Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Samara bence gidip bir görüş kemal beyle özellikle.benim arkadaşım da ona gitti 10 senedir çocuğu olmuyodu.şimdi ikizleri var:)bir de vitale de ali fuat bey var o da çok çok iyi.teşhis ve tedavisi mükemmel.bir çok insan duydum ona gidip de tedavi olan çocuk sahibi olan.:)

ali fuat beyi çok duydum canım peki sence ilk önce ali fuat beye mi yoksa kemal beye mi gideyim kemal bey sadece tüp bebek yapmıyor aşılama da yapıyor sanırsam

birde ben antalyanın gazipaşa ilçesindeyim yani 2 saat 2.5 saat uzaklıktayım öyle gün aşırı gidemem ne yapacağımı bilemiyorum 15 tatilinde hem kemal bey hem ali beye mi gitsem diyorum artık

birde ben antalyanın gazipaşa ilçesindeyim yani 2 saat 2.5 saat uzaklıktayım öyle gün aşırı gidemem ne yapacağımı bilemiyorum 15 tatilinde hem kemal bey hem ali beye mi gitsem diyorum artık
samara_ benim kemal beye gitme sebebim erkek infertilitesiydi.şuan düşünüyorum eğer benim tedavi olmam gereken bir durum olsaydı ilk önce ali fuata giderdim.aşılama oluyır mu bilmiyorum kemal özgürde.zaten ali fuata gidersen tedavini yaptıktan sonra tüp bebek yapacaksa kemal özgürün merkezinde yapıyormuş diye duydum.

bence sen ali fuat beye bir muayene ol. o adama türkiyenin her yerinden geliyo millet taa nerelerden.ama çokkk hastası var.randevusuz gitme.çok kalabalık.o seni yönlendirecektir.baktın içine sinmedi kemal beye de muayene olur bir konuşursun.zaten yanyanalar

ANTALYA TÜB BEBEKTE SON BİR YILDA 2 BAŞARISIZ DENEMEM OLDU.SON OLARAK MEMORİAL DEDE 1 BAŞARISIZ DENEMEM OLDU.SON DENEMEYİ NERDE YAPACAM BİLMİYORUM.NE DOKTORLARA NE HASTANELERE GÜVENİM KALMADI.MADDİ VE MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIM.TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VARMI ARKADAŞLAR

Arkadaşlar bn aranıza yeni katıldım alanyada oturuyrm kemal bey den randevu aldm tüp bebek hakkında hicbir şey bilmiyrm biraz yardımcı olur musunz

Antalya Tüp bebek Güncel bilgisi olan var mı Murat Berkkanoğlu ya da
kemal özgür hakkında IVF nasıl bir merkez fiyat ve başarı oranları nasıl

Antalya Tüp bebek Güncel bilgisi olan var mı Murat Berkkanoğlu ya da
kemal özgür hakkında IVF nasıl bir merkez fiyat ve başarı oranları nasıl

Bende bugün başladım rahim filmi istedi Murat bey zor mu? Narkozdan da çok korkuyorum Antalya ivf giden var mı?

Benden istemediler bnm yumurtalarm toplandiktan sonra cok zor gecti ama degdi bebegime kavusmama az kaldi Allahim sizede nasip etsin murat bey kemal bey cok iyi doktor

Arkadaşlar merhaba antalyada tedavi olmaya karar verdim. Antalya tüp bebek merkezini aradım da yarın için murat bey ve hasan bey müsait dediler. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kemal bey yarın yokmuş??

Onu bilmiyorum canm ben kemal beyle gorustm ama murat bey de ilgilendi hastaneden cok memnun kaldk

Kemal beye başladım gerçekten iyi biri her soruya cevap veriyor. İnşallah sonucu da güzel olur rahim filmimi çekti Allah'a şükür birşey çıkmadı AMH testini bekliyoruz cünkü yumurta rezervem düşükmüş sanırım testlerden sonra tam emin olacak sonra ona göre tedavi başlayacak

rahim filmi hsg kaç rl çektirdin ? ayrıca bende gitmeye karar versim.antalys gelecek tüp bebek merkezi zamanımı çaldı.mete bey.hayatta önünden bile geçmem.ayeıca hsg çektieip tıkanıklık varsa acaba açabiliyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…