senin adına çok ama çok sevindimbende bu bekleme sürecini yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum... ben 3 hafta bekledim ve sürekli ağladım.. allah sabır versin de sağ salim doğuralım şu çocukları
Teşekkürler canım, şimdi hamilelik moduna rahat rahat girebilirim sanırım, rahatladım :) Amin: sağsalim gelsinler inşallah
slm ben alanyadan ...eh antalyaya yakınım yanı
merhaba hanımlarrr:)))
17+5 bir anne adayıyım..bu sürecimde sizlerle paylaşımlarda bulunabilir miyim..çok güzel geçmiş sayfaları okudum da..herkes birbirine destek..
Yeni gelen hamişler, hoşgelmişleeer
Ben bugün güzel bi haber aldım; doktorum aradı: "Gözün aydın, Amniyosentez sonucunuz çok güzel çıktı" diye müjdeledi :) Güsel bi hafta sonu olcek
tebrikleeeeeeerrr,....yola devammm
gözün aydın canımm..
senin adına çook sevindim..
bişeyleri beklemek ve acaba mı demek okadar zorki..
Teşekkür ederim kızlar.. Sonuna da böyle güzel varırız inşallah.
Ben bir şey sormak istiyorum. Çatlaklar için Lierac veya Mustela kullandınız mı ? Kullanmaya kalksak kaç tüp gider acaba? Şimdilik kakao yağı kullanıyorum çatlaklar için ama riske de atmak istemiyorum. Bir arkadaşım Mustela'dan memnun kalmış hiç çatlamadım diyor. Bi de en uygun nerden alabiliriz? Strawberry'de lierac var 48 TL, başka bi sitede de lierac 65 TL, mustela 79 TL diyor..eczanelere de sormak lazım tabii..
ayy bebek7 şimdi baktım 37+4 olmuşsun.maşallah...
az kalmış..
ne heyecanlı..
bende o günlere sağsalim gelirim inşallah..
Teşekkür ederim kızlar.. Sonuna da böyle güzel varırız inşallah.
Ben bir şey sormak istiyorum. Çatlaklar için Lierac veya Mustela kullandınız mı ? Kullanmaya kalksak kaç tüp gider acaba? Şimdilik kakao yağı kullanıyorum çatlaklar için ama riske de atmak istemiyorum. Bir arkadaşım Mustela'dan memnun kalmış hiç çatlamadım diyor. Bi de en uygun nerden alabiliriz? Strawberry'de lierac var 48 TL, başka bi sitede de lierac 65 TL, mustela 79 TL diyor..eczanelere de sormak lazım tabii..
gelirsin allahın izniyle...benim gerçekten az kaldı bende farkındayım ama çaktırmamaya çalışıyorum..
yarın benim süper düper doktorumla randevum var...bakalım nediyecek..
Allahım son 3 haftadır nefes alamıyorum şuanki durumunun sefası sür canım ....kimseler uyarmadı deme....
walla ben şimdiden nefes alamıyorum..
geceleri tuvalete kalkmak istiyorum uyanıyorum ama yataktan kalkamayıp sabaha kadar beklediğim oluyoır bel ağrısından..
geçen kalkamayınca ağladım gece..
nasıl yattıysam o şekilde uyanıyorum..kesinlikle şekil değiştiremiyorum..
bide yan yatınca yönde değiştiremeyince sabah üzerine yattığım taraf felç gibi oluyor..
yataktan kalkıncada ayağmın üzerine basamıyorum..sekiyorum resmen..
ayy ne çok anlattım..
walla babaannem gibi oldumm
reflüde çook zorluyor..
bide nefesimiz iyice giderse işimiz zor walla..
bel ağrısı var mı sende?varsa ne şiddette?
canım mustela sordum ben bi kaç yere.
üç kapılarda emre eczanesiydi sanırım.vakıf iş hanının arkası.kampanya vardı..2 alana 1 bedava..
tanesi 79 du sanırım..
yani 160 tl ye 3 tane alsan baya uyguna geliyor..
bu kampanya heryerde yok..
ben artık geç kaldım sanki..almadım oyüzde..
mustelayı çok önerdiler.
ben çatlamıyorum zannettim..
şimdi kırmızı kırmızı başladı..
yaklaşık 1 hafta oldu..
göbeğimin etrafında ve..kırmızı harita gibi..
bence 3 kutu alıp idareli kullansan doğuma kadar yeter..
ama daha çatlamazsın herhalde sen .
erken gibi..
canım söylediğin ürünler hakkında bir bilgim yok,ama geçen gün ablam verdi mustelenın toplayıcı kremini bende doğumdan sonra onu kullanıcam..
şuana kadar bebeyağı ile yağlandım banyodan banyoya...
bide boooool su iç.3 -5 litre kremler haricinde..genetik faktörleride unutmaa...
walla ben şimdiden nefes alamıyorum..
geceleri tuvalete kalkmak istiyorum uyanıyorum ama yataktan kalkamayıp sabaha kadar beklediğim oluyoır bel ağrısından..
geçen kalkamayınca ağladım gece..
nasıl yattıysam o şekilde uyanıyorum..kesinlikle şekil değiştiremiyorum..
bide yan yatınca yönde değiştiremeyince sabah üzerine yattığım taraf felç gibi oluyor..
yataktan kalkıncada ayağmın üzerine basamıyorum..sekiyorum resmen..
ayy ne çok anlattım..
walla babaannem gibi oldumm
reflüde çook zorluyor..
bide nefesimiz iyice giderse işimiz zor walla..
bel ağrısı var mı sende?varsa ne şiddette?
bel ağrım 1 aydır yok...ama varken çok fenaydı...şuan sadece ayağa ilk kalktımmı tutukluk yapıyor iki adımda açılıo..
benimde yemek borumda yanma var..su içip ekmek yedimmi geçiyor sanki.tosba gibiyim aynı şikayetler bendede var..hele ben şu sıralar gece 4 kere wcye kalkıyorum...tek kelimeyle İŞ KEN CE....
kızlar size ve miniklerinize ii geceler..
bana müsade ..koçiş geliyor..yarın akşam girerim artık..
şimdiden mutlu ve huzurlu hafta sonları ....
Canım 2 gündür kaşınmaya başladım, o yüzden endişeleniyorum. Kaşımamak için zor duruyorum. Dayanamadım lierac sipariş ettim az önce, 3 kutu kullansam yine musteladan ucuza geliyor. onun kadar iyi midir bilemiyorum. teşekkürler tavsiyen için..
evet kıyafet en büyük problem insan bir sürü şeyde almak istemiyor doğumdan sonra kullanılamayacak çünkü bir çoğu.
ssk da kıme gıdıyorsun canım bende oranın dr gıdıyorum doğumuda ssk da yapıcam sezeryan olucam bn...
Annecimmmm, boşuna demiyorlar galiba 3-6 aylar arası hamileliğin balayları diye.. Allah yardım etsin, işin sonunda böyle güzel yumuk yumuk dünya güzeli bişi olmasa çekilecek gibi değil :) Çabucak geçer inşallah sıkıntılarınız.
Bacak arasına yatarken uzunca bir yastık koymak çok iyi geliyor diyorlar.. Bele mi iyi bacağa mı iyi geliyor onu bilmiyorum ama.
20.haftada kontroller nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?