Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gunaydın mıllet...cumartesı doktora gıdıcem...bakalım bebışım nasıl nekadar olmuş cok meraklıyım...umarım hersey yolundadır dogum yaklastıkca endışelenmeye başladım bebeğim nasıl olacak dıye.....

kızısının cicileri geldi teyzeleri civilimden sipariş ettiklerim

Eklentiler

• $kızısı ciciler 005.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $kızısı ciciler 003.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45
  • $kızısı ciciler 004.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $kızısı ciciler 001.webp
    21 KB · Görüntüleme: 58
  • $kızısı ciciler 002.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
cicilerin çok güzel güle güle kullan cnm kalitelimi nasıl civilimin ben cesaret edemedim sipariş vermeye

tşk ederim canım.. evet kaliteli.. kumaşları çok güzel.. tavsiye ederim..hatta ben şimdiden ddiğer ay alacaklarımın siparişini bile hazırlıyorum..

hepsi çok güzel canım benim sağlıkla giysin bebişin bizim alıcaklar bitti ama nasıl kalitelimi kapıdamı ödeme yaptın belli bir limit varmı canım?bu arada bizde doktordan geldik 29 .haftamıza girdik bugün 1550 gr oğluşum.27 ocak da spinal sezeryanla doğucak fotoğrafçımıza da bildiricez tarihi ayy ya bişey kalmadı 2 ayımız var heyecan DORUK ta...

ben geçen yıl taşındım bura beni evde bulmalarına imkan yok sabah karanlıkta çıkıyorum akşam haa karardığında giriyorum

arkadaşım doktor konuşkan biri mi ben öyleleri severim.bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerek

yasmin yasmin duy beni...

baya pahalı.demek ultrasona ayrı para alınıyor.sezaryen doğum mu bu fiyat.bir de ayrı hastane ücreti var değil mi.sıra bekleme işi bana göre değil yaaa.öfff.ne yapacağım bakalım.ben şimdi gelecek tüp bebeğe gidiyorum.orada bazen beklediğime eşim sıkılıyor.mete beye rica ettik bizi kontrol ediyor.tüp bebek önceden yaptırmıştık.düşmüştü.şimdi doğal yolla olunca o da sevindi.ama bi doktora ve hastaneye ihtiyaç var doğum için...mete beyle bunu konuşmadım daha.ondan memunum da...kurumun ödedği bir yer olsun istiyorum.tedaviye çok para harcadık da...kısmet doğal yoldanmış.ama paralar suyunu çekti gibi...:44:

Son düzenleme:

bu haber daha iyiyiymiş.bu doğum ücreti sadece doktorun aldığı mı.benim de emekli sandığı da.

canım sağolasın... daha iyileri paşanın olsun... kapıda ödeme yaptım canım.. 90 tl ve üzeri olduğunda kargo ücreti ödemiyorsun.. limit bildiğim kadarı ile yok.. sadece kargo ücretinde limit var.. valla kaliteliler.. aynı zamandada fiyatları uygun.. maşallahh.. doğum tarihinde belli olmuş.. fotoğrafçıyada karar vermişsin sanırım.. kimle anlaştın? fiyatı ne ?

canım seninkide büyümüş iyice...
sezeryan isteğe bağlımı sende?yoksa mecburenmi?

canım benim,bodyleri tamamlamışssın...ooohhh valla..güle güle kullanın ...ben bodyleri uzun kollu aldım kış bebeği diye...galiba kışta gelmiyecek baksana

bizimde cumartesi doktordararndevumuz var...çok merak ediyorum sıpacan nasıl bizim...
belki doğuma bile alırlar ogün,oğlan germeye başladı iyice.

günaydın antalyalı hamişlere....
günaydınlarrrrr

ozaman normal seni bulamamaları ,hiç nottamı bırakmıyorlar...geldik göremedik diye

yok hiç not mot yok canım.be burdayım demesem haberleri yok benden.ben aslında memnunum.aşıyı halledersem tamam.doktora bir soracağım bakalım

ayrıca tsezeryan düşünüyorsan anestezi uzmanları içinde ayrı bir ücret yatırıyorsun...
hocaya para,anestezi uzmanına para...özel oda surumu varmı bilmiyorum..
benim orda hemşire bir arakdaşım var,oda inanç beye gitti doğumu orda yaptı,3 kişilik odaya yatırmışlar kızı,kız kabus gibiydi diyoo 3 anne 3bebek3 refaketçi ....ki kendi çalıştığı hastane...

evet doğum tarihimizi bugün belirledik spinal olucaz.fotoğrafçıda sedef. görüşmüştük zaten bugün de doktora sorduk o da girebilir dedi.fiyat 450 tl dijital baskı olan albümün fiyatı diğeri 350 tl dı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…