Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anneleeeeer!!
biz geldik oğluşumla,sizlere küçüçük dudağıyla mucx yapıo...çok şükür iyiyiz,ben bugün daha iyiyim bakayım bizim kızlar ne yapmış dedim.
benimde aklım hep sizlerleydi.
iyi dilekleriniz için çook sağolun , özellikle yasemenin yazdığı şiir çok etkiledi beni..
yazık yavrumun ismi talha olarak geçmiş,ama hiiç önemi yok,babası bi karar veremedi taha mı olsun talha mı diye...artık kesinleşti gibi taha olacak...
sorularınız varsa cevaplayabilirim,spinal oldum,2 gün yattım,neler yaşandığımı eminim merak ediyorsunuzdur...
önceden şunu belirtiyim ben size hiç iyi bi örnek olmayabilirim,çünkü korku bende hat safhadaydı

çok şükür iyisiniz çok sevindim yerim ben onun minik ağzını benimde spinal olcak da iğneyi hissettinmi yapılırken birde ameliyattan çıkar çıkmaz mı başlıyor ağrılar anlatsana hemen ayağa kalktınmı?emzirebildinmi çok arka arkaya sorduysam kusura bakma oğluşunu çok kokla bizim için..

hoşgeldiniz canım.. yerim ben oğluşumu..

cnm geçmiş olsun sağlıcakla kalın birşey sormak istiyorum spinal normal doğumdamı sezeryandamı kafam karıştıda

hasgeldınız canım..hayırlı olsun allah saglıkla hep beraber buyutmek nasıp etsın bebişinizi...ee darısı bıze artık....
dogumunu anlatsana uzun uzun..ben karar veremedım daha tam anestesımı olayın yoksa belden asagımı dıye...

canım hoşgeldiiiinn
walla 3-4 günde bile özlettin kendini..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
oğluşuda aldın hayırlısıyla kucağına..
darısı başımıza inşallah..
ağrıların nasıl,hafifledi mi?

canım,iğneyi hissetmiosun kesinlikle,sadece iğne yapmadn önce o bölgeyi soğuk bi solusyonla temizliyorlar o ürpertti beni,yani iğne filan fos,o konuda sana garanti veririm çünkü ben çok korkak birisiyim.ameliyattan çıkar çıkmaz hiç bişi hisetmiosun ,çok mutlu çıktım ama 20 dakika sonra bana kaşıntı bastı anestezinin etkisi ile bacakalrım uyuz uyuz kaşındı.yaklaşık 2 saat sonra ise ameliyat yerim ve karnım çok ağrıdı..
isteğini sorabilirsin canım, bilinmeyen herzamanan mereak konusudur

hoşgeldiniz canım.. yerim ben oğluşumu..
geeel teyzeside ye bu sıpayı!!!

cnm geçmiş olsun sağlıcakla kalın birşey sormak istiyorum spinal normal doğumdamı sezeryandamı kafam karıştıda

spinal sezeryan canım...

canım hepiniz inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza,ameliyathanede sizin içinde dua ettim,allah forumdaki kızlarıda ve minik yavrularında sağsalim kurtarsın dedim..

selam canım,ameliyatta çok iyidi,korktuğum gibi değil,iğneyi hiç hissetmiosun,ekip kalabalıktı 10 kişilerdi, arı gibi çalışıyor onlara bakmaktan neolduğunu farkına varmıyosun .iğneden hemen 20 saniye sonra ayaklar karıncalanıyor,oanda sonda takılıyor,ellendiğinin darkındasın ama kesinlikle acı duymuosun.1 dakika sonra göbeğitemizliyorlar onu hissettim hatta sakın kesmeyin ben herşeyi hissediyorum dedim onlar evet hissetceksin ama ACIYI duymayacaksın dediler.
sonra üstüme sıcak sıcak hastane örtüleri serdiler göğsüme doğru işte o süperdi ,sıcacık.baya bi sallandım maleiyat massında resmen karnımda bişi yaptırlarını yüklendiklerini hissetiim..bebeği çekerken bile bi hafifleme oldu..kızlar çok garip bi duygu ,bebeği alıp ilk kontrolleri yapıldı ebe temizledi çoçuk doktoru ilk muayenesini yaptı bana öptürdüler ve aşağa giyinmeye götürdüler bebeği..sonra aneztesi uzmanı bana sonra bi sakinleştirci yaptı ,işte ooo varya süperdi,sanki ameliyathane değildimde tvnin karşısında ezel izliodum ...tabi bunlar işin güzel yanları taki anestezi geçinceye kadar...

tatlım bende sizleri özledim, forumda takılamayınca boşlukta gibi oldum ,farketmeden alışkanlık yapmış
ağrılarım biraz biraz hafifledi,şuan bel ağrım ve ameliyat izim çok ağrıo,çok yavaş yürüyorum.bebeği tutamıyorum dikişlerim malum gerio,wc oturmak imkansız..

