- 30 Mart 2013
- 77
- 2
- 48
5 aydır kemal beye gideceğiz. İşlerden kendimize zaman kalmıyor. ilk randevuya gittim üzerinden 5 ay geçti. Haziranda başlıyorum artık. yaşım 38. Allah yardımcımız olur inşallah. Adetimin 2. günü gideyimmi? daha önce yine görüşmem gerekir mi
Bizde temmuzda başlıyacağız tedaviye Allah herkesin gönlüne göre versin inş. ne kadar tutar acaba tedaviye başlayanlar ne kadar ödedi beni bilgilendirir misiniz
Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini alırız isteyen herkese versin Rabbim zamanı gelmişse bi şey de bahane oluyor işte
kimsecikler yok,yarın test günü inşaallah hayırlı güzel haberler alırım
tatlım ilaçların fiyatları kişiye göre değişiyor arkadaşın 3000 tutmuş,bana da 2000 demişlerdi ama benim 1000 lira tuttu mesela
canım bizde 3000 lıra ödemıştık, nasıl 1000 lıraya denk geldı merak ettım
bana puregon verdi doktor 175le başladık sora daha da düştü doz,gonal f kullananların daa fazla tutuyor sanırım.menopuru da 2 kutu almıştım hepsi bitmemişti.çatlatıcı,prognex iğne fln o kadar tuttu.benim vücudum fazla yanıt verdi ilaçlara çok yumurta oluştu hatta ohss oldum transferim ertelendi donduruldu bebişler.vücudun verdiği tepkiyle alakalı yani
canım nasıl sonuç??
olmadı canım,embriyolar biri 6 biri 5 hücreli olan transfer edildi sonuç hüsran oldu zaten kemal beyde %30 şans verdi transferden önce istenildiği gibi değildi,yumurtalarım içe dönük büzüşmüş şekildeymiş,embriyo bile donduramadık,yumurtaların hepsi 2,kaliteydi,şans bizden yaa değildi,demmeki bu ay bizim için hayırlı değildi rabbim vermedi,sen naptın
diğer forumdan okudum sonucunu özel msj hakkım olmadığı için yazamadım sana.hiç üzülme hayırlısı buymuş diyip maddi durumun elverdiğinde ve kendini iyi hissettiğinde denemeye devam.yeğenim 3.gün embriyosu ve 3 hücreliydi ve bikaç gün sonra 1 yaşını doldurcak.nolcağı belli olmaz yani..benim ohss nedeniyle ertelendi transfer 5 tane dondurulmuşumuz var,tahminen 1 ay sonra olur transfer..
sağolasın canım,ilaçların vücuttan atılımı içi enaz 3 ay geçmesi gerekiyomuş belki bu zaman zarfında kendiliğinden olur,sendende güzel haberler bekliyom,çokmu yumurtan oluştu transfer ertelendi canım,ben bu tedavi sürecinde şunu öğrendimki herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyo,ama birgün bizimde bebişlerimiz olucak inş.bu yol çok uzun stresli olsada bebişlerimiz için herşeye değer
inşallah kendiliğinden olur baksana forumlarda öyle bir sürü örnek var doğaldan ikizi olan bile var :) ewt cnm 42 yumurta oluştu o yüzden ertelendi..herşey güzel olacak inşallah :)
bugün adetim ilk günü. Yarın 4 te kemal beyden randevu aldık. Inşallah tedaviye başlıyorum
Kemal beyin hastaları nerde...............................
Bugün adetim ilk günü. Yarın 4 te Kemal beyden randevu aldık. İnşallah tedaviye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?