bizde 12 si gibi başlıyoruz tedaviye doktorumuz kemal bey.hakkımızda hayırlısı inş belki karşılaşırız orda lojmanda mı kalıcaksınız.bilgilendirelim birbirimizi destek olalım
hayırlı olsun tedavin :) muğladansın sanırım neresi?
hayırlı olsun tedavin :) muğladansın sanırım neresi?
merhaba kızlar
benim 3. denemem. 1 tedavi birde dondurulmuş transferim oldu ikisinide hasan yaptı şimdiki tedavimi kemal bey yapıyor bu gün 8. günümüz. hayırlısı inş bu sefer son olur.
hayırlı olsun inşallah dediğin gibi son olur.bende murat beyle mayısta ilk denememi yaptım ohss nedeniyle transfer olmadı donduruldu bu ay transfer oldu ve dün pozitifi aldık darısı başınızakemal beyi de çok iyi diyorlar onu bilmiyorum ama murat bey gerçekten harika biri.
çok sevindim darısı başımıza inşallah .. bizde dün yumurtalar toplandı bakalım neler olacak ohss olmaktan korkuyorum sen ne zaman anladın ohss olduunu ?
42 yumurta toplandı benden çok yumurta çıkınca direk risk zaten 5 litre su iç dediler günde,,ilk 3 gün içebildim çok şişmedim sonra bulantı kusma başladı 5 aylık hamile gibi şiştim kan değerlerim çıktı parasentez yapıldı 2 litre su çekildi içimden.serumlar filan.kabus gibi kimsenin başına vermesin Allah.çok çok su iç gerçekten çok etkisi oluyor.kaç yumurtan çıktı
20 yumurta toplandı benim. haber bekliorum şuan merkezden aramadılar.:44::44::44:
hayırlı olsun inşallah dediğin gibi son olur.bende murat beyle mayısta ilk denememi yaptım ohss nedeniyle transfer olmadı donduruldu bu ay transfer oldu ve dün pozitifi aldık darısı başınızakemal beyi de çok iyi diyorlar onu bilmiyorum ama murat bey gerçekten harika biri.
Tebrik ederim:) Gerçekten zor bir süreç geçirdin, sonucun pozitif olması harika, sağlıkla bebeğini/bebeklerini kucağına alırsın umarım:) Bu arada tekil mi çoğul mu gebelik?
teşekkür ederim inşallah bundan sorası da iyi olur.değerlere göre çoğul olabilir dedi doktor ama pazartesi ultrason var o zaman belli olcak.sen naptın aşılama vardı galiba??
Çok tatlı ya:)
Benim de pozitif ama Beta hcg değerim çok düşük başladığı için doktor düşük riskin normale göre fazla dedi, gebelik kaybı olabilir dedi, Salı günü ultrason var, keseyi görsem de rahatlasam:) Hayırlısı olur inşallah.
inşallah görürüz keseleri salı günü haber ver bende pazartesi yazarım
Kesecikler gorundu mu?
Benim kese boyutum ve betahcg degerlerim bir hafta geriden geliyormus, 10 gun sonra bebek var mi yok mu belli olacakmis, merakla bekliyorum:)
ewt tatlım gördük 2 tane keseyi:) darısı başına artık,,bizde kalp atışları var sırada
arkadaşlar merhaba merkez ve doktorlarıyla ilgili bilgi verirseniz cok mutlu olurum sehır dısından gelcem
ewt tatlım gördük 2 tane keseyi:) darısı başına artık,,bizde kalp atışları var sırada
canım ben kemal özgürün hastasıyım gayet memnunum ama bizim başarılı olamadı,yumurta kalitesiz olduğu için,çalışanlarda ilgili ve güleryüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?