Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
andeva yıldız
Aslı hanım doktorum dışardan geldiği için ücreti böyleymiş siz ne kadar verdiniz

benimde andeva yıldızda olucak bizim doktorda dışardan sadece o hastanede yapıyor doğumları 750 tl spinal sezeryan standart odada içinde bu fiyatın senin normal mi sezeryan mı sezeryansa normal bence...

offf belim koptu sırtım ağrıyor yaa küçücük kıyafetler ütüle ütüle bitmedi.daha battaniyeler örtüler var onlarda yarın biter artık herhalde hepinize kolay gelsin kızlar....

hmm doğru şimdi hatırladım senin doktorun dışardandı..
biz 800 küsür verdik. doktorda içinde...

benimde andeva yıldızda olucak bizim doktorda dışardan sadece o hastanede yapıyor doğumları 750 tl spinal sezeryan standart odada içinde bu fiyatın senin normal mi sezeryan mı sezeryansa normal bence...

bizim şuanda normal doğum gözüküyor ve normal doğum için bu fiyatı dediler bu perşembe yine konuşacağız şten çıkmasaydım sorun olmayacaktı ama işten çıktığım için sıkıştık bu aralar

sinem_mavis 39+3 gözüküyor kesin doğumu olmuştur...
ben deniz sırada sandım.

evet canım 40.haftayıda doldurdum ama benim kız yerinden memnun gelesi yokbiliyosun son zamanlarımda doktorsuz kaldım doktor doktor gezerken andeva topçulardaki eda hn beni bi korkuttu bebeğimin susuz kaldığını hemen alınması gerektiğini filan söyledi ben onu dinlemedim bide yıldız andevada kontrol oldum ogünde doktor gökbay bey nöbetçiymmiş allah razı olsun geldi ilgilendi bizi rahatlattı ogün bugündür bekliyoruz herşey normal doğum için uygun çarşambaya kadar oldu oldu olmadı çarşamba günü suni sancıyla kesin doğurtcak gökbay beyy :) dua edin benim için çünkü çok korkuyorum

oo süper canım.. gözün aydınnn :80:

sağol yasmin..

sorma walla ..cuma için kadın çağırmıştık..fırtına diye iptal ettik..
havada açıverdi..
işler bize kaldı..
daha doğrusu anneme..
camlar kapılar silindi..
perdeler yıkanıp ütülendi
ev silindi süpürüldü
toz alındı
halılar silindi..
v.s...
annemi az önce uğurladık..
bende bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım..
beyazları attım şimdi çıktı sericem içerde kurusun..
şimdide ara renkleri atıcam..
getir ütülerini beraber yapalım:):)

sağol canım ..
mis gibi oldu walla..
doğuma kadar götürür benii.
dip köşe olduktan sonra günlük temizlik kolay..

Ohhh ne güzel bayılıyorum temizlik kokusuna,mis gibi olmuştur bebişin kıyafetleri ve eviniz.

ev mis olduda..
bebiş kıyafetlerini az önce başladım yıkamaya..

canım keşke andeva topçularda emine hanıma gitseydin ben son haftalarda dr değiştirdim ve ona gittim doğumuda o yaptırdı o kadar iyi ve pozitif bir dr ki önceden gitmediğime pişman oldum ben normal doğum yaptım ve çok korkuyodum inan bütün korkularım gitti beni yönlendirmesiyle ilgisiyle 3 satte doğurdum çıktım 4-5 tanede dikişim vardı sadece 10 güne kalmadan iyileştim tavsiye ederim bide ona git istersen

bu arada kızlar bende dünden beri hastanedeydim kızımı hasta etmişiz dizanteri olmuş yavrum serum felan verdler bir gece yattık bugün evdeyiz şükür aman kızlar aklınızda olsun bebekte ishal sulu yeşil sümüksü ve kötü kokulu kaka olursa vakit geçirmeden gidin ben ihmal ettim bebişim çok sıkıntı çekti siz yapmayın ben şimdi onunla ilgilenmekten hiçbişey yapamıyorum umaım hepiniz iyisinizdir herkesi öpüyorum

yine sessizmiş topiğimiz ben yokken..
3-4 gündür yazamıyorum..
özledim hepinizi..
oğlumun çamaşırlarıda yıkandı..
evde kurur inşallah..
yarın biraz dışarı asarım..
yarın sabah nst ye giricem..
iyi geçer inşallah..
çamaşırlar kurusa bide ütü işi var..
2 seferde yıkadım ben çamaşırları..
bi beyazlar..bide renkliler..
2 seferde bitti ama miniş minş olunca ütü zorlıcak gibi biraz..
dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım
mis gibi oldu..
içime sindi yıkayınca..
yarın görüşürüz..
hepinize iyi geceler.

darısı benim evimin başına temizlik istiyorum diye bağırıyorda duymazdan geliyorum allah kavuştursun canım

ayy kıyamam yaa gelmiş geçmiş olsunn umarım iyidir artık... kızımı kokla benim için

oohhhh misler gibi... dışarda çamaşır kurumuyor yaa... bende evde kuruttum valla.. daha uyku setleri var yıkanacakta hava dengesiz güvenemiyorum doktordan gelince yaz haberdar et canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

yasmin nasılsın?
bittimi ütüler..
geliyim mi?

ne ütüsü canım yaa yıkadım bohçaladım duruyor hepsi dolapların içine kaputune yaptırıcamda yapılsın diye bekliyorum.. ütüleyip yerleştiririm diye.. ellemedim valla :78:

geçmiş olsun bebeğin nasıl şimdi iyileşmiştir temennim

yine kimsecikler gelmemiş..
bende doktordan geldim..
nst vardı bugün.
sonuç gayet iyi dedi doktor..
çamaşırları kurutmaya çalışıyorum..
akşam içeri serdim..
öğlen dışarı aldım..
akşam üzeri tekrar içeri alıcam..
bi içeri bi dışarı yoruldum walla.
minicik minicik hepsi..

içeride daha çabuk kuruyor hava nemli olunca çamaşır kurumuyor dışarıda

inşş bende öyle derim cnm malesef yarın son günüm sabahtan giricem hastaneye suni sancıyla doğum yapıcam düşünmeyim diyorum ama elimde değil çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun iinşş hepimizin

kızlar selam bugün çok güzel haber aldım ablam 5 haftalık hamileymiş çok mutluyum.....onun ikinci çocuğu olucak inşallah ayyy ya inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…