andeva yıldız
Aslı hanım doktorum dışardan geldiği için ücreti böyleymiş siz ne kadar verdiniz
andeva yıldız
Aslı hanım doktorum dışardan geldiği için ücreti böyleymiş siz ne kadar verdiniz
Merhaba, 24. haftada bahsettiğiniz nöbet tutamamakla ilgili rapor bütün memurlar için geçerli mi? Bizde haftasonu nöbetleri oluyor, acaba onun için de kullanılabilir mi? İLk defa duydum nöbet işini de..
Canım bu rapor nöbet tutulan tüm kuruluşlar için geçerli.
Ben de yatılı bir kuruluşta çalışıyorum,24 saat nöbetimiz var 24.haftada nöbet tutamaz diye bir rapor aldım nöbetten men oldum
yine kimsecikler gelmemiişş
bizde yorulduk bugün..
doğum temizliğini yaptık..
şansımızdan hava düzedide hafiflettik işleri..
hmm doğru şimdi hatırladım senin doktorun dışardandı..
biz 800 küsür verdik. doktorda içinde...
benimde andeva yıldızda olucak bizim doktorda dışardan sadece o hastanede yapıyor doğumları 750 tl spinal sezeryan standart odada içinde bu fiyatın senin normal mi sezeryan mı sezeryansa normal bence...
:)
ne güzel walla..
bizim nöbetlerdede nerdeyse çişe bile gidimiyo
senin okul merkezmi?
sinem_mavis 39+3 gözüküyor kesin doğumu olmuştur...
ben deniz sırada sandım.
oo süper canım.. gözün aydınnn :80:
güle güle kirlen canımdarısı başıma inşallah bi gözümde büyüyor ki anlatamam.. geldi mi annen ?? neler yaptınız ?? sadece ev temizliğimiydi ?? benimde ütüler duruyor.. nasıl yapıcam yerleştiricem bilmiyorum valla.. :44:
güle güle kirletin artık diyelim..mis olmuştur şimdi evinoooh sefan olsun
baksana herşey hazır gibi bi oğluşun eksik...oda sağlıcakla gelir inşaallah annesi...
sayılı günler kaldı
canım,ütü işi benimkine döndü,gün geçtikçe gözünde büyüyordur o şimdi..
hele bi duru doğsun ozaman çamaşırı ütüyü nasıl yapacağını şaşıracaksın..
bebek diyip geçmemek lazım benden ve eşimden daha çok ütüsü çıkıyor DOĞUNCA!!! benden söylemesi
Ohhh ne güzel bayılıyorum temizlik kokusuna,mis gibi olmuştur bebişin kıyafetleri ve eviniz.
benimde kepez canım..ve aynen kıyı köşe:):):):)
branş neydi senin..
evet canım 40.haftayıda doldurdum ama benim kız yerinden memnun gelesi yokbiliyosun son zamanlarımda doktorsuz kaldım doktor doktor gezerken andeva topçulardaki eda hn beni bi korkuttu bebeğimin susuz kaldığını hemen alınması gerektiğini filan söyledi ben onu dinlemedim bide yıldız andevada kontrol oldum ogünde doktor gökbay bey nöbetçiymmiş allah razı olsun geldi ilgilendi bizi rahatlattı ogün bugündür bekliyoruz herşey normal doğum için uygun çarşambaya kadar oldu oldu olmadı çarşamba günü suni sancıyla kesin doğurtcak gökbay beyy :)dua edin benim için çünkü çok korkuyorum
sağol yasmin..
sorma walla ..cuma için kadın çağırmıştık..fırtına diye iptal ettik..
havada açıverdi..
işler bize kaldı..
daha doğrusu anneme..
camlar kapılar silindi..
perdeler yıkanıp ütülendi
ev silindi süpürüldü
toz alındı
halılar silindi..
v.s...
annemi az önce uğurladık..
bende bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım..
beyazları attım şimdi çıktı sericem içerde kurusun..
şimdide ara renkleri atıcam..
getir ütülerini beraber yapalım:):)
bu arada kızlar bende dünden beri hastanedeydim kızımı hasta etmişiz dizanteri olmuş yavrum serum felan verdler bir gece yattık bugün evdeyiz şükür aman kızlar aklınızda olsun bebekte ishal sulu yeşil sümüksü ve kötü kokulu kaka olursa vakit geçirmeden gidin ben ihmal ettim bebişim çok sıkıntı çekti siz yapmayın ben şimdi onunla ilgilenmekten hiçbişey yapamıyorum umaım hepiniz iyisinizdir herkesi öpüyorum
yine sessizmiş topiğimiz ben yokken..
3-4 gündür yazamıyorum..
özledim hepinizi..
oğlumun çamaşırlarıda yıkandı..
evde kurur inşallah..
yarın biraz dışarı asarım..
yarın sabah nst ye giricem..
iyi geçer inşallah..
çamaşırlar kurusa bide ütü işi var..
2 seferde yıkadım ben çamaşırları..
bi beyazlar..bide renkliler..
2 seferde bitti ama miniş minş olunca ütü zorlıcak gibi biraz..
dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım
mis gibi oldu..
içime sindi yıkayınca..
yarın görüşürüz..
hepinize iyi geceler.
yasmin nasılsın?
bittimi ütüler..
geliyim mi?
bu arada kızlar bende dünden beri hastanedeydim kızımı hasta etmişiz dizanteri olmuş yavrum serum felan verdler bir gece yattık bugün evdeyiz şükür aman kızlar aklınızda olsun bebekte ishal sulu yeşil sümüksü ve kötü kokulu kaka olursa vakit geçirmeden gidin ben ihmal ettim bebişim çok sıkıntı çekti siz yapmayın ben şimdi onunla ilgilenmekten hiçbişey yapamıyorum umaım hepiniz iyisinizdir herkesi öpüyorum
içeride daha çabuk kuruyor hava nemli olunca çamaşır kurumuyor dışarıdayine kimsecikler gelmemiş..
bende doktordan geldim..
nst vardı bugün.
sonuç gayet iyi dedi doktor..
çamaşırları kurutmaya çalışıyorum..
akşam içeri serdim..
öğlen dışarı aldım..
akşam üzeri tekrar içeri alıcam..
bi içeri bi dışarı yoruldum walla.
minicik minicik hepsi..
canım keşke andeva topçularda emine hanıma gitseydin ben son haftalarda dr değiştirdim ve ona gittim doğumuda o yaptırdı o kadar iyi ve pozitif bir dr ki önceden gitmediğime pişman oldum ben normal doğum yaptım ve çok korkuyodum inan bütün korkularım gitti beni yönlendirmesiyle ilgisiyle 3 satte doğurdum çıktım 4-5 tanede dikişim vardı sadece 10 güne kalmadan iyileştim tavsiye ederim bide ona git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?