günaydın yasmin..
dinlenmek kiiim ben kim
uyandım hızlı hızlı kahvaltımı yapıp buzdolabını boşaltıp temizledim..
3 makine çamaşır yıkadım..
çekmece dolap uğraşıyorum..
cuma günü annem gelecek bide kadın çağırdım..
doğum temizliği olacak dip köşe..
bütün perdeler falanda yıkanacak..
ben şimdiden başaldım..
sende dinlen..
havada soğuk dikkat et..
dışarı falan çıkıp üşütme
krokan
ilgilenip almana sevindim canım..
güle güle giyyy..
walla sen daha ucuz almışsın..
35 dediğin takım altı ayıcıklı olan değil mi?
ben 40 a aldım..
adam inmedi daha
ben krımızı sabahlıklı olanı hastane için değilde evde gelen giden olunca şıkır şıkır giyeyim diya aldım..
başka yere sordun mu sende fiyatını?
bizde o gün 2 tane bana 1 tanede eşime aldık..
rucan hoşgeldin aramıza
biz topikce büyüdük hatta doğumlarımız bile oldu...bende bu topiği senin haftalarında keşfettip yazmaya başlamıştım,endişelerini anlayabiliyorum.
benim doktorumda doğumumda yıldız andevada oldu.bende şahsen çok memnun kaldım.
umarım gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım..
krokan
tatil başladı diyecem ama baksana sen kendini işe vermişssin..enerjini fazla harcama bu haftalar tehlikeli haftalar yani tehlikeli derken korkma yani bebeğin heran gelebilir demek istedim..
enazından bol bol dinlene dinlene yap..
yasemin
canım soğuktan kendini koru ki sancılanma...nedemiş atalarımz ' sıcaktan ve paradan zarar gelmez '
geçmiş olsun
kızlar merhaba,biz geldik oğluşumla...topiğimi özledim
teyzeleri sarılığımız var ve halen devam etmekle..perşembe 15 gün kontrolümüz var..
heralde bide gaz sancımız var onu pek anlayamadım ,bizden havadisler bu kadar.
herkes harıl harıl pijama peşinde anlaşılan..siz pijamaları hastane için mi yoksa ev içinmi aldınız..
aa sizden bişi rica edicem,neeoolllur benim için uyuyun, sonra bana hak vereceksiniz :89:
çok hamarat gördüm senivalla kızımın kıyafetleri yıkandı.. evde kurudu.. ütülenecek de teyzelerinden biri gelsinde el atsın diye bekliyoruz.. dip temel temizliği ocak sonu bende yapıcam.. daha zaman var nasıl olsa diye saldım iyice valla..
rucan hoşgeldin aramıza
biz topikce büyüdük hatta doğumlarımız bile oldu...bende bu topiği senin haftalarında keşfettip yazmaya başlamıştım,endişelerini anlayabiliyorum.
benim doktorumda doğumumda yıldız andevada oldu.bende şahsen çok memnun kaldım.
umarım gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım..
krokan
tatil başladı diyecem ama baksana sen kendini işe vermişssin..enerjini fazla harcama bu haftalar tehlikeli haftalar yani tehlikeli derken korkma yani bebeğin heran gelebilir demek istedim..
enazından bol bol dinlene dinlene yap..
yasemin
canım soğuktan kendini koru ki sancılanma...nedemiş atalarımz ' sıcaktan ve paradan zarar gelmez '
geçmiş olsun
kızlar merhaba,biz geldik oğluşumla...topiğimi özledim
teyzeleri sarılığımız var ve halen devam etmekle..perşembe 15 gün kontrolümüz var..
heralde bide gaz sancımız var onu pek anlayamadım ,bizden havadisler bu kadar.
herkes harıl harıl pijama peşinde anlaşılan..siz pijamaları hastane için mi yoksa ev içinmi aldınız..
aa sizden bişi rica edicem,neeoolllur benim için uyuyun, sonra bana hak vereceksiniz :89:
29+3 haftalık canım.. 30 haftanın içindeyiz... kızım olacak.. senin ??
:92:
yaparız tabii şekerim
bi haber vermen yeter valla:92:
canım ben tıp fakültesinde prof.inanç mendilcioğluna gidiyorum..
şimdiye kadar iyi gidiyor..
muayene ücreti 140 tl..
doğum sanırım normal 600 sezeryan 1000..
ben memnunum..
tıp fakültesine güveniyorum nedense..
benim özel hastanelere güvende azcık sıkıntım var..
doğum izni işi çok karışık aslında:):)
32.hafta başladığında doktoruna gidip çalışabilir kağıdı alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık farkı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..ve 37.haftada ayrılıyorsun..
tabi bu söylediğim doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarmak istersen..
ben 32.haftamın bitmesini beklemiştim almak için ama doktor bitip bitmediğine bile bakmadı..direk verdi 32 diye..yani 32 başladığında git canım..günden kar edersin..
24.haftadada yine doktorundan kağıt alıyorsun..
24 haftalık hamile..nöbet tutması uygun değildir diye...nöbet işide bitiyor..
şimdilik bukadar geldi aklıma..
kafana takılırsa sor..belki karışık yazmışımdır..
