Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam hepinize..
nasılsınız?
ben biraz rahatsız gibiyim..
dün gece önce reflü başladı..
sonrada çook istifra ettim..
bugünde çok mide bulantım var..
bişey yiyemedim..
geçer inşallah..
kıyafetlerimiz kurudu..
bugünde ütüledim hepsini..
hastane çantamızıda hazırladım..
bir valiz bebeğe..
1 valiz bana..
kapı süsümüzüde aldık..
eksiklerimiz bitti gibi..
sadece lansinoh göğüs ucu kremi alıcam..
bide bebek odamıza lamba..
şimdilik bizden bukadar..

Son düzenleme:

slm canım.. geçmiş olsun canım... benimde reflüm azdı bu ara bende çekiyorum.. ooo hazırlıklar tamam maşallahhh darısı başıma valla.. sana evde olmak yaradı

canım şuan bebeğini kucağına almışsındır sanırım.. allahım hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım..herşeyi bitirdin kapı süsünü nerden ne kadara aldın canım göğüs kremini lansinoh mu alıcaksın ben mustela alıcak gibiyim benim doktor onu önermişti..

Kızlar bugün medikal parka doğum paketini sordum, doktorum dışardan gelecek gerçi ama, normal doğum için 400, sezaryen için 450 dediler, topuk kanı ve ilk muayene dahilmiş, özel oda olursa, bir de aşılar filan dahil olursa 590 oluyor toplam. Bana çok ucuz geldi yahu, doktora da vericez tabii ama..

kızlar selam bugün çok güzel haber aldım ablam 5 haftalık hamileymiş çok mutluyum.....onun ikinci çocuğu olucak inşallah ayyy ya inanmıyorum

tebrıkler..bende ıkı ay evvel teyze oldum tekrar ozlemışım bu duyguyu...allah sanada yasatsın tekrar..ablanada tertemız guzel bır hamılelık surecıyle beraber saglıklı bır evlat nasıp etsın....

slm canım.. geçmiş olsun canım... benimde reflüm azdı bu ara bende çekiyorum.. ooo hazırlıklar tamam maşallahhh darısı başıma valla.. sana evde olmak yaradı

sağol yasmin
walla ev yaradı bana..
yatmak uyumak bile istemiyorum..
evde iş yapmak zor gelmiyor bana..
ben gavisconla ayaktayım

çok geçmiş olsun canım..herşeyi bitirdin kapı süsünü nerden ne kadara aldın canım göğüs kremini lansinoh mu alıcaksın ben mustela alıcak gibiyim benim doktor onu önermişti..

sağol canım
banada lansinohu çok önerdiler..
56 ml. 37.5 tl..
sürdükten sonra temizlemekte gerekmiyormuş..
kapı süsünü seleklerdeki çikolatashoptan aldım.25 tl..
beyaz benim kapı süsü
ucundan tül pomponlar sarkıyor..
çemberinin üzerindede mavi süsler var..
çok hoş modeller vardı orda..
fiyatlar 20 ile 40 arası..
leylekliden falanda var..
kışlahanın ordakindeki modeller hiç hoş değil..oraya bakma bence..

çok ucuzmuş canım..
benim tıp fakültesi..
sezeryan 1000 tl..
özel odada 3 gün 450 tl..

Kızlar, kordon kanı saklamayı düşüneniniz var mı? Biz düşünüyoruz, bi dahaki randevumda da doktora danışacağım araştıracağım bakalım.. Antalya'da neresi yapıyo acaba bu saklama işini?

