Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

3 denemeın 3 de bu merkzde oldu olmaz olaydı! Bütün hastalara aynı protokol ilacı basıyolarrrrr tek sorunu sperm azlığı yada yumurta kalitesiymiş gibi düşünüp başka hiçbir neden üzerinde durmuyorlar.. Eger biraz araştırıp aklım başıma gelmeseydi dahada perişan olacaktım.. Kan pıhtılaşma testlerini bile amaaan boşver yaptırma pahalı onlar diyen kemal beyin inadına testi yaptırdıımda çıkan sonuca amaan bu arada herkse bu sonuçla geliyo deyip hematolaga gittiğimi söylediğimde iyi madem sana kan sulandırıcı iğne verleim deyişi kulağımdan gitmiyor.. Meger o kan sulandırıcı iğnee kiloya före verilirmiş guatr ilacımı bıraksammı diye sorduğumda sen sen bilirsin demesi cabası meger antikor embriyoya gecermiş ilacı asla bırakmamam. Gerekirmişş daha hangi birini anlatayımm.. Sonuç= 3 tüp bebek denemsi başarızı... O merkeze gideceklere allah sabır versin

gecmış olsun arkadaşım,bılıyorum kı bu soz hıcbır uzuntunu tamır etmez ama...ara ara yazılarını takıp etmıştım,inşallah guzel haberlerını de okuruz bır gun burada..benım de bı normal bır de dondurulmula negatıf denemem var,bız yolumuza Batu beyle devam etme kararı aldık eşimle ve ımcı yontemı kullanarak...senın şimdiki planın nedır?

Doktorum kemal beydi ama sonra murat beyle devam ettik hemsireler ve doktorum her an ulasilabilir oldu ayrica aklimda bir soru kalmadi hersey gayet net gerekli bilgiyi hep veriyorlar.. ilgi ve alaka gayet iyi ben begendim benim İlk deneme pozitif oldu cok sükür

Sunu unutmamak lazım bebeği veren allah bu merkezler sadece birer vesile rahat olmaya calisin arkadaslar
allah isteyen herkese yaşatsın :)

bende 27 yaşındayım. antalya yı düşünüyorum yakın olduğu için istanbul'a gittim geldim fiyatlar çok yüksek

Ben tam bi fiyat çıkaramam 3.300 tedavi artı ilaç masrafı var biraz rica edin indirim yapabilirler belki ben ilk kemal beyle girustum sonra Murat beyde devam ettim toplamayı ve transferi o yaptı cok memnunum tavsiye ederim

gulseda81;
Fiyatı tam hatırlamıyor olabilirim cunku mali durumlarla pek ilgilenemedim esim halletti o yüzden aklımda yanlış da kalmış olabilir canım

bende 27 yaşındayım. antalya yı düşünüyorum yakın olduğu için istanbul'a gittim geldim fiyatlar çok yüksek

benim de aklımda arkadaşın dediği gibi 3300 rakamı kalmış.ilaçlar kişiye göre değişir mesela benim 1000lira tuttu,kimisinin 2000i geçiyor.hastane genel olarak çok iyi,benim doktorum da murat beydi çok memnundum ilk seferde pozitifi gördük ikizlerimiz olacak inşallah.negatif alınca hemen hastaneyi suçlamak çok yanlış bence

Aynen benim de görüşüm boyle hastaneyi suçlamak kolay bi yerde allah razı olsun herseyle ince ince ilgilendiler onlar ellerinden geleni yapıyor bebeği veren allah unutmamak lazım ben de ikizlerime hamileyim ilaç masrafı bende de cok olmadı vücudum cok tepki verdigi için az kullandım zaten tahmini kullanacağın kadar aldırırlar fazla degil :) birde danışmaya ilaç alırken sor orada yakin bi eczane tavsiye ediyor fiyatları makul..

