Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar..aranızda yenıyım... dogum yaklastıkca gun gecmıyor sankı....bugun kışlahanın oralarda dolastım bıraz...eminim cogunuz bılıyordur ama yınede paylaşmak ıstedım...bır bebek sekercısı buldum arada bır yerde fiyatlar super ucuzdu...cesitlerde guzeldı ılgılenenlere....
birde havuzun karsısındakı yenı magazayı dolastım alt katı...yenı doganlar ıcın guzel tulumlar vardı...:))

hoşgeldin aramıza...
seninde az kalmış,Allah hepimize bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nsaip etsin.

Kızlar kaç gündür yazacağım unutuyorum, kozmetik ihtiyaçlarınız için (bebek şampuanı vb.) kapalı yoldaki Ali Özkan mağazasına arada bir uğrayın, çok güzel indirimler yakalayabilirsiniz. Özellikle sebamed'in ürünlerinde indirimden epey yararlandım ben. Aklınızda olsun. Ben de rastlarsam yazmaya çalışırım.

hoşgeldin canım..
o bebek şekercinin fiyatları uygun..
bizde ordan malzeme aldık bebek şekeri için...

kızlar aranızda liste yapamyı bilen varmı, malum doğumlar oldu sırada gelenler var,bizde antalyalı anne adayları olarak listemizi hazırlasak..

sağol canım bakarız bizde...

nasıl liste canım?
tahmin ettiğim ocak annelerindeki gibiyse,kilo bebeğin adı vs..
deniz biliyor sanırım..

Deniz yapmış evet. KK Nick,YAŞ,SAT,Tahmini D.T.,Hamiş kaldığı kilo,Tahmini Cinsiyet,Cinsiyet, bilgilerini yazmış. ama 115 kişiden bu kadar bilgiyi nasıl toplamış helal olsun :) Kolay bir yolu var mıdır bunun?

şekercinin tam yeri nerde?

benim de artık göbeğim çıktı.18+1deyim.geçen hafta cinsiyeti öğrenemedik.yan yatıyordu.göbeğimin büyümesiyle birlikte bel ağrılarım baladı.özellikle akşam çok fena oluyor.ben size sağlık ocağına gidip kaydınızı yaptırdınız mı diye soracaktım.zorunluymuş sanırım.ben yaptırmadım da...tetanoz aşısı içinmiş...

ozaman rica etsek bize de yapar heralde...

ben de tıpa inanç beye gideceğim galiba.o doktora giden arkadaşlar özel randevu alıyor de mi.sanırım öğleden sonraya veriyorlarmış.ne kadarını kurum karşılıyor.

benimde o haftalarda başladı bel ağrım, çok ayakta kalıp iş yaptınmı 2 gün geçmiyor dikkat et.
15 dakika iş yap 1 saat dinlen çünkü haftalar ilerledikçe bel ağrın artıcak benim 32.haftaya kadar ağrıdı şimdi geçti
sağlık ocağına kaydını yaptır hem bebeği hemde seni takibe alıyorlar.tetanoz aşı zamanında gelmiş..mutlaka ol canım.

Annenin Nicki
Doğum Haftası
Doğum Tarihi
Bebeğin Boyu-Kilosu
Cinsiyeti
İsmi
Doğum Şekli
Durumu

şeklinde bi liste güzel olurdu ,heeey deniz nererlerdesin..
bakayım belki faceden ulaşırım ona.

ben de tıpa inanç beye gideceğim galiba.o doktora giden arkadaşlar özel randevu alıyor de mi.sanırım öğleden sonraya veriyorlarmış.ne kadarını kurum karşılıyor.

inanç bey prof olmuş diye duydum..ücreti 140 lira,
randevu alman gerek ...oda galiba telefonda oluyor.

inanç bey prof olmuş diye duydum..ücreti 140 lira,
randevu alman gerek ...oda galiba telefonda oluyor.

evet profmuş.tıpın sitesinden gördüm.benim için doktorun düşünce yapısı da önemli.ancak o şekilde elektrik alıyorum.

tansiyon kilo takibi mi bu.ben sağlık ocağına gitmesem kimsenin benden haberi yok.okulda velilerden duydum ben de.doktorlar bu aşıyı hatırlatıyor mu.

ben idareci olduğum için dinlenme,çalışma zamanı pek belli olmuyor.7ye on kala başlıyoruz 5buçuğa kadar.ertesi gün biraz daha hafif,yani bir gün erken gidiyorum,bir gün geç.bir gün yoğunsun,bakmışsın ertesi günlerde değil...belli olmuyor

öğretmenler arkadaşların da öğretmenler gününü şimdiden kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…