günaydın kızlar, yarın oğluşuma kavuşuyorum..heyecanla karışık korku var.dünden beride endişe başladı,bi o eksikti zaten taaaam oldu :44
hakkınızı helal edin
kızlar elimden gelen budur.. umarım beğenirsiniz.. bilgileri eksik olan arkadaşlar tamamlarsanız sizleride eklerim..
günaydın canım.. evet kesinleşti canım.. sedef hülagü ile çalışıyorum.. ben aradığımda pazar müsaitim dedi ve eve geldi canım.. ara sende canım..
yasmin bizimde kesinleşti aralık ayının ilk ya da ikinci haftası ev çekimi olucak senin oldumu?27 ocakda da uygunmuş çok sevindim boş olmasına.en uygun fiyata yapan o çünkü...
ayy ellerine sağlık çok süper olmuş..
:) tşk ederim canım benimm.. senin için hemen bitireyim de doğumdan önce sana moral olsun diye düşündüm.. beğenmene sevindim
bebek7 cim çok şaşırdım çokta sevindim senle aynı haftadayız pazarteside benim çatı muayenem olacak bakalım ne yapıcaz Rabbim sana kolay doğum nasip etsin sağ salim kavuşursun kucakların prensini inş dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/doguma...l#post16406816 (Antalyalı anne adayları listesiii) antalyalı anne adayları ve anneleri bilgilerinizi bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?