Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

amh testini nerde ve ne kadara ysptırdın.amh kendi mi istedi.ben atstüek devlette araştırma da çektirmiştim.pek sağlıklı değil.hsg 2 sene önce çektirdim.hasan urcu var ona mı yoksa kemal beye mi çektirsem bilemedim.nasıl memnun ksldın mı

650 tl sanırım fiyatı narkozlu herşey kolaydı yarım saat dinlenip kalktım hafif perdelenme var dedi Murat berkkanoğlu dün de tedaviye başladım

Şimdilik herşeyden memnunum AMH 120 tl di. Kolaydı hsg de ben sadece anesteziden uyanırken çok ağlıyorum yoksa yarım saat dinlendim evime gittim

antalya ivf de 3.deneme için bekliyorum. 3.deneme dediysem 2 transfer yapıldı sanmayın. sadece 1 kez transfer yapıldı. kimyasal gebelik oldu. ilk seferde 2 embriyom kalmıştı 5.güne.
pgt yapıldı yani kromozom incelemesi, 1 tanesi sağlıklı geldi. onu transfer ettiler ama olmadı. daha sonra ikincide 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu. fakat bu kez pgt yaptırmadık. onun yerine 2.kez yumurta toplatalım dedik. yaşım ileri olduğu için (41 olacağım 2 ay sonra) bir an önce yumurta toplatmamız lazım diye düşündük. malum her ay azalıyor rezerv

3. opu için bu ay iğnelere başlamıştık ama yumurta gelişimi iyi gitmediği için tedaviyi yarım bıraktık. önümüzdeki ilk regl den sonra değil ama 2.regl de başlayacağız yeniden tedaviye. tabi yeteri kadar yumurta olursa... doktorum kemal bey, sakin, gerçekçi, dürüst ve sabırlı biri. beni oraya bir arkadaşım yönlendirdi. kendisi de 4 kez tüp bebek denedi orada fakat olumlu sonuç alamadı. o da benle yaşıttı denediğinde... ben de 3.opu dan sonraki transferlerden de sonuç alamazsam başka bir merkezi deneyeceğim. başka bir göz, başka fikirler işe yarar belki... belli mi olur? ama inşallah gerek kalmaz.

histereskopi çektir ve hsg ne zsmsn çekindin yenile bence sms iyidir kemsl bey.kromozkn analizi ysptır eşinde.smh fsh baktır troid bzktırt yumurts çoğsltıcı hsp kullsn

histereskopi çektir ve hsg ne zsmsn çekindin yenile bence sms iyidir kemsl bey.kromozkn analizi ysptır eşinde.smh fsh baktır troid bzktırt yumurts çoğsltıcı hsp kullsn

histereskopi yaptırmadım ama hsg çektirmiştim 9 ay oluyor. bir sorun yok dediler. yumurtaların kalitesinin ve sayısının artması için coenzym q10, arjinin ve solgarın antioxidan içerikleri olan bir multi vitaminini kullanıyorum yaklaşık 4-5 aydır. haşimato hastasıyım, TSH kullandığım ilaçların etkisiyle sürekli düşüp yükseliyor. FSH a baktırmadım, doktorlar da istemedi. ama AMH 1 civarıydı en son 3-4 ay önce baktırdığımda. Kemal beye kromozom analizi yaptırayım mı dedim gerek yok dedi. o yüzden onu yaptırmadım.

gerçi kemal beye kalsa hiç bişeye, hatta tüp bebeğe bile gerek yoktu, ama 1 yıldır hem tüp bebek deniyoruz hem de doğal yollardan hamile kalabilmek için uğraşıyoruz ama olmuyor işte.

