Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet profmuş.tıpın sitesinden gördüm.benim için doktorun düşünce yapısı da önemli.ancak o şekilde elektrik alıyorum.
benim arkadaşım gitti,onunki tüp bebekti,çokta memnundu inanç beyden...3 sene geçti halen anlatır durur..
umarım gittiğinde sende memnun kalırsın.

tansiyon kilo takibi mi bu.ben sağlık ocağına gitmesem kimsenin benden haberi yok.okulda velilerden duydum ben de.doktorlar bu aşıyı hatırlatıyor mu.
ebe mutlaka eve gelmiştir ama seni bulamamıştır.banada geçöen sene ilk kapıma geldi, bebek varmı,korunuyormusun diye sordu ki ben ozaman hamile değildim.hamile kalırsen mutlaka sağlık ocağımıza uğra kaydını yaptır dedi...aslında onlar haftanın 4 günü kapı kpaı geziyorlar ama sen çalıştığın için denk gelmemiştir

ben de tıpa inanç beye gideceğim galiba.o doktora giden arkadaşlar özel randevu alıyor de mi.sanırım öğleden sonraya veriyorlarmış.ne kadarını kurum karşılıyor.

canım inanç bey benim doktorum..
özel randevu alınıyor..
aylık 1 defaya mahsus 140 tl. ödüyorsun.
o ay içinde arada gidersen ücret ödemiyorsun tekrar.
randevu öğleden sonraya veriliyor ama hiç sıra bekleme derdi yok..rahat..
ben memnunum..
doç. tu yeni prof olmuş..
bende odasındaki tabeladan ve elime verdiği bi kağıttan farkettim..

kızlar iyi geceler hepinize.
biraz yorgunum bugün..
çooook uykum geldi..
öptüm hepinizi..

antalyadaki tüm öğretmen hamişlerin öğretmenler gününü kutluyorum...:92: iyi ki varsınız...

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin.. allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahh..paylaşımlarını bekliyoruz..

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :81: maşallahhh nst yi ben sancı mankinası olarak biliyordum ama :97: bebeğin kalp atışlarına falan da mı bakılıyor ?? bunu bilmiyordum valla :96:

yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz aramıza...
benim doktorum Gökbay Elpek yıldız andeveda...memnunum...tabiki elektrik meselesi..

gökbay benim görümcemin dr u aynı hem 20 yıllık dr u hem arkadaşı hatta oğlunun adıı gökbay koymuş başkalarındanda metini duydum benim drum başka ben çok memnunum ama alternatif arasam gökbaya giderdim heralde

gökbaya beyi anlatmak için yaşamak lazım :))

evet profmuş.tıpın sitesinden gördüm.benim için doktorun düşünce yapısı da önemli.ancak o şekilde elektrik alıyorum.

canım ınanç bey prof ama mukemmel bır doktor...yanlız ucretı 155 artı ultrasyon 20 dıye bılıyorum...birde tıpta randevu almak zor once arıyorsun sonra o saatte gıdıp bırde orada sıra fılan alıyorsun cok beklıyorsun ayrıca proflar dogumdada 1500 tly yakın para alıyor...iyice arastır ıstersen....

canım inanç beye muayene 140 tl..
155 tl sosyal güvence olmadan gidersendir..benim emekli sandığı..aylardır gidiyorum..sadece 140 tl veriyoruz..
ultrason ücreti diye bişey yok..
doğum ise normal doğum 600..
sezeryan 800 ile 1000 arası..
tıpta hocaya gidersen sıra bekleme sorunu yok..
inanç bey salı perşembe ve cuma öğleden sonra var..
13:30 gibi hastanede olsan 14:30 gibi biter işin..

kızlar nerelerdesiniz?
bizde yorulduk eve yeni geldik..
öğretmenler günü diye eşim yemeğe götürdü...
çoook yedim pişmanım..
bide güzel bi badiyle hırka almış hediye..:92:
ayyy öğlende çook yedim ben ya..:18:
okul aile birliği açık büfe hazırlamış masayı..pastalar,tatlılar..
çatlayıncaya kadar yedim..
lcw dende oğluşa yine 3 lü uzun kollu çıtçıtlılardan aldık..
lcw deki her desenden oldu herhalde ..
2 tane 3 lü çorap , bide 3 lü önlük aldık..
özdileğin mağazasında pijama ve sabahlık baktım..
çok hoş takımlar var ve fiyatlarda iyi geldi bana..52 den başlıyor..
80 e falan çok güzel sabahlıklı takımlar var..hemde satenli danteli:):)
bence bi bakın..
kompedanla aynı hemen hemen fiyatlar..

güzel bi günmüş senin için..benim koçiş yok yoksa hem meslektaşım hem branşdaşım olarak birlikte bişiler yapardık ama....
bebeşin aldıklarııı ii günklerde kullansın...
topik çok sessiz diye bizde yasminle facede kaynattık..
kimseler girmiyor ,giriyor okuyup çıkıyor heralde..

afiyet olsun canım.. yarasın bebişede anneyede... güle güle kullansın cicileride inşallahh.. valla çıtçıtlı badi hakkımı civilimden kullandım.. stok yaptım valla.. gelsin diye bekliyorum..

herkese iyi gecelerr..

sağol canım..
aslında lcw de %20 öğretmen indirimi varmış..
baya uyguna geldi bize..
senin kocişte gelince çıkartırsınız acısını..evet sessiz topik...

inşallah canım..
seninkilerin gelmesini merakla bekliyosundur şimdi..
ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…