muhammet öztürk benim dr um senin dr un kim
evet bebek7 cim aynı haftadayız ama anlamadım benim doğumum 15-17 aralık gibi görünüyo allahın izniyle iyice kocaman oldum bişi değil yarın bide kpss sınavına giricem bu koca göbeğimle güleyimmi ağlayayımmı bilemedim akşama haberlerde antalyada karnı burnunda anne adayı sınavda diye haber olursa işte o benim :)
Kıslar bugün de cinsiyetini öğrendik; kızımız olacakmış
Ben hep erkek sanıyordum ama kız olması çok sevindirdi beniiiiiiiiiiiii :))
hadi bakalım iyi şanslar başarılar yarın
tşk ederim canım kızım uğur getirecek bana 100 çekicem ama şimdiki zamanda 100 çekmekte tehlikeli
iyi aksamlar arkadaşlar.ben bugün kontrole gittim ve ikili testi yapacam dedi doktorum ultrasyonda baktı ama kan falan almadılar bende yeni öğrendim kanda alınıyormus.bu durumda ne yapsam acaba tekrar mı yaptırmam gerek sizce
kızlar selam;bugün hastaneye gittik şimdiden odamıza kaydımızı yaptırdık herhangi bi sıkışıklık yaşamamak için oda süperrr gerçekten gidip göreniniz varmı bilmiyorum andeva yıldız bu arada ;suit oda ayarladık ekstra ücret veriyorsun ama çok güzel anne bebeğin odasının yanında ayrı bir oda var misafirler için,giriş ayrı kapıdan çok güzel oturma grubu var televizyonu banyosu,benim bulunduğum bölümünde kliması,televizyonu,buzdolabı,banyosu ayrı kalabalıktan etkilenmiycez yani.sonra odamız hazır ama bir süre bebiş yanımda olucağı için küçük beşik aldık sunny baby nin en derin en güvenilir o geldi bana onu aldık ohh o da bitti artık bişey kalmadı herhalde...
bu arada tansiyonum düşük,düşük tansiyona ne iyi gelir tuzlu ayran harici...
Annecimmmm, boşuna demiyorlar galiba 3-6 aylar arası hamileliğin balayları diye.. Allah yardım etsin, işin sonunda böyle güzel yumuk yumuk dünya güzeli bişi olmasa çekilecek gibi değil :) Çabucak geçer inşallah sıkıntılarınız.
Bacak arasına yatarken uzunca bir yastık koymak çok iyi geliyor diyorlar.. Bele mi iyi bacağa mı iyi geliyor onu bilmiyorum ama.
Kaşınmaktan iyi inceleyememişimlierac 100 ml 48 tl, mustela 200 ml 79 tl pek fark yokmuş arada lierac daha pahalıya geliyor :) hepsikampanyada diye bi site var, orada da 3 al 2 öde kampanyası var, genel olarak da fiyat açısından kayda değer bir site. Kullanan arkadaşım da memnun siteden, aklınızda bulunsun.
Kıslar bugün de cinsiyetini öğrendik; kızımız olacakmış
Ben hep erkek sanıyordum ama kız olması çok sevindirdi beniiiiiiiiiiiii :))
Bugün alışverişe çıktım biraz, dedim ya hamilelik moduna ancak giriyorum :) Bellamom çok pahalı ve modeller güzel değil. Daisymom'da Ebru Maternity'nin ürünleri var nette beğendiğim modeller üzerimde güzel durmadı, biraz daha kilolu olsam belki iyi durabilirdi. Fiyatları ise elbise ve pantolonlar için Bellamom'a göre daha iyi, 100'ün altında en azından. Ama iki tane üst beğendim işyerinde giymek için, onlar biraz tuzluya geldiyse de beğendiğim şeyin fiyatına bakmıyorum artık çünkü kolay beğenemiyorum. Cumartesi pazarına da baktım ama ı-ıh, pazardan kıyafet almak bana göre değil galiba, insanlar tıkış tıkış falan öfff..
Boyner'e baktım, Fusion diye bi marka çıkmış(ben yeni görüyorum) elbiseleri tam işe göre, çok çok hoş, rahat ve makul fiyatlı, hamilelik dışında da giyilebilecek tam istediğim gibi modeller. Ama beden olarak 38'den yukarısı yok(satılmış-bitmiş galiba) ve kalıpları da azıcık dar olunca üzerime tam oturdu, şimdi giyilebilir ama 1 aylık ömürleri var :)) Eğer hamilelikten önce 36 olup 38'e çıkanınız varsa mutlaka baksın derim.
Bu arada ben yeni araştırıyorum alınacak eşyaları , bilmeyenler için söyleyeyeyim; emzik, biberon vb. plastik içerikli ürün alırken mutlaka üzerinde "BPA Free" yazmasına dikkat edin kızlar, bebekler için-hatta herkes için zararlı bir içerik BPA.
merhabalar herkese;
benim de doktorum jinefemden sibel hanım 32. haftadayım doğumu jinefem demi anadoludamı yapsam kararızım. doktor nereyi isterseniz diyor. bir de antalyada hamilelik pantalonu nereden alabilirim?
iyi aksamlar arkadaşlar.ben bugün kontrole gittim ve ikili testi yapacam dedi doktorum ultrasyonda baktı ama kan falan almadılar bende yeni öğrendim kanda alınıyormus.bu durumda ne yapsam acaba tekrar mı yaptırmam gerek sizce
kızlar selam;bugün hastaneye gittik şimdiden odamıza kaydımızı yaptırdık herhangi bi sıkışıklık yaşamamak için oda süperrr gerçekten gidip göreniniz varmı bilmiyorum andeva yıldız bu arada ;suit oda ayarladık ekstra ücret veriyorsun ama çok güzel anne bebeğin odasının yanında ayrı bir oda var misafirler için,giriş ayrı kapıdan çok güzel oturma grubu var televizyonu banyosu,benim bulunduğum bölümünde kliması,televizyonu,buzdolabı,banyosu ayrı kalabalıktan etkilenmiycez yani.sonra odamız hazır ama bir süre bebiş yanımda olucağı için küçük beşik aldık sunny baby nin en derin en güvenilir o geldi bana onu aldık ohh o da bitti artık bişey kalmadı herhalde...
bu arada tansiyonum düşük,düşük tansiyona ne iyi gelir tuzlu ayran harici...
sağol canım denerim..
inşallah fayda eder..
nettede uygun bulmana sevindim...
sen lieracın fiyatını söyleyince şaşırmıştım zaten.
çok ucuz gelmişti.
hangi markayı sipariş verdin..
lierac ta güzel ..
memnun kalan çok arkadaşım var..
bi kız daha geliyor demek..
pembiş pembişş.
ne güzel öğrenmişsiniz.
gözünüz aydın..
hazırlıklar başlar artık..
aradıklarını bulmana sevindim..
benim pazar falan gezecek halim kalmadı..
nerdeeee
ben chicconun aldım 2 tane bpa yazıyor..
canım kapalı yolda kışlahan çarşısında var 2 tane hamile kıyafeti satan yer.
pantolonlar 70 civarı..
lcw den aldım ben..
1 hafta sonra başka pantolon almak zorunda kaldım..
tavsiye etmem..
çünkü penye kısmı çok yukardan başlıyo..
göbeğinin üzerine kadar kumaş çıkıyor..
ve karnını ikiye kesiyor birleşim yeri.
çok rahatsız edici ve tehlikeli bence
alırken penyenin aşağıdan başlamasına dikkat et canım..
paçayıda çok kısa yaptırma.
çünkü göbüş büyüyünce kısalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?