Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet bebek7 cim aynı haftadayız ama anlamadım benim doğumum 15-17 aralık gibi görünüyo allahın izniyle iyice kocaman oldum bişi değil yarın bide kpss sınavına giricem bu koca göbeğimle güleyimmi ağlayayımmı bilemedim akşama haberlerde antalyada karnı burnunda anne adayı sınavda diye haber olursa işte o benim :)

Kıslar bugün de cinsiyetini öğrendik; kızımız olacakmış
Ben hep erkek sanıyordum ama kız olması çok sevindirdi beniiiiiiiiiiiii :))

hadi bakalım iyi şanslar başarılar yarın

oo çok sevindim canım allah tamamına erdirsin canım

Bugün alışverişe çıktım biraz, dedim ya hamilelik moduna ancak giriyorum :) Bellamom çok pahalı ve modeller güzel değil. Daisymom'da Ebru Maternity'nin ürünleri var nette beğendiğim modeller üzerimde güzel durmadı, biraz daha kilolu olsam belki iyi durabilirdi. Fiyatları ise elbise ve pantolonlar için Bellamom'a göre daha iyi, 100'ün altında en azından. Ama iki tane üst beğendim işyerinde giymek için, onlar biraz tuzluya geldiyse de beğendiğim şeyin fiyatına bakmıyorum artık çünkü kolay beğenemiyorum. Cumartesi pazarına da baktım ama ı-ıh, pazardan kıyafet almak bana göre değil galiba, insanlar tıkış tıkış falan öfff..
Boyner'e baktım, Fusion diye bi marka çıkmış(ben yeni görüyorum) elbiseleri tam işe göre, çok çok hoş, rahat ve makul fiyatlı, hamilelik dışında da giyilebilecek tam istediğim gibi modeller. Ama beden olarak 38'den yukarısı yok(satılmış-bitmiş galiba) ve kalıpları da azıcık dar olunca üzerime tam oturdu, şimdi giyilebilir ama 1 aylık ömürleri var :)) Eğer hamilelikten önce 36 olup 38'e çıkanınız varsa mutlaka baksın derim.
Bu arada ben yeni araştırıyorum alınacak eşyaları , bilmeyenler için söyleyeyeyim; emzik, biberon vb. plastik içerikli ürün alırken mutlaka üzerinde "BPA Free" yazmasına dikkat edin kızlar, bebekler için-hatta herkes için zararlı bir içerik BPA.

Son düzenleme:
bende bugün sınava girdim.atlattım çok şükür.sende atlatırsın sınavını.yarınkı sınavda başarılar sana...

merhabalar herkese;
benim de doktorum jinefemden sibel hanım 32. haftadayım doğumu jinefem demi anadoludamı yapsam kararızım. doktor nereyi isterseniz diyor. bir de antalyada hamilelik pantalonu nereden alabilirim?

çok şükür çilesiz darısı bana girişte filan sorun yarattılarmı ben bi sorun yaratırlarsa diye korkuyorum hayırlısıyla bi atlatsaydım sana geçmiş olsun :)

arwen07 cim ben pantolonlarımı hep lcw dan aldım sen tercih edermisin bilmem ama hamile kıyafeti satan mağzalarda hep 70-80-90 milyon lcw de 25-30 milyon hep aynı şey sonuçta tercih senin tabiki canım

iyi aksamlar arkadaşlar.ben bugün kontrole gittim ve ikili testi yapacam dedi doktorum ultrasyonda baktı ama kan falan almadılar bende yeni öğrendim kanda alınıyormus.bu durumda ne yapsam acaba tekrar mı yaptırmam gerek sizce

ikili testte mutlaka kan verilir.artı ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülür.bence doktoruna sor unuttumu acaba?

