ayy ya inanmıyorum çarşamba günü büyük gün demek.bence kendini yorma artık rahat olmaya çalış .birde sezeryan olucağı zaman da çatı muayenesi oluyormu allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin....selam güzel anneler....
dün biz oğluşla kontroldeydik, meğersem sooooon kontrolümüz..
doktorum çatı muayeneside yaptı, ben bişi demek istemiyorum bu konuda
evet netice çarşamba resmi olarak anne oluyorum...sabahtan hastaneye giriş yapıyorum 11de ameliyat olacağım...
son 3 günüm, düşünmemeye çalışıyorum kendimi işe verdim...sabahtan beri çamaşır bulaşık dolap toplamayla geçti,belim kopuo şuan ama boş boş durdummu panikleyorum...
çarşamba oğlum geliyor hayırlısıyla bende evi temizlemekle uğraşıyorum,sanki aa nekadar hamarat annem varmış diyecek
evden 2 kişi çıkıp 3 kişi gireceğiz..garip bi duygu içersindeyim...
ayy ya inanmıyorum çarşamba günü büyük gün demek.bence kendini yorma artık rahat olmaya çalış .birde sezeryan olucağı zaman da çatı muayenesi oluyormu allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin....
doktorum sezeryan yanlısı değil...şansını denemek istedi acaba normal yaptırabilirmiyim diye, ama riske atmadı ,bizim paşa birazcık kiloluda
ohh ohh maşallah oğluşuna hayırlısı artık benimde 38.haftada spinal sezeryan olucakmış.sen yazarsın artık spinalin nasıl olduğunu ben belden yapılan iğneden korkuyorumda...
merhaba herkesee ben de antalyadan, hamile kalmaya çalışıyorum inşlh güzel haberler veririm yakında :)
kızlar şu kapı süsleri için nerelere bakabiliriz.hem ev için hemde hastane için süsler arıyorumda yardımcı olurmsunuz..
kızlar şu kapı süsleri için nerelere bakabiliriz.hem ev için hemde hastane için süsler arıyorumda yardımcı olurmsunuz..
selam güzel anneler....
dün biz oğluşla kontroldeydik, meğersem sooooon kontrolümüz..
doktorum çatı muayeneside yaptı, ben bişi demek istemiyorum bu konuda
evet netice çarşamba resmi olarak anne oluyorum...sabahtan hastaneye giriş yapıyorum 11de ameliyat olacağım...
son 3 günüm, düşünmemeye çalışıyorum kendimi işe verdim...sabahtan beri çamaşır bulaşık dolap toplamayla geçti,belim kopuo şuan ama boş boş durdummu panikleyorum...
çarşamba oğlum geliyor hayırlısıyla bende evi temizlemekle uğraşıyorum,sanki aa nekadar hamarat annem varmış diyecek
evden 2 kişi çıkıp 3 kişi gireceğiz..garip bi duygu içersindeyim...
krokan,
gelişmiş cevaptan eklenti ekle
add files
select files de...
bizim topiğe ekliyecektin ???
merhaba herkesee ben de antalyadan, hamile kalmaya çalışıyorum inşlh güzel haberler veririm yakında :)
gözün aydın canım..
belli olmuş sonunda..
darısı başımıza artık..
doğumdan çınıncada unutma bizi..
sağol şekerim..
çanta falan almıştım eklicektimm.
diğer taraftan eklemek çok uğraştırıcı üşendim..
canım ben 2 yer biliyorum..
kışlahanın karşısındaki aradaki bebek şekerci..
bide seleklerin alt katındaki..
ama bebek mağazalarındada görüyorum..
dün junior clubta falan vardı..
ilke ve irem bebedede mutlaka vardır..
çünkü biz bebek şekeri sepetini irem bebeden aldık..
yani orda olabilir.
inşallah canım güzel haberlerinle aramızda görürüz seni..
hastane için biz rukiye hanımla görüştük,siparişimizi verdik...hastane kendi yapıo...
kışlahanın karşısındaki şekerci tam olarak neresi birtarif edermisin?
gözün aydın canım..
belli olmuş sonunda..
darısı başımıza artık..
doğumdan çınıncada unutma bizi..
hayırlısı ile hepimiz bi doğursak
canım unuturmuyum ilk fırsatta girmeye çaışacağım..
sağol şekerim..
çanta falan almıştım eklicektimm.
diğer taraftan eklemek çok uğraştırıcı üşendim..
çantanı güle güle kullan,çok kibarmış.
kızlar buda anne çantam..,
resimde renkler kötü çıktı yine..
parıl parıll.
5-6 gözü var..
her gözdede ayrıca biberon cüzdan v.s için bölmeler..
Eki Görüntüle 110574 Eki Görüntüle 110573
yasmin görünmedin nerelerdesin?
topik için çalışmalar mı var yoksa..
şimdiden sağol canım..
canım yasmin doktora gitti bugün, bende ondan haber bekliyorum..çatladım doğrusu
evet hastane kendi yapıyor ama açıkcası çok şık bişey olmuyor dedi bize sadece balon ve tül oluyormuş kapıda bebişin ismide kağıttn oluyormuş zaten 40 tl ya fazla uygun geldi .dışarda satılan kapı süslerinden değilmiş bizde vazgeçtik kendimiz süsliycez çünkü eve de lazım kapı süsü en azından doğru düzgün bişey alıp kapıyı süsleriz odaya balon o kadar...
garip doğrusu, bizede öve öve bitiremedi, örnek istedim gösterdi,bence o fiyatada ii ve hoştu,çelenk ve boncuklar vardı...gözünüz arkada kalmaz ,ben şahsen ilgileneceğim dedi..
bizede sürekli ilgileniceğini söyledi ama gerçekten tuhaf .bizede biraz basit bulabileceğimizi söyledi hatta oda süslerini alabiliyormuşuz ya eşimde basit olucaksa zaten ben onları eve götürmem odayı kendimiz süsleriz dedi ya zaten mağazalardaki kapı süsleri 30 dan 35 den başlıyor burdan ölçebiliyorum ben aradaki farkı tabiiki herkesin kendi tercihi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?