Tedaviniz nasıl gidiyor? yumurta toplama oldu mu? benim de rezervim az ve kemal bey doktorum da.
Yumurtam 5 taneydi ama 2 tane çıktı biri direk çöp oldu ertesi günde diğerinin döllenmedini haber verdiler yani tedavi iptal oldu. Herşey mükemmeldi ama kader sadece o gün Murat bey izinli oldu için başka doktor aradı haber verdi iptali sesin de üzgünlüğü hissettim sonra dr aramasını bekledim aramadı normal olarak düşündüm sonuçta beni takip eden doktor muratbeydi arar konuşur diye düşünmüştüm sonra da çok yoğun hak verdim ben kendim aradım konuştum beklememi istedi

Arkadaslar ben de antalya tup bebek merkezini dusunuyorum esimde de bende de net bi sorun yok .asilama icin rapor cikms ve ilaclarimi almistim.bu ay aşilamayi denicem .olmazsa kendime biraz zaman verip tüpü denocem ,bu merkezden memnun musunuz ? Antalya mi yoksa istanbulu mu denemeli ?

portal da gezinirken yazdığınızı gördüm. bende kemal bey in hastasıydım geçen yıl. daha önce üç transferim olmuştu başka bir hastanede. düşük,kimyasal gebelik ve bir tanesi tutmadı. bir tanıdğım aracılığıyla gittim antalya ıvf ye. aslında çok ilgililer ama benim gibi hastalar için yetersiz kaldı.bana yapılan gonal f yüklemesi 375 ti. fazla yumurta olsun diye dozu yüksek tuttular. diğer hastalara ne kadar veriyorlar bilmiyorum. yüksek ilaçtan dolayı opu öncesi erken çatladı yumurtalarım. ağrılarla gittim yumurta toplamaya sonuç hüsran tabi. 5.güne bir tane geldi. blastokist 2 .aşamada kaldı. pgt istiyordum. ama bir embriyo oluncaa vazgeçtim. transfer edilsin istedim. gebelik oluştu. kalp atışını duyduk ama sonraa kalp durdu ve kürtaj oldum. aradan 7- 8 ay sonra şimdi başka bir merkezdeyim . şunları öğrendim:
iki transfer olumsuz oluyorsa kesinlikle pgt yapılmalı. ama pgt yapılması için de 5. gün embriyosu yeterli değilmiş. 5. gün ve blastokistinde 5. aşamasına gelmesi gerekiyormuş. ancak o şekilde pgt yapılabiliyormuş. bana bunu antalya ıvf de soylemediler.az daha boşu boşuna pgt parası odeyecektim. tedavim devam ediyor benimde başka bir hastanede. bol şans

Ben de ilk ve olumsuz sonuçlanan denemeden sonra bahçeciye gittim. İstanbul zor geldi ve maliyet de çok yükselecekti. 1 kez istanbulda denemektense 3 kez antalyada denerim diye düşündüm ve yeniden antalya Ivf de başladım. Kemal bey baktı yine, 2 folikül gördü, istersen başlamayalım dedi, ben hayır başlayalım dedim. Tedaviden pek umutlu olmadığı için düşük doz verdi iğneleri de. İkinci kontrolde yurt dışında olacağı için başka bir dr un bakacağını söyledi. 3 ya da altında folikül görülürse bence tedaviyi sonlandıralım, önümüzdeki aylarda devam edelim dedi. 2.kontrolde murat bey baktı ve 4 folikül gördü. Ben de devam edelim dedim. Neyse devam edildi, yumurta toplama esnasında da kemal bey yoktu, hasan bey girdi yumurta toplamaya. Sonuçta 4 embriyom 5.güne ulaştı, pgt istemediğimi söylediğim için donduruldu. İlk denememde pgt yapilan sağlıklı embriyo transfer edildiği halde kimyasal gebelik oluştuğu için istemedim pgt yi. (2.opu dan sonra kemal bey "evet hiç umudum yoktu, tedavi yarım kalır, o yüzden çok ilaç vermeyelim dedim ama sonuç beni de şaşırttı" dedi.) Çok özenli değiller, standart tedaviler uygulanıyor ve kişinin geçmişi, başka bir sorununun olup olmadığı irdelenmiyor. Ama benim yaşım ileri olduğu için birden fazla yumurta toplama işlemi olacağını düşünerek yeniden antalya Ivf dedim. Burda cd56 vb. Hiçbir test önerilmedi. Oysa sağlıklı bir embriyo tutunamamıştı. Bu nedenle biraz lara düzen gittiklerini düşünüyorum. Çalışanlardan bazılarının kaba tutumlarına da tanık oldum. Ama bir kez daha deneyelim istediğimiz için olumsuzu görmemeye çalışıyorum. Sanırım siz de bahçeciye başladınız. Dilerim güzel sonuçlar alır bize de umut olursunuz. Ben de bu denemelerde başarılı olamazsak başka bir merkezde deneyeceğim

