İlk tüp denememde kromozom incelemesi yapılan sağlıklı bir embriyo transfer edildi ama kimyasal gebelik oldu. Onun dışında başka düşük/gebelik hikayem yok.Cd 56 yı yapan bahçeciden başka yapan varmı bilmiyorum. Antalya da yok. Senin düşük hikayen var mı? Ya da hiç mi tutmadı?
Ben de Antalya merkezdeyim. 5.gün embriyosu ve blastokistinde 5. Aşamasında mı pgt yapıldı
EĞer blastokistinde 5.aşamasına gelmemişti pgt yapılamıyormuş. Bu çok önemli. Bana öyle soylendiBen de Antalya merkezdeyim. 5.gün embriyosu ve blastokistinde 5. Aşamasında mı pgt yapıldı
5.günde yapıldı ama 5.aşama miydi bilmiyorum. Ama bununla ilgili bilimsel bir makaleye rastlamıştım, 3 ayrı evrede pgt yapılabildiğinden bahsediyordu.EĞer blastokistinde 5.aşamasına gelmemişti pgt yapılamıyormuş. Bu çok önemli. Bana öyle soylendi
http://www.bahceci.com/saglik-hizmetleri/genetik/pgt-implantasyon-oncesi-genetik-tani5.günde yapıldı ama 5.aşama miydi bilmiyorum. Ama bununla ilgili bilimsel bir makaleye rastlamıştım, 3 ayrı evrede pgt yapılabildiğinden bahsediyordu.
blastosist aşamasında pgt yapılmasının daha sağlıklı sonuçlar vereceğini söylüyor. ama 5.günün 5.aşaması demiyor. ya da ben anlamadım.
Embriyo biyopsisini 3.günden blastosist evresine ertelenmesi ile mozaisism olasılığına bağlı hata oranı azaltılmıştırblastosist aşamasında pgt yapılmasının daha sağlıklı sonuçlar vereceğini söylüyor. ama 5.günün 5.aşaması demiyor. ya da ben anlamadım.
canım bana dondurulma işlemi öncesi yani 5. güne gelen embriyo sayım 17 yumurtadan sonuç 2 embriyo oldu.beni aradıklarında iki embriyom olduğunu söylediler bende sayı az dediğimde embriyolog hayır normal dedi. Bana böyle bir açıklama yaptı. pgt gönderilmesi için 5. gün ya da 6. gün blastosist inde 5. aşamaaya gelmesi gerekiyormuş. yapılan istatistik sonuçlarına göre 10 yumurtadan ikisi bu aşamaya gelebiliyormuş.blastosist aşamasında pgt yapılmasının daha sağlıklı sonuçlar vereceğini söylüyor. ama 5.günün 5.aşaması demiyor. ya da ben anlamadım.
Merhaba murat bey benden de rahim filmi istedi .Sanırım antalya tüp bebek merkezinde cektirecegim.siz çektirdiniz mı orada ben de anesteziden çok korkuyorum .Bende bugün başladım rahim filmi istedi Murat bey zor mu? Narkozdan da çok korkuyorum Antalya ivf giden var mı?
Ben de kemal beyin hastasiyim .Rahim filmi benimde çektirmem gerekiyor nasıl di sizinki anestesi aldınız mı merkezin rahim filmi cihanı nasıl acıyor muKemal beye başladım gerçekten iyi biri her soruya cevap veriyor. İnşallah sonucu da güzel olur rahim filmimi çekti Allah'a şükür birşey çıkmadı AMH testini bekliyoruz cünkü yumurta rezervem düşükmüş sanırım testlerden sonra tam emin olacak sonra ona göre tedavi başlayacak
Arkadasim bende murat ve kemal beyde muayene oluyordum. Dogru adrestesiniz. Ben oraya baslamadan once anestezili rahim filmi cektirmistim medikalpark ta. Hic korkmayin bir damar yolu aciliyor. ondan sonrasi zaten uyuyorsun kalktiginda islem bitmis oluyor. Uyandiginda regl agrisi gibi agrin oluyor. Sonra geciyor. Ben hatta hemen bi agri kesici igne yaptirdim hemsireye. Yarim saate hicbirseyim kalmamisti. Benki cok korkak bir tipimdir ama hic korkmayinMerhaba murat bey benden de rahim filmi istedi .Sanırım antalya tüp bebek merkezinde cektirecegim.siz çektirdiniz mı orada ben de anesteziden çok korkuyorum .
İnan’ın hiç korkulacak birşey Yok ki ben inanılmaz korkmuştum öyle böyle değil uyuyamadım sabaha kadar korkudan ama çok çabuk bitti geçti hiç birşey anlamadımMerhaba murat bey benden de rahim filmi istedi .Sanırım antalya tüp bebek merkezinde cektirecegim.siz çektirdiniz mı orada ben de anesteziden çok korkuyorum .
Anestezili mı yaptırdınız ben anesteziden çok korkuyorumİnan’ın hiç korkulacak birşey Yok ki ben inanılmaz korkmuştum öyle böyle değil uyuyamadım sabaha kadar korkudan ama çok çabuk bitti geçti hiç birşey anlamadım
ragim filmi çektirmediyse.güllük caddesinde vu işin uzmano var.hasan urcu ona gir.güllük cad.petrol karşısında.internetten bakabilirsin.fiyatlsrı da uygundur.antalya da en iyisidir.Ben de kemal beyin hastasiyim .Rahim filmi benimde çektirmem gerekiyor nasıl di sizinki anestesi aldınız mı merkezin rahim filmi cihanı nasıl acıyor mu
Evet anestezi bende bu yüzden korkuyorum Çünkü yıllar önce 7 saatlik bir ameliyat geçirdim o günden sonra bende fobi kaldı ama bu tedavi de uyku gibi hiç birşey olmuyorAnestezili mı yaptırdınız ben anesteziden çok korkuyorum
Anestezili mı çekiyor yoksa anestesiz mi yeni bir makina çıkmış ç kollu diye anestezi verilmeden asla acı olmuyormuş o makineden kimde var acabaragim filmi çektirmediyse.güllük caddesinde vu işin uzmano var.hasan urcu ona gir.güllük cad.petrol karşısında.internetten bakabilirsin.fiyatlsrı da uygundur.antalya da en iyisidir.
hasan urcu ya sor araştır yaz google aAnestezili mı çekiyor yoksa anestesiz mi yeni bir makina çıkmış ç kollu diye anestezi verilmeden asla acı olmuyormuş o makineden kimde var acaba
Tamamhasan urcu ya sor araştır yaz google a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?