yasmin haklısın canım..
insan acısıyla sancısıyla boğuşurken kimseyi istemiyodur...
ama emin ol bi senin başında değil..
herkesin türlü türlü işte..
şimdiden canını sıkıp mutsuz etme kendini...
ayyy nası doğurcam ben yaa..
yavaş yavaş korku sarmaya başladı.
epidural düşünüyodum ama spinal mi olsaki acaba...
spinalle epiduralin tam olarak ne farkı varki..?
biran önce iyileşirsin canım inşallah..
bide ne sorcam sana..ameliyata girdiğin haline göre göbek nasıl..
bi inme var mı yoksa aynımı..
hemen inmez diyorlarda..
tartıldın mı bide..
kaç kilo vermişsin?
evi falan boşver..
insanın içi rahat etmiyo dimi..
ama boşveeeerr.
bebeğine doy..
aldıklarını güle güle kullan canım..
baya tamamlamışsın eksiklerini..
bi gittin pir gittin diyodum..
anestesinin etkisi 1 dakikda içinde başlıo...canım ya anestezinin etkisi kaç saat sonra başlıyor hemen ağrı kesici yapıyorlarmı etkisi hemen başlıyormu bebişin kaç kg doğdu?
ilk gün hastaneye süpriz yapıp gelen sevgili arkadaşım yasemin,eşine ve minik yavrusuna
çook teşekkür ederim,gerçekten çok duygulandık ailece.
yine geeeel teyzesiiii olur mu??
spinalde kateter yok,hemen etkisi gösterio anestezi.
epiduralde kateter var.ama artık epidural yapmamaya başlamışlar nedense bilemiyorum.
göbek tabiki eskisi gibi değil,ama var.buarada göbeğimde çatlaklar olmuş,doğumdan sonra gördüm ama peke belli
değil :26:
8 kilocuk verdim
krokan benimde son haftalarda acayip çatlamıştı şimdi bakıyorum harita gibi kıpkırmızı feci görünüyo
Yaw 20. haftayı doldurduğundan beri bir hareketlendi bizimkisi inanılır gibi değil.. Üstelik kıyafetten bile görülebiliyor ya bu nasıl iş, eşim inanmıyordu; gösterdim şok geçirdi
Zaten 12. haftada hissetmeye başlamamdan belliydi, bu kızdan çekeceğimiz mi var acaba
krem alcaktım..
bi anda çatlayıverince geç kaldım..battı balık yan gider dedim ama...dahada var doğuma,ne hale gelcek bakalım...kızarıklık bi süre sonra geçiyor ama değilmi?beyazlıyor yani..
selam kızlar napaysınız
sağol canım cevabın için..
walla ben şimdiden küp gibi oldum.
doğumdan çıkınca 20 kilo bile vermiş olsam hiç gibi gelecek
senin çatlaklar yokmuş demekki yeni farkettiğine göre..
benim başladı harita gibi olaya..
bid doğumdan sonra içi boşalınca buruş buruş olur:18:
Forma yni katıldım. Sizlerden yıldız hastanesinde şeniz hn giden var mı? Tavsiye eder misiniz ?
rica ederiz canım.. bizim için çookk ama çookk büyük zevkti.. siz biraz toparlanın, kuzuyla birbirinize alışın gelicez canım benim.. paşamın gelip o güzel dudaklarını ısırıcam..
BEBEK7 bebişin uzun ömürlü ve de sağlıklı olsun inşallah cnm.
Bizim için kokla emi?
Selam kızlar..internete cok gıremıyorum ama aklım buralarda...persembe kontrolum var yıne dr on gunde bır gel dedı artık....bu kez bebışım yuzunu gosterır ınşallah....bırde bu kez nst ye baglanacam bakalım...gercı benım sezeryan olacagı için bişey olacagını sanmıyorum ama...neyse....
Artık ayakta cok duramıyorum ben belim hemen agrıyor..birde bebişimi hep aşagıda tasıyorum goren bıle duşmuş o bebek dıyor....
Maşallah maşallah
Yaw 20. haftayı doldurduğundan beri bir hareketlendi bizimkisi inanılır gibi değil.. Üstelik kıyafetten bile görülebiliyor ya bu nasıl iş, eşim inanmıyordu; gösterdim şok geçirdi
Zaten 12. haftada hissetmeye başlamamdan belliydi, bu kızdan çekeceğimiz mi var acaba
süper haberlerle gel bakalım,açık görüş var deseneben geldim..
kimsecikler yoookk.
bizimde yarın kontrolümüz var ..
bakalım nasıl bizimki.
Günaydın şekerler.Biz de bugün dr amcamıza gideceğiz umarım herşey yolundadır.
Doğum tarihini ve şeklinide konuşmak istiyorum inşallah dr erken demez
krem alcaktım..
bi anda çatlayıverince geç kaldım..battı balık yan gider dedim ama...dahada var doğuma,ne hale gelcek bakalım...kızarıklık bi süre sonra geçiyor ama değilmi?beyazlıyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?