Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

unutmaz benim arkadaşım maşallahh

Son düzenleme:
selam kızlar herkes iyiymiş çok şükür bugün bizim sedefle ev çekimimiz vardı çok eğlenceliydi 1.5 saat kadar sürdü yasemin sende benden bahsetmişsin herhalde biz çok eğlendik eşimle sende beğeniceksindir herhalde gerçekten güzelmiş bu arada 500 tl dedi bize ücreti yasemin doğumdan sonra bebeğin fotolarını çekicekya hani böyle sepetin içinde güllerin içinde falan onun için ekstra 50 tl alıyormuş haberin olsun...

hayırlı olsun canım demek eğlenceli oluyor.. ben foto çekilirken çok kasılırım ama bakalım nasıl olacak.. evet senden bahsettim.. hımm bakalım ben beni aramasını bekliyorum.. benim göbek küçük gelmişti ona.. onun büyümesini bekliyordu.. aralık sonu dedi ama.. bekliyoruz..

bende çok kasarım kendimi normalde ama o kadar pozitif ki o kadar yardımcı oluyor ki süper o yönden...

yine kimsecikler gelmemiişş
bizde yorulduk bugün..
doğum temizliğini yaptık..
şansımızdan hava düzedide hafiflettik işleri..

bizde yorulduk bugün..

güle güle kirlen canım darısı başıma inşallah bi gözümde büyüyor ki anlatamam.. geldi mi annen ?? neler yaptınız ?? sadece ev temizliğimiydi ?? benimde ütüler duruyor.. nasıl yapıcam yerleştiricem bilmiyorum valla.. :44:

Son düzenleme:
bizde yorulduk bugün..

güle güle kirletin artık diyelim..mis olmuştur şimdi evin oooh sefan olsun
baksana herşey hazır gibi bi oğluşun eksik...oda sağlıcakla gelir inşaallah annesi...
sayılı günler kaldı

canım,ütü işi benimkine döndü,gün geçtikçe gözünde büyüyordur o şimdi..
hele bi duru doğsun ozaman çamaşırı ütüyü nasıl yapacağını şaşıracaksın..
bebek diyip geçmemek lazım benden ve eşimden daha çok ütüsü çıkıyor DOĞUNCA!!! benden söylemesi

günaydın herkese...hava çok güzel sonunda güneşi gördük.biz bugün oğluşumun cicilerini yıkıyoruz ohhhh mis gibi koktu ama bu arada küçücük şeyler demeyin 2.postayı yıkıyorum daha 3 posta daha var artık onlar yarına kalır herhalde dalinin yumuşatıcısı ne kadar güzel kokuyormuş mis mis...

deniiiiiz nerelerdesin ?? anne oldun mu yoksa???

İşte geldim burdayım
yok canım henüz doğum olmadı beklemedeyiz kaynanam dün akşam gitti evine bende anneme çıktım bugün netteyim baya kaynanam varken gelemiyordum maalesef evede daha bağlatmadık
sizler nasılsınız hanımlar doğum yapan var mı

tüh!! bende biara heyecan yapmıştım...sen normal doğumumu bekliyorsun?
doğumun nerede olacak buarada karar verdinmi?

tüh!! bende biara heyecan yapmıştım...sen normal doğumumu bekliyorsun?
doğumun nerede olacak buarada karar verdinmi?

haftaya perşembe çatı muayenesi var bakalım şimdilik normal gözüküyor
doktorumda sorup duruyor ben mi doğurtacağım seni diye ama 800 vermek istemiyorum devlete gideriz doğum zamanı büyük ihtimal hakkımızda hayırlısı bakalım
oğluşun nasıl iyi mi

hangi hastane seninki? 800 normal doğummu?
biz iyiyiz teyzesi..sarılığımız vardı geçti sayılır..öpüyoruz senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…