Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
krokan

ilgilenip almana sevindim canım..
güle güle giyyy..
walla sen daha ucuz almışsın..
35 dediğin takım altı ayıcıklı olan değil mi?
ben 40 a aldım..
adam inmedi daha
ben krımızı sabahlıklı olanı hastane için değilde evde gelen giden olunca şıkır şıkır giyeyim diya aldım..
başka yere sordun mu sende fiyatını?
bizde o gün 2 tane bana 1 tanede eşime aldık..[/QUOTE]

hatuna bak sen.. şıkır şıkır giymek için gecelik almış kendine yakışır arkadaşıma.. bide bana öğretseniz şu şıkır şıkır giyinmeleri

Son düzenleme:

çok hamarat gördüm seni valla kızımın kıyafetleri yıkandı.. evde kurudu.. ütülenecek de teyzelerinden biri gelsinde el atsın diye bekliyoruz.. dip temel temizliği ocak sonu bende yapıcam.. daha zaman var nasıl olsa diye saldım iyice valla..

rucan hoşgeldin aramıza
biz topikce büyüdük hatta doğumlarımız bile oldu...bende bu topiği senin haftalarında keşfettip yazmaya başlamıştım,endişelerini anlayabiliyorum.
benim doktorumda doğumumda yıldız andevada oldu.bende şahsen çok memnun kaldım.
umarım gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım..

krokan
tatil başladı diyecem ama baksana sen kendini işe vermişssin..enerjini fazla harcama bu haftalar tehlikeli haftalar yani tehlikeli derken korkma yani bebeğin heran gelebilir demek istedim..
enazından bol bol dinlene dinlene yap..

yasemin
canım soğuktan kendini koru ki sancılanma...nedemiş atalarımz ' sıcaktan ve paradan zarar gelmez '

geçmiş olsun

kızlar merhaba,biz geldik oğluşumla...topiğimi özledim
teyzeleri sarılığımız var ve halen devam etmekle..perşembe 15 gün kontrolümüz var..
heralde bide gaz sancımız var onu pek anlayamadım ,bizden havadisler bu kadar.

herkes harıl harıl pijama peşinde anlaşılan..siz pijamaları hastane için mi yoksa ev içinmi aldınız..
aa sizden bişi rica edicem,neeoolllur benim için uyuyun, sonra bana hak vereceksiniz :89:

hatuna bak sen.. şıkır şıkır giymek için gecelik almış kendine yakışır arkadaşıma.. bide bana öğretseniz şu şıkır şıkır giyinmeleri [/QUOTE]

ay pek süslüydümde
hamilelik bozdu biraz
doğurunca kendime gelirim diye:)

alemsin ya evet bencede sıcaktan ve paradan zarar gelmez .. yokluğun o kadar belli kii.. özlüyoruz seni oğluşuma iyi bak.. enişteye söyle oda sana iyi baksın kokla kuzumu benim için

:92:
yaparız tabii şekerim
bi haber vermen yeter valla:92:

hoşgeldin canım
sorma walla duramadım yine
bide hep yatcam diyodum..
bide bende durup dinlenme yoktur
illa hemen bitiversin isterim..
canım çok tez..
inşallah senin kontrolde iyi geçer

İki haftayı geçkin süreden sonra strawberry'den sipariş verdiğim Lierac sonunda bugün geldi.. Kaşına kaşına bi olmuştum yaa :) bakalım bi tüp ne kadar yetecek

strawberry den ne kadara aldın ve kaç günde geldi canım. ben 1 tüp bitirdim yağlar falan idare ettim daha doğrusu.2. sini alıcam doğuma kadar idare etse bari.(doğum Ocak sonu bu arada)
Lierac Phytolastil Gel 100 ML ben de bu siteden alıcam.

hatuna bak sen.. şıkır şıkır giymek için gecelik almış kendine yakışır arkadaşıma.. bide bana öğretseniz şu şıkır şıkır giyinmeleri

ay pek süslüydümde
hamilelik bozdu biraz
doğurunca kendime gelirim diye:)[/QUOTE]

ayy ben hiç öyle şıkır şıkır olamadım yaa insanın içinde olacak sonradan öğrenilmiyor

ay pek süslüydümde
hamilelik bozdu biraz
doğurunca kendime gelirim diye:)

ayy ben hiç öyle şıkır şıkır olamadım yaa insanın içinde olacak sonradan öğrenilmiyor [/QUOTE]

walla sende süslüsün gibi geldi bana
bide senin gözlerin etkisiyle makyaja falan ihtiyacın yokkii
çok canlı duruyo yüzünde

ayy ben hiç öyle şıkır şıkır olamadım yaa insanın içinde olacak sonradan öğrenilmiyor

walla sende süslüsün gibi geldi bana
bide senin gözlerin etkisiyle makyaja falan ihtiyacın yokkii
çok canlı duruyo yüzünde[/QUOTE]

mersi şeker makyaj yaparım ama şıkır şıkır giyinemem.. giydiğimi kar sayarım üzerime

kızlar merhaba,

bende ekımde en son yazmıstım hanı ıstanbula gıdıp kızıma cıcıler alıcam dıe yazmıstım,dondum ve kısa sure sonra mıkrobık grıpte deıl onuın gıbı bısey gecırdım bogazlarım agzım dıs etlerım hep yara olmustu cok kotuydu ama sukur gectııı.antıbıotık kullandım doktor baska turlu gecmez dedı ama tabı bıze gore olanlardan.Sımdı 31+5 deyım sukur hersey yolunda kan tahlılerı temız 1750 gr dı 2 hafta once kızım boyuda 4 hafta onden gıttıgını soledı doktor malum bızım babamız baya uzun:)

gelmiş geçmiş olsun canım.. maşallahh kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…