çok teşekkür ederim krokan.ben doğum öncesi izni kullanıcam doğum nisana hayırlısıyla.o da 32.hataya denk geliyo sanırım.bir de nöbet olayında şimdi 24 haftalığı almam lazım.aha olmaz.inşallah müdür sorun çıkartmaz zaten 5 öğretmeniz.haftanın her hününe 1 öğretmen nöbet tutuyor yani.sana da bol bol dinlenmeler.sana çok özendim.dinleniyorum deyince
]
İki haftayı geçkin süreden sonra strawberry'den sipariş verdiğim Lierac sonunda bugün geldi.. Kaşına kaşına bi olmuştum yaa :) bakalım bi tüp ne kadar yetecek
24 haftalık benim ve ben daha bir iğne bile almadım.oğlum olacak hayırlısıyla inşallah:)
canım ben tıp fakültesinde prof.inanç mendilcioğluna gidiyorum..
şimdiye kadar iyi gidiyor..
muayene ücreti 140 tl..
doğum sanırım normal 600 sezeryan 1000..
ben memnunum..
tıp fakültesine güveniyorum nedense..
benim özel hastanelere güvende azcık sıkıntım var..
doğum izni işi çok karışık aslında:):)
32.hafta başladığında doktoruna gidip çalışabilir kağıdı alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık farkı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..ve 37.haftada ayrılıyorsun..
tabi bu söylediğim doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarmak istersen..
ben 32.haftamın bitmesini beklemiştim almak için ama doktor bitip bitmediğine bile bakmadı..direk verdi 32 diye..yani 32 başladığında git canım..günden kar edersin..
24.haftadada yine doktorundan kağıt alıyorsun..
24 haftalık hamile..nöbet tutması uygun değildir diye...nöbet işide bitiyor..
şimdilik bukadar geldi aklıma..
kafana takılırsa sor..belki karışık yazmışımdır..
çok teşekkür ederim krokan.ben doğum öncesi izni kullanıcam doğum nisana hayırlısıyla.o da 32.hataya denk geliyo sanırım.bir de nöbet olayında şimdi 24 haftalığı almam lazım.aha olmaz.inşallah müdür sorun çıkartmaz zaten 5 öğretmeniz.haftanın her hününe 1 öğretmen nöbet tutuyor yani.sana da bol bol dinlenmeler.sana çok özendim.dinleniyorum deyince
]
walla bende çok özeniyodum ama vakit geçiyor hemen
seninde hemen gelir izin
okul küçükse nöbet idare edilir belki
hatuna bak sen.. şıkır şıkır giymek için gecelik almış kendineyakışır arkadaşıma.. bide bana öğretseniz şu şıkır şıkır giyinmeleri
ay pek süslüydümde
hamilelik bozdu biraz
doğurunca kendime gelirim diye:)
ayy ben hiç öyle şıkır şıkır olamadım yaainsanın içinde olacak sonradan öğrenilmiyor
ilgilenip almana sevindim canım..
güle güle giyyy..
walla sen daha ucuz almışsın..
35 dediğin takım altı ayıcıklı olan değil mi?
ben 40 a aldım..
adam inmedi daha
ben krımızı sabahlıklı olanı hastane için değilde evde gelen giden olunca şıkır şıkır giyeyim diya aldım..
başka yere sordun mu sende fiyatını?
bizde o gün 2 tane bana 1 tanede eşime aldık..
EVET HEMEN ALDIM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE HEM NETTE ARAŞTIRDIM HEM MAGAZALARA SORDUM LOYADA BAKMIŞTIM NETTE GÖRDUGUM BI PİJAMA 90 TL DEDI KIŞLAHANDA YINE BAŞKA BI MAGAZADA 102 TL DEDI NEREYE GITTIYSEM UYGUN FIYATLI BULAMAMIŞTIM ORASI ÇOK İYİ OLDU HATTA HAMILE BI ARKADAŞIM VARDI HEMEN ONU ARADIM ONADA SÖYLEDIM :))) EVET BEN KIRMIZI ALTI AYICIKLI OLANI ALDIM BIRDE PEMBESINI ALDIM...
ASLINDA SENIN ALDIGIN TAKIM ÇOK ŞIK AMA BEN PİJAMA TÜRÜ ŞEYLERLE DAHA ÇOK RAHAT ETTIGIM İÇİN O TAKIMI ŞİMDİLİK DÜŞÜNMEYE ALDIM :)))
kızlar merhaba,
bende ekımde en son yazmıstım hanı ıstanbula gıdıp kızıma cıcıler alıcam dıe yazmıstım,dondum ve kısa sure sonra mıkrobık grıpte deıl onuın gıbı bısey gecırdım bogazlarım agzım dıs etlerım hep yara olmustu cok kotuydu ama sukur gectııı.antıbıotık kullandım doktor baska turlu gecmez dedı ama tabı bıze gore olanlardan.Sımdı 31+5 deyım sukur hersey yolunda kan tahlılerı temız 1750 gr dı 2 hafta once kızım boyuda 4 hafta onden gıttıgını soledı doktor malum bızım babamız baya uzun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?