Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası antalya uncalıda bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

send9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
2
0
36
Antalya
merhaba
Antalya uncalı tahtakale(karakol) yakınında oturuyorum. 19 aylık oğlum için bakıcı arıyorum. Devlet memuruyum. Ekstra durumlar haricinde sabah 8-akşam 5 çalışıyorum. ilgilenenlerin mesajını bekliyorum.

bizde antalya uncalı karakolun arka tarafında oturuyoruz tahtakalenin arkasındaki sitelerde oturuyoruz babam polis memuru annemde ev hanımı annem çocuk bakıcılığı yaptı daha önceden ve şimdide çocuk bakmak istiyor emin olun kendi çocuğu gbi bakar her şekilde. görüşmek isterseniz haberinizi bekliyorum saygılarımla...

Son düzenleme:

Merhaba biz Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri olarak talebinizle örtüşen hizmetleri sunuyoruz. Çocuk ve bebek bakımı,hasta ve yaşlı bakımı için bakıcılar ve ev hizmetlerinde yardımcı olacak bayan çalışanlar temin ediyoruz. Firma olarak güvenlerinizi boşa çıkarmayacağımızı garanti ederiz.Memnun kalmadığınız takdirde ilk üç ay içerisinde üç kez değişim hakkı sunuyouz. Çalışma şeklimiz, bakıcı ve yardımcı arayan sizlerle çalışanlarımızı ofisimizde randevu sistemiyle buluşturmak esasına dayalıdır.

İLETİŞİM:0(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…