- Konu Sahibi hayal_perisi07
-
Kesinlikle HADİ BEY diyorum. Ocak 25 de ameliyat oldum bende. Ağrısız acısız az morluk az şişlik süreç mükemmel geçiyor diyebilirim. Benim 2. ameliyatımdı ilkinde sadece eğrilik düzeltilmisti ki o bile faciaydı ömrümden ömür gitmişti. bunda estetik olmasına rağmen çok iyi atlattım ve daha doğla bir burun da zaten yapamazdı. Ben öğretmenim ve ameliyattan 15 gün sonra dersler başladı inan okulda bütün öğretmenler bu şiş haliyle bile bayıldılar burnuma ki 15 gün çok az bir süre. Ben de çok araştırdım çok stresli bir süreç fakat Hadi Nural diyorum başka da birşey diyemiyorum. :)
mrh 19 mart 2013 salı günü antalya medstar hastanesinde op.dr.ENGİN ERKAL beye burun ameliyatı oldum.uzun yıllar ertemiştim hatta korkumdan birkaç kez ameliyattan hemen önce de kaçmıştım.bir çok dr gittim hatta bunların içinde çok medyatik isimler ve çok tanınmış hastaneler de vardı kısmetim ve şansım beni ENGİN ERKAL beye getirdi.ben antalya da yaşamıyorum.kapadokya da nevşehirde yaşıyorum ve bir sağlıkcı kardeşiyim abim de antalya da dr.araştırmalarımız bizi tamamen bir tesadüf eseri engin beye getirdi ve iyikide getirmiş öncelikle hasta psikolojisi konusunda bence alanında uzman o kadar ki sanki uyuşturucu almış gibi hiç korkmadan kuzu kuzu sakin sakin ameliyathanenin yolunu tutuverdim onca yıl korkan ben ameliyathanedeydim ve hiç korkum yoktu.fazlasıyla güvendim engin beye ve oda bu güveni boşa çıkarmadı sağolsun nevşehirden buraya kadar gelmeye ve kendisine kendimi teslim etmeye değdi..çok zahmetli ve uzun bir ameliyattan sonra (ki bu benim burnumun çok sorunlu olmsaından kaynaklıydı) şimdi 14.gün ve ben memnun ,ayrıca mutluyum,engin beyin ilgisine hekimliğine ve emeğine sonsuz teşekkürler...bu haftayı da burda geçirdikten sonra son kontrolümü de olup döneceğim nevşehire ve artık rutin tarihli kontrollerimde geleceğim antalya ya..ilgilenenler için söyleyeyim burun ameliyatı olcaksanız birde op.dr. Engin ERKAL ı tanıyın ve mutlaka muayeneye gidin derim..onun sakin duruşu ve gülümsemesi sorularınıza verdiği net yanıtları sizi ameliyat öncesi mutlaka rahatlatacaktır.....mutlu sağlıklı ve güzel burunlar dilerimmmm...hoşcakalın...
bende antalyayı düşünüyorum estetik için ama bildiğim doktorlar kulaktan duyma hatta biriyle görüştüm 5500 6000 civarı dedi buda pahalı bence onu çıkardım listemden başka kimler var yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen iki üç doktor daha biliyorum hadi nural gökhan uğur seçkin okşar onlara da gitsem fena olmaz sanırım burda çok yardımlaşma yok antalyadan gördüğüm kadarıyla ama yardımcı olursanız memnun olurum
Canım bende 2 gün önce Alanya' da kbb.doktoru Ali Dulum beye özel hastanede ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrasıda çok fazla ilgili.Profilimde resimler var yorum yapmam için çok erken ama şimdilik memnunum doktorumdan.3500 dedi ama pazarlık ettim 3000 liraya anlaştık.Bu fiyata narkoz için tahliller,gece hastanede kalış ücreti ve herşey dahil.Umarımyardımcı olmuşumdur.
en çok istediğimde burun ucumun düzgün olması eşit ve birazda kalkık olması çok korkuyorum yan düzeliyorda genelde önden burun ucu korkutuyor beni öndende foto paylaşabilirmisiniz lütfen
geçmiş olsun alanyada doktor yani nasıl memnunmusunuz bende çok korkuyorum ama olcam narkoz korkoulu rüyam da
Canım şimdilik doktorumun herşeyinden memnunum ama daha yorum yapmam için çok erken.Alçım çıkınca net bir yorum yapabilirim ancak.Eminim ki kimse narkozdan ve ameliyattan benim kadar korkmazdı ben olduysam herkes olur canım hiç korkulacak bişi yokmuş boşuboşuna stres yapmışım bunca zaman.
hadi nural ön görşme ücreti alıyormu
Bu açtığım konuama çok güzel moral oldunuz bana çok teşekkür ederim ama sizin paylaşımlarınızı bulamadım forum karışık alışmam zaman alcak
Burnunuz güzel görünüyor şuan durumu nasıl acaba? Bi de yeni foto koyarsanız çok seviniriz burda birkaç arkadaş Hadi beyi düşünüyoruz da
şu anda durumu iyi gözüküyor.bir sorunum yok.ucunda uyuşmalar hissediyorum bazen:)foto koyacağım.
konuları yazmışsınız teşekkürler bugün başka sayfada konuşmuştum poems adlı arkadaşla buldum bugün konuyu ama albüm göremedim henüz 25 mesaj yazmaya fırsat bulamamıştım :d okudum vegüzel iyi bir hasta memnuniyeti gördüm sonuç istediğiniz gibi olur da mutluluk iki ye katlanır umuyorum ama ben çok korkuyorum bu hafta gün alıcam doktorlarla anlaşırsam randevu aldım bir doktordan hadi nural beyden
ben olimposhastanesinde ragıp özdemirle görüştüm iki hafta önce görüşmem iyi geçti burnumda çok sorun olmadığını hatta hiç sorun olmadığını söyledi ama ben kararlıyım dedim oda tamam kararlıysan ufak düzeltmeler yapılcak dedi konuştuk anlaştık ben öğrenci olduğumdan ağustos gibi gün istedim ama oda 1 mayısta ıspartaya gitcekmiş artık orda göreve başlıcakmış yani oda olmadı şimdi olamam okul da falan konuşulmasını istemiyorum mayısa kadar olcaklar için söylyrm bide olimpsa sorun isterseniz isteklerinizi dinleyip fikir veriyor
hiç duymamıştım şuan ordamıdır acaba görüşseydim iyi olurdu çünkü üşenmicem tek tek gitcem hepsine birini çok beğensemde diğerinede gitcem belki daha da beğenirim :d aklımda kalmasın ciddi bir konu sağlık ama gördüğüm kadarıyla ameliyatı erkene çekmişsin temmuza acele etme canım vaktin varsa zararlı çıkma kafanda karışmış ama şimdi hadibey diyosun başka bişey demiyorsun son çaremi artık hayırlısı olsun bende gökhan özerdeme gittim ilk oda internete yazıyorum antalyada estetisyen diye direk onlar çıkıyor istanbuldada çalışıyorlarmış dedim en iyisi heralde gittim olmadı aslında ilk kavissiz düz kemeri gitsin yeter diyordum şimdi kadınlar klubünde gördüm de kavisli diyorum gökhan beyin pinokyo burnu yapmam demesi çok güldürmüştü beni ama burda kavisli burun gördükçe hiç pinokyo gibi değilmiş daha güzelmiş dedim oda poems adlı arkadaş uyardı öyle anladım bunu
şu anda durumu iyi gözüküyor.bir sorunum yok.ucunda uyuşmalar hissediyorum bazen:)foto koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?