kızlar selam;bugün hastaneye gittik şimdiden odamıza kaydımızı yaptırdık herhangi bi sıkışıklık yaşamamak için oda süperrr gerçekten gidip göreniniz varmı bilmiyorum andeva yıldız bu arada ;suit oda ayarladık ekstra ücret veriyorsun ama çok güzel anne bebeğin odasının yanında ayrı bir oda var misafirler için,giriş ayrı kapıdan çok güzel oturma grubu var televizyonu banyosu,benim bulunduğum bölümünde kliması,televizyonu,buzdolabı,banyosu ayrı kalabalıktan etkilenmiycez yani.sonra odamız hazır ama bir süre bebiş yanımda olucağı için küçük beşik aldık sunny baby nin en derin en güvenilir o geldi bana onu aldık ohh o da bitti artık bişey kalmadı herhalde...

bu arada tansiyonum düşük,düşük tansiyona ne iyi gelir tuzlu ayran harici...

canım gözün aydın daha çok erken değil mi ?? sende şubatta doğum yapmıyacak mısın benim gibi?? çok yoğunluk mu var mış.. erken mi rezerve yapmak lazım mış??

güle güle kullansın bebişin.. ben direk yanımda yatırıcam valla.. ayrı bi beşik puset falan almadım..

tansiyona ne iyi inan bilmiyorum canım.. geçmiş olsun

sağol canım denerim..
inşallah fayda eder..

nettede uygun bulmana sevindim...
sen lieracın fiyatını söyleyince şaşırmıştım zaten.
çok ucuz gelmişti.
hangi markayı sipariş verdin..
lierac ta güzel ..
memnun kalan çok arkadaşım var..

bi kız daha geliyor demek..
pembiş pembişş.
ne güzel öğrenmişsiniz.
gözünüz aydın..
hazırlıklar başlar artık..

aradıklarını bulmana sevindim..
benim pazar falan gezecek halim kalmadı..
nerdeeee
ben chicconun aldım 2 tane bpa yazıyor..

merhabalar herkese;
benim de doktorum jinefemden sibel hanım 32. haftadayım doğumu jinefem demi anadoludamı yapsam kararızım. doktor nereyi isterseniz diyor. bir de antalyada hamilelik pantalonu nereden alabilirim?

canım kapalı yolda kışlahan çarşısında var 2 tane hamile kıyafeti satan yer.
pantolonlar 70 civarı..
lcw den aldım ben..
1 hafta sonra başka pantolon almak zorunda kaldım..
tavsiye etmem..
çünkü penye kısmı çok yukardan başlıyo..
göbeğinin üzerine kadar kumaş çıkıyor..
ve karnını ikiye kesiyor birleşim yeri.
çok rahatsız edici ve tehlikeli bence
alırken penyenin aşağıdan başlamasına dikkat et canım..
paçayıda çok kısa yaptırma.
çünkü göbüş büyüyünce kısalıyor..

normalde 2 li testte ultrasondan ense kalınlığına bakılır.. ve kan tahili yapılır..
ikisi birlikte değerlendrilir.
ama bazı doktorlar sadece ultrasondan ense kalınlığına bakıyorlar..
belki doktorun o şekilde yapmıştır..

odan şimdiden hayırlı olsun canımm..
rahat olur tabii.
bizde tıpta özel oda için söyledik ama tarih belli olunca rezervasyon yapabiliyoruz dediler.
benimde kayınvalidemgil özel odada kal..
bizkarşılarız dediler..
iyi dedim:90:
2 tip oda var çünkü biri gecelik 300
diğeri 150..
3 gece kalsan
biri 450 tutuyor diğeri 900
senin andevamıydı?
sizin ne kadar oda..?

Ben Lierac marka sipariş ettim, bugün Daisymom'da da görüp fiyatını sordum 75 TL dedi yuh diyorum.. Ben 48'e aldım..
Aradığım gibi elbise buldum ama alamadım, kiminin küçük bedeni bile büyük oldu, kimi de tam oturdu ve ancak 1 ay daha giyebilirdim, benim ise 4-5 ay daha giyebilmeye ihtiyacım var. giyemeyeceğim şeyi almanın anlamı yoktu. Ankara'ya gidiyorum haftaya, belki orada bulurum uygun bedenlerini..

Ben Memorial düşünüyorum, hem bizim bankayla anlaşmalı hem de güzele benziyor ama daha gidip görmedim. Ancak anlattıklarına bakılırsa Andeva Yıldız da çekici geldi doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…