canım gözün aydın daha çok erken değil mi ?? sende şubatta doğum yapmıyacak mısın benim gibi?? çok yoğunluk mu var mış.. erken mi rezerve yapmak lazım mış??
güle güle kullansın bebişin.. ben direk yanımda yatırıcam valla.. ayrı bi beşik puset falan almadım..
tansiyona ne iyi inan bilmiyorum canım.. geçmiş olsun
gidip görmeni tavsiye ederim herkese gezdiriyorlar odaları birgün eşinle gidip bakabilirsin.ama memorialla anlaşman varsa orayı düşünebilirsin oranın odaları nasıl?Ben Lierac marka sipariş ettim, bugün Daisymom'da da görüp fiyatını sordum 75 TL dediyuh diyorum.. Ben 48'e aldım..
Aradığım gibi elbise buldum ama alamadım, kiminin küçük bedeni bile büyük oldu, kimi de tam oturdu ve ancak 1 ay daha giyebilirdim, benim ise 4-5 ay daha giyebilmeye ihtiyacım var. giyemeyeceğim şeyi almanın anlamı yoktu. Ankara'ya gidiyorum haftaya, belki orada bulurum uygun bedenlerini..
Ben Memorial düşünüyorum, hem bizim bankayla anlaşmalı hem de güzele benziyor ama daha gidip görmedim. Ancak anlattıklarına bakılırsa Andeva Yıldız da çekici geldi doğrusu :)
bizim 130 tl günlük tıptaki özel odalar nasılmış?odan şimdiden hayırlı olsun canımm..
rahat olur tabii.
bizde tıpta özel oda için söyledik ama tarih belli olunca rezervasyon yapabiliyoruz dediler.
benimde kayınvalidemgil özel odada kal..
bizkarşılarız dediler..
iyi dedim:90:
2 tip oda var çünkü biri gecelik 300
diğeri 150..
3 gece kalsan
biri 450 tutuyor diğeri 900
senin andevamıydı?
sizin ne kadar oda..?
27 ocakda benim doğum 2 ayım var işte ya aslında bütün odalar tek kişilik ama bizim istediğimiz odadan 5 tane vardı o yüzden doğum tarihimizde belli olduğu için şimdiden kayıt ettiler.ama oda gerçekten güzel seninde yıldız andevadamıydı yoksa medisumu?bizim oda takımının karyolası çok büyük olduğu için odama alamıycam o yüzden beşik aldım...
anladım odalar hep tek kişilik artık zaten ama odalar küçük oluyor çok ziyaretçimiz olucağı için misafirler için ayrı odasının olmasını istemiştim birde yenidoğanlarda enfeksiyon oranı yüksek biliyorsun aynı odada bilmiyorum bana fenalık gelir zaten birde kapımı kapatıp rahatça emzirebilirim ne biliyim benim için önemli.beşik konusundada yanında da yatsa kalkıcaz yatmasada aman kiloları da veririz zaten doğumda 5 ila 10 kg arası gidiyormuş...canım benim doktorum medisu hastanesinde olduğu için doğumumda orda olacak allah nasip ederse.. hamileliğimin başlarında biraz rahatsızlanmıştım ben.. düşük tehlikesi yaşamıştım.. hastaneye yattım serum falan bağlamışlardı.. ozaman odalarını görmüştüm.. tek kişilikti oda.. öyle ahım şahım bi oda değildi.. ama fena da değildi.. aammaann odanın ne önemi var ki.. bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalımda gerisi boşş..
canım bizimde oda takımının yatağı büyük bende odama alamam.. ama ben zaten odama almayı düşünmüyorum.. kendi yatağında yatsın.. ben gider gelirim odaya... aldığımız kilolar nasıl gidecek başka türlü
antalyalı anne adayları !!!!!!! bizde kendi listemizi yapalım artık diyorum.. ne dersiniz??? 3 kişi başladık şuan 18 kişi olmuşuzsizlerden bazı bilgiler istiyorum.. bana onları yazarsanız bende antalyalı anne adayları listesini yapmaya çalışıcam.. :97:
istediğiim bilgiler şunlar ;
Tahmini D.T
Doğum Haftası
Bebişimizin Adı
hastane-doktor adı
Güncel Notlar ( bebeğimizin kilosu, son muayenede yapılan işlem vss.) örnek: 2li tes yapıldı sonuç bekleniyor- kilosu 701 gr- doğuma 3 gün kalagibi gibi gibi
anladım odalar hep tek kişilik artık zaten ama odalar küçük oluyor çok ziyaretçimiz olucağı için misafirler için ayrı odasının olmasını istemiştim birde yenidoğanlarda enfeksiyon oranı yüksek biliyorsun aynı odada bilmiyorum bana fenalık gelir zaten birde kapımı kapatıp rahatça emzirebilirim ne biliyim benim için önemli.beşik konusundada yanında da yatsa kalkıcaz yatmasada aman kiloları da veririz zaten doğumda 5 ila 10 kg arası gidiyormuş...
