Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herkese merhabalar.. bnde 7+3 üm. yıldız andeva ayhan yılmaz'a gidiyorum.. bu doktora baska giden var mı acaba??

Selam kızlar
dün çatı muayenesi oldum biraz kastım kendimi doktor kasmana rağmen süper dedi doğumun kolay olur dedi ve hiç ağrım olmamasına rağmen 2 cm açılmam olmuş bile yılbaşını beklemez dedi heran gelebilir tetikteyiz anlayacağınız

aa canım gecmıs olsun atlatmıssın catı muayenesını:) kacıncı haftadasınn cnmm.benım doktor 37-38 haftalarda dedı muayene bende bu asamayı atlatıp kurtulmayı ıstıorumm yaaa..zor bı muayne deıl demı bıldıgımız gıbı bır muayenemı??

kızlar emzirme sütyeni ne marka aldınız nerden aldınız birde doğumdan sonra göğüslere süt doluyorya kaç beden alıcaz krokan senin hazırlıklar bitti sanırım cevap yazarsan sevinirim ...

çok bilgi sahibi değilim henüz ama yeni doğum yapan bir arkadaşım özdilekten emzirme atleti aldığını ve çok rahat ettiğini söyledi

kızlar emzirme sütyeni ne marka aldınız nerden aldınız birde doğumdan sonra göğüslere süt doluyorya kaç beden alıcaz krokan senin hazırlıklar bitti sanırım cevap yazarsan sevinirim ...

cnm ben kullandığım bedenin bir büyüğünü alıyorum ama ben fazla kilo almadım vücudum genişlemedi göğüs bölgesinide bir büyük bedenini aldım hep öyle kullanıyorum iyi geliyor. benim 3. bebeğim olaca

slm kızlar.. ben allah nasip ederse şubatta doğum yapıcam biliyorsunuzdur.. şubat anneleri topiğinden bir arkadaşımız daha erken doğum yaptı bu bebeklerin bu sene biraz acelesi var sanırım zamanlarını beklemeden geliyorlar hep.. çok şükür sağlıklı anneside bebeğide.. bu baya erken olan doğumları duydukça ben bi tırsıyorum yahuu :18:

ben seleklerin alt katında bi dükkandan aldım..
dükkanın ismini hatırlayamadım..
markası papatya..
gayet iyi durdu..
normal sütyen gibi.
bazıarı çok biçimsiz oluyor..
özellikle göğüs ortasında çizgisi olanlar..

selamm anneler!!!
ben geeeldimm...
gldrdm.canım geçmiş olsun,bende dikkat edeyim bundan sonra..benimkide yeşile yakın bişi yaptı ama ,sadece 2 kere,sümüksü bi yapıda değildi sadece yeşilimtırakk bişiydi,normalde hep sarı hatta cart sarı..ama korktum valla .

sinem_mavis,heralde kucağıma aldın yavrunu..allah analı babalı büyütsün..en kısa zamanda aramızda görürüz inş

krokan,sende işlerini bitirmişsin heralde,ee artık gelsin yavrun ama zamanında..

yasemin teyzemiz,sen hala ütüleri yapmadın mı??? 1 hafta oldu...duru olsun ben bunları bir bir anlatacağım... taha seni bekliyor teyzesii buarada...

bende lasinoh aldım kızlar en küçük boyunu...sadece 2 kere kullandım..yaseminin dediği gibi yetio fazla fazla...mothercarede satılıyo 19 tl ..

bende lasinoh aldım kızlar en küçük boyunu...sadece 2 kere kullandım..yaseminin dediği gibi yetio fazla fazla...mothercarede satılıyo 19 tl ..

merhaba güzel anneler uzun zamandır yoktum işler çok yogundu giremedım girsemde yazamadım
bu arada topıkte 3 yada 4 bebişimiz var sanırım çok geçmiş olsun dıorum annelerimize ,allah bütün bebeişlerimize sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun ömürler versın darısı bizim başımıza artık

bebek7 canım o kremı nerden aldın orayı bilmiyorum yada adına dikkat etmemişim tarif edebilirmisin?

tam 38. haftada oldu canım benim muayenem zor değil ama ben biraz kastım kendimi çok az ağrıdı buna rağmen iyi dedi doktorum eliyle yapıyor muayeneyi alet kullanmadan

canım mothercare var 5m migrosta ordan aldım.

Ayy uyuruz :/ Ben de en çok bundan korkuyorum yaa, hiç "azıcık uyuyayım yeter" diyen biri olmadım, acaba uyumamaktan sinir küpüne döner miyim ya

benim için 1 satcik uyusan bana yeter..eğer ilk haftalrada günde 2 saat uyku yeter diyebiliorsan süper valla...yinede şu günlerinizin değerini bilin...bebek anne karnındayken çoook rahatmış meğer

benim için 1 satcik uyusan bana yeter..eğer ilk haftalrada günde 2 saat uyku yeter diyebiliorsan süper valla...yinede şu günlerinizin değerini bilin...bebek anne karnındayken çoook rahatmış meğer [/QUOTE]

2 saat mii.. En az 5 daha lazım bana! Neyse kızım kucağımdayken herhalde o sabır da gelir.. Bence de şimdi çok rahat, içimde kıpırdadı mı tam diyorum, ne yapıyorsam devam ediyorum :)) Doğunca kıskanıcam ben bunu zaten, artık sadece bana kıpırdamıycak, herkese kıpırdıycak diye.. Kolay gelsin sana, verimli uykular diliyorum bebek7 :)

gelicem kuzumu koklamaaya aynı zamanda o dudaklarını ısırmaya yapmadım daha canımmm yaa kaputuneler dikiliyor.. dikilsin bitsinde hemen ütüye başlayıp yerleştiricem.. şubatta doğum yapacak arkadaşların 2 tanesi doğum yaptılar :18: çantaları falan hazır edeyimde ne olur ne olmaz

doğum yapmayan anneleerr
sizden bi ricam var
benim yerime 1 saat fazla uyurmusunuz ??

ben uyurum canım büyük zevkle

özgür kavaz ın hastası olanlar var mı arkadaşlar:)..tavsiyelere ihtiyacım var da:)

evet ben varım.. hamile kalmadan önceden beri onun hastasıyım.. tavsiye derken ??? ben doktorumu seviyorum hemde çok... bu yeterli mi??? sen sorularını sor ben açıklayayım istersen....

kızlar selam hepinize..
ben hasta oldum baya..
boğazlarımda yanma..
yutkunamıyorum..
çok şiddetli öksürük..
halsizlik..
gözlerde yanma sulanma
nefes darlığı..
perşembeden beri yatıyorum..
gerçi yatamıyorum..
yatıncada reflü başlıyor..
çook zor bi durumdayım..
stres çöktü iyice..
bana bi öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…