Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın kızlar, yarın oğluşuma kavuşuyorum..heyecanla karışık korku var.dünden beride endişe başladı,bi o eksikti zaten taaaam oldu :44
hakkınızı helal edin

Allah bir avazda kurtarsın canım. Hayırlısı ile kavuştursun oğluşuna darısı da bizim başımıza:)

Günaydın arkadaşlar.
Yasmincim fotoğrafçı işin kesinleşti mi cnm?
Ben de kadınla görüşmek istiyorum,eve mi geliyor?

günaydın canım.. evet kesinleşti canım.. sedef hülagü ile çalışıyorum.. ben aradığımda pazar müsaitim dedi ve eve geldi canım.. ara sende canım..

günaydın kızlar, yarın oğluşuma kavuşuyorum..heyecanla karışık korku var.dünden beride endişe başladı,bi o eksikti zaten taaaam oldu :44
hakkınızı helal edin

allahın izniyle hiç bir problem olmadan kurtulacaksınız prensimle.. sen kalbini ferah tut yeter.. doğumhaneye nasıl girersen öyle çıkarsın demişti geçen sene genel anestezi ile doğum yapan bir arkadaşım.. cem yılmaz şova mı geldiğini sanıyorsun sen diye anestezisyenler dalga geçmişlerdi arkadaşımla.. düşün öyle kahkaha ile girdi.. ve uyandığında hala gülüyordu allahıma emanet olun.. ne hakkım varsa helal olsun canım.. doğumdan sonra gelince anlatırsın artık.. sende bi doğum hikayesi yazarsın öpüyoruz kızımla sizi sizi seviyoruss

canım arkadaşım saol güsel dileklerin için...biz çok mutlu olduk şimdi oğluşla
inş bende gülerek girerim,hayatı fazla ciddiye alan birisi olarak bunu ısrarla deneyeceğim
kendimi toparlar toplamaz yine buralardayım,muhteşem doğum hikayemle geri dönerim,artık ne hikayesi olur bilemiyorum benim süper düper doktorumla birlikte
bizde öptük teyzesi sizi seviyoruz
duru prensesimize iyi bak annesi

hakkınızı helal edin

canım hayırlısıyla gir çık inşallah doğuma...
ne güzel bak sen kurtuldun sayılır...
darısı başımıza artık..
ilk fırsatta yaz bize..
sezeryan olan ne kadar kişiyle konuştuysam doğumdan korkacak ne var diyolar..
sende hiç korkma..

10marifet.org

bu adreste arada çok güzel kapı süsleri var bi bakın derim

sağol canım bakarız..
bi ara bakmıştım bende..

sadece 5 kişinin bilgisi elimde arkadaşlar.. eksikleri tamamlamam için yazzmanız gerekiyor..

antalyalı anne adayları !!!!!!! bizde kendi listemizi yapalım artık diyorum.. ne dersiniz??? 3 kişi başladık şuan 18 kişi olmuşuz sizlerden bazı bilgiler istiyorum.. bana onları yazarsanız bende antalyalı anne adayları listesini yapmaya çalışıcam..

istediğiim bilgiler şunlar ;

Tahmini D.T
Doğum Haftası
Bebişimizin Adı
hastane-doktor adı
Güncel Notlar ( bebeğimizin kilosu, son muayenede yapılan işlem vss.) örnek: 2li tes yapıldı sonuç bekleniyor- kilosu 701 gr- doğuma 3 gün kala gibi gibi gibi

bebek 7 senin 38+1 demi olmuş olacak doğum..
sata göre kaçıydı doğum..

evet canım 38+1
9 mart satım normalde beklenen tarih 15 aralıktı.

[table="head"]|***KK Nick***|***Yaş***|***Sat***|***Tahmini D.T.***|***Cinsiyet***|***Doğum şekli***|***Bebişimizin adı***|***Hastane- Doktor | ***Güncel Notlar*** | *** Son Durum***
1 | Yasminkamu| 32 | 21 mayıs | 25 Şubat | | Belli değil | Duru Yağmur | Medisu Hast.-Özgür Kavaz | 27+4 = 1.086 gr. | kaalbi pıt pıt

2 | Krokan | 27 | 10 nisan | 07 Ocak | | epidural sezeryan | Koray | Tıp fakültesi -İnanç Mendilcioğlu |29+5= 1600 gr- 40 cm 32+3 te nst normal | kaalbi pıt pıt

3 | bebek7 | 28 | 09 Mart | 01 Aralık | | spinal sezeryan | Talha | andeva yıldız - Gökbay Elpek | 37+4 = 3900 kg = 52cm | heyecanlı bekleyiş -1

4 | sft | 28 | 06 Mayıs | 27 Ocak | | spinal sezeryan | Doruk | andeva yıldız - cahit bozyel | 29. hft = 1550 kg= 39.3 cm. | kalbi pıt pıt

5 | arwen07 | 28 | 23 Nisan | 28 Ocak | | sezeryan | ??? | jinefem-sibel malkoç | kontrol bu hafta | kaalbi pıt pıt [/table]

kızlar elimden gelen budur.. umarım beğenirsiniz.. bilgileri eksik olan arkadaşlar tamamlarsanız sizleride eklerim..

evet canım 38+1
9 mart satım normalde beklenen tarih 15 aralıktı.

hımm..ya benimde sat a göre 15 ocak..
sezeryan düşünüyorum..
seninki gibi olursa 1 ocak:18::18::18:
yılbaşında erkenden gelmese walla..
doktorumuda bulamam...

kızlar elimden gelen budur.. umarım beğenirsiniz.. bilgileri eksik olan arkadaşlar tamamlarsanız sizleride eklerim..

yasmincim harika olmuş..daha ne olsun..ellerine sağlık walla uğraşmışsın..

beklenen doğum tarihini neye göre yazmak gerekiyorki?benim sata göre 15 ocak..
doktorun tahminine göre sezeryan olursa 7 ocak...
ama genellikle sezeryan biraz daha erken olduğuna göre 3 ocak..
hangisi yazılmalıdı çizelgeye benim:?

beğenmene sevindim canım.. 7 ocak kalsın tam tarih belli olunca bana yazarsın değiştiririm.. sorun yok..

antalyalı anne adayları listesi diye bir konu açtım kızlar.. listemiz bundan sonra orada olacak.. bilgileri eksik olan yada olmayan arkadaşlar bekliyoruzz

krokan,

merak etme canım oğluşun tarihini bekler,kalsın anneciğinin karnında kalabildiği kadar iyice palazlansın..sende koçişinle soooon başbaşa yeniyılınızı geçirirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…