Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

walla bende özledim canım..
bikaç gündür okul işleri vardı..
evde hep onlarla uğraştım..,
bilgisayar başındaydım,o işlerle uğraşmaktan fırsat bulamadım..
ancak yetiştirdim..
bugün rahatım diyodum..dersim 9.15 te bitiyordu..
seminer koymuşlar bugünede akşama kadar..:
ama içim gitti topiğimize..
bakmıştım bende sahibinden.com a..
105 tl diyordu..
seninkinde 35 diyordu..
eğer öyleyse bedavaya almışsın walla..
güle güle kullanın canım..
siz neler yaptınız..?

canım benim aldığım yerler irem bebe,lcw..
ama kompedanda ve loyada çok uygun geldi bana bebek kıyafetleri..
bide junior club...

bakalım canım en kısa zamanda..
sağol..

Son düzenleme:

Günaydınnnnnn
KK hep açık ama ;ben iş yoğunluğum nedeniyle sizlerle çok sohbet edemiyorum ne yazık ki
Link açılmadı cnm tekrar deneyeceğim

bebek7 bayadır giremiyordum yeni okudum gözünüz aydın analı babalı büyüsün oğlun inşallah

kıyamam ben ona yaa ... evet bu gaz sorununa bi çözüm bulamadılar valla.. hem bebekler bitap hem anneleri.. allah yardımcımız olsun..

junior club uygun fiyat konusunda.. bide ben internetten Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com dan alışveriş yapıyorum.. oranında fiyatları iyi.. ürünleride kaliteli.. ptt kargo ile kapıda ödeme seçeneğini kullıyorum ben.. tavsiye ederim...

bu arada safak saymaya ne dersınız....benim 40 günüm var...ocak 11 dıyoruz doktorumla...hayırlısı tabii ama guzel bır tarıh
11.1.11
sizce.......

güzel tarih hayırlısı olsun..

slm canım.. sen ağırlaştıkça okulun işlerinide ağırlaştırıyorlar anladığım kadarıyla beyhud geliyorsundur eve valla çok zor canım allah yardımcın olsun.. canım cibinlik + uyku seti 105 tl ye aldım ben.. ama kargo parasını kadın ödemiyeceği için baya bi pazarlıkla indi bu fiyata.. uyku setleri çilekte daha pahalı.. geçen odayı aldığımız çileği aradımda 200 küsur dedi bi uyku setine.. cibinliği sordum 90 küsur dedi.. gerçi sende çilekten aldın uyku setini.. kaça almıştın???

valla ben öyle bişi yaptım ki.. telafisi yok artık... saçlarımı kestirdim dün.. hemde baya kısa sonradan üzüldüm keşke dedim ama yapacak bişi yoktu.. çok yıpranmıştı.. çok dökülüyordu.. kuaföre attım kendimi oda kesti..:78: eşimden tırstım biraz ama ne yapalım üzülme kökü sende dedi allahtan ammaann ne yapayım evet kökü bende uzar nasıl olsa başkada bişi yok bizde canım..

Günaydınnnnnn
KK hep açık ama ;ben iş yoğunluğum nedeniyle sizlerle çok sohbet edemiyorum ne yazık ki
Link açılmadı cnm tekrar deneyeceğim

anladım canım.. müsait olduğun zamanlarda bekleriz

canım seni çok merak ettik.. sorun yok iyisin demi.. face dende mesaj attık ama cevap gelmeyince ister istemez merak ettik..

canım iyiyiz şükür annem hastanede yatıyor haftaya cuma çıkacak o hastaneye yattığından beri kaynanam beni yalnız bırakmamak için bizde kalıyor bende taşındığımdan henüz net bağlatamadım annemlerden giriyorum kaynanam olunca pek yukarı çıkmıyorum ayıp olmasın diye bugün vakit buldum da çıktım umarım hepiniz iyisinizdir

Yasmincim bilgilerimi öbür kısmada yazdım ama sanırım olmadı o yüzden buraya tekrar yazıyorum
Yaş 27
sat07.07.2010
tahmini doğum tarihi:13-17 Nisan 2011
Yıldız Andeva
Asli Vural Sesver.
Sanırım bu bilgiler yeterli benide ekle lütfen

canım geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım annenin durumu.. anladım canım seni buralarda görmeye alışınca bebek7 de bende merak ettik.. bebek7 doğum yaptı.. çok şükür ikiside sağlıklı bir sorun yok maşallahh... bizde iyiyiz kızımla geri sayım yapıyoruz işte her hamiş gibi :))

kızlar benim psikolojim allak bullak oldu hiçbirşey yokken bile içimden ağlamak geliyor çok huzursuzum etrafa karşı çok öfkeleniyorum herkese bğırmak geliyor içimden ben niye böyle oldum sizde de oluyormu?

kızlar benim psikolojim allak bullak oldu hiçbirşey yokken bile içimden ağlamak geliyor çok huzursuzum etrafa karşı çok öfkeleniyorum herkese bğırmak geliyor içimden ben niye böyle oldum sizde de oluyormu?

bende aynı durumdayım...

hadi ya gerçekten mi napcaz biz böyle kimseye tahammülüm kalmadı...

geçer sanırım yani inşallahh .. sabredip bekliycez.. doğum ayımda yani şubatta eşimin ailesi geliyormuş istanbuldan.. yeni doğum yapan görümcem..yeni doğan kızı.. kayınvalide.. eşimin 10 yaşındaki oğlu vss... küplere bindim.. ya doğurmuş lohusa olucam yada karnım burnumda olacak.. krize girmiş durumdayım.. o kadar kastım ki kendimi ağlamamak için kuduruyorum şuan

offf gerçekten senin durumun bayağı sinir bozucu hepsi sende mi kalıcak ?

oğlu neden sende kalıyor ?

ee eşimin oğlu da ondan babasının yanını ister hayır zaten yazın geliyor 1 ay bizimle kalıyor lafım yok ona..özlüyor babayı tabii en doğal hakkı.. ama karnım burnumda yada lohusa olucam ben kendi annemi bile istemiyorum yanımda.. offfffffffffffffffff offfffffffffffff

sorma canım...okul çok yoruyor artık..
16 aralıkta başlıyor doğum iznim
sen çok uyguna almışsın yasmin..
biz uyku setini 270 tl ye aldık sanırım..
bide cibinlik yok bu fiyatta..
saçlarınıda hiç takma..
güzel olmuştur..
benimde çoook uzadı..
rengide karmakarışık..

ay bendede vardı o sinir..
biraz hafifledi..
walla herkesin yüzünde canavar maskesi var gibi geliyor bana:)
ağlıyodum...

cnm ağla rahatlarsın sinirini içine atma bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…