ben daha önce dış gebelikden dolayı sezeryan olmuştum hem o yüzden sezeryan olucam hemde kendim istiyorum.canım seninkide büyümüş iyice...
sezeryan isteğe bağlımı sende?yoksa mecburenmi?
canım benim,bodyleri tamamlamışssın...ooohhh valla..güle güle kullanın ...ben bodyleri uzun kollu aldım kış bebeği diye...galiba kışta gelmiyecek baksana
bizimde cumartesi doktordararndevumuz var...çok merak ediyorum sıpacan nasıl bizim...
belki doğuma bile alırlar ogün,oğlan germeye başladı iyice.
günaydınlarrrrr
doktor sen bilirsin diyecektir muhtemelenyok hiç not mot yok canım.be burdayım demesem haberleri yok benden.ben aslında memnunum.aşıyı halledersem tamam.doktora bir soracağım bakalım
bebek7 sağol canım evet badyler bitti.. şimdi tek alt ve üstlere başlıycam..
oo son 20 dakikaları bilirim, insan bi ayrı mutlu oluyor hele cuma son dersin boşsa,tören bitsede evime gitsem diyeeben daha okuldayım
20 dakika var zilin çalmasına:84:
ben daha önce dış gebelikden dolayı sezeryan olmuştum hem o yüzden sezeryan olucam hemde kendim istiyorum.
evet doğum tarihimizi bugün belirledik spinal olucaz.fotoğrafçıda sedef. görüşmüştük zaten bugün de doktora sorduk o da girebilir dedi.fiyat 450 tl dijital baskı olan albümün fiyatı diğeri 350 tl dı sanırım.
doktor sen bilirsin diyecektir muhtemelen
patikli altlar çok rahat oluyor diyoo deneyimliler
oo son 20 dakikaları bilirim, insan bi ayrı mutlu oluyor hele cuma son dersin boşsa,tören bitsede evime gitsem diyee
gunaydın mıllet...cumartesı doktora gıdıcem...bakalım bebışım nasıl nekadar olmuş cok meraklıyım...umarım hersey yolundadır dogum yaklastıkca endışelenmeye başladım bebeğim nasıl olacak dıye.....
kızısının cicileri geldi teyzelericivilimden sipariş ettiklerim
hepsi çok güzel canım benim sağlıkla giysin bebişin bizim alıcaklar bitti ama nasıl kalitelimi kapıdamı ödeme yaptın belli bir limit varmı canım?bu arada bizde doktordan geldik 29 .haftamıza girdik bugün 1550 gr oğluşum.27 ocak da spinal sezeryanla doğucak fotoğrafçımıza da bildiricez tarihi ayy ya bişey kalmadı 2 ayımız var heyecan DORUK ta...
arkadaşım doktor konuşkan biri mi ben öyleleri severim.bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerek
geçen hafta gittik sekreterlerle görüştük..bu haber daha iyiyiymiş.bu doğum ücreti sadece doktorun aldığı mı.benim de emekli sandığı da.
herkese ıyı geceler yıne akşam oldu offffffffffff...gecelerden nefret edıyorum artık kızlar kabus gıbı gecıyor heryerım agrıyor uyusuyor sabaha kadar uyuyamıyorum.....sizin nasıl rahatlamak ıcın bır onerısı olan var mı?....
ayrıca tsezeryan düşünüyorsan anestezi uzmanları içinde ayrı bir ücret yatırıyorsun...
hocaya para,anestezi uzmanına para...özel oda surumu varmı bilmiyorum..
benim orda hemşire bir arakdaşım var,oda inanç beye gitti doğumu orda yaptı,3 kişilik odaya yatırmışlar kızı,kız kabus gibiydi diyoo 3 anne 3bebek3 refaketçi ....ki kendi çalıştığı hastane...
günaydın antalya,yağmurlu havaları severim
hoşgeldin cnm aramızaslm ben alanyadan ...eh antalyaya yakınım yanı
merhaba hanımlarrr:)))
17+5 bir anne adayıyım..bu sürecimde sizlerle paylaşımlarda bulunabilir miyim..çok güzel geçmiş sayfaları okudum da..herkes birbirine destek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?