sende hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar
dr um seda soylu ama andevadan ayrıldı((..artık bekliyorum yeni hastanesine geçmesini..dr u seda hnm olan var mı aranızda??..ve de hastane tavsiyeleriniz nelerr??..:)
sanırım doğumuna az kalmış:)) allah kavuştursun bebişine:))
slm ben alanyadan ...eh antalyaya yakınım yanı
merhaba hanımlarrr:)))
17+5 bir anne adayıyım..bu sürecimde sizlerle paylaşımlarda bulunabilir miyim..çok güzel geçmiş sayfaları okudum da..herkes birbirine destek..
evet cnm benim doktorumda fatma seda soyluydu 37 haftalık hamileyim kaldım ortada sorma salı günü netleşecekmiş nereyle anlaşacağı inşş hem bütçemize hem bize uygun bi yer olurda devam ederim yoksa bu saatten sonra birde doktor arayışına giricem bide kesinleşmeden doğumum gerçekleşirse allah korusun ne yaparım bilmiyorum aklım çok karışık Allah yardımcımız olsunsenin ne kadar kaldı oziözkan ? :18:
slm ben alanyadan ...eh antalyaya yakınım yanı
merhaba hanımlarrr:)))
17+5 bir anne adayıyım..bu sürecimde sizlerle paylaşımlarda bulunabilir miyim..çok güzel geçmiş sayfaları okudum da..herkes birbirine destek..
sonunda haftasonu geldi
evveeett...yaşaşın..wamı bi plan
tabi dinlenmek en önce yapılacak şeyevveeett...yaşaşın..wamı bi plan
benim dr um değil cnm ben ssk dr. una özelinden gidiyorum doğumuda medical parkta düşünüyorum.
Yeni gelen hamişler, hoşgelmişleeer
Ben bugün güzel bi haber aldım; doktorum aradı: "Gözün aydın, Amniyosentez sonucunuz çok güzel çıktı" diye müjdeledi :) Güsel bi hafta sonu olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?