Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar biz geldik doktordan..
çok şükür herşey yolundaymış..
2500 gr olmuş...
doğum şeklini ve tarihini konuştuk..
doğum için 39+2 ye gün verdi..yani 10 ocak..
bana biraz geç gibi geldi..
spinal olacak dedi bide..
epidural dicektim...
spinal yapcaz dedi..
oda içinde yer ayırttık..
inşallah bi aksilik olmaz..

canım gözün aydın.. bebişinde iyiymiş.. doğum şeklinle tarihinde belli olmuşş.. belirsizlik kötü.. şimdi 10 ocağa göre yapacaksın planlarını ne güzel.. hadi bakalım darısı benim gibi bekleyenlerin başına

Son düzenleme:
ohoooo son haftalarda varya tavan yapıcak artık ayağıyla ittiricek kaburgalarını ezicek püfffff hıçkırığını bile uazaktan görücekler

:) ben de ancak 6.- 7. aydan sonra dışardan görünür sanıyordum, daha 20. haftada görünür olunca şok geçirdik yaw, bi yaşıma daha girdim :)

Olmaz artık bişicikler olmaz merak etme heyecanlı bekleyiş başladı desene :)
Maşallah Sağlıkla gelsin inşallah :)

çok sevindim bebişinin sağlığının yerinde olmasına büyük gün 10 ocak demekki bizim de 27 ocak benim 38.haftaya denk geliyor bizde şimdiden ayırttık odamızı epidural ile spinal arasında büyük bir fark yok benim doktor da spinal tarftarı banada spinal yaparız dedi allah hakkımızda hayırlısını versin..

çok güzel haberler bunlar..ee şuracıkta1 ayınız kaldı kavuşmanıza,çok çabuk geçer iyi değerlendir canım..
senin doğum iznin bu hafta başlıyor heralde diye düşünüyorum
banada aneztesi uzmanları spinal yapalım dedi..epidural kelimesi dahi geçmedi,araştırdığıma göre artıkepidural kalkıyorherkes spinale dönüyor..epidural ve genel anezteside bebekte etkileniyormuş aneztesiden canım,epidural geç uyuşukluk hissi veriyormuş..bide kateter olayı epiduralde...

Mrb arkadaşlar
Dün dr da randevumuz vardı,eşimle çok moralimiz bozuldu.
Gerizekalı dr her iki ayda bir muayene ücretinin çok az olduğunu söyleyip fazla para talep ediyor,dün yine aynı şeyi yaptı.Şu anda ücreti artırmazsanız doğumda talep ederim dedi.Üstüne üstlük bu adam ablamın 10 yıllık dr hatta arkadaşı.Abartısız 300 kadar hastasınıda ablam sayesinde kazandı.
Sözün kısası şimdi dr arıyorum önerilerinizi bekliyorum.,

Oğluşun gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş.
İri bir bebekmiş,1.400 gr
Duruşu ters dönmezse sezeryan dedi ben zaten sezeryan istiyorum

merak ettim doktorun kim canım
bence kesinliklede değiştir paracı doktordan uzak dur ama geç kalmadan değiştir

Atatürk devlet hastanesinden Akif bey cnm.
Senin dr Mustafa Torgaç tı değil mi,memnun kaldın mı.
Muayene için özeline mi gittin ne kadar ödedin?
Doğumun genel anesteszi ile mi oldu?
Cevapların için şimdiden teşekkürler

herkese merhaba ;

doğumlardan sonra baya bi sessizleşti topiğimiz.. :89:

eşimi 1 hafta 10 günlük iş seyahatine gönderdim bugün.. sabah arkadaşım geldi.. 2 çocuğu ve annesiyle.. oturduk biraz.. ee 2 çocuk olunca artık biraz oturuluyormuş

onlar gittikten sonra.. kızısının cicilerini yıkamaya başladım.. önce penye battaniyeleri yıkadım astım.. şimdi yün battaniyeler yıkanıyor.. kıyafetleri ayırdım ne olur ne olmaz renk atar ( boyar ) diye.. etiketlerini kestim.. kızısının boynu acımasın diye.. yavaş yavaş yıkansın.. akşama kadar biter.. sonra kurur.. yarın falanda ütüye başlarım..

kızlar bebeklerine oda yapanlar !!!! dolapların- çekmecelerin içine kıyafetleri koymadan herhangi bişi serdiniz mi ?? sermeyi düşünüyor musunuz?? düşünüyorsanız ne sereceksiniz ??

baya sıkıntı olmuş canım ya bir an önce doktor konusunu netleştirmen gerek diye düşünüyorum.. ben medisu hastanesi özgür kavaz'a gidiyorum.. valla ben doktorumu çok ama çok seviyorum.. saatlerce ilgileniyor.. istediğimi soruyorum.. sıkılmadan yorulmadan cevap veriyor.. açıkçası ben biraz uyuz bi hastayım ama beni taşıyor.. haa ben doğurduktan sonra doktorluğu bırakır mı bilemiyorum

fotoğrafçıyı ne yaptın ?? sedefle görüştün mü??