Hmm hemen karşıma çıkan site süper oldu: http://www.babylife.com.tr/default.asp?mid=75

Son düzenleme:

canım lansinoh alacaksan eğer en küçüğünü al.. yetipte artıyormuş bile.. 1 tüpü kaç hamileye yetiyormuş.. kullanan arkadaşlarım var.. kendilerine aldıkları küçük tüpü sonrasında ki bir sürü hamileye vermiş.. sağlam kaynaklar söylüyor bunu.. aklında olsun dünya para verme boşuna..

bana gaviscon yetmiyor artık.. faydasız.. ama ne olduysa bu hafta oldu.. fena azmış durumda.. valla evdeyim hiç ev işiyle alakam yok daha doğrusu kızımın odasıyla alakam yok.. neyse annem kaputune aldı.. diktiriyor şuan.. dikilip gelsin hemen ütülere başlayıp yerleştiricem bende.. uyku setinin birini yıkadım kuruttum.. diğerinide yıkayıp kurutucam.. yarında annemin arkadaşları gelecek kapı süsü yapmaya.. almıycam yani

Son düzenleme:

bende lansinohun 10 ml olan yeter diye duydum ama..
10 ml 25..
56 ml 37.5
oyüzden büyük almak daha mantıklı gibi geldi..
yavaş yavaş yaparsın işleri..
vakit var daha..
çokta bişey kalmadıki seninde..
kapı süsünüde hallettin bak..

mustela da silinmiyormuş canım neyse inşallah hiç kullanmak zorunda kalmayız... gencerlerin bebek katında güzel kapı süsleri varmış baktın mı hiç nasıl?

Son düzenleme:
doğum yapan veya yapacak olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun umarım kolaylıkla bu surecı alatırsınız..

bende bebişimin odasını nerdeyse bitirdim en son çilekten buyuyen karyolamızı cıbınlıgımızı aldık cok guzel oldu fıyatıda oldukca ıyı pıyasa gore hemde avrupa standartlarında herseyı dusunmusler,kıyafetlerınıde nerdeyse eksıklerını bıtırdım hepsını yıkadım utuledım yerlestırdım malum dogumun artık ne zaman olacagı bellı olmaz dıe,e birde ağırlastım gun gectıkce dermanım kalmıor gıbı 33 haftalık oldum.bugun doktora gıttık hersey yolundaymıs sukur 2200gr kılosu öle cok kg lu olmıycakmıs ama uzun boyluymus dedı doktor.yemege devam sakın kesme dedı artık bebek ne yersen alır dedı.kötu haber ama benım ıcın karnımda catlaklar olusmus doktorada sordum catlaklar olusmus dedı kızlar suda bol ıctım,hep nemlendırdım yaglandım kremlendım ama faydası olmadı genetık olarak sansızım galıba,annemdede cok olusmus bendede suanda var umarım cok artmazz bıraz moralım bozuldu ama saglık olsun.dogumdan sonra lazerle bıraz hafıflıyebılıomus dedı doktor.ama su anda krem banyosunada gırsen catlıyacagı varsa catlar dedı.aynı sey gogus ucu ıcınde gecerlıymıs ne kadar krem sursenızde belkı hafıfletırmıs ama tam fayda gorulemez dedı oyuzden cok fazla kremlere para yatırmayın derımm.

cnm sana özelden bir soru sordum bi bakarmısın mesaja

mustela da silinmiyormuş canım neyse inşallah hiç kullanmak zorunda kalmayız... gencerlerin bebek katında güzel kapı süsleri varmış baktın mı hiç nasıl?

inşallah gerek kalmaz tabii...
gencerlerde kapı süsü olduğu aklıma gelmemişti..
pazar günü annemle gencerlerin asansöründeydik..
bebek katında durdu.
kapı süsleri takıldı gözüme..
hatta buraya neden bakmadımki dedim..
ama modellere tam bakamadım..
orayada bak tabi ama benim aldığım yerdede çeşit çok..

selam herkese bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişimiz iyi 33 haftalık olduk bugün kilosu 2400 gr gayet iyiymiş zaman ne çabuk geçti kızlar ya daha dün sizlerle tanışmışız gibi geliyor sona gelmek üzereyiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi....aaaa bu arada bende bu zamana kadar 15 kg almışım offff offf..

cnm aynı haftadayız bende 33+1 ım bugun,gercekten cok az kaldı sayılır.umarım hayırlısıyla guzel bı sekılde dogumumuzu gerceklestırırız..daha eksıkler var bıtıremedım bırrr:))yuruyus yapmam lazım ama hıc fırsat olmuor anca alısverıslerde gezıorum bol bol ama oda sayılmazz...hava bugun guzel aslında en ıyısı dısarı cıkayımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…