Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim dr um değil cnm ben ssk dr. una özelinden gidiyorum doğumuda medical parkta düşünüyorum.
dr um seda soylu ama andevadan ayrıldı((..artık bekliyorum yeni hastanesine geçmesini..dr u seda hnm olan var mı aranızda??..ve de hastane tavsiyeleriniz nelerr??..:)

evet cnm benim doktorumda fatma seda soyluydu 37 haftalık hamileyim kaldım ortada sorma salı günü netleşecekmiş nereyle anlaşacağı inşş hem bütçemize hem bize uygun bi yer olurda devam ederim yoksa bu saatten sonra birde doktor arayışına giricem bide kesinleşmeden doğumum gerçekleşirse allah korusun ne yaparım bilmiyorum aklım çok karışık Allah yardımcımız olsun senin ne kadar kaldı oziözkan ? :18:

aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldıınız.bende yenıyım burada.32 haftalık hamıleyım.fatma seda hanıma ulaşırsanız benımde haberım olsun.sımdıden hepımızı Allah kurtarsın...

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz.. allah hepimizi kurtarsın sağ salim... bebeklerimizi kucağımıza alalım

senle aynuı haftadayız canım nasıl oluo sende 21 gün yazıo bende 13 gün :44:

Son düzenleme:
haftasonu olsun da varsın plansız olsun yatarıs dinleniris hiç olmadı:)
biz aksam eltimlerle yemek yicez ondan sonra gelmiş sayılır haftasonu

evveeett...yaşaşın..wamı bi plan

aslında birkaç kıyafet bakacağım malum eskiler olmuyor çalışınca da birkaç keşit bari olsun istiyor insan çok dar da giyilmiyor okulda.bebiş rahat etsin diye bol kesim olsun dedim.iç çamaşırı da almaıyım artık.plan özdileği gösteriyor bize

evet kıyafet en büyük problem insan bir sürü şeyde almak istemiyor doğumdan sonra kullanılamayacak çünkü bir çoğu.

evet kızlar kıyafet sorun....ben genelde hamılelık yerıne buyuk beden tunıklr aldım taytlarla onları gıyıyorum ıyı oluyor doğumdan sonrada kullanılır...

Yeni gelen hamişler, hoşgelmişleeer
Ben bugün güzel bi haber aldım; doktorum aradı: "Gözün aydın, Amniyosentez sonucunuz çok güzel çıktı" diye müjdeledi :) Güsel bi hafta sonu olcek

Yeni gelen hamişler, hoşgelmişleeer
Ben bugün güzel bi haber aldım; doktorum aradı: "Gözün aydın, Amniyosentez sonucunuz çok güzel çıktı" diye müjdeledi :) Güsel bi hafta sonu olcek

senin adına çok ama çok sevindim bende bu bekleme sürecini yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum... ben 3 hafta bekledim ve sürekli ağladım.. allah sabır versin de sağ salim doğuralım şu çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…