Samara bence gidip bir görüş kemal beyle özellikle.benim arkadaşım da ona gitti 10 senedir çocuğu olmuyodu.şimdi ikizleri var:)bir de vitale de ali fuat bey var o da çok çok iyi.teşhis ve tedavisi mükemmel.bir çok insan duydum ona gidip de tedavi olan çocuk sahibi olan.:)Canim bana bilgi verir misin memnunmusun 1 yildir hamile kalamiyorum son 1 yildir adetlerim lekenmelerle ile 13 gün sürüyor 2 kez catlama iğnesi yaptırdım sonuç sınıf. Antalya da mehmet emin beye gittim beni Makattan muayene edince endometriosizsin dedi ve birtek o teşhis i mehmet bey koydu.unal yirmibeş olsun diğer doktorlar olsun hiç bir şey bulamadı.artik guvenebilecegim bir yere gitmek istiyorum.
ali fuat beyi çok duydum canım peki sence ilk önce ali fuat beye mi yoksa kemal beye mi gideyim kemal bey sadece tüp bebek yapmıyor aşılama da yapıyor sanırsamSamara bence gidip bir görüş kemal beyle özellikle.benim arkadaşım da ona gitti 10 senedir çocuğu olmuyodu.şimdi ikizleri var:)bir de vitale de ali fuat bey var o da çok çok iyi.teşhis ve tedavisi mükemmel.bir çok insan duydum ona gidip de tedavi olan çocuk sahibi olan.:)
samara_ benim kemal beye gitme sebebim erkek infertilitesiydi.şuan düşünüyorum eğer benim tedavi olmam gereken bir durum olsaydı ilk önce ali fuata giderdim.aşılama oluyır mu bilmiyorum kemal özgürde.zaten ali fuata gidersen tedavini yaptıktan sonra tüp bebek yapacaksa kemal özgürün merkezinde yapıyormuş diye duydum.birde ben antalyanın gazipaşa ilçesindeyim yani 2 saat 2.5 saat uzaklıktayım öyle gün aşırı gidemem ne yapacağımı bilemiyorum 15 tatilinde hem kemal bey hem ali beye mi gitsem diyorum artık
bence sen ali fuat beye bir muayene ol. o adama türkiyenin her yerinden geliyo millet taa nerelerden.ama çokkk hastası var.randevusuz gitme.çok kalabalık.o seni yönlendirecektir.baktın içine sinmedi kemal beye de muayene olur bir konuşursun.zaten yanyanalarbirde ben antalyanın gazipaşa ilçesindeyim yani 2 saat 2.5 saat uzaklıktayım öyle gün aşırı gidemem ne yapacağımı bilemiyorum 15 tatilinde hem kemal bey hem ali beye mi gitsem diyorum artık
Cevap yazmıştım ama gelmemiş sanırım. Çok teşekkür ederim. Bir de murat bey erkek infertilitesinde mi uzman acaba? Bir kaç yazı okudum da sanki öyle yazmışlar.Bence murat bey daha anlayisli biri
Tamamdır çok teşekkür ederim. Ben de Kemal beyi beklemeye karar verdim. Biraz daha erteledim :) Bakalım artık nasip kısmet :)Onu bilmiyorum canm ben kemal beyle gorustm ama murat bey de ilgilendi hastaneden cok memnun kaldk
rahim filmi hsg kaç rl çektirdin ? ayrıca bende gitmeye karar versim.antalys gelecek tüp bebek merkezi zamanımı çaldı.mete bey.hayatta önünden bile geçmem.ayeıca hsg çektieip tıkanıklık varsa acaba açabiliyor mu.Kemal beye başladım gerçekten iyi biri her soruya cevap veriyor. İnşallah sonucu da güzel olur rahim filmimi çekti Allah'a şükür birşey çıkmadı AMH testini bekliyoruz cünkü yumurta rezervem düşükmüş sanırım testlerden sonra tam emin olacak sonra ona göre tedavi başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?