içeride daha çabuk kuruyor hava nemli olunca çamaşır kurumuyor dışarıda
selam hepinize..
nasılsınız?
ben biraz rahatsız gibiyim..
dün gece önce reflü başladı..
sonrada çook istifra ettim..
bugünde çok mide bulantım var..
bişey yiyemedim..
geçer inşallah..
kıyafetlerimiz kurudu..
bugünde ütüledim hepsini..
hastane çantamızıda hazırladım..
bir valiz bebeğe..
1 valiz bana..
kapı süsümüzüde aldık..
eksiklerimiz bitti gibi..
sadece lansinoh göğüs ucu kremi alıcam..
bide bebek odamıza lamba..
şimdilik bizden bukadar..
inşş bende öyle derim cnm malesef yarın son günüm sabahtan giricem hastaneye suni sancıyla doğum yapıcam düşünmeyim diyorum ama elimde değil çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun iinşş hepimizin
kızlar selam bugün çok güzel haber aldım ablam5 haftalık hamileymiş çok mutluyum.....onun ikinci çocuğu olucak inşallah ayyy ya inanmıyorum
selam hepinize..
nasılsınız?
ben biraz rahatsız gibiyim..
dün gece önce reflü başladı..
sonrada çook istifra ettim..
bugünde çok mide bulantım var..
bişey yiyemedim..
geçer inşallah..
kıyafetlerimiz kurudu..
bugünde ütüledim hepsini..
hastane çantamızıda hazırladım..
bir valiz bebeğe..
1 valiz bana..
kapı süsümüzüde aldık..
eksiklerimiz bitti gibi..
sadece lansinoh göğüs ucu kremi alıcam..
bide bebek odamıza lamba..
şimdilik bizden bukadar..
oo çok sevindim canım.. allah tamamına erdirsin inşallahh
gözünüz aydın canım hayırlı olsun..
kızlar selam bugün çok güzel haber aldım ablam5 haftalık hamileymiş çok mutluyum.....onun ikinci çocuğu olucak inşallah ayyy ya inanmıyorum
slm canım.. geçmiş olsun canım... benimde reflüm azdı bu ara bende çekiyorum.. ooo hazırlıklar tamam maşallahhhdarısı başıma valla.. sana evde olmak yaradı
çok geçmiş olsun canım..herşeyi bitirdinkapı süsünü nerden ne kadara aldın canım göğüs kremini lansinoh mu alıcaksın ben mustela alıcak gibiyim benim doktor onu önermişti..
Kızlar bugün medikal parka doğum paketini sordum, doktorum dışardan gelecek gerçi ama, normal doğum için 400, sezaryen için 450 dediler, topuk kanı ve ilk muayene dahilmiş, özel oda olursa, bir de aşılar filan dahil olursa 590 oluyor toplam. Bana çok ucuz geldi yahu, doktora da vericez tabii ama..
sağol yasmin
walla ev yaradı bana..
yatmak uyumak bile istemiyorum..
evde iş yapmak zor gelmiyor bana..
ben gavisconla ayaktayım
sağol canım
banada lansinohu çok önerdiler..
56 ml. 37.5 tl..
sürdükten sonra temizlemekte gerekmiyormuş..
kapı süsünü seleklerdeki çikolatashoptan aldım.25 tl..
beyaz benim kapı süsü
ucundan tül pomponlar sarkıyor..
çemberinin üzerindede mavi süsler var..
çok hoş modeller vardı orda..
fiyatlar 20 ile 40 arası..
leylekliden falanda var..
kışlahanın ordakindeki modeller hiç hoş değil..oraya bakma bence..
çok ucuzmuş canım..
benim tıp fakültesi..
sezeryan 1000 tl..
özel odada 3 gün 450 tl..
canım lansinoh alacaksan eğer en küçüğünü al.. yetipte artıyormuş bile.. 1 tüpü kaç hamileye yetiyormuş.. kullanan arkadaşlarım var.. kendilerine aldıkları küçük tüpü sonrasında ki bir sürü hamileye vermiş.. sağlam kaynaklar söylüyor bunu.. aklında olsun dünya para verme boşuna..
bana gaviscon yetmiyor artık.. faydasız.. ama ne olduysa bu hafta oldu.. fena azmış durumda..valla evdeyim hiç ev işiyle alakam yok daha doğrusu kızımın odasıyla alakam yok.. neyse annem kaputune aldı.. diktiriyor şuan.. dikilip gelsin hemen ütülere başlayıp yerleştiricem bende.. uyku setinin birini yıkadım kuruttum.. diğerinide yıkayıp kurutucam.. yarında annemin arkadaşları gelecek kapı süsü yapmaya.. almıycam yani
sağol yasmin
walla ev yaradı bana..
yatmak uyumak bile istemiyorum..
evde iş yapmak zor gelmiyor bana..
ben gavisconla ayaktayım
sağol canım
banada lansinohu çok önerdiler..
56 ml. 37.5 tl..
sürdükten sonra temizlemekte gerekmiyormuş..
kapı süsünü seleklerdeki çikolatashoptan aldım.25 tl..
beyaz benim kapı süsü
ucundan tül pomponlar sarkıyor..
çemberinin üzerindede mavi süsler var..
çok hoş modeller vardı orda..
fiyatlar 20 ile 40 arası..
leylekliden falanda var..
kışlahanın ordakindeki modeller hiç hoş değil..oraya bakma bence..
çok ucuzmuş canım..
benim tıp fakültesi..
sezeryan 1000 tl..
özel odada 3 gün 450 tl..
Kızlar bugün medikal parka doğum paketini sordum, doktorum dışardan gelecek gerçi ama, normal doğum için 400, sezaryen için 450 dediler, topuk kanı ve ilk muayene dahilmiş, özel oda olursa, bir de aşılar filan dahil olursa 590 oluyor toplam. Bana çok ucuz geldi yahu, doktora da vericez tabii ama..
mustela da silinmiyormuş canım neyse inşallah hiç kullanmak zorunda kalmayız... gencerlerin bebek katında güzel kapı süsleri varmış baktın mı hiç nasıl?
selam herkese bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişimiz iyi 33 haftalık olduk bugün kilosu 2400 gr gayet iyiymiş zaman ne çabuk geçti kızlar ya daha dün sizlerle tanışmışız gibi geliyor sona gelmek üzereyiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi....aaaa bu arada bende bu zamana kadar 15 kg almışım offff offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?