Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Geçmiş olsun krokan. İki hafta önce ben de hastaydım, sen kadar kötü olmasa da. Doktor liptonun ekinezyalı kış çayı varmış, onu önermişti, bağışıklığı güçlendirir diye. Bir de ıhlamur.. Ne kadar işe yaradı dersen, bir yandan da çalıştığım için bir haftayı buldu iyileşmem. İnşallah sen çabucak iyileşirsin..

sağol canım..
bol bol sıkma meyve suyu içiyorum..
bol meyve
limon
bal
ıhlamur..
söylediğin çaydan var evde ama belki bi zararı olur diye içmemiştim..
içeyim olmazsa...

çok geçmiş olsun dikkat et kendinee...

bende emzirme atleti aldım elija lingeria die cok memnunum butun gobegımı kapatıorr sıcak tutuorr netten bakabılırsınız bırde bunun emzırme sutyenı var sanırım ortadan acılıor bebegı rahatsız etmıor sanırımm...bu zamna kadar spor sutyenıyle ıdare ettım..

canım geçmiş olsun ıhlamurun içine bal ve birazda limon yapıp içersen boğazlarını rahatlatır diye düşünüyorum..

slm kızlar krokan eçmiş olsun cnm ballı zencefil iyi gelir bol bol ıhlamur iç sıcak sıcak bol c vitamini birde birde çörek otunu dene sabah aç karna az birşey ağızında çiğne ve yut her derde deva derler

bizde kontrolümüzü olduk herşey yolunda hafta sonu bebeğime kavuşacağım nasip olursa

hafta sonu muuuuu ?? allah yardımcın olsunnn allah kurtarsın canım...:18: :18:

ayy canım benim ya çook geçmiş olsun. ballı zencefil yemeni tavsiye ederiim çok iyi gelicektir.birde limon ye canım ama biraz tuzla ye çünkü limon tansiyonu düşürebilir .doğuma da az kaldı tabii onun stresi de direncini kırıyor ama hiç strese girme herşey çok güzel olucak canım...
haftasonu mu!!! çok heyecanlı yeni yılın ilk bebeklerinden olucak demekki bizimde tam bir ayımız kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun..

evet cnm hepimizin ardımcısı olsun

kızlar selam hepinize..
perşembeden beri iyileşemeyince dün doktorumu aradık..
mutlaka bi göğüs hastalıklarına görün dedi..
bugün gittik..
bronşit olmuşum..
sabahı sabah ettim resmen..
hiç uyumadan inleyerek..
ilaçta verdi..
doktora sorduk ilaçları..
kafam allak bullak
iyice ilerledi..
augmentin antibiyotik..gebelik kategorisi B
levepront şurup..gebelik kategorisi C
bide clarinase..
ilk ikisini iç diğerini içme dedi doktorum..
ilaç kullananınız oldu mu?
içiyim mi sizce?
dua edinde iyileşeyim..

Çook çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnn, acil şifalar canım.. Bronşit ve ilaçların etkisi hakkında bi fikrim yok malesef Kendini çok yordun ama yaaaaaa...Hastalanman çok normal
Sen en iyisi doktorunun sözünü dinle ve bol bol dinlenmeye bak...

hepinize hoşbuldukk.. :) bu arada hasta olan arkadaşım,ben de 3 aylık hamileyken ( şu an 6.aydayız) faranjit oldum..birçok ilaç aldım..ama dr un onayı ile..dr onay verdi ise korkma derim:)

selam kızlar....herkese sımdıden ıyı yıllar..
ben bir faftadır yatıyorum kahverengı bır lekelenmem oldu dr yat dedı..bu gun yarında amelıyat tahlıllerını yaptırıcam..son kontroller gıbı bışey..tabı bebiş erken gelmeye karar vermezse..10 11 ocak gıbı alıcak dr...
karın ve bel agrım oluyor ara ara....bakalım hayırlısı artık...

kıyamam yaa..nazarmı değdi sana şeker ya evdeyim diye işlere gömüldün... gelmiş geçmiş olsun.. aman ilaçlarını düzenli iç.. doktorun iç dediyse sorun yok.. bende kullanmıştım antibiyotik.. doktorun ok verdiyse sorun yoktur canım.. bu arada ıhlamur, bal, limonuda yapta.. ciğerlerin yumuşasın canım...

slm.. sanada iyi yıllar canımm.. hadi bakalım; doğumu yakın olanları ve doğuranları okudukça ben iyice tırsıyorum yaa :18: allah kurtarsın canım.. allah yardımcınız olsun :97:

geçmiş olsun cnm bende kızımda faranjit olmuştum antibiyotik kullandım kadın doğum drum onay verdi diye kullandım tabi keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiği söylenir bronşite bir dene istersen

canım çok geçmiş olsn inşallah biran önce iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…