yaş 28
sat 6 mayıs 2010
doğum tarihi 27 ocak 2011
38.haftada doğucak
cinsiyet erkek
spinal sezeryan
doruk
andeva yıldız hastanesi cahit bozyel
29.hafta muayenesinde 1550 kg.boy 39.3 cm.
bizim 130 tl günlük tıptaki özel odalar nasılmış?
antalyalı anne adayları !!!!!!! bizde kendi listemizi yapalım artık diyorum.. ne dersiniz??? 3 kişi başladık şuan 18 kişi olmuşuzsizlerden bazı bilgiler istiyorum.. bana onları yazarsanız bende antalyalı anne adayları listesini yapmaya çalışıcam.. :97:
Tahmini D.T
Doğum Haftası
Bebişimizin Adı
hastane-doktor adı
Güncel Notlar ( bebeğimizin kilosu, son muayenede yapılan işlem vss.) örnek: 2li tes yapıldı sonuç bekleniyor- kilosu 701 gr- doğuma 3 gün kalagibi gibi gibi
evet bebek7 cim aynı haftadayız ama anlamadım benim doğumum 15-17 aralık gibi görünüyo allahın izniyle iyice kocaman oldum bişi değil yarın bide kpss sınavına giricem bu koca göbeğimle güleyimmi ağlayayımmı bilemedim akşama haberlerde antalyada karnı burnunda anne adayı sınavda diye haber olursa işte o benim :)
Kıslar bugün de cinsiyetini öğrendik; kızımız olacakmış
Ben hep erkek sanıyordum ama kız olması çok sevindirdi beniiiiiiiiiiiii :))
kızlar selam;bugün hastaneye gittik şimdiden odamıza kaydımızı yaptırdık herhangi bi sıkışıklık yaşamamak için oda süperrr gerçekten gidip göreniniz varmı bilmiyorum andeva yıldız bu arada ;suit oda ayarladık ekstra ücret veriyorsun ama çok güzel anne bebeğin odasının yanında ayrı bir oda var misafirler için,giriş ayrı kapıdan çok güzel oturma grubu var televizyonu banyosu,benim bulunduğum bölümünde kliması,televizyonu,buzdolabı,banyosu ayrı kalabalıktan etkilenmiycez yani.sonra odamız hazır ama bir süre bebiş yanımda olucağı için küçük beşik aldık sunny baby nin en derin en güvenilir o geldi bana onu aldık ohh o da bitti artık bişey kalmadı herhalde...
ya kızlar ben bu minişten fırsat bulup hiç giremiyorum hepinizi çok merak ediyorum geçmişi tamamen okumak ne mümkün anında yaygarayı basıyo şuanda hem emziriyorum hem yazmaya çalışıyorum annelik hem çok zo hemde çok güzelmiş rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Tahmini D.T
Doğum Haftası
Bebişimizin Adı
hastane-doktor adı
canım benim doktorum medisu hastanesinde olduğu için doğumumda orda olacak allah nasip ederse.. hamileliğimin başlarında biraz rahatsızlanmıştım ben.. düşük tehlikesi yaşamıştım.. hastaneye yattım serum falan bağlamışlardı.. ozaman odalarını görmüştüm.. tek kişilikti oda.. öyle ahım şahım bi oda değildi.. ama fena da değildi.. aammaann odanın ne önemi var ki.. bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalımda gerisi boşş..
canım bizimde oda takımının yatağı büyük bende odama alamam.. ama ben zaten odama almayı düşünmüyorum.. kendi yatağında yatsın.. ben gider gelirim odaya... aldığımız kilolar nasıl gidecek başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?