merhaba canım. benimde doktorum kemal bey. toplamayı hasan bey yaptı ohss bende de oldu 36 yumurta toplantı. senin biraz zor olmuş süreç ama sonu güzel olmuş hayırlı olsun sonuna kadar gidersin inşallah. kalp atışlarını duydunuz mu? benim öyle çok şişkinliğim olmadı su iç dediler bana da ama öyle çok su da içmedim rahat geçti. şimdi transferimi bekliyorum. en son 23 yumurta hareketlendi dediler sonra kala kala 2 tanecik kalmış onları da dondurdular. çok tedirginim bende onlarada bişey olacak diye. senin kaç tane dondurulmuşun vardı? çözme aşamasında bişey oldu mu? benim toplamadan sonra bir regl im oldu ikincinin ilk günü haber ver dediler? 2. adetten sonraki süreci anlatırmısın bana neler yapılıyo ilaç kullanılıyor mu kaçıncı gün transfer oluyo? çok soru sordum dimi?

elbette bebeği veren Allah..buna ımanımız öyle tam kı... bır kadın ıcın 3 kere 5 kere hatta cok daha fazla negatıf sonucu gormenın ne demek oldugunu ancak bu özlemı ceken bu duyguyu yaşayan kadınlar anlayabılır arkadaşlar..lutfen kırıp dokmeyın

yok canım merak ediyo insan :) benim de 5.gün 3 tane 6.gün 2 tane donduruldu.2 tane transfer oldu işte.çözülme aşamasında bozulmadılar aynı kaldılar.2.adetten sonra kontrole fln çağırırlar estrofem fln başlarsın bi süre sonra tekrar jel tatradoks prednol fln.benim 5.gün embriyosu oldukları için adetin 20.günü oldu transfer.bugün 12haftamızı doldurduk,kanamalarım fln oldu yakın zamanda hala da devam ediyo ama çok şükür bebeklerle ilgili bi sorun yok :) hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. dualarım seninle :)) bende ikiz çok istiyorum aşılama olduğumda ilk önce ikiz dediler sonra tek dediler onu da kaybettim kalp atışları durdu kürtaj oldum. yani arkadaşım hevesim yarım kaldı. yinede hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bir parmağını bile yapmaya kadir değiliz. Allah büyük..

aynen katılıyorum Allah bana ilk seferde nasip etti yani sana etmedi mi demek istiyosunuz ben bile okurken kırıldım.sizin her şey normal devam etmiştir Allah ın da izniyle olmuştur sebepler dairesinde belki başkasına daha ayrıntılı daha titiz olmak gereklidir.her şey yolunda gitti bende memnun kaldım sizinde 3 deneme 5 denem olsaydı hiç mi sormıycaktınız ne oluyor diye.Allah tüm isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım benim çok üzüldüm bi kaç kere profiline baktım senden güzel haberler bekledim Allah sabır versin.Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek versin.istanbulu düşünmezmisin orada da çok kaliteli hastaneler var Allah yardımcın olsun

ıst.da merkez ısmı verırsen belkı faydalı olabılır cnm,belkı bırımıze vesıle olur,Rabbım senın de yuzunu sonsuza kadar guldursun evladından

ıst.da merkez ısmı verırsen belkı faydalı olabılır cnm,belkı bırımıze vesıle olur,Rabbım senın de yuzunu sonsuza kadar guldursun evladından
doktorum programında tüp bebek konusunu anlatmışlardı kanald de hani bi kaç doktor beraber yayın yapıyor.eşimle bize çok güven vermişlerdi ant olmazsa orayı düşünürüz demiştik ondan söyledim.Allah razı olsun rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inş

Sadece sperm ve yumurta sorunu varsa tmm ama onun dısında metabolik yada genetik rahatsızlığın varsa hiç bir bilgilride tedavi şekilleride yok kasaphane işte o kadar . Ikı guler yüz le bu iş iyi yapılıyo demek değildir o öyle olsaydı herkes memnun kalırdı.. Kim ne derse desin cahil değilim bu işin kitabını yazabilecek anatomik bilgiye sahibim vah o bilmeyen araştırmayaz güzel insanlarn haline!!

kızlar merhaba,ben 3,5 yıllık evliyim ve eşimden dolayı bebeğimiz olmuyor,eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama beklemek çok zor,1 olumsuz aşılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdik,kemal beye gitmek istiyorum çok tavsiye ettiler ama maddi durum yok,acaba akdeniz tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı,rapor falan çıkıyormuş galiba

Kizlar bana bu antalya tup bebek hakkinda bilgi verebiliisiniz memnun kaldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…