gelmiş geçmiş olsun canım.. maşallahh kızına
gülcecim sana özelden mesaj atmıştım aldın mı acaba ???????
walla bende çok özeniyodum ama vakit geçiyor hemen
seninde hemen gelir izin
okul küçükse nöbet idare edilir belki
doğru düzgün tutamıyorum zaten.bu aralarda yağmurluya nöbet olmuyo pek
strawberry den ne kadara aldın ve kaç günde geldi canım. ben 1 tüp bitirdim yağlar falan idare ettim daha doğrusu.2. sini alıcam doğuma kadar idare etse bari.(doğum Ocak sonu bu arada)
Lierac Phytolastil Gel 100 ML ben de bu siteden alıcam.
ay pek süslüydümde
hamilelik bozdu biraz
doğurunca kendime gelirim diye:)
şimdi gördüm canım benim gidersem adını söylerim inşallah.haberdar ederim seni.çok sağol
yasmin aldığın pijamanın modeli nasıl eklesene bir resmini yada markasını söylede siteden bakıyım..
teşekkur ederım canım senın nasıl gıdıyor dogum ne zmandı..bu aarada kılo durumları nasıl kızlar??benım 11 kg oldu 31+5 ım ıyımı kotumu??ay acaba sonuna kadar kaca cıkarımmm :18:
EVET HEMEN ALDIM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE HEM NETTE ARAŞTIRDIM HEM MAGAZALARA SORDUM LOYADA BAKMIŞTIM NETTE GÖRDUGUM BI PİJAMA 90 TL DEDI KIŞLAHANDA YINE BAŞKA BI MAGAZADA 102 TL DEDI NEREYE GITTIYSEM UYGUN FIYATLI BULAMAMIŞTIM ORASI ÇOK İYİ OLDU HATTA HAMILE BI ARKADAŞIM VARDI HEMEN ONU ARADIM ONADA SÖYLEDIM :))) EVET BEN KIRMIZI ALTI AYICIKLI OLANI ALDIM BIRDE PEMBESINI ALDIM...
ASLINDA SENIN ALDIGIN TAKIM ÇOK ŞIK AMA BEN PİJAMA TÜRÜ ŞEYLERLE DAHA ÇOK RAHAT ETTIGIM İÇİN O TAKIMI ŞİMDİLİK DÜŞÜNMEYE ALDIM :)))
iyi yapmışsın canım güle güle giy..
sıcacık tutuyo bide ..
kızlar merhaba,
bende ekımde en son yazmıstım hanı ıstanbula gıdıp kızıma cıcıler alıcam dıe yazmıstım,dondum ve kısa sure sonra mıkrobık grıpte deıl onuın gıbı bısey gecırdım bogazlarım agzım dıs etlerım hep yara olmustu cok kotuydu ama sukur gectııı.antıbıotık kullandım doktor baska turlu gecmez dedı ama tabı bıze gore olanlardan.Sımdı 31+5 deyım sukur hersey yolunda kan tahlılerı temız 1750 gr dı 2 hafta once kızım boyuda 4 hafta onden gıttıgını soledı doktor malum bızım babamız baya uzun:)
geçmiş olsun canım..
dikkat et..
kızınada maşallah...
doğru düzgün tutamıyorum zaten.bu aralarda yağmurluya nöbet olmuyo pek
:)
ne güzel walla..
bizim nöbetlerdede nerdeyse çişe bile gidimiyo
senin okul merkezmi?
EVET HEMEN ALDIM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE HEM NETTE ARAŞTIRDIM HEM MAGAZALARA SORDUM LOYADA BAKMIŞTIM NETTE GÖRDUGUM BI PİJAMA 90 TL DEDI KIŞLAHANDA YINE BAŞKA BI MAGAZADA 102 TL DEDI NEREYE GITTIYSEM UYGUN FIYATLI BULAMAMIŞTIM ORASI ÇOK İYİ OLDU HATTA HAMILE BI ARKADAŞIM VARDI HEMEN ONU ARADIM ONADA SÖYLEDIM :))) EVET BEN KIRMIZI ALTI AYICIKLI OLANI ALDIM BIRDE PEMBESINI ALDIM...
ASLINDA SENIN ALDIGIN TAKIM ÇOK ŞIK AMA BEN PİJAMA TÜRÜ ŞEYLERLE DAHA ÇOK RAHAT ETTIGIM İÇİN O TAKIMI ŞİMDİLİK DÜŞÜNMEYE ALDIM :)))
canım nasıl bir pijama aldın ve nerden aldın cok merak ettım de
TUBA pijama takımı loğusa 264 : TUBA : TUBA loğusa pijama takım : bolbolalsam.com
Fabrikadan Eve: TUBA 3'l set lousa 579
bu ikisi canım..
ama renkleri kırmızı ikisininde..
ben cevap vermiş bulundum..
TUBA pijama takımı loğusa 264 : TUBA : TUBA loğusa pijama takım : bolbolalsam.com
bu ikisi canım..
bu ikisi canım..
ben de özdilekten aldım sabahlığı olan bir pijama takımı. Rengi krem sorun olur mu diye düşünüyorum. Sabahlığı tam istediğim gibi. trikodan ve çok uzun değil. acaba başka renkle değiştirsem mi diye düşünüyorum. ben 89 a almıştım 82 ye düşmüş. bakın isterseniz siz de.
selam kızlar
pijamalarınız çok güzelmiş,sağlıklı günlerde kullanın..
sezeryan olacak arkadaşlar hastane için yanınıza gecelik almayı unutmayın.
buarada denizi göremiyorum...benim hemen ardımdan doğuma girecek denizdi sonra krokandı..
merak ettim acaba doğumu oldu mu? :97:
canım ben tıp fakültesinde prof.inanç mendilcioğluna gidiyorum..
şimdiye kadar iyi gidiyor..
muayene ücreti 140 tl..
doğum sanırım normal 600 sezeryan 1000..
ben memnunum..
tıp fakültesine güveniyorum nedense..
benim özel hastanelere güvende azcık sıkıntım var..
doğum izni işi çok karışık aslında:):)
32.hafta başladığında doktoruna gidip çalışabilir kağıdı alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık farkı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..ve 37.haftada ayrılıyorsun..
tabi bu söylediğim doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarmak istersen..
ben 32.haftamın bitmesini beklemiştim almak için ama doktor bitip bitmediğine bile bakmadı..direk verdi 32 diye..yani 32 başladığında git canım..günden kar edersin..
24.haftadada yine doktorundan kağıt alıyorsun..
24 haftalık hamile..nöbet tutması uygun değildir diye...nöbet işide bitiyor..
şimdilik bukadar geldi aklıma..
kafana takılırsa sor..belki karışık yazmışımdır..
çok teşekkür ederim krokan.ben doğum öncesi izni kullanıcam doğum nisana hayırlısıyla.o da 32.hataya denk geliyo sanırım.bir de nöbet olayında şimdi 24 haftalığı almam lazım.aha olmaz.inşallah müdür sorun çıkartmaz zaten 5 öğretmeniz.haftanın her hününe 1 öğretmen nöbet tutuyor yani.sana da bol bol dinlenmeler.sana çok özendim.dinleniyorum deyince
]
Merhaba, 24. haftada bahsettiğiniz nöbet tutamamakla ilgili rapor bütün memurlar için geçerli mi? Bizde haftasonu nöbetleri oluyor, acaba onun için de kullanılabilir mi? İLk defa duydum nöbet işini de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?