Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben daha önce dış gebelikden dolayı sezeryan olmuştum hem o yüzden sezeryan olucam hemde kendim istiyorum.

yok hiç not mot yok canım.be burdayım demesem haberleri yok benden.ben aslında memnunum.aşıyı halledersem tamam.doktora bir soracağım bakalım
doktor sen bilirsin diyecektir muhtemelen
bebek7 sağol canım evet badyler bitti.. şimdi tek alt ve üstlere başlıycam..

patikli altlar çok rahat oluyor diyoo deneyimliler

ben daha okuldayım
20 dakika var zilin çalmasına:84:
oo son 20 dakikaları bilirim, insan bi ayrı mutlu oluyor hele cuma son dersin boşsa,tören bitsede evime gitsem diyee

ben daha önce dış gebelikden dolayı sezeryan olmuştum hem o yüzden sezeryan olucam hemde kendim istiyorum.

anladım canım, bende sezeryan istiyorum 1 aydır söylüyorum doktora hiiç oralı bile değil,normal yap diye ısrar ediyor.geçen hafta doğum şeklini konuşalım dedim daha erken dedi heralde 45.hafta doğuma alır beni :84:

evet canım bende sedefle çalışıcam.. 450 tl olarak anlaştık bizde..

doktor sen bilirsin diyecektir muhtemelen

patikli altlar çok rahat oluyor diyoo deneyimliler

oo son 20 dakikaları bilirim, insan bi ayrı mutlu oluyor hele cuma son dersin boşsa,tören bitsede evime gitsem diyee

hem patikli hem patiksiz karışık alıcam canım..

inşallah herşey yolundadır canım...

kızısının cicileri geldi teyzeleri civilimden sipariş ettiklerim

çok güzel canım hepsi..güle güle kullansın prenses.
benimde ağız mendillerinden almam lazım bide yüz örtüsü..
bende bi bakayım civilime..

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
maşşallah oğluşuna

arkadaşım doktor konuşkan biri mi ben öyleleri severim.bir de randevu için kaç gün önceden aramak gerek

canım doktor pek konuşkan değil..
ama sorarsan sorduğun herşeyi açıklıyor anlatıyor..
bence konuşkanlık önemli değil..
birsürü özel hastanede maddi kaygılarla belki konuşup duruyorlar seninle..
güleryüz desen gani..
bence doktorun deneyimi önemli..
yani sonuçta 100 tl ye özel muayenelerde var..
4 boyutlu ultrason ..sıra bekleme yok..
bide sonuçta öyle bi doktorun üstüne kaaç sene daha okumuş
tıpta her türlü imkan var..
allah göstermesin bebekte yada sende bir sıkıntı olsa maddi bişeyler düşünmiceksin..

bu haber daha iyiyiymiş.bu doğum ücreti sadece doktorun aldığı mı.benim de emekli sandığı da.
geçen hafta gittik sekreterlerle görüştük..
bu fiyatlar toplam ödeyeceğiniz fiyatlar dedi..
odalar 2 kişilikten başlıyor..
özel odalarda var tek kişilik..
2 çeşit özel oda var..
birinin günlüğü 150 tl..
diğerinin 300 tl..
aylıkta sadece 140 ödüyorsun..

herkese ıyı geceler yıne akşam oldu offffffffffff...gecelerden nefret edıyorum artık kızlar kabus gıbı gecıyor heryerım agrıyor uyusuyor sabaha kadar uyuyamıyorum.....sizin nasıl rahatlamak ıcın bır onerısı olan var mı?....

al bendende okadar..nefes almakta zorlanıyorum...uykuya dalmak işkence...dönmek ayrı bi dert

tek kişilik oda varmış sanırım

ben tedavilere bi araba parası döktüm zaten,maddiyatı önemsemeyen biriyim.ama maddi olarak önümü görmem gerek.o zamana kadar ücreti ve doktoru araştırmalıyım.kendi doktorum da çok deneyimli.tüp bebek merkezinde benim gibi birçok hastayla karşılaşıyor.ama kurumumdan hiç yararlanmadım diyebilirim.zaten tüp bebek tedaviside çok az yardımcı oluyor kurum.ondan önce de aşılma tedavisi..kurumda ödenen miktar ne kadar farklı bilmekte yarar var,ona göre hazırlık yapmak gerek.

günaydın antalya,yağmurlu havaları severim

Son düzenleme:
merhaba hanımlarrr:)))
17+5 bir anne adayıyım..bu sürecimde sizlerle paylaşımlarda bulunabilir miyim..çok güzel geçmiş sayfaları okudum da..herkes birbirine destek..

dr um seda soylu ama andevadan ayrıldı((..artık bekliyorum yeni hastanesine geçmesini..dr u seda hnm olan var mı aranızda??..ve de hastane tavsiyeleriniz nelerr??..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…