Son düzenleme:
evlenirken kendi dolaplarımın ve mutfak dolaplarımın içine kapitoneden diktirmiştik. Çok memnunum. bebeğim için de öyle düşünüyorum. tavsiye ederim. Kumaşçıdan alıp tanıdık bir terzide hatta elinden gelirsa kendin bile dikebilirsin

evlenirken kendi dolaplarımın ve mutfak dolaplarımın içine kapitoneden diktirmiştik. Çok memnunum. bebeğim için de öyle düşünüyorum. tavsiye ederim. Kumaşçıdan alıp tanıdık bir terzide hatta elinden geliyorsa makinede kendin bile dikebilirsin

sağol canım.. benimde kendi dolaplarımın içinde kapitone varda.. şimdi kağıt gibi bişiler çıktı ya.. kapitonenin pabucu dama atıldımı acaba dedim??

yok ben o kağıt gibi olanları beğenmiyorum, kapitone kadar düzgün durmuyor bence bi de garip garip desenleri var ben yine oyumu kapitoneden yana kullanıcam

gerçekten sinir bir durum boşver canını sıkma tek doktor o değil ya benim doktorum cahit bozyel hamilelliğimin öncesindende doktorum o idi.ben çok memnunum konyaaltı tıp merkezinin sahibi doğumları andeva yıldızda yapıyor bir araştıır bildiğim kadarıyla yasminin de doktoru iyi.birde iri bebek olduğunu söylemiş doktorun ama bence normal çünkü ben 29+0 da gittiğimde 1550 gr dı doktor da haftaya göre gayet uyumlu gidiyor dedi komşumda aynı hafta kontrole gitti onunda 1450 idi muhtemelen 3000 - 3500 kg arası doğar demiş ona benimde öyle yani bence seninde gayet normal canını sıkma boşver...

canım senın adına sevindim ..herseyın yolunda olması guzel..benimde dogumum 11 ocak..beraber gidiyoruz senınle...cumartesı gıdıcem bende kontrole..artıkm on gun arayla cagırdı doktorum..merakla beklıyoruz bakalım....

canım yaa doktorun kım oyle merak ettım sımdı..muayene ucretını kafasına goremı ayarlıyor bellı bır mıktar olması lazım bence...neyse sen bıran evvel deyıstır bence..artık aranızdakı hasta dr rahatlıgı bıle kalmamıstır emınım...seni strese sokar.....yınede sen bılırsın tabı..

sağol yasmin..
biz kendimizi daha erkene alıştırmıştık çok uzak geldi bize..
çünkü normal doğum olsa 15 ocaktı benim..
sezeryan deyince önce 12 ocağa gün vereyim dedi..
sonra 10 ocağa aldı..
ozamana kadar sancılanıpta ortada kalmam inşallah:18:

Olmaz artık bişicikler olmaz merak etme heyecanlı bekleyiş başladı desene :)
Maşallah Sağlıkla gelsin inşallah :)
başladı canım..
stres ve heyecan..

doktorumda spinal yapıyoruz hep,en az risklisi bu dedi..
başkada seçenek sunmadığına göre bi bildiği vardır..
senin 38+ kaç..?
benim 39+2 oluyor

ne güzel unutmadın bizi walla..
yine yorumlar geliyor hemen senden..
nasılsın..?
dikişlerin ağrın hafifledi mi?
bebiş napıyoo
benimde spinal olacak artık canım..
benim tümden bayılasım vardı aslında.
öyle uyanık korkarım diyorum..
nasıl bi duygu spinalde hareketleri hissetmek?

canım benimde şimdiye kadar hep 2 hafta önden gidiyordu..
doktor iri bebek demişti.
dün gittik..
irilik falan kalmamış..
haftasını yakalamışş.
önde gitmiyor artık..
iriliği takma hiçç..

evet canım..
bakalım sabrediceklermi?
bende 2 hafta sonra nst ye,3 hafta sonrada kontrole gidicem..
nst ye ne kadar zamanda bir gidiyorsun?

canım unutmuşum..
benim doğum izni 17 aralıkta başlıyor..
haftaya cuma evdeyim ooohhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…