Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

Evet canım kesinlikle çok haklısın.Çok iyi araştırmak gerekiyor mesela ben tam muhammet beye kesin karar verip görüşmeye gidecekken başka sebeple kbb doktoruna gitmemle şimdiki doktorumla tanışmış oldum.Daha önceden o hastanede o doktorun estetik yaptığını bilmiyordum mesela.Konu estetikten açıldı bir ara biz yapıyoruz burada çokta güzel burunlar yaptık deyince ve doktorun ilgisi üzerine bende aşırı güven oluştu.Burada çok konuda okuyorum mesela doktor ameliyat sonrası beni sallıyo, sorularımı geçiştiriyor, soru sormaya korkuyorum diye çok yorumlar okuyorum.Ama dün pazar olmasına rağmen doktorumu aradım burnumun tıkandığını nefes alamadığımı söyledim gayet kibar ve nazik şekilde kullanmam için ilaç verdi teli kapattım iki dakka sonra kendi aradı bir ilaç ismi daha verdi.İstese aramayabilir nasıl olsa parayı aldım umrumda değil diyebilirdi.O yüzden benim için doktorum diğer doktorlar gibi hiç burnu büyük havalı biri değil.Hatta burnunda beğenmediğin yer olursa ameliyat dışı başka yöntemlerle herhangi bir ücret almadan kusurlarını gidereceğini her seferinde söylüyor.Yeterki sen beğen mutlu ol diyor.İnşallah alçım açılınca burnumuda beğenirim.Şimdiden ucu hafif inmeye başladı ve ucunu çok beğeniyorum şimdi

kavisli dikik istiyorsa ona demiştir doktorun öyle demesi çok güldürmüştü beni espiri yapıyor sanmıştım ama o çok dikik çok kavisli burundan bahsediyormuş ama iyi bir insan yaptığı burunlarda güzel yani ama fiyat olmadı işte

Son düzenleme:

sanırım haklısınız bu konuda çok iyi araştırma gerekiyor mesala ben çok bilgi edinmemiştim kavislimi düzmü inik mi kalkıkmı daha güzel olur bunları bilmiyordum ben hatta doktora demiştim ki kemik alınsın orası yamuk durmasın artık dahada bişey istemiyorum sanırım hatalı konuşma yapmışım oda kemiği çok kafama taktım ortaokuldan beri sanırım oyüzden kemik gidince herşey güzel olacak sandım:s doktorda en mantıklısı yani bazıları geliyor kalkık pinokyo gibi duran burun istiyor hiç güzel durmuyor demişti ama size çok teşekkür ederim yardımlarınıza artık anladım bende kavisli birşey istiyorum kemik yine gitcek hemde daha güzel gitcek

Evet gamzeben hakli doktor, hicbiri cok kalkik ve dimdik burun yapmak istemez cunku yapay duruyor karsidan bagiriyor ben estetikliyim diye :) Artik doktorlar hasta israr etsede kabul etmiyor sanirim burada da okuduklarimizdan azcok anliyoruz, cunku sonucta o dr un reklamida yapilior o burunla ve kim ister begenmedigi itici bir burunla taninmayi. Burada mesele istedigini iyi anlatabilmek ve iyi iletisim kurmak. Mesela hafif kavisli burun kemikli burunlarda sonuc olarak cok hos durmus baktiklarimda, ama kalkik dik burunlar sanki daha yapay gibi... Sen kulakta yaprtiracaksin ikisi birden indirimli olmuyor mu peki, ikili uclu amleiyatlarda cogu dr indirim yapabiliyor. Gerci konusmussundur ama burun 5000 den basliyor ortalama cok pahali degil gibi, tabi senin ikiye katlanacagi icin haklisin fazla olabilir. Ikisine nekadar fiyat veriorlar peki suana kadar gorusmelerinde? Redbutterfly iyi bir fiyata yaptirdi burnunu yanlis yazmiyim ama 3000 civariydi sanirim, kulakta oyle olsa 6000-7000 gibi gayet iyi bir fiyat. Tabi hepsine tektek sor 2-3 bin icin yanlis secim yapma...

kesinlikle fiyat için seçim yapmayacağım enfazla bir sene daha beklerim yine olur en iyisi evet indirim oluyorda 9000 falan oldu ama içime sinmesi lazım tam anlamıyla 9000 de az bir miktar değil kaç sene çalışıyor insanlar sonuçta çöp olmamalı burun da sağlıkta parada madem parayı çıkardım gözden tam içime sinen doktor olmalı kibar kişilikli becerikli olmalı

bilemiyorum ama bu forumda antalyada gördüğüm burunlardan beğendiğim hadi nuralın yaptığı bir öğretmendi sanırım onun burnu en güzel gibi görünüyor şimdilik diğerleri dediğiniz gibi tek kemik almış okadar gibi tabii fotoğraf gördüklerime söylüyorum belki görmediğim daha güzel olanlar vardır yanlış anlamayın beni de sanırım doğru yoldayım bakalım günümü aldım zaten göreceğiz neler bekliyor

