Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fiyat konusunda engin bey ne kadar istiyor ve mümkünse eğer foto paylaşır mısınız?

canım kaç a yaptırmıştın bi de fotografını yollayabilir misin :S bende istiiyrm antlayadayım , istanbul bogaz içi düşünüyordum ama gercekten iyi ve fiyat uygunsa burda yaptırayım :S:S

canım ne kadara oldun bi de özelden fotografını yollayabilir misin :S:S

hadi beyi dün ben aradım 2 3 haftaya görüşmeye gitcem fiyat ortalama olarak verdi 3000 5000 arasıymış konuştuğum kadarıyla iyi bir dr a benziyor telefonda bile sordu isteklerimi msj attım anında geri döndü 10 dk bile geçmedi ilgili birine benziyor benim antalyadan son görüşceğim dr olcak inş.olur yüzyüzede görüştüğümde bu fikirlerim devam eder umarım şimdilik tek paylaşabileceğim bunlar artık nasipse 2 3 haftaya görüştüğümde ayrıntılı olarak paylaşırım :)

Son düzenleme:
artık bir dr daha varrr hadi bey son değil ama artık biri olsun olcak ta hissediyorummm artık yaklaştım amaliyata galiba

Son düzenleme:
en çok istediğimde burun ucumun düzgün olması eşit ve birazda kalkık olması çok korkuyorum yan düzeliyorda genelde önden burun ucu korkutuyor beni öndende foto paylaşabilirmisiniz lütfen

bende antalyayı düşünüyorum estetik için ama bildiğim doktorlar kulaktan duyma hatta biriyle görüştüm 5500 6000 civarı dedi buda pahalı bence onu çıkardım listemden başka kimler var yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen iki üç doktor daha biliyorum hadi nural gökhan uğur seçkin okşar onlara da gitsem fena olmaz sanırım burda çok yardımlaşma yok antalyadan gördüğüm kadarıyla ama yardımcı olursanız memnun olurum

Canım bende 2 gün önce Alanya' da kbb.doktoru Ali Dulum beye özel hastanede ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrasıda çok fazla ilgili.Profilimde resimler var yorum yapmam için çok erken ama şimdilik memnunum doktorumdan.3500 dedi ama pazarlık ettim 3000 liraya anlaştık.Bu fiyata narkoz için tahliller,gece hastanede kalış ücreti ve herşey dahil.Umarımyardımcı olmuşumdur.

geçmiş olsun alanyada doktor yani nasıl memnunmusunuz bende çok korkuyorum ama olcam narkoz korkoulu rüyam da

en çok istediğimde burun ucumun düzgün olması eşit ve birazda kalkık olması çok korkuyorum yan düzeliyorda genelde önden burun ucu korkutuyor beni öndende foto paylaşabilirmisiniz lütfen

fotoğraf paylaşımı yok sanırım öven kaçmış yada fotoğraf koymamış yardım yok hiç burda bende antalya yakın diye tercih ettim ama boşuna mı çıkcak ne gidip görüşeyim biraz daha izin günüme az kaldı bakalım napcam siz buldunuzmu doktor gün aldınızmı

geçmiş olsun alanyada doktor yani nasıl memnunmusunuz bende çok korkuyorum ama olcam narkoz korkoulu rüyam da

Canım şimdilik doktorumun herşeyinden memnunum ama daha yorum yapmam için çok erken.Alçım çıkınca net bir yorum yapabilirim ancak.Eminim ki kimse narkozdan ve ameliyattan benim kadar korkmazdı ben olduysam herkes olur canım hiç korkulacak bişi yokmuş boşuboşuna stres yapmışım bunca zaman.

ama çok güzel moral oldunuz bana çok teşekkür ederim ama sizin paylaşımlarınızı bulamadım forum karışık alışmam zaman alcak

şu anda durumu iyi gözüküyor.bir sorunum yok.ucunda uyuşmalar hissediyorum bazen:)foto koyacağım.

