ooo gözün aydın şekerdaha çok buralardasın ozaman doğumlardan sonra özellikle bebek7 doğurduktan sonra sessizleşti topiğimiz.. taha bebeğiminin canı sağolsun
yeni gelen arkadaşlar olmuş.. aramıza hoşgeldiniz.. allah tamamına erdirsin inşallah.. sağlıklıca alalım evlatlarımızı kucağımıza..sorularınız olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz..
yeni gelen arkadaşlar iyi, güvenilir doktor iyi, güvenilir hastane soruyorsunuz ama iyi ve güvenilirlik kişiden kişiye değişir... benim için hem doktorluğunun hemde insani yönünün iyi olması iyi demek.. ilgilenmesi, oturup saatlerce anlatması, sorularımı cevaplaması, beni rahatlatması benim için iyi, güvenilir demek.. hepimiz farklı doktorlara ve farklı hastanelere gidiyoruz hemen hemen...
benim doktorum medisu hastanesi Özgür Kavaz.. seviyorum doktorumu.. hele bugün bir kere daha sevdim.. sabah 06.30 da sancıyla uyandım.. acaba geçermi diye bekledim ama ıı aksina kızım tekmeledikçe dahada arttı.. hemen aradım doktorumu.. ihmale gelmez gel hemen idrar kan tahlili yapalım.. idrar yollarında sorun varsa önlememiz lazım dedi..hemen kalktım gittim.. bide yalnızım evde düşünün artık bende ki paniği... ( eşim şehir dışında )
gittim hastaları olmasına rağmen hem hemşiresi hem kendisi inanılmaz ilgilendi.. idrar testi, kan testi derken.. muayene etti.. kızımın sağlıklı olduğunu söyledi .. ohh dedimm.. hastaneye yatıralım serum takviyesi yapaalım madem yaalnızsın ağrını geçirelim öyle git dedi.. yok dedim ben evde suyumu içer hemde yatarım dedim.. tamam ozaman bol bol su iç benide haberdar et dedi.. magnezyum ilacıma ilave yaptı.. şuan biraz daha iyiyim allahıma şükürler olsun..
Yasmin geçmiş olsun.. Nasıl oldun? bi sıkıntı kalmamıştır umarım.. Dikkat et kendine, bişiye ihtiyacın olursa bize seslen :) ben sık giremiyorum gerçi ama elimden geleni yapmaya çalışırım, yalnızken zorlanabilirsin, birimiz olmazsak diğerimiz yardımcı oluruz en azından...
canımmm sağolasın.. söylemen yeter valla.. sağol allah razı olsun.. ağrım hala var.. tam olarak geçmedi.. ama iyiyim .. en azından kızım iyi ya içim rahat.. tekrar sağol canım..
Neymiş peki sebep anlaşılabildi mi?? Enfeksiyon falan mı?
yok canım herşey temiz çıktı.. gaz olabilir dedi.. bebekle alakalı değil dedi.. hamilelikten kaynaklı olduğu kesinde.. bol su içip yatıcam
evet biliyorum orayı sen aldınmı?
hayır ben farklı taçlardan arıyorum 1 tane mavi 1 tane kırmızı alıcam ama öyl düz saten geçirilmiş taçlardan istemiyorum bebekli falan lohusa tacı ayrı satılıyor zaten bakıcaz artık...
ohhh gözün aydın canım evde olmanın keyfini çıkar artık yat dinlen...
çoooook geçmiş olsun evde yalnız olman tedirgin etmiştir iyice geçen aylarda bana da olmuştu ya öyle hatırladınmı bol su iç bide magnezyumu ihmal etme kendine iyi bak....
İki haftayı geçkin süreden sonra strawberry'den sipariş verdiğim Lierac sonunda bugün geldi.. Kaşına kaşına bi olmuştum yaa :) bakalım bi tüp ne kadar yetecek
annende çatlak varmıydı canım ??
rica ederim canım.. medisu hastanesi aspendos bulvarında festival çarşısının karşısında yeni bir hastane.. sgk ile anlaşması var.. ben eşimden sigortalıyım.. muayene ücreti 32 tl.. bugün kan tahlili+ idrar tahlili+ muayene 40 tl ödedim.. doğum ücreti 2 hafta önce sordum ssk lı olduğum için normal 580 tl sezeyan 735 tl.. bunun içinde sezeryan olunursa 2 gece konaklama+ refakatçi+ oda süsü+ bebeğin ilk muayenesi ve aşıları var.. normal doğumun içinde de bunlar var.. ama yılbaşından sonra sgk nın zammına göre fiyatlar değişecekmiş... ben hamile kalmakta sıkıntı yaşadım.. rahatsıuzdım özgür bey sayesinde hamile kaldım.. ve uzun zamandır gidiyorum.. hiç randevu saatinde sorun yaşamadım.. aksamadı.. hatta bugün randevusuz gittiğim halde hastaları olduğu halde aldı beni.. bekletmedi... bende larada oturuyorum.. gitmekte sıkıntı yaşamadım hiç.. ama tabi takdir senin.. başka önerilerde olur tabii canım.. değerlendirmek sana kalmış bişi canım.. dediğim gibi iyilik güvenilirlik kişiden kişiye değişir.. gidip görmek yaşamak lazım.. eğer gidecek olursan ve haberim olursa benim ismimi söyleyebilirsin :80:
Bildiğim kadarıyla yok ama sormadım hiç.. İnşallah bende de olmaz ama bu kadar kaşıntıyla olmaması biraz zor gibi, önlem almaktan zarar gelmez, karnım feci kaşınıyor bişi sürmezsem. şimdiye kadar kakao yağıyla duruyordum, onun da kokusu ağır geliyor ama mesaide hart hurt kaşınmaktan iyidirhem çikolata gibi kokuyor diye kendimi avutuyordum :)
çok teşekkür ederim canım sorularıma tek tek sabırla ve dikkatle cevap verdiğin için ne kadar teşekkür etsem az.randevu alacak olursam haberdar ederim.gidersem kim diyeyim.bu arada sana da çok geçmiş olsun.sağlığımıza çok dikkat etmemiz lazım.bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir inşallah.şeker yüklemesi de yaptıracağım belki cumartesiye randevu alırım.
