Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
SAT ( son adet tarihi): 23 nisan 2010
Tahmini D.T .28 Ocak 2011
Doğum Şekli: sezeryan istiyorum
Bebişimizin Adı: isim arıyoruz
hastane-doktor adı: jinefem-sibel malkoç
Güncel Notlar : doktoro haftaya gidicem

ayy ya inanmıyorum çarşamba günü büyük gün demek.bence kendini yorma artık rahat olmaya çalış .birde sezeryan olucağı zaman da çatı muayenesi oluyormu allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin....

doktorum sezeryan yanlısı değil...şansını denemek istedi acaba normal yaptırabilirmiyim diye, ama riske atmadı ,bizim paşa birazcık kiloluda

kızlar şu kapı süsleri için nerelere bakabiliriz.hem ev için hemde hastane için süsler arıyorumda yardımcı olurmsunuz..

doktorum sezeryan yanlısı değil...şansını denemek istedi acaba normal yaptırabilirmiyim diye, ama riske atmadı ,bizim paşa birazcık kiloluda

ohh ohh maşallah oğluşuna hayırlısı artık benimde 38.haftada spinal sezeryan olucakmış.sen yazarsın artık spinalin nasıl olduğunu ben belden yapılan iğneden korkuyorumda...

merhaba herkesee ben de antalyadan, hamile kalmaya çalışıyorum inşlh güzel haberler veririm yakında :)

ohh ohh maşallah oğluşuna hayırlısı artık benimde 38.haftada spinal sezeryan olucakmış.sen yazarsın artık spinalin nasıl olduğunu ben belden yapılan iğneden korkuyorumda...

yazarım tabiki yani inş...ben hastane ait herşeyden korkuyorum...ama ekip ama güzel gibi geldi...o rahatlatıo birazcıııık

kızlar şu kapı süsleri için nerelere bakabiliriz.hem ev için hemde hastane için süsler arıyorumda yardımcı olurmsunuz..

ben de kapı süsü ve bebek şekeri arıyorum. internetten görmeden almak istemyorum. nerden bulabilirim?

Son düzenleme:

gözün aydın canım..
belli olmuş sonunda..
darısı başımıza artık..
doğumdan çınıncada unutma bizi..

krokan,
gelişmiş cevaptan eklenti ekle
add files
select files de...
bizim topiğe ekliyecektin ???

sağol şekerim..
çanta falan almıştım eklicektimm.
diğer taraftan eklemek çok uğraştırıcı üşendim..

canım ben 2 yer biliyorum..
kışlahanın karşısındaki aradaki bebek şekerci..
bide seleklerin alt katındaki..
ama bebek mağazalarındada görüyorum..
dün junior clubta falan vardı..
ilke ve irem bebedede mutlaka vardır..
çünkü biz bebek şekeri sepetini irem bebeden aldık..
yani orda olabilir.

merhaba herkesee ben de antalyadan, hamile kalmaya çalışıyorum inşlh güzel haberler veririm yakında :)

inşallah canım güzel haberlerinle aramızda görürüz seni..

kızlar buda anne çantam..,
resimde renkler kötü çıktı yine..
parıl parıll.
5-6 gözü var..
her gözdede ayrıca biberon cüzdan v.s için bölmeler..

kışlahanın karşısındaki şekerci tam olarak neresi birtarif edermisin?

hastane için biz rukiye hanımla görüştük,siparişimizi verdik...hastane kendi yapıo...

evet hastane kendi yapıyor ama açıkcası çok şık bişey olmuyor dedi bize sadece balon ve tül oluyormuş kapıda bebişin ismide kağıttn oluyormuş zaten 40 tl ya fazla uygun geldi .dışarda satılan kapı süslerinden değilmiş bizde vazgeçtik kendimiz süsliycez çünkü eve de lazım kapı süsü en azından doğru düzgün bişey alıp kapıyı süsleriz odaya balon o kadar...

kışlahanın karşısındaki şekerci tam olarak neresi birtarif edermisin?

inşallah tarif edebilirim..
kışlahanın karşısındaki yolda arada..
kışlahanın karşısında bi ayakkabıcı var..
onun saolundan içeri girersen çay ocağı var..
dışarıda masaları falan..
sen sağ tarafından gireceksin..
görürsün..
oraya gidince bi sor yinede ..bende sora sora bulmuştum..

yasmin görünmedin nerelerdesin?
topik için çalışmalar mı var yoksa..
şimdiden sağol canım..

garip doğrusu, bizede öve öve bitiremedi, örnek istedim gösterdi,bence o fiyatada ii ve hoştu,çelenk ve boncuklar vardı...gözünüz arkada kalmaz ,ben şahsen ilgileneceğim dedi..

garip doğrusu, bizede öve öve bitiremedi, örnek istedim gösterdi,bence o fiyatada ii ve hoştu,çelenk ve boncuklar vardı...gözünüz arkada kalmaz ,ben şahsen ilgileneceğim dedi..

bizede sürekli ilgileniceğini söyledi ama gerçekten tuhaf .bizede biraz basit bulabileceğimizi söyledi hatta oda süslerini alabiliyormuşuz ya eşimde basit olucaksa zaten ben onları eve götürmem odayı kendimiz süsleriz dedi ya zaten mağazalardaki kapı süsleri 30 dan 35 den başlıyor burdan ölçebiliyorum ben aradaki farkı tabiiki herkesin kendi tercihi..

evde ayrı bi süs yoksa hastanedeki cazip gelmez.mağaza fiyatı ile çiçekçilerin yaptığı aranjaman bir olmuyordur mutlaka...umarım gönlüne göre bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…