Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

27 ocakda benim doğum 2 ayım var işte ya aslında bütün odalar tek kişilik ama bizim istediğimiz odadan 5 tane vardı o yüzden doğum tarihimizde belli olduğu için şimdiden kayıt ettiler.ama oda gerçekten güzel seninde yıldız andevadamıydı yoksa medisumu?bizim oda takımının karyolası çok büyük olduğu için odama alamıycam o yüzden beşik aldım...

gidip görmeni tavsiye ederim herkese gezdiriyorlar odaları birgün eşinle gidip bakabilirsin.ama memorialla anlaşman varsa orayı düşünebilirsin oranın odaları nasıl?

bizim 130 tl günlük tıptaki özel odalar nasılmış?

ya kızlar ben bu minişten fırsat bulup hiç giremiyorum hepinizi çok merak ediyorum geçmişi tamamen okumak ne mümkün anında yaygarayı basıyo şuanda hem emziriyorum hem yazmaya çalışıyorum annelik hem çok zo hemde çok güzelmiş rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

anadolu veya jinefemle ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar? bir de memorial odalarını gören varmı?

selam kızlar dun kontroldeydım bebişimin yuzunu goremedık..akıllı ellerı ve ayaklarıyla yuzunu kapatmış tam olarak..oyle nasıl duruyorlar hıc anlamıyorum..ama saglıgı ıyı cok sukur 33 haftalık olmuş..2 kila 42 cm dedı doktorumuz..artık on gun aralıklarla gel kontrole dedı bırdahakı gıdısımde nst ye bağlıycak fılan..bir aksılık olmazsada 10 11 ocak da alırız dıyor bebışı..hayırlısı bakalım..

canım benim doktorum medisu hastanesinde olduğu için doğumumda orda olacak allah nasip ederse.. hamileliğimin başlarında biraz rahatsızlanmıştım ben.. düşük tehlikesi yaşamıştım.. hastaneye yattım serum falan bağlamışlardı.. ozaman odalarını görmüştüm.. tek kişilikti oda.. öyle ahım şahım bi oda değildi.. ama fena da değildi.. aammaann odanın ne önemi var ki.. bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalımda gerisi boşş..

canım bizimde oda takımının yatağı büyük bende odama alamam.. ama ben zaten odama almayı düşünmüyorum.. kendi yatağında yatsın.. ben gider gelirim odaya... aldığımız kilolar nasıl gidecek başka türlü

antalyalı anne adayları !!!!!!! bizde kendi listemizi yapalım artık diyorum.. ne dersiniz??? 3 kişi başladık şuan 18 kişi olmuşuz sizlerden bazı bilgiler istiyorum.. bana onları yazarsanız bende antalyalı anne adayları listesini yapmaya çalışıcam.. :97:

istediğiim bilgiler şunlar ;

Tahmini D.T
Doğum Haftası
Bebişimizin Adı
hastane-doktor adı
Güncel Notlar ( bebeğimizin kilosu, son muayenede yapılan işlem vss.) örnek: 2li tes yapıldı sonuç bekleniyor- kilosu 701 gr- doğuma 3 gün kala gibi gibi gibi

anladım odalar hep tek kişilik artık zaten ama odalar küçük oluyor çok ziyaretçimiz olucağı için misafirler için ayrı odasının olmasını istemiştim birde yenidoğanlarda enfeksiyon oranı yüksek biliyorsun aynı odada bilmiyorum bana fenalık gelir zaten birde kapımı kapatıp rahatça emzirebilirim ne biliyim benim için önemli.beşik konusundada yanında da yatsa kalkıcaz yatmasada aman kiloları da veririz zaten doğumda 5 ila 10 kg arası gidiyormuş...

yaş 28
sat 6 mayıs 2010
doğum tarihi 27 ocak 2011
38.haftada doğucak
cinsiyet erkek
spinal sezeryan
doruk
andeva yıldız hastanesi cahit bozyel
29.hafta muayenesinde 1550 kg.boy 39.3 cm.

