Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canım hayırlı olsun bebiş sana sımsıkı tutunsun.ananas yemeği unutmaa
dunden beri yyorum canımmm
ya bişe sorcam sendede idrar olayı cokmuydu ben ölüyorum yaa yarımsaate bir hatta bazen daha kısa süre içnde idrara çıkıyorum çıkmazsam baskı yapıyo

canım transferrden 3 gün sonra başladı yani tuvaletimi tutamıyorum ve sık gidiyorum.hasan bey gebelikten dolayı dedi.test günün.ne zaman bide antalyada nerde oturuyosunuz.canım bide ilk 5 gün çok önemli istirat et.hiç bi iş yapma

hayırlısı olsun canım vakti zamanı vardır mutlaka .allahım yar ve yardımcın olsun.ya özel olmazsa sorun kimde bide kaç yaşındaydınn.

canım 32 yaşındayım benim yumurtalık rezervim az çok az yumurta oluyor ve hepsi aynı anda gelişmiyorlar.en büyük sorun o şimdi başka bir doktora gidiyorum daha önceki verilen ilaç dozlarının çok yüksek olduğunu söylüyor.birde kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı kemal bey o testleri yaptırmamaıştı bana gebelik oluşsa bile düşükle sonuçlanıyormuş bu durumda .gebe kalınca iğne ve ilaç kullanmak gerekiyormuş birde bu çıktı başıma napıcaz bakalım

kızlar merhaba
melony hayırlı olsun canım.inşallah güzel haberlerini alırız.kızlar ananası transferden sonramı yiyorsunuz.birde ben çalışıyorum transferden sonra 2-3 gün izin almayı düşünüyorum ama yetmezmi acaba.işyerinde sürekli oturuyorum akşama kadar.ağır değil yani masabaşı umarım sorun olmaz.uzun sürelide izin almak istemiyorum.doktorlar ağır hareketler dışında günlük hayatınıza dönün diyormuş ama yinede insan tedirgin oluyo.hakkımızda hayırlıs.bende bugün adet oldum inşallah bi aksilik çıkmazsa bi dahaki adetle başlıcaz bizde.size doğum kontrol hapı verdilermi kızlar tedaviden 1 ay önce.ben şuan sadece elevit kullanıyorum.

canım veriyolar doğum kontrol hapını.bende kullanmıştım ben ananası transferden bir hafta önce yemeğe başladım.canım zaten bebiş ilk üç günde tutunuyo o önemli.oturduğundada kasık ağrısı hissettiğinde ayaklarını uzatarak oturma imkanı bulursan iyi olur.hayırlısı olsun herşeyinn

günaydın kızlar.
tupuscum hadi hayırlısı canım inşallah bebeğinle ilk buluşman sağlıkla ve güzel geçer.bizleride merakta bırakma.

günaydın kızlar.
tupuscum naptın gittinmi hastaneye grdünmü bebeğini.merakta bırakma bizi inşallah herşey yolundadır canım.melony cim sen naptın nasıl gidiyor ne zmana belli olacak sonuç.hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.tek tek isim saymayayım herkes iydir inşallah kızlar.

cnım iyiyim.pazar günü kanamam oldu çok ağladım pazartesi sabaha kadar.kesin bişi oldu dedim.sabah hastaneye gittim bebeğim ordaydı minicikti ve annesini bırakmamıştı.allahıma şükürler olsun durumu gayet iyi kalp atışı başlamış bu pazartesi bebeğimin ekg si yani kalp grafiği çekilcek.allahım onu benden almasın .görünce insan dahada bağlanıyo allahım hepimizin yüzünü güldürsünn

evet kızlar bugun 8. gunum ve kanamam başladı az daolsa devam ediyor bakcaz artık

günaydınkızlar
tupus ve melony kızlar dualarım sizinle.burda okuduğum kadarıyla tüp bebekte böyle kanamalar olabiliyo.moralinizi bozmayın sakın.maalesef belli bir süre geçene kadar hep diken üstündeyiz acaba bişey olacakmı diye.inşallah bebeişleriniz sımsıkı utunur size.
melonycim kanam oldu diye sakın üzülme moralini bozma.çok okudum böyle kanama lekelenme yaşayıpta pozitif sonucu gören.sadece dikkat et dinlen inşallah hayılırısyla sende burdan müjde vereceksin canım

çok sağol yasmincim.melony hiç üzülme ama doktoru mutlaka ara bana kemal bey proluton iğne verdi.hiç korkma bak benim bebiş benimle ama hiç kalkmaa dinlenn benim kanamam bi günde geçti

çok sağol yasmincim.melony hiç üzülme ama doktoru mutlaka ara bana kemal bey proluton iğne verdi.hiç korkma bak benim bebiş benimle ama hiç kalkmaa dinlenn benim kanamam bi günde geçti

canım aradım benim daha belli olmadığı için bişe vermedi ilaçlara devam et dedi yarın kan testi yaptırcam ona göre hareket etcez canımm sen nasılsın

slm kızlar nasılsınız ben kendimi tanıştırayım size ben ist antalyaya gec edicem carsamba günü eşimin işinden dolayı fakat ist 3 tüp 3 aşılama yaptım sanırım artık antalyada devam ederiz en iyi dr kemal bey sanırım kemal beyin soyadınedir acaba birde hangi merkezde antalya tıpdamı gelcek demi bu merkezler nereye yakın daha cok bilgi verirseniz sevinirim sevgiler

günaydın kızlar.
güneş1977 hoşgeldin.inşallah antalya sana uğur getirir.burda 2 özel tüp bebek merkezi var birde akdeniz ünv.de tüp bebek bölümü var.ama ünivrsitedekini çok tercih eden yok.tabi özellerde ilgi biraz daha yoğun oluyo.antalya tüp bbek merkezi dokuma kepez semtlerine yakın.gelecek tüp bebek merkezi ise larada.bna kalırsa her iki merkezde kaliteli ve başarılı.kemal özgür antalya tüp bebekte görev yapıyor.başarılı bir doktor.antalya tüp bebek merkezi yaklaşık 10 yıllık bir merkez,gelecek 2 yıl olmuş açılalı ama geyet iyi ilerliyor.tavsiyem her iki merkezlede görüş hangisi sana daha olumlu gerlise orayı tercih edersin.ben iki tarafıda gördüğüm için söylüyorum.ikiside gayet iyi merkezler.tercih yapmak zor olacak senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…