- Konu Sahibi hayal_perisi07
-
İlahi gamzeben pinokyo burnu evet komik bi benzetme olmuş sanırım bunu melism de söylemişti daha önceki mesajlarında belki aynı doktordur hatırlayamadım şimdi :) iyice bak fotolara ben çok inceliyorum ve okuyorum yorumları Antalya olması şart değil yorumların özellikle İstanbul'daki Dr yorumlarını oku ve resimlere bak canım çok fikir veriyor insana. Yorumlardan tecrübe ediyor insan ve azçok kafasında bişeyler oluşuyor. Mesela kalkık olmaz diye düşünmüşsün başta ama olabileceğini görmüşsün fotoları görünce bu çok önemli işte. O yüzden mümkün olduğunca çok örnek ve çok doktor gezmek eniyisi. Ben biraz garanticiyimdir o yüzden hiç acele etmiyorum. Acelen yoksa kafandaki bütün doktorları gör öyle karar ver. Bir de anladığım kadarıyla her doktorun bir tarzı zevki var, yada yapabileceği teknik ve tecrübeler... Evet bunun olması normal ama hastanın da isteği önemli, ben beğenmiyorum yapmam deyip kestirmek de doğru değil bence. Ozaman insan korkarak ve güvensiz girer ameliyata. Karşılıklı hasta Dr diyaloğu çok önemli hatta en önemlisi. Bunu kurarasan zaten işin yarısı bitmiş demek ;-) gerisi biraz şans biraz da Dr tecrübesi becerisi.. Redbutterfly mesela doktoruyla çok iyi iletişim kurmuş ve memnun. İnş hepimizin dileği gibi olur burnuşlar :)))
İlahi gamzeben pinokyo burnu evet komik bi benzetme olmuş sanırım bunu melism de söylemişti daha önceki mesajlarında belki aynı doktordur hatırlayamadım şimdi :) iyice bak fotolara ben çok inceliyorum ve okuyorum yorumları Antalya olması şart değil yorumların özellikle İstanbul'daki Dr yorumlarını oku ve resimlere bak canım çok fikir veriyor insana. Yorumlardan tecrübe ediyor insan ve azçok kafasında bişeyler oluşuyor. Mesela kalkık olmaz diye düşünmüşsün başta ama olabileceğini görmüşsün fotoları görünce bu çok önemli işte. O yüzden mümkün olduğunca çok örnek ve çok doktor gezmek eniyisi. Ben biraz garanticiyimdir o yüzden hiç acele etmiyorum. Acelen yoksa kafandaki bütün doktorları gör öyle karar ver. Bir de anladığım kadarıyla her doktorun bir tarzı zevki var, yada yapabileceği teknik ve tecrübeler... Evet bunun olması normal ama hastanın da isteği önemli, ben beğenmiyorum yapmam deyip kestirmek de doğru değil bence. Ozaman insan korkarak ve güvensiz girer ameliyata. Karşılıklı hasta Dr diyaloğu çok önemli hatta en önemlisi. Bunu kurarasan zaten işin yarısı bitmiş demek ;-) gerisi biraz şans biraz da Dr tecrübesi becerisi.. Redbutterfly mesela doktoruyla çok iyi iletişim kurmuş ve memnun. İnş hepimizin dileği gibi olur burnuşlar :)))
Evet canım kesinlikle çok haklısın.Çok iyi araştırmak gerekiyor mesela ben tam muhammet beye kesin karar verip görüşmeye gidecekken başka sebeple kbb doktoruna gitmemle şimdiki doktorumla tanışmış oldum.Daha önceden o hastanede o doktorun estetik yaptığını bilmiyordum mesela.Konu estetikten açıldı bir ara biz yapıyoruz burada çokta güzel burunlar yaptık deyince ve doktorun ilgisi üzerine bende aşırı güven oluştu.Burada çok konuda okuyorum mesela doktor ameliyat sonrası beni sallıyo, sorularımı geçiştiriyor, soru sormaya korkuyorum diye çok yorumlar okuyorum.Ama dün pazar olmasına rağmen doktorumu aradım burnumun tıkandığını nefes alamadığımı söyledim gayet kibar ve nazik şekilde kullanmam için ilaç verdi teli kapattım iki dakka sonra kendi aradı bir ilaç ismi daha verdi.İstese aramayabilir nasıl olsa parayı aldım umrumda değil diyebilirdi.O yüzden benim için doktorum diğer doktorlar gibi hiç burnu büyük havalı biri değil.Hatta burnunda beğenmediğin yer olursa ameliyat dışı başka yöntemlerle herhangi bir ücret almadan kusurlarını gidereceğini her seferinde söylüyor.Yeterki sen beğen mutlu ol diyor.İnşallah alçım açılınca burnumuda beğenirim.Şimdiden ucu hafif inmeye başladı ve ucunu çok beğeniyorum şimdi
