kızısının cicileri geldi teyzelericivilimden sipariş ettiklerim
cicilerin çok güzel güle güle kullan cnm kalitelimi nasıl civilimin ben cesaret edemedim sipariş vermeye
ben geçen yıl taşındım bura beni evde bulmalarına imkan yok sabah karanlıkta çıkıyorum akşam haa karardığında giriyorumbenim arkadaşım gitti,onunki tüp bebekti,çokta memnundu inanç beyden...3 sene geçti halen anlatır durur..
umarım gittiğinde sende memnun kalırsın.
ebe mutlaka eve gelmiştir ama seni bulamamıştır.banada geçöen sene ilk kapıma geldi, bebek varmı,korunuyormusun diye sordu ki ben ozaman hamile değildim.hamile kalırsen mutlaka sağlık ocağımıza uğra kaydını yaptır dedi...aslında onlar haftanın 4 günü kapı kpaı geziyorlar ama sen çalıştığın için denk gelmemiştir
arkadaşım doktor konuşkan biri mi ben öyleleri severim.bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerekcanım inanç bey benim doktorum..
özel randevu alınıyor..
aylık 1 defaya mahsus 140 tl. ödüyorsun.
o ay içinde arada gidersen ücret ödemiyorsun tekrar.
randevu öğleden sonraya veriliyor ama hiç sıra bekleme derdi yok..rahat..
ben memnunum..
doç. tu yeni prof olmuş..
bende odasındaki tabeladan ve elime verdiği bi kağıttan farkettim..
hepsi çok güzel canım benim sağlıkla giysin bebişin bizim alıcaklar bitti ama nasıl kalitelimi kapıdamı ödeme yaptın belli bir limit varmı canım?bu arada bizde doktordan geldik 29 .haftamıza girdik bugün 1550 gr oğluşum.27 ocak da spinal sezeryanla doğucak fotoğrafçımıza da bildiricez tarihi ayy ya bişey kalmadı 2 ayımız var heyecan DORUK ta...
baya pahalı.demek ultrasona ayrı para alınıyor.sezaryen doğum mu bu fiyat.bir de ayrı hastane ücreti var değil mi.sıra bekleme işi bana göre değil yaaa.öfff.ne yapacağım bakalım.ben şimdi gelecek tüp bebeğe gidiyorum.orada bazen beklediğime eşim sıkılıyor.mete beye rica ettik bizi kontrol ediyor.tüp bebek önceden yaptırmıştık.düşmüştü.şimdi doğal yolla olunca o da sevindi.ama bi doktora ve hastaneye ihtiyaç var doğum için...mete beyle bunu konuşmadım daha.ondan memunum da...kurumun ödedği bir yer olsun istiyorum.tedaviye çok para harcadık da...kısmet doğal yoldanmış.ama paralar suyunu çekti gibi...:44:canım ınanç bey prof ama mukemmel bır doktor...yanlız ucretı 155 artı ultrasyon 20 dıye bılıyorum...birde tıpta randevu almak zor once arıyorsun sonra o saatte gıdıp bırde orada sıra fılan alıyorsun cok beklıyorsun ayrıca proflar dogumdada 1500 tly yakın para alıyor...iyice arastır ıstersen....
canım inanç beye muayene 140 tl..
155 tl sosyal güvence olmadan gidersendir..benim emekli sandığı..aylardır gidiyorum..sadece 140 tl veriyoruz..
ultrason ücreti diye bişey yok..
doğum ise normal doğum 600..
sezeryan 800 ile 1000 arası..
tıpta hocaya gidersen sıra bekleme sorunu yok..
inanç bey salı perşembe ve cuma öğleden sonra var..
13:30 gibi hastanede olsan 14:30 gibi biter işin..
hepsi çok güzel canım benim sağlıkla giysin bebişin bizim alıcaklar bitti ama nasıl kalitelimi kapıdamı ödeme yaptın belli bir limit varmı canım?bu arada bizde doktordan geldik 29 .haftamıza girdik bugün 1550 gr oğluşum.27 ocak da spinal sezeryanla doğucak fotoğrafçımıza da bildiricez tarihi ayy ya bişey kalmadı 2 ayımız var heyecan DORUK ta...
canım seninkide büyümüş iyice...hepsi çok güzel canım benim sağlıkla giysin bebişin bizim alıcaklar bitti ama nasıl kalitelimi kapıdamı ödeme yaptın belli bir limit varmı canım?bu arada bizde doktordan geldik 29 .haftamıza girdik bugün 1550 gr oğluşum.27 ocak da spinal sezeryanla doğucak fotoğrafçımıza da bildiricez tarihi ayy ya bişey kalmadı 2 ayımız var heyecan DORUK ta...
gunaydın mıllet...cumartesı doktora gıdıcem...bakalım bebışım nasıl nekadar olmuş cok meraklıyım...umarım hersey yolundadır dogum yaklastıkca endışelenmeye başladım bebeğim nasıl olacak dıye.....
günaydınlarrrrrgünaydın antalyalı hamişlere....
ben geçen yıl taşındım bura beni evde bulmalarına imkan yok sabah karanlıkta çıkıyorum akşam haa karardığında giriyorum
ozaman normal seni bulamamaları ,hiç nottamı bırakmıyorlar...geldik göremedik diye
baya pahalı.demek ultrasona ayrı para alınıyor.sezaryen doğum mu bu fiyat.bir de ayrı hastane ücreti var değil mi.sıra bekleme işi bana göre değil yaaa.öfff.ne yapacağım bakalım.ben şimdi gelecek tüp bebeğe gidiyorum.orada bazen beklediğime eşim sıkılıyor.mete beye rica ettik bizi kontrol ediyor.tüp bebek önceden yaptırmıştık.düşmüştü.şimdi doğal yolla olunca o da sevindi.ama bi doktora ve hastaneye ihtiyaç var doğum için...mete beyle bunu konuşmadım daha.ondan memunum da...kurumun ödedği bir yer olsun istiyorum.tedaviye çok para harcadık da...kısmet doğal yoldanmış.ama paralar suyunu çekti gibi...:44:
evet doğum tarihimizi bugün belirledik spinal olucaz.fotoğrafçıda sedef. görüşmüştük zaten bugün de doktora sorduk o da girebilir dedi.fiyat 450 tl dijital baskı olan albümün fiyatı diğeri 350 tl dı sanırım.canım sağolasın... daha iyileri paşanın olsun... kapıda ödeme yaptım canım.. 90 tl ve üzeri olduğunda kargo ücreti ödemiyorsun.. limit bildiğim kadarı ile yok.. sadece kargo ücretinde limit var.. valla kaliteliler.. aynı zamandada fiyatları uygun.. maşallahh.. doğum tarihinde belli olmuş.. fotoğrafçıyada karar vermişsin sanırım.. kimle anlaştın? fiyatı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?