rica ederim canım ne demek.. biz birbirimizin halinden anlamazsak kim anlayacak.. sağol canım evet çok dikkat etmemeiz lazım.. ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. cumartesi öğlene kadar çalışıyor özgür bey.. randevunu alırken ona dikkat edersen iyi olur.. ben hep sabahları ilk randevuyu alıyorum.. çok da iyi oluyor.. özelden mesaj atarım canım adımı soyadımı.. ama sen çalışkan hastanız desende bilir
tamam canım benim teşekkür ederim.bunu söylediğin iyi oldu bu arada benim meleğim 24 haftalık.senin meleğin kaç haftalık.?
Merhaba krokan,ben de öğretmenim 24 haftalıkhamileyim.ikinci dönem gitmeyeceğim inşallah.doğum izni alma prosedüründen behsdermisin._?Aslında benim daha acil bi sıkıntım var acil doktor bulmam lazım bazı sıkıntılarım var.güvendiğiniz doktor ve hastane lütfen.doğumum da olsun diye düşünüyorum. yardımlaınız aihtiyacım var.acil randevu almam lazım
ooo gözün aydın şekerdaha çok buralardasın ozaman doğumlardan sonra özellikle bebek7 doğurduktan sonra sessizleşti topiğimiz.. taha bebeğiminin canı sağolsun
yeni gelen arkadaşlar olmuş.. aramıza hoşgeldiniz.. allah tamamına erdirsin inşallah.. sağlıklıca alalım evlatlarımızı kucağımıza..sorularınız olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz..
yeni gelen arkadaşlar iyi, güvenilir doktor iyi, güvenilir hastane soruyorsunuz ama iyi ve güvenilirlik kişiden kişiye değişir... benim için hem doktorluğunun hemde insani yönünün iyi olması iyi demek.. ilgilenmesi, oturup saatlerce anlatması, sorularımı cevaplaması, beni rahatlatması benim için iyi, güvenilir demek.. hepimiz farklı doktorlara ve farklı hastanelere gidiyoruz hemen hemen...
benim doktorum medisu hastanesi Özgür Kavaz.. seviyorum doktorumu.. hele bugün bir kere daha sevdim.. sabah 06.30 da sancıyla uyandım.. acaba geçermi diye bekledim ama ıı aksina kızım tekmeledikçe dahada arttı.. hemen aradım doktorumu.. ihmale gelmez gel hemen idrar kan tahlili yapalım.. idrar yollarında sorun varsa önlememiz lazım dedi..hemen kalktım gittim.. bide yalnızım evde düşünün artık bende ki paniği... ( eşim şehir dışında )
gittim hastaları olmasına rağmen hem hemşiresi hem kendisi inanılmaz ilgilendi.. idrar testi, kan testi derken.. muayene etti.. kızımın sağlıklı olduğunu söyledi .. ohh dedimm.. hastaneye yatıralım serum takviyesi yapaalım madem yaalnızsın ağrını geçirelim öyle git dedi.. yok dedim ben evde suyumu içer hemde yatarım dedim.. tamam ozaman bol bol su iç benide haberdar et dedi.. magnezyum ilacıma ilave yaptı.. şuan biraz daha iyiyim allahıma şükürler olsun..
hoşgeldin canım aramıza..
topiğimiz daha aktifti ama bu ara biraz boşladık galiba:)
pijamayada bak mutlaka...
fırsatım olur olmaz resim eklicem..
resim çektim aslında eklicektim ama güzel ve net çıkmadı..
onu ayarlayıp eklerimm.
alırsan haber ver..
artık geze geze piyasayı iyice öğrendik biz..