hepimiz için hayırlısı olsun canım

yaş 28
sat 6 mayıs 2010
doğum tarihi 27 ocak 2011
38.haftada doğucak
cinsiyet erkek
spinal sezeryan
doruk
andeva yıldız hastanesi cahit bozyel
29.hafta muayenesinde 1550 kg.boy 39.3 cm.

süpersinnn tşk ederim canım bakalım becerebilecek miyim ???? hep beraber görücezz

Son düzenleme:
bizim 130 tl günlük tıptaki özel odalar nasılmış?

tıptaki tek kişilik özel odalar şık bi gardrop yatak banyo plazma tv çekyat v.s.
çok güzel ve tertemiz..
özel hastaneden pahalı walla tıp hayret..
hem muayene,hem oda pahalı..hayret..
doğumda az değil.
senin iyiymiş walla..

SAT:10 nisan 2010
Tahmini D.T 7ocak
Doğum Haftası: 39.hafta
Doğum Şekli:epidural sezeryan
Bebişimizin Adı:koray
Hastane-Doktor Adı:Tıp fakültesi -İnanç Mendilcioğlu
Güncel Notlar: son kontrolde (29+5) 1600 gr.. 40 cm 32+3 te nst normal

selam canım sınavın nasıl geçti??

Kıslar bugün de cinsiyetini öğrendik; kızımız olacakmış
Ben hep erkek sanıyordum ama kız olması çok sevindirdi beniiiiiiiiiiiii :))

Sağlıcakla al kucağına prensesi canım...

canım temkinli davranmışşsın..biz daha dün rezervasyon yaptırdık çarşamba gününe...biz +85 lik odayı seçtik..
ben fazla gelen giden sevmem,çabuk afakanlar basar şaka bi yana yıldız andevadaki bütün odalar güzel...çalışanlar güler yüzlü...bencede en önemlisi güleryüzlülük...

canım benim allah kolaylık versin...kız annesi olmak daha zor heralde,nazlı oluyorlar :90:
ee sıra bende ,bakalım bende buralardan uzaklaşcakmıyım,şimdi geçmişi rahat rahat okuyorumda çarşambadan sonra ne olur bilemem :18:

28
9 mart
15 aralıkta bekleniyordu 1 aralıkta doğum
38+1
erkek
spinal sezeryan
talha ???
yıldız andeva-Gökbay Elpek
37+4 muayene sonucu 3900 kg 52cm

bebeklerimiz sağlıklı olsun canım,bizde başlarında olalımda isterse odalar altından olsun ,gözüm hiiiç bişiyi görmüyorr ...sana katılıyorum

kızlar denizi gören varmı? kaç gün oldu ses yok benden onunda doğumu yakındı ??merak ediyorum....
deniz duy sesimi :92::92:

selam güzel anneler....
dün biz oğluşla kontroldeydik, meğersem sooooon kontrolümüz..
doktorum çatı muayeneside yaptı, ben bişi demek istemiyorum bu konuda
evet netice çarşamba resmi olarak anne oluyorum...sabahtan hastaneye giriş yapıyorum 11de ameliyat olacağım...
son 3 günüm, düşünmemeye çalışıyorum kendimi işe verdim...sabahtan beri çamaşır bulaşık dolap toplamayla geçti,belim kopuo şuan ama boş boş durdummu panikleyorum...
çarşamba oğlum geliyor hayırlısıyla bende evi temizlemekle uğraşıyorum,sanki aa nekadar hamarat annem varmış diyecek
evden 2 kişi çıkıp 3 kişi gireceğiz..garip bi duygu içersindeyim...

kızlar bi yardım..
resim ekleme işini imageshacktan yapıyordum hep..
direk ekleme var ya eklenti ekle diyoruz..ordan direk yüklemek istiyoruz..
nasıl oluyor yapamadım ben..,
değişmiş..
bi bakıp yazarmısınız bileniniz varsa..

krokan,
gelişmiş cevaptan eklenti ekle
add files
select files de...
bizim topiğe ekliyecektin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…