Son düzenleme:

evet kavis dedim ama dikik çok dikik demedim yani bencede burunda hafif kavis olmalı ve bazı doktorların yaptığı gibi kavis verip kemiği alıp önden çok değişiklik yapmaması çok değişik nasıl oluyor yandan küçücük duran burun önden büyük oluyor anlamıyorum en büyük korkum bu benimde yanda çok hafif kemiğim var ön yamuk duruyor yani delikler eşit değil işte :) doktorda haklı kendince bizde herkes haklı bakalım nolcak :)

hayır erkene çekmedim ve acelem yok artık bu konuda olucağım zaman olucam ama temmuz diyorum çünkü bazı değişiklikler oldu temmuza kaldı ama kafamın karışık olduğu doğruydu eskide kaldı bikaç doktordan sonra ümidimi yitirmiştim ama toparladım umrumda bile değil bazı şeyleri anladım çünkü nedenini evet buarada bana da o örneği vermişti şaşırmıştım neden diye ama kavisli burunu seviyorum bende birazda kalkık ama belli belirsiz kalkık. kavisim belli olcak ama isterse estetiğim ben desin kime ne güzel olsun da :) sizede inşallah iyi doktor çıkarda sizde istediğiniz kulak buruna kavuşursunuz :)

Son düzenleme:

benim estetiğim demesin burnum amaaa güzel olsun :) hadi beyle engin beyle görüştüm hadi bey iyi bir doktor ama biraz daha doktor araştırcam fikir alcam tam olsun olmuşken ciddi bir konu acele etmemek en iyisi ve şu bir kesin kimsenin lafıyla değil kendi kararıyla herşeyiyle bize güven veren doktora olmalıyız ameliyatımz:) kimi memnun olur çünkü istekleri arzuları okadardır başkasının farklıdır beğenmez bunu anladım iyi oldu çünkü ben görüştüğüm bir doktordan emin olarak gittim ama olmadı o elektriği alamadım sanırım sizlede problem yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam herneyse olmadı yoluma bakıyorum artık bu benim fikrim isteklerim biraz daha farklı sanırım:) siz de olmayana bakmayın olmaması hayırlıdır belki de ama acele etmeyin diyorum yinede size tabi yinede siz alıcaksınız bu kararı :)

evet haklısınız bu konuda hemen tamam budur işte dememek lazım araştırıyorum bende acele etmiyorum :) siz çok iyi doktor bulmuşsunuz çoğu doktor bunu demez beğenmediğin yeri ücretsiz düzeltirim kelimesini önce düşünür ya zor beğenen yapısı varsa yada ya kötü yaparsam korkusuyla söyleyemez iyi bir insan ve iyi bir doktor söyler ama güveniyor işte yaparım kusur bulana bedava diyor :)imrendim ne yalan söyliyeyim şimdi ama :)

Son düzenleme:
Burnunuz güzel görünüyor şuan durumu nasıl acaba? Bi de yeni foto koyarsanız çok seviniriz burda birkaç arkadaş Hadi beyi düşünüyoruz da

Hadi bey tam anlattığım gibi doğal bir burun yaptı ..darısı basınıza kızlar.su anda ben soylemesem kimse anlamıyor estetikli oldugunu.bu da zaten istedigim seydi.

Son düzenleme:

23 Ocakta olmuştum.teşekkür ederim.eli gercekten hafifti.bunu yuzumun az şişmesinden ve az morarmasından anladım.su anda ucunda karıncalanma gibi tuhaf bi uyuşukluk vardı o da gecti..istedigim gibi cok inceltmeden(yani yanlardan mandalla sıkıstırmış gibi daraltmadan) yapmış.umarım 1 yıl içinde burnum tam anlamıyla iyileştiginde de boyle guzel gozukur:)fotograf koydum.umarım gorunuyordur.

bayıldım bayıldım bayıldım nazar degmesın masallah

merhaba umarım konuya hakim birileri vardır. bende burun ameliyatı olucam. 6. doktordan sonra artık karar verdim. bir kısmı yalnızca içi iki doktor ise iç ve dış yapılmalı diyordu. sonunda hem iç hem dış yaptırmaya karar verdim. gittiğim doktorlardan en çok içime sinen hadi bey oldu. başka ameliyat olan varsa resim göndebilirmi. birde ücret konusunda bilgi verebilirmisiniz.

ücret hakknda bilgi verebilirmisiniz ?

carpenoctrum lütfen cevap verebilirminiz. bnde hadı beye ameliyat olmak istiyorum. bana yardımcı olursanız cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…