Evet ben bahçeci de devam etme kararı aldım. Mustafa Bahçeci doktorum. benimde kısmet olursa beşinci transferim olacak.
şöyle söyleyebilirim, bahçecide aklımda soru yok. şunu neden yapmadılar bu neden oldu diye. süreç olumsuz sonuçlanırsa en azından sorularım yok. kış dönemi başladım bahçeciye. daha transferim olmadı. şimdiye kadar yapılmayan eksik tetkikler yapıldı. istanbul da konaklama yapmadım opu hariç. opu da bir gece konaklama şartları var. kış dönemi uçak biletleride uygun olunca günlük gidip geldim. randevularımı ona göre ayarladılar. cq 10 ve solgar multivitamin yazdılar. yumurta gelişiminde etkili olduğunu düşünüyorum. yaşım 36. şöyle söyleyebilirim ki para için yapmıyorlar testleri. ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. cd 56 yeni yapıldı. sonuç bekliyorum. hiç gebelik oluşmayanlar için era testi yapılıyor ayrıca. bana gerek görmediler iki düşük olduğu için önceden. herşeyin hakkımıza hayırlısı. sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim. Havuz sistemi yapıyorlar sanırım sana. bence çok vakit kaybeden imkanlarınız varsa bahçeciye geçin derim. Çünkü maddi olarak hepimiz yıpranıyoruz fazlasıyla.

dün kontrolüm vardı ve hasan beye cd56 testini sordum, "hurafe" dedi. bahçecide yapılıyormuş ama dedim, "bahçeci de yapmaz, o dediğiniz era testidir." dedi. o arada eşim de sorular sormaya başladığı için daha fazla ısrar edemedim. bir de cd 56 testi dediğimde, pek anlamamış gibiydi. vücudun embriyoyu yabancı bir cisim gibi görüp kabul etmemesi, bağışıklık sisteminden kaynaklanan bir durum falan diye açıklamaya çalıştım, yok öyle bişey dedi.

başından beri bu merkezle ilgili en net tespitim: herkese aynı standart tedavileri uyguluyorlar ve başarısızlık durumunda bunun nedeni hiç bir şekilde araştırılmıyor, yeni bir yöntem düşünülmüyor, yeniden aynı standart tedavi baştan başlatılıyor. yani tutarsa bahtınıza... inşallah bu benim son denemem olur, tutar, yoksa yaş olarak şansımı yitirmiş olacağım belki de yakında. 41 oldum. bunlar son şanslarım. dilerim sizinki başarılı olur. güzel haberler alırsanız lütfen yazın.

Benim yumurtaların erken çatlayıncaya bana Kemal bey içi boşmuş demişti. Hasan bey toplamıştı. O da söylemişti erken çatlama diye. Sonra bende Kemal beye yanlışınız var erken çatlama demiştim, ondan sonra konuştular ve erken çatlama olayını kabul ettiler.
Kendim yaptırmasam cd56 yı?? Geçen hafta yapıldı ve önemli olduğunu düşünüyorum.
Karamsarlığa kapılma. Benim ablam 41 yaşında doğum yaptı. Rabbim ol dedikten sonra.. Umarım hepimizin ki başarılı olur. Rabbim isteyen herkese versin, içinde de bizlere

Bu arada belki biliyorsundur ama umut tüp bebek te sigorta geçerli. Umut tüp bebek bahçeci nin Anadolu yakası şubesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…