Selam kızlar
dün çatı muayenesi oldum biraz kastım kendimi doktor kasmana rağmen süper dedi doğumun kolay olur dedi ve hiç ağrım olmamasına rağmen 2 cm açılmam olmuş bileyılbaşını beklemez dedi heran gelebilir tetikteyiz anlayacağınız
kızlar emzirme sütyeni ne marka aldınız nerden aldınız birde doğumdan sonra göğüslere süt doluyorya kaç beden alıcaz krokan senin hazırlıklar bitti sanırım cevap yazarsan sevinirim ...
kızlar emzirme sütyeni ne marka aldınız nerden aldınız birde doğumdan sonra göğüslere süt doluyorya kaç beden alıcaz krokan senin hazırlıklar bitti sanırım cevap yazarsan sevinirim ...
bende lasinoh aldım kızlar en küçük boyunu...sadece 2 kere kullandım..yaseminin dediği gibi yetio fazla fazla...mothercarede satılıyo 19 tl ..
aa canım gecmıs olsun atlatmıssın catı muayenesını:) kacıncı haftadasınn cnmm.benım doktor 37-38 haftalarda dedı muayene bende bu asamayı atlatıp kurtulmayı ıstıorumm yaaa..zor bı muayne deıl demı bıldıgımız gıbı bır muayenemı??
doğum yapmayan anneleerr
sizden bi ricam var
benim yerime 1 saat fazla uyurmusunuz ??
merhaba güzel anneler uzun zamandır yoktum işler çok yogundu giremedım girsemde yazamadım
bu arada topıkte 3 yada 4 bebişimiz var sanırım çok geçmiş olsun dıorum annelerimize ,allah bütün bebeişlerimize sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun ömürler versın darısı bizim başımıza artık
bebek7 canım o kremı nerden aldın orayı bilmiyorum yada adına dikkat etmemişim tarif edebilirmisin?
Ayy uyuruz :/ Ben de en çok bundan korkuyorum yaa, hiç "azıcık uyuyayım yeter" diyen biri olmadım, acaba uyumamaktan sinir küpüne döner miyim ya
selamm anneler!!!
ben geeeldimm...
gldrdm.canım geçmiş olsun,bende dikkat edeyim bundan sonra..benimkide yeşile yakın bişi yaptı ama ,sadece 2 kere,sümüksü bi yapıda değildi sadece yeşilimtırakk bişiydi,normalde hep sarı hatta cart sarı..ama korktum valla .
sinem_mavis,heralde kucağıma aldın yavrunu..allah analı babalı büyütsün..en kısa zamanda aramızda görürüz inş
krokan,sende işlerini bitirmişsin heralde,ee artık gelsin yavrun ama zamanında..
yasemin teyzemiz,sen hala ütüleri yapmadın mı??? 1 hafta oldu...duru olsun ben bunları bir bir anlatacağım...taha seni bekliyor teyzesii buarada...
doğum yapmayan anneleerr
sizden bi ricam var
benim yerime 1 saat fazla uyurmusunuz ??
özgür kavaz ın hastası olanlar var mı arkadaşlar:)..tavsiyelere ihtiyacım var da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?