KROKAN canım sesin soluğun çıkmıyor.. özledim valla.. sessizleşmemesi bizim elimizde canım..
canım ben bunu aldım Tekstil / Uyku Seti / Ã�İLEK BEBEK UYKU SETİ KARGO DAHİL Å�OK SON FİYAT(109TL.) sahibinden.com'da buna uygunda Tekstil / Cibinlik / Ã�İLEK CİBİNLİK SON 1 ADET KARGO DAHİL Å�OK FİYAT 35 TL. sahibinden.com'da bunu aldım.. ama bu satışlar istanbulda olduğu için biz arkadaşımıza para gönderdik elden aldı.. o bize kargo yapacak.. ama güvenli e ticaret diye bir özelliği var sahibinden.comun.. onuda kullandım başka şeyler alırken... bir sorun yaşamadım.. ama aldığın kişi eğer sana ptt kargo ile gönderim yaparsa ptt kargoya kapıda ödeme yapabiliyorsun.. tabii bunu satıcı ile konuşmak gerekli..
selam kızlar yıne kımseler yok..dogumlar yaklastıkca herkes dınlenıyor sanırım...
bu arada dogum yapan arkadaslara saglıklar bebişleri hoş gelmışler....uzun onur versın allah...
bizede gostersın...
bende hazırlıklara son surat devam edıyorum...
antalyada iyi uygun bebiş kıyafetı satan yerlerı soylesenize kızlar....eksikleri tamamlayalım.....
kızlar selam realde bebeklerle ilgili her üründe iyi indirim var isterseniz internet sitesinden de bakın deterjan alıcaklar varsa dalinin deterjanı 11.90 tl ben bitane aldım yumuşatıcı 4 tl çok güzel kıyafetler var uygun fiyatlı 10 tl ya çok güzel battaniyeler var yumuşacık ondanda aldım 1 tanede pijama takım aldım sözde sadece deterjan almaya gittik aman olsun napalım almak isteyenlerin haberi olsun...
canım nerelerdesin sen.. uzun zaman oldu gelmiyorsun.. özlettin kendini.. güle güle kullansın bebişin canım...
canım bu arada antalyalı anne adayları için çizelge yaptım..http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/doguma...stesiii-3.html (Antalyalı anne adayları listesiii) eksik bilgilerini yazarsan ekleme yapıcam.. bekliyorum canım..
selaaamm 5 dakka bakıyım dedim benim sıpa uyuyorken üfff feci gaz sancılarımız va bütün gün zarrrrttttt zurrttttt ama nafile gene kıvranıyor kuzum
3 ay sürer diyorlar bakalım inşallah daha erken geçer
talha bebek hoşgeldin hep sağlıklı mutlu ol inşallah
selam kızlar yıne kımseler yok..dogumlar yaklastıkca herkes dınlenıyor sanırım...
bu arada dogum yapan arkadaslara saglıklar bebişleri hoş gelmışler....uzun onur versın allah...
bizede gostersın...
bende hazırlıklara son surat devam edıyorum...
antalyada iyi uygun bebiş kıyafetı satan yerlerı soylesenize kızlar....eksikleri tamamlayalım.....
bu arada safak saymaya ne dersınız....benim 40 günüm var...ocak 11 dıyoruz doktorumla...hayırlısı tabii ama guzel bır tarıh
11.1.11
sizce.......
walla bende özledim canım..
bikaç gündür okul işleri vardı..
evde hep onlarla uğraştım..,
bilgisayar başındaydım,o işlerle uğraşmaktan fırsat bulamadım..
ancak yetiştirdim..
bugün rahatım diyodum..dersim 9.15 te bitiyordu..
seminer koymuşlar bugünede akşama kadar..:
ama içim gitti topiğimize..
bakmıştım bende sahibinden.com a..
105 tl diyordu..
seninkinde 35 diyordu..
eğer öyleyse bedavaya almışsın walla..
güle güle kullanın canım..
siz neler yaptınız..?
