Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yasemin merak ettim canım ,dün sormayıda unutmuşum kaçta randevunun olduğunu...
face açık, haberlerini bekliyorum

bebek şekercisine ben cunartesi baktım çok çeşit var adresi kışlahanın karşısındaki tolunayların yanından girince sol tarafta sırada görürsünüz

bebek şekercisine ben cunartesi baktım çok çeşit var adresi kışlahanın karşısındaki tolunayların yanından girince sol tarafta sırada görürsünüz

neler var anlatsana biraz kapı süsleri falan varmı?hazır şekerlerin fiyatlaır nasıl?

herşeyden var ister hazır yapılmış bebek şekeri istersen kendin yapabileceğin malzemeler var kapı süslerine bakmadım almıcam için sepetler değişik değişik sepetler fiyatları uygun geldi bana bir bak istersen

neler var anlatsana biraz kapı süsleri falan varmı?hazır şekerlerin fiyatlaır nasıl?

canım o şekercide kapı süsü,bebek şekeri,şeker sepeti ve bebek şekeri için malzemeler var..
şeker sepetleri puset şeklinde olanlardan küçüğü 27.5 ,büyük olanı 35 ti sanırım..
bebek şekerleride 1.5 tan falan başlıyordu..
kapı süsleride 25 ten başlıyordu..
hazırda alınabilir aslında ordan..
yapıncada pahalıya geliyor..
annem yaptı benim bizede ucuza malolmadı..
hazırını geçti hatta.
tül,tüy,mıknatıs,silikon,badem şeker,çikolata,bebek,kurdale,patiklik ip,v.s. birsürü malzeme yani..
zaten bebekler 75 kuruş falan tanesi.
tüy ve mıknatıs 100 tanesi 10 ar tl olması lazım..

Selam, Tolunayların oradaki bebek şekercisine ben de baktım bi fikrim olsun diye, gerçekten çeşit çok, 1 TL'den 2,75-3 TL'ye kadar değişiyor şeker fiyatları, kapı süsüne bakmadım ama laurelindorenan'ın dediği gibi malzeme alıp istendiği gibi yapılabilir de.. Ben Daisymom'dakilere bayıldım ama fiyatları duyunca ayıldım :) 4-5 TL'den başlıyor. Bebek şekeri kaç tane yapılıyor? 30-40 tane yeter heralde di mi?

canım sayısı değişir ama biz 200 tane yaptık..
30 tane kimseye yetmez bence..
akrabalar,çocuklar,komşular,eş dost..
bence 100 tane normal..:))))
çok abartığımı düşünme..
sende bi eşi dostu say kafandan..

selam kızlar bahsı gecen sekercıden bende alısverıs yaptım ablamın kızı ıcın fiyatlar gercekten uygun geldı..simdi sıra bende malzeme alıp kendımmı yapayım yoksa hazırlardanmı alayım dusunuyorum...

Neeee, 100 mü?!?!
Ben en iyisi bi kaç kutu madlen çikolata alayım olsun bitsin. Ressmen vazgeçmiş bulunuyorum şeker işinden

Neeee, 100 mü?!?!
Ben en iyisi bi kaç kutu madlen çikolata alayım olsun bitsin. Ressmen vazgeçmiş bulunuyorum şeker işinden

kız sen bakma bana..
benim elim pek bi boldur ama öyle bişeyki gelen giden avuçluyor..
gelenler çocuklar.
almada diyemiyosun..
bi aile geliyo 1 kadın 3 çocuk..
gitti 4 şeker
ama senin dediğin gibi 40 tane falan yapılıp mevlütte verilebilir..

yasmin bekliyoruz canım haberlerini..merak ettim..

canım iyiyiz.. kızımda bende.. 1 haftadır hareketleri azdı.. sıkıntı yapmıştım.. kafayı takmıştım.. haftaya olan kontrolü bugüne aldım.. çok şükür herşey yolunda.. iyiyiz yani sorun yok..

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..maşallah
sesin çıkmayınca merak ettim.
bi ara benimde çok azalmıştı..
yok deecek kadar
4-5 gün devam etti
sonra normale döndü.
bende çok kafaya takmıştım..

Günaydın arkadaşlar.
Yasmincim fotoğrafçı işin kesinleşti mi cnm?
Ben de kadınla görüşmek istiyorum,eve mi geliyor?

günaydın kızlar, yarın oğluşuma kavuşuyorum..heyecanla karışık korku var.dünden beride endişe başladı,bi o eksikti zaten taaaam oldu :44
hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…