Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Kızlar bende 2 kere aşılama yaptırdım, 2. Sinin sonucunu dün akşam öğrendim negatif yine çikolata kistim var 3,5 cm kadar. Tüplerimden biri tıkalı, eşimde de sperm yavaşlığı var ama sayısında sıkıntı yok . Antalya dışından geleceğiz, kemal özgür'e gelmeyi düşünüyoruz. Çikolata kisti olup tüp bebekle yüzü gülen var mı ? Lütfen cevap yazın çok umutsuzum umuda ihtiyacım var

Bende dün başladım da adetimin ikinci günüydü banada Doğum kontrol hapı verdi Kemal bey 15 gün kullan gel dedi ama strestejnsormayı unuttuk bu hapı neden veriyor

Bende dün başladım da adetimin ikinci günüydü banada Doğum kontrol hapı verdi Kemal bey 15 gün kullan gel dedi ama strestejnsormayı unuttuk bu hapı neden veriyor
Canım ben en son yazdıktan sınra gittim Kemal beye, testlerime yumurtaşarıma baktı ama adet değildim. ginera verdi, adetin 2. Günü başla 15 gün kullan dedi, 17. Gün gel dedi. Benim hem kisti baskılamak için hem de adet başlangıcını yani tedavinin başlangıcını ayarlıyor bnce. ,çünkü ginerayı bırakınca adet oluyorsun. 17. Gün gittiğinde adetken bakmış olacak bide ve ona göre tedaviye başlayacak.

Başlarmı acaba sen ne zaman gidiceksin tekrar

Canım cvp vermedin

Başlarmı acaba sen ne zaman gidiceksin tekrar
Selam canım , dün migrenim tuttu ne kk ya girebildim ne yazabildim, bugün toparlandım şükür.
Ben 7 nisanda ön görüşmeye gitmiştim. Sonra adet olunca 'ginera' ya başla dedi başladım, 15 gün kullan demişti, ilacı bıraktım 17. Gün yani ilacı bıraktıktan sonraki 2. Gün gel demişti , ilacı bıraktıktan 2 gün sonra adet başluyor zaten. Doktorun amacı tedaviyi adet olunca başlatmak yani başlamayı kendi kontrol ediyor sanırım. Ön görüşmeden sonra benden bi sürü test istemişti onları da yaptırıp ginerayı bırakınca gittim. Testlerde sıkıntı yok dedi ve tedaviye bşladım ben dün. Sen aynen doktorun dediklerini uygula doğum kontrol hapını 15 gün kullan ve git, senden test istedi mi peki?

ama ben zaten adetin ikinci günü gitmiştim canım ama kullan gel dedi anlamadım istedi evet test

kizlar buraya mikroenjeksiyon yaptiran ve tecrubesi olan varmi eşlerden dolayi sizlere onerildimi ?

Tedavileri iz hayirli olsun kizlar. Tez zamanda insallah Allah dualarimizi kabul etsin. Ben de subat ayinda isparta tip fak. 1 basarisiz tup bebek tedavisu gecirdim ve simdi ikinciyi dusunuyorum. 6 yillk evliyim Antalya tup bebek Kemal bey ya da Isparra Hakan Kaya isimlerini duydum. Onerilerinize cok ihtiyacim var.

Kızlar merhava, antalya ivf tüp bebek merkezinde tip bebek fiyatları ile ilgili bilgilendirme yapabilirmisiniz? Özellikle 2018 de tedavi gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Kızlar merhava, antalya ivf tüp bebek merkezinde tip bebek fiyatları ile ilgili bilgilendirme yapabilirmisiniz? Özellikle 2018 de tedavi gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben nisan-mayıs 2018 aylarında tedavi gördüm.
Tedavi için 5750 (merkeze)
İlaç ve iğnelerim 2300 (eczaneye)
tuttu. Bunun dışında eşim için spermle ilgili bi test yapıldı o da cüzi bi miktardı 100 tl nin altındaydı.
İlk ön görüşmeden yumurta toplama tarihine kadar 1 kuruş vermedik. Yumurta toplama günü tedavi ücretini ödedik. Sonrasında 1,5 ay rahim dinlendirme oldu. Temmuzda transfere gittiğimde hastalar konuşurken duydum tedavi ücreti 6500 olmuş.
Verdiğin paraya değer mi değer. Kemal bey bilgi konusunda çok iyi.takipleri ilgileri çok iyi.titiz biyer. Kemal beye teşekküre gideceğim daha inşallah :)

Teşekkürler, bende yan taraftaki vitalede başladım ama tüm işlemler ivf de yapılacak o yüzden sordum

Vitale tüp yapıyormuymuş , yada tedaviyi antalya tüp yapıp takibini kontrolünü mü vitale yapacak. Hayırlı olsun
Evet Ali Fuat hoca takibimi yapacak, ilaçlarımı ayarlayacak, toplama, dondurma ve transfer işlemleri yan tarafta Daha önce 2015 yılında ivf de ilk tüp denememi Murat bey ile yapmıştım, kısmet işte 3. Denemede de orada olacağım, hayırlısı bakalım, yalnız sizin yumurta değerkeriniz çok iyiymiş maşallah, benim rezervim azaldı malesef, umut dünyası işte son bir deneme yapacağız

Merhaba ben de yeniden tedaviye başlamak istiyorum ama bugün görüştüm 10.000 TL civarı dedi Antalya IVF. Acaba Vitalede ne kadara mal olacak sizin tedaviniz? Daha henüz araştırma aşamasındayım. Malum parayı ayarlayana kadar biraz düşünme şansım olacak. Orada doktorunuz da iyi sanırım daha önce ismini duymuştum. Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Hayırlı olsun tedaviniz.

Canım merhaba, ivf pahalı gerçekten, vitale hastalarından5750 tl tüp işlemi alıyor ivf kiii bize çok iyi geldi bu rakam, Ali Fuat hocanın muayene ücreti 85 tl, sanıyorum kontroller sırasında iki kez muayene ücreti verdim, ilaçlar için ise rapor çıjardılar bana normalde 2500-3000 tutan ilaç bedelim 1000 tl anca tuttu, taş çatlasın 7000 tl ye hallettim bu işi!!! Tek can sıkıcı noktqsı Ali Fuat hocanın yoğunluğu, bekleme süreleri maksimum 2 saat ama ben kendisine ve ceneyimine güvenerek, ivf ninde kabaratuarına güvendiğimden böyle bir yol izledik, tavsiye ediyorum şiddetle, bana diğer iki tüp denememde yapmadıkları tedavi yöntemlerini uyguladı sağolsun, dilekleriniz gerçek olsun

Kızlar ben 6 gündür ginera kullanıyorum adetim bitti ama hala kahverengimsi bi akıntı geliyor normal mi bu yoksa bulunduğum yerde bi kadın doğumcudan randevu mu alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…