3000 tutuyo,ben bu ay başaladım tedaviye 2 ay başlaymadık kirst oluştu olmadık anada yumurtalar eşit büyğklükte değildi,raabime şükürler olsun bu ay başladık,bugün iğnelerimin 5,günü yarın kontrolüm var güzel şeyler olumlu şeyler düşün,stres çok önemli biliyosunki,raabim hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini alırız isteyen herkese versin Rabbim zamanı gelmişse bi şey de bahane oluyor işte

canım bizde 3000 lıra ödemıştık, nasıl 1000 lıraya denk geldı merak ettım

bana puregon verdi doktor 175le başladık sora daha da düştü doz,gonal f kullananların daa fazla tutuyor sanırım.menopuru da 2 kutu almıştım hepsi bitmemişti.çatlatıcı,prognex iğne fln o kadar tuttu.benim vücudum fazla yanıt verdi ilaçlara çok yumurta oluştu hatta ohss oldum transferim ertelendi donduruldu bebişler.vücudun verdiği tepkiyle alakalı yani

hmm evet o yonde duşunmemıstım

canım nasıl sonuç??

olmadı canım,embriyolar biri 6 biri 5 hücreli olan transfer edildi sonuç hüsran oldu zaten kemal beyde %30 şans verdi transferden önce istenildiği gibi değildi,yumurtalarım içe dönük büzüşmüş şekildeymiş,embriyo bile donduramadık,yumurtaların hepsi 2,kaliteydi,şans bizden yaa değildi,demmeki bu ay bizim için hayırlı değildi rabbim vermedi,sen naptın

diğer forumdan okudum sonucunu özel msj hakkım olmadığı için yazamadım sana.hiç üzülme hayırlısı buymuş diyip maddi durumun elverdiğinde ve kendini iyi hissettiğinde denemeye devam.yeğenim 3.gün embriyosu ve 3 hücreliydi ve bikaç gün sonra 1 yaşını doldurcak.nolcağı belli olmaz yani..benim ohss nedeniyle ertelendi transfer 5 tane dondurulmuşumuz var,tahminen 1 ay sonra olur transfer..

sağolasın canım,ilaçların vücuttan atılımı içi enaz 3 ay geçmesi gerekiyomuş belki bu zaman zarfında kendiliğinden olur,sendende güzel haberler bekliyom,çokmu yumurtan oluştu transfer ertelendi canım,ben bu tedavi sürecinde şunu öğrendimki herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyo,ama birgün bizimde bebişlerimiz olucak inş.bu yol çok uzun stresli olsada bebişlerimiz için herşeye değer

inşallah kendiliğinden olur baksana forumlarda öyle bir sürü örnek var doğaldan ikizi olan bile var :) ewt cnm 42 yumurta oluştu o yüzden ertelendi..herşey güzel olacak inşallah :)

inşallah kendiliğinden olur baksana forumlarda öyle bir sürü örnek var doğaldan ikizi olan bile var :) ewt cnm 42 yumurta oluştu o yüzden ertelendi..herşey güzel olacak inşallah :)

maşallah canım,ne kadar çok,onlar seni sıkıntıya sokmuştur,karnın falan şiştimi,benim çok şişti,rabbim yardımcımız olsun,bend ec.tesi kadın doğumcuya gittim idrar yollarımda adet dönemi bittikten sonra koku oluyodu onun için ban açok moral veri iyi geldi,muayen etti dediki sende enfeksiyon oluşmuş bu enfeksiyonun üzerine ilişki olup,aşılama v etüp bebek yapılınca rahim girişinde geniş alan yayılmış enfeksiyon var dedi yarlar mevcut çok kafana takma dedi,önemli olan bebek dedi,bana ilaç fitil verdi,eşimee ilaç verdi,onları kullanıyom,bende sormam gereknelri sordum,ilişkien sonra en fazla 5 dakika yatmanın gerekli olduğunu,ayakları havaya kaldırmanın gereksiz olduğunu soğan suyunun,maydanoz suyunun faydası olmadığını önemli olan stresi yenmek olduğunu söyledi canım,benden önce bir hasta vardı ikiz bebek bekliyomuş,onlarda antalya tüp bebeğe gitmişler sanırım2 de olmuş,rabbim yardım etin hepimize

Bugün adetim ilk günü. Yarın 4 te Kemal beyden randevu aldık. İnşallah tedaviye başlıyorum

bizde 12 si gibi başlıyoruz tedaviye doktorumuz kemal bey.hakkımızda hayırlısı inş belki karşılaşırız orda lojmanda mı kalıcaksınız.bilgilendirelim birbirimizi destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…