Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Talha bebek bugün hayata "merhaba" diyor...
Hoş geldin bebek! Hoş geldin aramıza! Ağlayarak açtın gözlerini dünyaya. Ağlamazsın bir ömür boyu mesut olursun, hep gülersin inşallah! Yeni bir dünyaya geldin sevindirdin bizleri. Doğru ol! Doğru konuş! Doğru yaşa! Eğilme kimsenin karşısında, Allah’tan başka... Dürüstlükten verme ödün…Melek doğdun melek gibi yaşa!

eevvveeetttt kızlar bebeğimiz ve annemiz maşallahhhh maşallahhhh süperlerrrr.. allahıma şükürler olsun sağ sağlim atlattı bebek7... spinal anestezi oldu.. herkese tavsiye ediyormuş.. çok ama çok rahat geçmişş.. talha bebek hemen emmeyede başlamış hepinize slm var.. darısı sizlerin başına diyorrr :18: valla ben normal doğum düşünüyorum ama sezeryan şart olursa bende spinali cepte tutmaya karar verdimm...

görüştünmü sen canım.iyi olduklarına sevindim.benimde spinal olucak ya rahatladım gerçekten kolay olduğunu duyunca .normal doğumu sağlıklı bulmuyorum zaten.geçen hafta hem kuzenimin eşi normal doğum diye görünüyordu hepm 3 saat sancıdan sonra bebek strese girdiği için kakasını yutmuş ve bu durum bebekler strese girdiklerinde yaptıkları bişeymiş ve çok tehlikeliymiş hemen sezeryana almışlar yok yere bu durumu yaşadı bir de arkadaşım doğum yaptı onunda normal doğumdu akşam sekize kadar sancı çekti.bebeğin ve annenin kalp atışları düştü ve sezeryana aldılar yani yok yere bu durumu yaşama ne gerek var benim doktorumun 2 çocuğu var eşide doktor ve spinalle oldu ikiside sezeryan yani normal doğum yapacaklar hemşirelerle konuşmalı.doktoruyla konuşmalı bunları sorun bence avantajından dezavantajı çok bence.bebek 7 ye sorcaklarım var benimde inşallah en kısa zamanda anlatır herşeyini...

evet aradım konuştum.. biraz biraz ağrıları başlamış.. onun içinde ağrı kesici yapmışlar.. ama çok şükür iyiydi.. hastaneden çıkınca fırsat bulursa gelir zaten diye düşünüyorum..

talha bebek hoş geldin dünyaya annemizde inşllh iyi durumdadır. allah analı babalı büyütsün.

Talha bebişe Allah upuzun sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin annesiyle babasıyla beraber.
Darısı bizlerin başına.

günaydın güzel anne adayları... resmi anneler.. veee minişleriii...ses soluk kesilmişşş yine topiğimizde... herkes iyi miii?? alışverişler ne alemde?? indirim olan yerler var mı??

sahibinden.com dan kızıma uyku seti ile cibinlik aldım bugün.. yarın yada yarından sonra elimde olur sanırım..bir bayan kapatmak üzere olan çilek mağazasından uygun fiyata almış.. piyasaya görede çok uykun fiyata satıyor..ilgilenenlere duyrulurrrr sahibinden.com a da bakın derimm

günaydın canım..
biz iyiyiz şimdilik..
arada giriyorum ben ama yazamadım..
walla sessizleşince tadı çıkmıyor..
bende bakayım şimdi neler varmış..
sen hangi uyku setinden sipariş ettin?

yasmin bu siteden alışveriş yapınca nasıl oluyor?
kapıda ödeme yapabiliyormusun..
yada taksit v.s..

Günaydın tünaydın iyi günler.
Yasmincim birçok şey yeğenimden hazır olduğu için ben neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum ,hepsini bir araya toplayıp eksiklere bakacağım sonra aralık ayı sonu ocak ayı başı gibi alışveriş yapacağım.
Şimdilik elimde olanlar;
5 adet tulum (Ben aldım)
1 adet hastane çıkışı(Ben aldım)
Çok sayıda bady,zıbın takımı,pijama
Mobilya yatak
Sepet beşik
Bebek arabası
Oğluşu ziyarete gelenlere dağıtacım 50 adet biblo
3 adet battaniye

Son düzenleme:
KROKAN canım sesin soluğun çıkmıyor.. özledim valla.. sessizleşmemesi bizim elimizde canım..
canım ben bunu aldım Tekstil / Uyku Seti / Ã�İLEK BEBEK UYKU SETİ KARGO DAHİL Å�OK SON FİYAT(109TL.) sahibinden.com'da buna uygunda Tekstil / Cibinlik / Ã�İLEK CİBİNLİK SON 1 ADET KARGO DAHİL Å�OK FİYAT 35 TL. sahibinden.com'da bunu aldım.. ama bu satışlar istanbulda olduğu için biz arkadaşımıza para gönderdik elden aldı.. o bize kargo yapacak.. ama güvenli e ticaret diye bir özelliği var sahibinden.comun.. onuda kullandım başka şeyler alırken... bir sorun yaşamadım.. ama aldığın kişi eğer sana ptt kargo ile gönderim yaparsa ptt kargoya kapıda ödeme yapabiliyorsun.. tabii bunu satıcı ile konuşmak gerekli..

Son düzenleme:

canım nerelerdesin sen.. uzun zaman oldu gelmiyorsun.. özlettin kendini.. güle güle kullansın bebişin canım...
canım bu arada antalyalı anne adayları için çizelge yaptım..http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...stesiii-3.html (Antalyalı anne adayları listesiii) eksik bilgilerini yazarsan ekleme yapıcam.. bekliyorum canım..

selaaamm 5 dakka bakıyım dedim benim sıpa uyuyorken üfff feci gaz sancılarımız va bütün gün zarrrrttttt zurrttttt ama nafile gene kıvranıyor kuzum

3 ay sürer diyorlar bakalım inşallah daha erken geçer

talha bebek hoşgeldin hep sağlıklı mutlu ol inşallah

selam kızlar yıne kımseler yok..dogumlar yaklastıkca herkes dınlenıyor sanırım...
bu arada dogum yapan arkadaslara saglıklar bebişleri hoş gelmışler....uzun onur versın allah...
bizede gostersın...
bende hazırlıklara son surat devam edıyorum...
antalyada iyi uygun bebiş kıyafetı satan yerlerı soylesenize kızlar....eksikleri tamamlayalım.....

bu arada safak saymaya ne dersınız....benim 40 günüm var...ocak 11 dıyoruz doktorumla...hayırlısı tabii ama guzel bır tarıh
11.1.11
sizce.......

kızlar selam realde bebeklerle ilgili her üründe iyi indirim var isterseniz internet sitesinden de bakın deterjan alıcaklar varsa dalinin deterjanı 11.90 tl ben bitane aldım yumuşatıcı 4 tl çok güzel kıyafetler var uygun fiyatlı 10 tl ya çok güzel battaniyeler var yumuşacık ondanda aldım 1 tanede pijama takım aldım sözde sadece deterjan almaya gittik aman olsun napalım almak isteyenlerin haberi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…