sanırım haklısınız bu konuda çok iyi araştırma gerekiyor mesala ben çok bilgi edinmemiştim kavislimi düzmü inik mi kalkıkmı daha güzel olur bunları bilmiyordum ben hatta doktora demiştim ki kemik alınsın orası yamuk durmasın artık dahada bişey istemiyorum sanırım hatalı konuşma yapmışım oda kemiği çok kafama taktım ortaokuldan beri sanırım oyüzden kemik gidince herşey güzel olacak sandım:s doktorda en mantıklısı yani bazıları geliyor kalkık pinokyo gibi duran burun istiyor hiç güzel durmuyor demişti ama size çok teşekkür ederim yardımlarınıza artık anladım bende kavisli birşey istiyorum kemik yine gitcek hemde daha güzel gitcek
Evet gamzeben hakli doktor, hicbiri cok kalkik ve dimdik burun yapmak istemez cunku yapay duruyor karsidan bagiriyor ben estetikliyim diye :) Artik doktorlar hasta israr etsede kabul etmiyor sanirim burada da okuduklarimizdan azcok anliyoruz, cunku sonucta o dr un reklamida yapilior o burunla ve kim ister begenmedigi itici bir burunla taninmayi. Burada mesele istedigini iyi anlatabilmek ve iyi iletisim kurmak. Mesela hafif kavisli burun kemikli burunlarda sonuc olarak cok hos durmus baktiklarimda, ama kalkik dik burunlar sanki daha yapay gibi... Sen kulakta yaprtiracaksin ikisi birden indirimli olmuyor mu peki, ikili uclu amleiyatlarda cogu dr indirim yapabiliyor. Gerci konusmussundur ama burun 5000 den basliyor ortalama cok pahali degil gibi, tabi senin ikiye katlanacagi icin haklisin fazla olabilir. Ikisine nekadar fiyat veriorlar peki suana kadar gorusmelerinde? Redbutterfly iyi bir fiyata yaptirdi burnunu yanlis yazmiyim ama 3000 civariydi sanirim, kulakta oyle olsa 6000-7000 gibi gayet iyi bir fiyat. Tabi hepsine tektek sor 2-3 bin icin yanlis secim yapma...
kavisli dikik istiyorsa ona demiştirdoktorun öyle demesi çok güldürmüştü beni espiri yapıyor sanmıştım ama o çok dikik çok kavisli burundan bahsediyormuş ama iyi bir insan yaptığı burunlarda güzel yani ama fiyat olmadı işte
hiç duymamıştım şuan ordamıdır acaba görüşseydim iyi olurdu çünkü üşenmicem tek tek gitcem hepsine birini çok beğensemde diğerinede gitcem belki daha da beğenirim :d aklımda kalmasın ciddi bir konu sağlık ama gördüğüm kadarıyla ameliyatı erkene çekmişsin temmuza acele etme canım vaktin varsa zararlı çıkma kafanda karışmış ama şimdi hadibey diyosun başka bişey demiyorsun son çaremi artık hayırlısı olsun bende gökhan özerdeme gittim ilk oda internete yazıyorum antalyada estetisyen diye direk onlar çıkıyor istanbuldada çalışıyorlarmış dedim en iyisi heralde gittim olmadı aslında ilk kavissiz düz kemeri gitsin yeter diyordum şimdi kadınlar klubünde gördüm de kavisli diyorum gökhan beyin pinokyo burnu yapmam demesi çok güldürmüştü beni ama burda kavisli burun gördükçe hiç pinokyo gibi değilmiş daha güzelmiş dedim oda poems adlı arkadaş uyardı öyle anladım bunu
hayır erkene çekmedim ve acelem yok artık bu konuda olucağım zaman olucam ama temmuz diyorum çünkü bazı değişiklikler oldu temmuza kaldı ama kafamın karışık olduğu doğruydu eskide kaldı bikaç doktordan sonra ümidimi yitirmiştim ama toparladım umrumda bile değil bazı şeyleri anladım çünkü nedenini evet buarada bana da o örneği vermişti şaşırmıştım neden diye ama kavisli burunu seviyorum bende birazda kalkık ama belli belirsiz kalkık. kavisim belli olcak ama isterse estetiğim ben desin kime ne güzel olsun da :) sizede inşallah iyi doktor çıkarda sizde istediğiniz kulak buruna kavuşursunuz :)
