Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın kızlar, yarın oğluşuma kavuşuyorum..heyecanla karışık korku var.dünden beride endişe başladı,bi o eksikti zaten taaaam oldu :44
hakkınızı helal edin

gerçekten çok heyecanlı bir durum sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah..

günaydın canım.. evet kesinleşti canım.. sedef hülagü ile çalışıyorum.. ben aradığımda pazar müsaitim dedi ve eve geldi canım.. ara sende canım..

yasmin bizimde kesinleşti aralık ayının ilk ya da ikinci haftası ev çekimi olucak senin oldumu?27 ocakda da uygunmuş çok sevindim boş olmasına.en uygun fiyata yapan o çünkü...

yasmin bizimde kesinleşti aralık ayının ilk ya da ikinci haftası ev çekimi olucak senin oldumu?27 ocakda da uygunmuş çok sevindim boş olmasına.en uygun fiyata yapan o çünkü...

aralık sonu gelecek bana.. göbeğimin büyümesini bekliyor.. küçük geldide ona:90: benim doğum tarihim belli değil daha.. eğer sedefin işi olursa eşi girecek zaten

bebek7 cim çok şaşırdım çokta sevindim senle aynı haftadayız pazarteside benim çatı muayenem olacak bakalım ne yapıcaz Rabbim sana kolay doğum nasip etsin sağ salim kavuşursun kucakların prensini inş dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

iyi dilekerin için çoook teşekkür ederim...
canım sıra sende gibi ....hakkınızda hayırlısı olsun...pazartesiye inş kendimi toplamış olurumda burdan okurum iyi haberlerini...
kendine ve miniğinee dikkat et...

bebek7 bugün 11 deydi sanırım senin...
walla hep aklımdasın...
inşallah sağ salim kavuşursun oğluna..
allah yardımcın olsun canım..
dualarım seninle..

Talha bebek bugün hayata "merhaba" diyor...
Hoş geldin bebek! Hoş geldin aramıza! Ağlayarak açtın gözlerini dünyaya. Ağlamazsın bir ömür boyu mesut olursun, hep gülersin inşallah! Yeni bir dünyaya geldin sevindirdin bizleri. Doğru ol! Doğru konuş! Doğru yaşa! Eğilme kimsenin karşısında, Allah’tan başka... Dürüstlükten verme ödün…Melek doğdun melek gibi yaşa!

bbek 7 şu an kolarında mı acaba bebişin mis kokusunu içine çekiyorsundur belki dualarımız seninle canım..

bebek7 cim almışsındır kucağına heralde minik prensini sağ salim o mis kokusunu çekiyosundur içine sorunsuz olmuştur inş doğumun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşşş darısı bizleree :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…