selam kızlar..aranızda yenıyım... dogum yaklastıkca gun gecmıyor sankı....bugun kışlahanın oralarda dolastım bıraz...eminim cogunuz bılıyordur ama yınede paylaşmak ıstedım...bır bebek sekercısı buldum arada bır yerde fiyatlar super ucuzdu...cesitlerde guzeldı ılgılenenlere....
birde havuzun karsısındakı yenı magazayı dolastım alt katı...yenı doganlar ıcın guzel tulumlar vardı...:))
selam kızlar..aranızda yenıyım... dogum yaklastıkca gun gecmıyor sankı....bugun kışlahanın oralarda dolastım bıraz...eminim cogunuz bılıyordur ama yınede paylaşmak ıstedım...bır bebek sekercısı buldum arada bır yerde fiyatlar super ucuzdu...cesitlerde guzeldı ılgılenenlere....
birde havuzun karsısındakı yenı magazayı dolastım alt katı...yenı doganlar ıcın guzel tulumlar vardı...:))
Kızlar kaç gündür yazacağım unutuyorum, kozmetik ihtiyaçlarınız için (bebek şampuanı vb.) kapalı yoldaki Ali Özkan mağazasına arada bir uğrayın, çok güzel indirimler yakalayabilirsiniz. Özellikle sebamed'in ürünlerinde indirimden epey yararlandım ben. Aklınızda olsun. Ben de rastlarsam yazmaya çalışırım.
nasıl liste canım?
tahmin ettiğim ocak annelerindeki gibiyse,kilo bebeğin adı vs..
deniz biliyor sanırım..
şekercinin tam yeri nerde?selam kızlar..aranızda yenıyım... dogum yaklastıkca gun gecmıyor sankı....bugun kışlahanın oralarda dolastım bıraz...eminim cogunuz bılıyordur ama yınede paylaşmak ıstedım...bır bebek sekercısı buldum arada bır yerde fiyatlar super ucuzdu...cesitlerde guzeldı ılgılenenlere....
Deniz yapmış evet. KK Nick,YAŞ,SAT,Tahmini D.T.,Hamiş kaldığı kilo,Tahmini Cinsiyet,Cinsiyet, bilgilerini yazmış. ama 115 kişiden bu kadar bilgiyi nasıl toplamış helal olsun :) Kolay bir yolu var mıdır bunun?
benim de artık göbeğim çıktı.18+1deyim.geçen hafta cinsiyeti öğrenemedik.yan yatıyordu.göbeğimin büyümesiyle birlikte bel ağrılarım baladı.özellikle akşam çok fena oluyor.ben size sağlık ocağına gidip kaydınızı yaptırdınız mı diye soracaktım.zorunluymuş sanırım.ben yaptırmadım da...tetanoz aşısı içinmiş...
ben de tıpa inanç beye gideceğim galiba.o doktora giden arkadaşlar özel randevu alıyor de mi.sanırım öğleden sonraya veriyorlarmış.ne kadarını kurum karşılıyor.
inanç bey prof olmuş diye duydum..ücreti 140 lira,
randevu alman gerek ...oda galiba telefonda oluyor.
benimde o haftalarda başladı bel ağrım, çok ayakta kalıp iş yaptınmı 2 gün geçmiyor dikkat et.
15 dakika iş yap 1 saat dinlen çünkü haftalar ilerledikçe bel ağrın artıcak benim 32.haftaya kadar ağrıdı şimdi geçti
sağlık ocağına kaydını yaptır hem bebeği hemde seni takibe alıyorlar.tetanoz aşı zamanında gelmiş..mutlaka ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?