bildiğimiz her konuda yardımcı oluruz..[/QUOT
HOŞBULDUK CANIM EVET DUN BAYA CVP BEKLEDIM ALAMAYINCA GEÇMİŞİ OKUMAYA DALMIŞIM CVP YAZAMADIM KUSURA BAKMA.PİJAMA OLAYINIDA DUN HEMEN ÇIKTIM ALDIM İŞ YERİME ÇOK YAKIN BU KIRMIZI PİJAMA VARYA ÇIT ÇITLI KURDELALI OLAN BIR ONDAN BIRDE PEMBESINDEN ALDIM KALITESIDE ÇOK GÜZEL 35 TL YE ALDIM DIGER EKRU SABAHLIKLI OLAN TAKIMA BAKTIM AMA CESARET EDEMEDIM ALMAYA HASTENDE GIYMEYE MALUM ŞİMDİ DOGUM SONASI KANAMA VS OLACAK İÇİMİ BELLİ EDER DİE ALMADAN DÜŞÜNEYIM DIYE ÇIKTIM AMA ORADA İYİ KALITELI ÜRÜNLER VARMIŞ EŞİMEDE DAGİ DEN Bİ EŞOFMAN TAKIMI ALDIM NORMAL FİYATI 150 BEN 50 TL YE ALDIM ÇOK SAOLUN VALLAHI SİZİN SAYENIZDE HEM KALITELI HEM UYGUN ÜRÜNLER ALDIM :))) ŞİMDİLİK BU KADAR
canım ben tıp fakültesinde prof.inanç mendilcioğluna gidiyorum..
şimdiye kadar iyi gidiyor..
muayene ücreti 140 tl..
doğum sanırım normal 600 sezeryan 1000..
ben memnunum..
tıp fakültesine güveniyorum nedense..
benim özel hastanelere güvende azcık sıkıntım var..
doğum izni işi çok karışık aslında:):)
32.hafta başladığında doktoruna gidip çalışabilir kağıdı alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık farkı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..ve 37.haftada ayrılıyorsun..
tabi bu söylediğim doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarmak istersen..
ben 32.haftamın bitmesini beklemiştim almak için ama doktor bitip bitmediğine bile bakmadı..direk verdi 32 diye..yani 32 başladığında git canım..günden kar edersin..
24.haftadada yine doktorundan kağıt alıyorsun..
24 haftalık hamile..nöbet tutması uygun değildir diye...nöbet işide bitiyor..
şimdilik bukadar geldi aklıma..
kafana takılırsa sor..belki karışık yazmışımdır..
yasmin geçmiş osun canım.
nasılsın şimdi..
sende bi süre girmesen merak ediyorum..
yazardı neden yazamadı diye..
dinlen canım bol bol..
çok şükür bişey çıkmamış..
bende tembellik yapcam artık..
hafta içi yeni uyandık diyince çok özeniyodum size..:)
gündüzleri görüşürüz bol bol..kendine dikkat et..
hoşgeldin canım aramıza..
topiğimiz daha aktifti ama bu ara biraz boşladık galiba:)
pijamayada bak mutlaka...
fırsatım olur olmaz resim eklicem..
resim çektim aslında eklicektim ama güzel ve net çıkmadı..
onu ayarlayıp eklerimm.
alırsan haber ver..
artık geze geze piyasayı iyice öğrendik biz..
bildiğimiz her konuda yardımcı oluruz..[/QUOT
HOŞBULDUK CANIM EVET DUN BAYA CVP BEKLEDIM ALAMAYINCA GEÇMİŞİ OKUMAYA DALMIŞIM CVP YAZAMADIM KUSURA BAKMA.PİJAMA OLAYINIDA DUN HEMEN ÇIKTIM ALDIM İŞ YERİME ÇOK YAKIN BU KIRMIZI PİJAMA VARYA ÇIT ÇITLI KURDELALI OLAN BIR ONDAN BIRDE PEMBESINDEN ALDIM KALITESIDE ÇOK GÜZEL 35 TL YE ALDIM DIGER EKRU SABAHLIKLI OLAN TAKIMA BAKTIM AMA CESARET EDEMEDIM ALMAYA HASTENDE GIYMEYE MALUM ŞİMDİ DOGUM SONASI KANAMA VS OLACAK İÇİMİ BELLİ EDER DİE ALMADAN DÜŞÜNEYIM DIYE ÇIKTIM AMA ORADA İYİ KALITELI ÜRÜNLER VARMIŞ EŞİMEDE DAGİ DEN Bİ EŞOFMAN TAKIMI ALDIM NORMAL FİYATI 150 BEN 50 TL YE ALDIM ÇOK SAOLUN VALLAHI SİZİN SAYENIZDE HEM KALITELI HEM UYGUN ÜRÜNLER ALDIM :))) ŞİMDİLİK BU KADAR
ilgilenip almana sevindim canım..
güle güle giyyy..
walla sen daha ucuz almışsın..
35 dediğin takım altı ayıcıklı olan değil mi?
ben 40 a aldım..
adam inmedi daha
ben krımızı sabahlıklı olanı hastane için değilde evde gelen giden olunca şıkır şıkır giyeyim diya aldım..
başka yere sordun mu sende fiyatını?
bizde o gün 2 tane bana 1 tanede eşime aldık..
canım sağolasın.. daha iyiyim.. ağrım var hala ama daha iyiyim.. evdeyim dinleniyorum.. evet görüşürüz artık canım bol bol.. iyi oldu senin içinde.. yorulmuştun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?