kızlar ,
yarın doktor kontrolümüz var,bakalım nasıl arabaya bineceğim kara kara düşünüyorum :82:
evim çok dağınık,okadar yavaş hareketlerim sormayın ,karınca beni sollar şu durumda :90:
resim yüklemek isterdim hem buraya hem face ama eşim 40 gün yasakları getirdi...biyandanda ikimizde zor tutuyoruz kendimizi paylaşmamak için..
isim konusu halen havada, dun akşam acaba sadece hüseyinmi koysak demeye başladı (kp ismide) hüseyin taha değil sedece hüseyin olsun diyo galiba kp ve kv bastıro isim konusunda,bana bişi söyleyen yok ,zaten söyleseer şuan ben kendi ismimi bile unutmuş durumdayım,hemen kendimi toplayıp bebeğimle ilgilenmek istiyorum,daha kendim üstünü bile değiştiremedim,ne giydirilerse kabul ediyorum,oysa okadar hevesle aldığım şeyler var ,şuan gözüm bişi görmüo...
aa buarada göbeğimde varis çokmuş öyle dedi doktor,heralde kesmkete zorlandı,bide bebeğin boynuna 2 kere kordon dolanmış...:26:
arkadaşım doğuma girdi,videoyaya çekti doğumu,biraz geçte bassa record düğmesine yinede güzel bi çekim olmuş.
sizden doktorunuza sorun bence çekim için..
aa bide ben yapmayı unuttum ,hep alklımdaydı,daha bebeğiniz karnında iken hareketlerini kaydedin videoyaya,çok güzel bi anı olur,ben nasıl unuttum anlamadım :44:

YAŞASINNN! Allah sağlıklı mutlu ömür versin bebişine canım, gözünüz aydın çook sevindim

Ben de 4 gün Ankara'daydım, hem eğitim hem de muayene için.. Doktorda ultrasonda izledik, sıpa yüzünü kesinlikle göstermedi, saklambaçtaki ebe gibi kapatmış yüzünü, plasentaya dayamış kafayı, iki eliyle de kapadı ve 20 dakika muayeneye rağmen açmadı, bir taraf azıcık açıktı onu da eliyle kapattı ya hayret bir şey! Babasına sırttan çekilmiş foto getirebildim ancak :) Her şey normal, tüm ölçümler normal çok şükür bir sorun yok.
Bebeğimiz 20 haftalık oldu ya baya baya hissediyorum artık, oynadıkça ağzım kulaklarımda :) Tek başıma gidip döndüm, ama uçağın kalkış ve inişinde ne tekmeler yedim anlatamam Babası da yanımda olsa ilk tekmeleri hissetse diye kafayı yedim. Neyse bugün babası da hissetti ilk tekmeleri, inanmıyordu bana :) Ben de azıcık ağladım babasıyla da tanışınca :)
Tabii bi de fırsattan istifade alışveriş yaptım bol bol. Kızlar uyku seti için English Home mağazasına mutlaka bakın, süper setler vardı, kedili, gemili falan çok güzeldiler; peşin 100, taksitli 110 TL bayıldım ve aldım. Nevresim biraz pahalı gelse de (taksitli 70) beğenince dayanamadım ona da :) Bebek arabası chicco(ana kucağı dahil) 599, park yatak chicco 359, bebek monitörü weewell 399 ama bunları Joker'den alınca Joker Kart'a epey puan kazandırıyor ve başka üründe kullanıyorsunuz, toplamda 300-400 civarı indirim oldu. Ayrıca sağolsun mağazadaki görevli çook tatlıydı, çok ilgilendi ve ürünleri buradaki mağazaya gönderdiler :) Niye taa Ankara'dan uğraştın derseniz burada istediğim ürünün istediğim rengini bulmak mucize gibi bir şey, 3 ay bekleyen arkadaşlarım oldu. Kontrol ettik, bu aldıklarım da burada yokmuş :)
Gecelik, hamile pantolonları falan aldık: her biri 29 TL, burada 70'ten aşağı pantolon görmedim Kazık yiyoruz resmen ya. Bi sürü zevkime göre elbise aldım bi de, onlar da 50 civarı fiyatlardı. Kısacası uygun fiyatları bulunca bütçeyi epey sarstık bu ay ama hadi hayırlısı..

ayyy nası doğurcam ben yaa..
yavaş yavaş korku sarmaya başladı.
epidural düşünüyodum ama spinal mi olsaki acaba...
spinalle epiduralin tam olarak ne farkı varki..?
biran önce iyileşirsin canım inşallah..
bide ne sorcam sana..ameliyata girdiğin haline göre göbek nasıl..
bi inme var mı yoksa aynımı..
hemen inmez diyorlarda..
tartıldın mı bide..
kaç kilo vermişsin?
evi falan boşver..
insanın içi rahat etmiyo dimi..
ama boşveeeerr.
bebeğine doy..

aldıklarını güle güle kullan canım..
baya tamamlamışsın eksiklerini..
bi gittin pir gittin diyodum..

yasmin nasılsın?

bilmiyorum canım.. ne iyiyim ne kötüyüm.. ama gerginim.. sen nasılsın ??

geeel teyzeside ye bu sıpayı!!!

gelicem gelicem.. sen biraz toparla kendini de gelip tosunumun o dudaklarından başlıycam yemeye zaten.. kuzum benim.. şekli şemali 2-3 günde değişmiştir ya..

güzel haberlerle gelin inşallah canım :79:

güle güle kullanın cicilerinizi maşallah bişey kalmamış alacak.. ooo daha bi dünya eksiğimiz var valla nasıl bitecek bilemedim ben

walla bende bi iyi bi kötüyüm..
benide sigarasızlık kötü yapıyor..
seni göremeyince merak ettim..
davetsiz misafirlerin mi canını sıkan?

evet canım.. baya canım sıkıldı ve gerildim.. faydaları yok zararları çok olunca böyle oluyor işte..

canım ya anestezinin etkisi kaç saat sonra başlıyor hemen ağrı kesici yapıyorlarmı etkisi hemen başlıyormu bebişin kaç kg doğdu?

haklısın canım..
insan acısıyla sancısıyla boğuşurken kimseyi istemiyodur...
ama emin ol bi senin başında değil..
herkesin türlü türlü işte..
şimdiden canını sıkıp mutsuz etme kendini.

yasmin haklısın canım..
şimdiden canını sıkıp mutsuz etme kendini.

yasmin haklısın canım..
şimdiden canını sıkıp mutsuz etme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…