evet haklısınız bu konuda hemen tamam budur işte dememek lazım araştırıyorum bende acele etmiyorum :) siz çok iyi doktor bulmuşsunuz çoğu doktor bunu demez beğenmediğin yeri ücretsiz düzeltirim kelimesini önce düşünür ya zor beğenen yapısı varsa yada ya kötü yaparsam korkusuyla söyleyemez iyi bir insan ve iyi bir doktor söyler ama güveniyor işte yaparım kusur bulana bedava diyor :)imrendim ne yalan söyliyeyim şimdi ama :)Evet canım kesinlikle çok haklısın.Çok iyi araştırmak gerekiyor mesela ben tam muhammet beye kesin karar verip görüşmeye gidecekken başka sebeple kbb doktoruna gitmemle şimdiki doktorumla tanışmış oldum.Daha önceden o hastanede o doktorun estetik yaptığını bilmiyordum mesela.Konu estetikten açıldı bir ara biz yapıyoruz burada çokta güzel burunlar yaptık deyince ve doktorun ilgisi üzerine bende aşırı güven oluştu.Burada çok konuda okuyorum mesela doktor ameliyat sonrası beni sallıyo, sorularımı geçiştiriyor, soru sormaya korkuyorum diye çok yorumlar okuyorum.Ama dün pazar olmasına rağmen doktorumu aradım burnumun tıkandığını nefes alamadığımı söyledim gayet kibar ve nazik şekilde kullanmam için ilaç verdi teli kapattım iki dakka sonra kendi aradı bir ilaç ismi daha verdi.İstese aramayabilir nasıl olsa parayı aldım umrumda değil diyebilirdi.O yüzden benim için doktorum diğer doktorlar gibi hiç burnu büyük havalı biri değil.Hatta burnunda beğenmediğin yer olursa ameliyat dışı başka yöntemlerle herhangi bir ücret almadan kusurlarını gidereceğini her seferinde söylüyor.Yeterki sen beğen mutlu ol diyor.İnşallah alçım açılınca burnumuda beğenirim.Şimdiden ucu hafif inmeye başladı ve ucunu çok beğeniyorum şimdi
Çok sevindim adına inş daha da iyi olucak:) ne kadar oldu peki şimdi önceki mesajlarını bulamadım kusura bakma oyüzden sordum. Eli hafif deniyor doktorun gerçekten öylemiydi, ve ilgisi nasıl hem öncesi hem sonrası:) heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...
hayır almıyor.sadece arayıp randevu aldım.fotograf cektı.bilgisayarda gosterdı nasıl olabileceğini.
Eki Görüntüle 741372 Eki Görüntüle 741373 Eki Görüntüle 741372 Eki Görüntüle 741373 Eki Görüntüle 741372 Eki Görüntüle 741373
Hadi bey tam anlattığım gibi doğal bir burun yaptı ..darısı basınıza kızlar.su anda ben soylemesem kimse anlamıyor estetikli oldugunu.bu da zaten istedigim seydi.
bayıldım bayıldım bayıldım nazar degmesın masallah
23 Ocakta olmuştum.teşekkür ederim.eli gercekten hafifti.bunu yuzumun az şişmesinden ve az morarmasından anladım.su anda ucunda karıncalanma gibi tuhaf bi uyuşukluk vardı o da gecti..istedigim gibi cok inceltmeden(yani yanlardan mandalla sıkıstırmış gibi daraltmadan) yapmış.umarım 1 yıl içinde burnum tam anlamıyla iyileştiginde de boyle guzel gozukur:)fotograf koydum.umarım gorunuyordur.
23 Ocakta olmuştum.teşekkür ederim.eli gercekten hafifti.bunu yuzumun az şişmesinden ve az morarmasından anladım.su anda ucunda karıncalanma gibi tuhaf bi uyuşukluk vardı o da gecti..istedigim gibi cok inceltmeden(yani yanlardan mandalla sıkıstırmış gibi daraltmadan) yapmış.umarım 1 yıl içinde burnum tam anlamıyla iyileştiginde de boyle guzel gozukur:)fotograf koydum.umarım gorunuyordur.
carpenoctrum lütfen cevap verebilirminiz. bnde hadı beye ameliyat olmak istiyorum. bana yardımcı olursanız cok sevinirim :)
hadi bey ameliyatı nerde yapıyor cnm
bayıldım bayıldım bayıldım nazar degmesın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?