Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar az once dr geldım benım nst sonucunu dr gorunce amannn bu ne dedı heryerım sancıymış..başlamış benim sancılar..butun amelıyat tahlıllerımı yaptık anestezı dr gosterdık herseyı hazırladık anlayacagınız....dr kalkmadan yat dedi...gidebildigi kaar....ansızın bırsey olursa alacak bebışı olmazsa ayın 11 de...
Neyse yatıcaz artık yılbasını barı gecıreyım ınşallah.....

sağol canım..günlerdir yatıyorum..

hepinize hoşbuldukk.. :) bu arada hasta olan arkadaşım,ben de 3 aylık hamileyken ( şu an 6.aydayız) faranjit oldum..birçok ilaç aldım..ama dr un onayı ile..dr onay verdi ise korkma derim:)

bende bugüne kadar hiiç ilaç kullanmamıştım..
buraya kadarmış napiyim..
moralimde bozuldu..

hayırlısı canım..
seninde az kalmış..
banada 11 ocak için gün verdi doktor..
o güne kadar iyileşmem lazım..
iyileşmezsem sezeyanda olamazmışım herhalde..
moral motivasyon sıfır..

sağol canım..
aslında üşütmedimde ama..
temizlik yapılırken ben bişey yapmadım..
cam kapı bile açmadık çok dikkat ettik..
bi tek bebek çamaşırlarını yıkayıp ütüledim..
olacağı varmış demekki..
günlerdir uyuyamıyorum..
inleye inleye..
nefes alamıyorum resmen..
allahtan hastanede hiç sıra beklemedik..
randevuda almamıştık ama..
hamileyim diye hemen beni aldılar..
biran önce iyileşsem..
hiç keyfim yok...
hem son aylar olunca zaten nefes alamıyodum..
böyle olunca uykuyu unuttum iyice..
limon ıhlamur bal meyve suyu bol çorba..
ilaçlardanda sadece antibiyotiği içtim..
diğerleri biraz sakıncalı sanırım..
inşallah hemen ayağa kadırır..

geçmiş olsun cnm bende kızımda faranjit olmuştum antibiyotik kullandım kadın doğum drum onay verdi diye kullandım tabi keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiği söylenir bronşite bir dene istersen

sağol canım..
onuda deniyim..
evde andız pekmezi vardı ondan yiyorum..

canım çok geçmiş olsn inşallah biran önce iyileşirsin

sağo deniz..

geçmiş olsun canım..
ayın 11 i normal zaten sanırım..
sende dinlen..

bide bugün karnımda hiç bi hareketlilik yok..
neden oldu kiii..
tekmeleri özledim
inşallah bi sorun yoktur..

selam güzel anneler
bi heyecan giriyorum topiğe acaba doğum varmı diye..herkes yeni yıldan sonrasını beklio gibi...kocişlerinizle başbaşa son yeni yılınız,keyfini çıkarın..
biz malum yeni yıla kolikli bi bebek bakarak gireceğiz,derlerdi zordur kolikli bebek diye şimdi çoook iyi anlıyorum...bir bebek 18 saat mıkırdar ve ağlarmı ??? valla yapıyorlar...herşeye hazırlıklı olun

krokan ,canım çook geçmiş olsun...ilaçlarla ilgili bi bilgim yok...içini rahat tut,artık son günlerin, bebeğin büyüdü gelişti,bu saatten sonra Allahın izniyle hiç bişi olmaz,sen yeterki kendini hızla toparla, çünkü bebek bakıcakasın bi on güne kadar hasta olma lüksün yok yani

slm canım...

biz kocamla edi ile büdü şakir ile dudu şeklinde evde takılıcaz ne yapalım alıştıralım kendimizi yavaş yavaaş..

bizim şubat annelerinden bir arakadaş daha doğum yaptı :) kaan bebek geldi.. 1.700 gr.. 3. erkek bebeğimiz oldu anlamadığım erkeklerdeki bu acelecilik niye :97:

kuzumu kokla benim için... severim onun heryerini...

