Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yasmin geçmiş olsun.. Nasıl oldun? bi sıkıntı kalmamıştır umarım.. Dikkat et kendine, bişiye ihtiyacın olursa bize seslen :) ben sık giremiyorum gerçi ama elimden geleni yapmaya çalışırım, yalnızken zorlanabilirsin, birimiz olmazsak diğerimiz yardımcı oluruz en azından...

canımmm sağolasın.. söylemen yeter valla.. sağol allah razı olsun.. ağrım hala var.. tam olarak geçmedi.. ama iyiyim .. en azından kızım iyi ya içim rahat.. tekrar sağol canım..

sağol canım..

İki haftayı geçkin süreden sonra strawberry'den sipariş verdiğim Lierac sonunda bugün geldi.. Kaşına kaşına bi olmuştum yaa :) bakalım bi tüp ne kadar yetecek

annende çatlak varmıydı canım ??

Bildiğim kadarıyla yok ama sormadım hiç.. İnşallah bende de olmaz ama bu kadar kaşıntıyla olmaması biraz zor gibi, önlem almaktan zarar gelmez, karnım feci kaşınıyor bişi sürmezsem. şimdiye kadar kakao yağıyla duruyordum, onun da kokusu ağır geliyor ama mesaide hart hurt kaşınmaktan iyidir hem çikolata gibi kokuyor diye kendimi avutuyordum :)

çok teşekkür ederim canım sorularıma tek tek sabırla ve dikkatle cevap verdiğin için ne kadar teşekkür etsem az.randevu alacak olursam haberdar ederim.gidersem kim diyeyim.bu arada sana da çok geçmiş olsun.sağlığımıza çok dikkat etmemiz lazım.bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir inşallah.şeker yüklemesi de yaptıracağım belki cumartesiye randevu alırım.

çatlama olayı genetikte ondan sordum.. tabiiki önlemini al sende ama tırnaklarınla kaşımamaya çalışırsan daha iyi olur... ovala sadece..bende almanyadan bebek yağı getirtmiştim.. hamilelik öncesi başladım kullanmaya.. şimdide banyodan çıkınca masaj yaparak sürüyorum..

rica ederim canım ne demek.. biz birbirimizin halinden anlamazsak kim anlayacak.. sağol canım evet çok dikkat etmemeiz lazım.. ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. cumartesi öğlene kadar çalışıyor özgür bey.. randevunu alırken ona dikkat edersen iyi olur.. ben hep sabahları ilk randevuyu alıyorum.. çok da iyi oluyor.. özelden mesaj atarım canım adımı soyadımı.. ama sen çalışkan hastanız desende bilir

tamam canım benim teşekkür ederim.bunu söylediğin iyi oldu bu arada benim meleğim 24 haftalık.senin meleğin kaç haftalık.?

canım ben tıp fakültesinde prof.inanç mendilcioğluna gidiyorum..
şimdiye kadar iyi gidiyor..
muayene ücreti 140 tl..
doğum sanırım normal 600 sezeryan 1000..
ben memnunum..
tıp fakültesine güveniyorum nedense..
benim özel hastanelere güvende azcık sıkıntım var..
doğum izni işi çok karışık aslında:):)
32.hafta başladığında doktoruna gidip çalışabilir kağıdı alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık farkı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..ve 37.haftada ayrılıyorsun..
tabi bu söylediğim doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarmak istersen..
ben 32.haftamın bitmesini beklemiştim almak için ama doktor bitip bitmediğine bile bakmadı..direk verdi 32 diye..yani 32 başladığında git canım..günden kar edersin..
24.haftadada yine doktorundan kağıt alıyorsun..
24 haftalık hamile..nöbet tutması uygun değildir diye...nöbet işide bitiyor..
şimdilik bukadar geldi aklıma..
kafana takılırsa sor..belki karışık yazmışımdır..

yasmin geçmiş osun canım.
nasılsın şimdi..
sende bi süre girmesen merak ediyorum..
yazardı neden yazamadı diye..
dinlen canım bol bol..
çok şükür bişey çıkmamış..
bende tembellik yapcam artık..
hafta içi yeni uyandık diyince çok özeniyodum size..:)
gündüzleri görüşürüz bol bol..kendine dikkat et..

canım sağolasın.. daha iyiyim.. ağrım var hala ama daha iyiyim.. evdeyim dinleniyorum.. evet görüşürüz artık canım bol bol.. iyi oldu senin içinde.. yorulmuştun artık..

canım sağolasın.. daha iyiyim.. ağrım var hala ama daha iyiyim.. evdeyim dinleniyorum.. evet görüşürüz artık canım bol bol.. iyi oldu senin içinde.. yorulmuştun artık..

günaydın yasmin..
dinlenmek kiiim ben kim
uyandım hızlı hızlı kahvaltımı yapıp buzdolabını boşaltıp temizledim..
3 makine çamaşır yıkadım..
çekmece dolap uğraşıyorum..
cuma günü annem gelecek bide kadın çağırdım..
doğum temizliği olacak dip köşe..
bütün perdeler falanda yıkanacak..
ben şimdiden başaldım..
sende dinlen..
havada soğuk dikkat et..
dışarı falan çıkıp üşütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…