Günaydınnnnnn
KK hep açık ama ;ben iş yoğunluğum nedeniyle sizlerle çok sohbet edemiyorum ne yazık ki
Link açılmadı cnm tekrar deneyeceğim
bebek7 bayadır giremiyordum yeni okudum gözünüz aydın analı babalı büyüsün oğlun inşallah
canım seni çok merak ettik.. sorun yok iyisin demi.. face dende mesaj attık ama cevap gelmeyince ister istemez merak ettik..
canım iyiyiz şükür annem hastanede yatıyor haftaya cuma çıkacak o hastaneye yattığından beri kaynanam beni yalnız bırakmamak için bizde kalıyor bende taşındığımdan henüz net bağlatamadım annemlerden giriyorum kaynanam olunca pek yukarı çıkmıyorum ayıp olmasın diye bugün vakit buldum da çıktım umarım hepiniz iyisinizdir
kızlar benim psikolojim allak bullak oldu hiçbirşey yokken bile içimden ağlamak geliyor çok huzursuzum etrafa karşı çok öfkeleniyorum herkese bğırmak geliyor içimden ben niye böyle oldum sizde de oluyormu?
bende aynı durumdayım...
hadi ya gerçekten mi napcaz biz böyle kimseye tahammülüm kalmadı...
geçer sanırım yani inşallahh .. sabredip bekliycez.. doğum ayımda yani şubatta eşimin ailesi geliyormuş istanbuldan.. yeni doğum yapan görümcem..yeni doğan kızı.. kayınvalide.. eşimin 10 yaşındaki oğlu vss... küplere bindim.. ya doğurmuş lohusa olucam yada karnım burnumda olacak.. krize girmiş durumdayım.. o kadar kastım ki kendimi ağlamamak için kuduruyorum şuan
offf gerçekten senin durumun bayağı sinir bozucu hepsi sende mi kalıcak ?
küçük görümce burda gece onda kalırlar gündüz bende... ama eşimin oğlu hep bende...
oğlu neden sende kalıyor ?
slm canım.. sen ağırlaştıkça okulun işlerinide ağırlaştırıyorlar anladığım kadarıylabeyhud geliyorsundur eve valla çok zor canım allah yardımcın olsun.. canım cibinlik + uyku seti 105 tl ye aldım ben.. ama kargo parasını kadın ödemiyeceği için baya bi pazarlıkla indi bu fiyata.. uyku setleri çilekte daha pahalı.. geçen odayı aldığımız çileği aradımda 200 küsur dedi bi uyku setine.. cibinliği sordum 90 küsur dedi.. gerçi sende çilekten aldın uyku setini.. kaça almıştın???
valla ben öyle bişi yaptım ki.. telafisi yok artık...saçlarımı kestirdim dün.. hemde baya kısa sonradan üzüldüm keşke dedim ama yapacak bişi yoktu.. çok yıpranmıştı.. çok dökülüyordu.. kuaföre attım kendimi oda kesti..:78: eşimden tırstım biraz ama ne yapalım üzülme kökü sende dedi allahtan ammaann ne yapayım evet kökü bende uzar nasıl olsa başkada bişi yok bizde canım..
kızlar benim psikolojim allak bullak oldu hiçbirşey yokken bile içimden ağlamak geliyor çok huzursuzum etrafa karşı çok öfkeleniyorum herkese bğırmak geliyor içimden ben niye böyle oldum sizde de oluyormu?
geçer sanırım yani inşallahh .. sabredip bekliycez.. doğum ayımda yani şubatta eşimin ailesi geliyormuş istanbuldan.. yeni doğum yapan görümcem..yeni doğan kızı.. kayınvalide.. eşimin 10 yaşındaki oğlu vss... küplere bindim.. ya doğurmuş lohusa olucam yada karnım burnumda olacak.. krize girmiş durumdayım.. o kadar kastım ki kendimi ağlamamak için kuduruyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?