3 denemeın 3 de bu merkzde oldu olmaz olaydı! Bütün hastalara aynı protokol ilacı basıyolarrrrr tek sorunu sperm azlığı yada yumurta kalitesiymiş gibi düşünüp başka hiçbir neden üzerinde durmuyorlar.. Eger biraz araştırıp aklım başıma gelmeseydi dahada perişan olacaktım.. Kan pıhtılaşma testlerini bile amaaan boşver yaptırma pahalı onlar diyen kemal beyin inadına testi yaptırdıımda çıkan sonuca amaan bu arada herkse bu sonuçla geliyo deyip hematolaga gittiğimi söylediğimde iyi madem sana kan sulandırıcı iğne verleim deyişi kulağımdan gitmiyor.. Meger o kan sulandırıcı iğnee kiloya före verilirmişguatr ilacımı bıraksammı diye sorduğumda sen sen bilirsin demesi cabası meger antikor embriyoya gecermiş ilacı asla bırakmamam. Gerekirmişş daha hangi birini anlatayımm.. Sonuç= 3 tüp bebek denemsi başarızı... O merkeze gideceklere allah sabır versin
bende 27 yaşındayım. antalya yı düşünüyorum yakın olduğu için istanbul'a gittim geldim fiyatlar çok yüksek
bende 27 yaşındayım. antalya yı düşünüyorum yakın olduğu için istanbul'a gittim geldim fiyatlar çok yüksek
benim de aklımda arkadaşın dediği gibi 3300 rakamı kalmış.ilaçlar kişiye göre değişir mesela benim 1000lira tuttu,kimisinin 2000i geçiyor.hastane genel olarak çok iyi,benim doktorum da murat beydi çok memnundum ilk seferde pozitifi gördük ikizlerimiz olacak inşallah.negatif alınca hemen hastaneyi suçlamak çok yanlış bence
hayırlı olsun inşallah dediğin gibi son olur.bende murat beyle mayısta ilk denememi yaptım ohss nedeniyle transfer olmadı donduruldu bu ay transfer oldu ve dün pozitifi aldık darısı başınızakemal beyi de çok iyi diyorlar onu bilmiyorum ama murat bey gerçekten harika biri.
merhaba canım. benimde doktorum kemal bey. toplamayı hasan bey yaptı ohss bende de oldu 36 yumurta toplantı. senin biraz zor olmuş süreç ama sonu güzel olmuşhayırlı olsun sonuna kadar gidersin inşallah. kalp atışlarını duydunuz mu? benim öyle çok şişkinliğim olmadı su iç dediler bana da ama öyle çok su da içmedim rahat geçti. şimdi transferimi bekliyorum. en son 23 yumurta hareketlendi dediler sonra kala kala 2 tanecik kalmış onları da dondurdular. çok tedirginim bende onlarada bişey olacak diye. senin kaç tane dondurulmuşun vardı? çözme aşamasında bişey oldu mu? benim toplamadan sonra bir regl im oldu ikincinin ilk günü haber ver dediler? 2. adetten sonraki süreci anlatırmısın bana neler yapılıyo ilaç kullanılıyor mu kaçıncı gün transfer oluyo? çok soru sordum dimi?
yok canım merak ediyo insan :) benim de 5.gün 3 tane 6.gün 2 tane donduruldu.2 tane transfer oldu işte.çözülme aşamasında bozulmadılar aynı kaldılar.2.adetten sonra kontrole fln çağırırlar estrofem fln başlarsın bi süre sonra tekrar jel tatradoks prednol fln.benim 5.gün embriyosu oldukları için adetin 20.günü oldu transfer.bugün 12haftamızı doldurduk,kanamalarım fln oldu yakın zamanda hala da devam ediyo ama çok şükür bebeklerle ilgili bi sorun yok :) hayırlısı olsun inşallah
elbette bebeği veren Allah..buna ımanımız öyle tam kı... bır kadın ıcın 3 kere 5 kere hatta cok daha fazla negatıf sonucu gormenın ne demek oldugunu ancak bu özlemı ceken bu duyguyu yaşayan kadınlar anlayabılır arkadaşlar..lutfen kırıp dokmeyın
canım benim çok üzüldüm bi kaç kere profiline baktım senden güzel haberler bekledim Allah sabır versin.Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek versin.istanbulu düşünmezmisin orada da çok kaliteli hastaneler var Allah yardımcın olsun3 denemeın 3 de bu merkzde oldu olmaz olaydı! Bütün hastalara aynı protokol ilacı basıyolarrrrr tek sorunu sperm azlığı yada yumurta kalitesiymiş gibi düşünüp başka hiçbir neden üzerinde durmuyorlar.. Eger biraz araştırıp aklım başıma gelmeseydi dahada perişan olacaktım.. Kan pıhtılaşma testlerini bile amaaan boşver yaptırma pahalı onlar diyen kemal beyin inadına testi yaptırdıımda çıkan sonuca amaan bu arada herkse bu sonuçla geliyo deyip hematolaga gittiğimi söylediğimde iyi madem sana kan sulandırıcı iğne verleim deyişi kulağımdan gitmiyor.. Meger o kan sulandırıcı iğnee kiloya före verilirmişguatr ilacımı bıraksammı diye sorduğumda sen sen bilirsin demesi cabası meger antikor embriyoya gecermiş ilacı asla bırakmamam. Gerekirmişş daha hangi birini anlatayımm.. Sonuç= 3 tüp bebek denemsi başarızı... O merkeze gideceklere allah sabır versin
canım benim çok üzüldüm bi kaç kere profiline baktım senden güzel haberler bekledim Allah sabır versin.Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek versin.istanbulu düşünmezmisin orada da çok kaliteli hastaneler var Allah yardımcın olsun
doktorum programında tüp bebek konusunu anlatmışlardı kanald de hani bi kaç doktor beraber yayın yapıyor.eşimle bize çok güven vermişlerdi ant olmazsa orayı düşünürüz demiştik ondan söyledim.Allah razı olsun rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşıst.da merkez ısmı verırsen belkı faydalı olabılır cnm,belkı bırımıze vesıle olur,Rabbım senın de yuzunu sonsuza kadar guldursun evladından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?