öncelikle geçmiş olsun bende hadi beyi düşünüyorum aslında bir kaç doktor daha duydum ama hadi beyin eli en hafif denmiş ve yorumlar güzel aradım bende madiface lara dedemanın orda dedi randevumu aldım gitcem fiyatıda orda konuşcam kulak estetiğinde nasıl acaba hem kulak hem burun estetiği olucam ne zormuş karar aşaması :d

konuları yazmışsınız teşekkürler bugün başka sayfada konuşmuştum poems adlı arkadaşla buldum bugün konuyu ama albüm göremedim henüz 25 mesaj yazmaya fırsat bulamamıştım :d okudum vegüzel iyi bir hasta memnuniyeti gördüm sonuç istediğiniz gibi olur da mutluluk iki ye katlanır umuyorum ama ben çok korkuyorum bu hafta gün alıcam doktorlarla anlaşırsam randevu aldım bir doktordan hadi nural beyden

hiç duymamıştım şuan ordamıdır acaba görüşseydim iyi olurdu çünkü üşenmicem tek tek gitcem hepsine birini çok beğensemde diğerinede gitcem belki daha da beğenirim :d aklımda kalmasın ciddi bir konu sağlık ama gördüğüm kadarıyla ameliyatı erkene çekmişsin temmuza acele etme canım vaktin varsa zararlı çıkma kafanda karışmış ama şimdi hadibey diyosun başka bişey demiyorsun son çaremi artık hayırlısı olsun bende gökhan özerdeme gittim ilk oda internete yazıyorum antalyada estetisyen diye direk onlar çıkıyor istanbuldada çalışıyorlarmış dedim en iyisi heralde gittim olmadı aslında ilk kavissiz düz kemeri gitsin yeter diyordum şimdi kadınlar klubünde gördüm de kavisli diyorum gökhan beyin pinokyo burnu yapmam demesi çok güldürmüştü beni ama burda kavisli burun gördükçe hiç pinokyo gibi değilmiş daha güzelmiş dedim oda poems adlı arkadaş uyardı öyle anladım bunu

İlahi gamzeben pinokyo burnu evet komik bi benzetme olmuş sanırım bunu melism de söylemişti daha önceki mesajlarında belki aynı doktordur hatırlayamadım şimdi :) iyice bak fotolara ben çok inceliyorum ve okuyorum yorumları Antalya olması şart değil yorumların özellikle İstanbul'daki Dr yorumlarını oku ve resimlere bak canım çok fikir veriyor insana. Yorumlardan tecrübe ediyor insan ve azçok kafasında bişeyler oluşuyor. Mesela kalkık olmaz diye düşünmüşsün başta ama olabileceğini görmüşsün fotoları görünce bu çok önemli işte. O yüzden mümkün olduğunca çok örnek ve çok doktor gezmek eniyisi. Ben biraz garanticiyimdir o yüzden hiç acele etmiyorum. Acelen yoksa kafandaki bütün doktorları gör öyle karar ver. Bir de anladığım kadarıyla her doktorun bir tarzı zevki var, yada yapabileceği teknik ve tecrübeler... Evet bunun olması normal ama hastanın da isteği önemli, ben beğenmiyorum yapmam deyip kestirmek de doğru değil bence. Ozaman insan korkarak ve güvensiz girer ameliyata. Karşılıklı hasta Dr diyaloğu çok önemli hatta en önemlisi. Bunu kurarasan zaten işin yarısı bitmiş demek ;-) gerisi biraz şans biraz da Dr tecrübesi becerisi.. Redbutterfly mesela doktoruyla çok iyi iletişim kurmuş ve memnun. İnş hepimizin dileği gibi olur burnuşlar :)))

şu anda durumu iyi gözüküyor.bir sorunum yok.ucunda uyuşmalar hissediyorum bazen:)foto koyacağım.

Çok sevindim adına inş daha da iyi olucak:) ne kadar oldu peki şimdi önceki mesajlarını bulamadım kusura bakma oyüzden sordum. Eli hafif deniyor doktorun gerçekten öylemiydi, ve ilgisi nasıl hem öncesi hem sonrası:) heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…