hasta olan arkadaslara cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versınn.bende 5 aylıkken antıbıotık kullanmıstım doktor tavsıyesı olunca hıcbırsey olmuor ıcnız rahat etsınn..

tabi şimdiden alıştırın, gerçi alıştırmaklada olacak iş değilde, başa gelince elin ayağın karışıyor...

bizim aralık annelerinde erken doğumları olmuştu hatta bizim topiktede bazı bebekler aralık ayını beklemedi...seninde artık bol bol yatma vakitlerin geliyor..36 haftalıkken bana doktorum heran gelebilir hastane çantanı hazırla gibi bi cümle kullandı..sonuçta içerdekine bekle demek olmuyor

slm anneler pazargünü ameliyatım kesinleşti bebeğime kavuşuyorum

oleeeyy
yeni yılın ilk bebekleri geliyoooooorrrr...
sağlıkla kavuş yavruna...
umarım en kısa zamanda dönersin topiğe .... arayı fazla açma..
şimdiden sana hayırlı doğumlar güzel anne

Antalyalı güzel anneler ve güzel anne adayları...
Acısıyla tatlısıyla koca bi seneyi karnımızdaki bebişlerle devirdik..
Umarım bu sene hepimizin için mutlu huzurlu ve sağlıklı bir sene olur...
Şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım... :118:

sağlıklı bir şekilde kavuş bebeğine inşallahhh allah yardımcın olsun.. en kısa zaman da da bekliyoruz doğum hikayenle

aminnn canım inşallahhh... bizde kutluyoruz yeni yılınızı taha bebekle sağlıklı, mutlu, huzurlu, sakinn, koliksiz biz yıl geçirmenizi diliyorummm kuzumuda öpüyorum heryerinden

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum... tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Mutlu yıllar...bebeklerimizle sağlıklı, sakin, mutlu, huzurlu yıllar geçiririz inşallahh...

Eki Görüntüle 121254

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.ben de duyamamıştım bi süre hiç canını sıkma herşey yolundadır ,içini ferah tut

sağol canım..
hareketler başladı çok şükür..

az kaldı walla..
iyice heyecan ve stres bastı..
hala iyileşemedim..
baskıda yapıyor..işim zor..
sen nasılsın?

canım nasıl oldun ??? hareket yok falan demişsin yeni gördüm.. bugün nasılsın?? umarım bi sorun yoktur..

sağol yasmin..
hareket o gün hiç olmadı..
normale döndü çook şükür.

hasta olan arkadaslara cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versınn.bende 5 aylıkken antıbıotık kullanmıstım doktor tavsıyesı olunca hıcbırsey olmuor ıcnız rahat etsınn..

teşekkür ederim..
mecbur kullandım artık..
inşallah bi zararı olmaz..

gözün aydın canım..
darısı başımıza..

sanada oğlunla ve eşinle güzel bir yıl diliyorum canım..

biz yeniyıla 3 er kişi giremedik yasmin ama seneye bebişlerimizle inşallah mutlu huzurlu bir yıl olur..

hepinize selam..
hala iyileşemeyince çok sık giremez oldum topiğe..
bugün kontrolümüz vardı..
doktor baya baskı yapıyor başı..
her an gelebilir hazırlıklı olun dedi..
anestezi uzmanına yönlendirdi..
onunla görüştük..
kan aldılar..
bi takım sorular..
yılbaşında olursa doğum yokum dedi doktorum..
inşallah yarın gelmez:):)
3 kg olmuş..
şimdilik herşey yolunda dedi..
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..

maşallah bebişin 3 kg olmuş inşllh vaktinde gelirde seni strese sonmaz cnm

selam bütün anne adayları ve çiçeği burnunda anneler bu yıl bize çok güzel geldi yeni yılda da çok güzel olucak bebişlerimiz kucağımızda olucak.hepinize sağlıklı,bereketli,mutlu yıl diliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…