Çook çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnn, acil şifalar canım.. Bronşit ve ilaçların etkisi hakkında bi fikrim yok malesefKendini çok yordun ama yaaaaaa...Hastalanman çok normal
Sen en iyisi doktorunun sözünü dinle ve bol bol dinlenmeye bak...
hepinize hoşbuldukk.. :) bu arada hasta olan arkadaşım,ben de 3 aylık hamileyken ( şu an 6.aydayız) faranjit oldum..birçok ilaç aldım..ama dr un onayı ile..dr onay verdi ise korkma derim:)
selam kızlar....herkese sımdıden ıyı yıllar..
ben bir faftadır yatıyorum kahverengı bır lekelenmem oldu dr yat dedı..bu gun yarında amelıyat tahlıllerını yaptırıcam..son kontroller gıbı bışey..tabı bebiş erken gelmeye karar vermezse..10 11 ocak gıbı alıcak dr...
karın ve bel agrım oluyor ara ara....bakalım hayırlısı artık...
kıyamam yaa..nazarmı değdi sana şeker yaevdeyim diye işlere gömüldün... gelmiş geçmiş olsun.. aman ilaçlarını düzenli iç.. doktorun iç dediyse sorun yok.. bende kullanmıştım antibiyotik.. doktorun ok verdiyse sorun yoktur canım.. bu arada ıhlamur, bal, limonuda yapta.. ciğerlerin yumuşasın canım...
slm.. sanada iyi yıllar canımm.. hadi bakalım; doğumu yakın olanları ve doğuranları okudukça ben iyice tırsıyorum yaa :18: allah kurtarsın canım.. allah yardımcınız olsun :97:
geçmiş olsun cnm bende kızımda faranjit olmuştum antibiyotik kullandım kadın doğum drum onay verdi diye kullandım tabi keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiği söylenir bronşite bir dene istersen
canım çok geçmiş olsn inşallah biran önce iyileşirsin
Kızlar az once dr geldım benım nst sonucunu dr gorunce amannn bu ne dedı heryerım sancıymış..başlamış benim sancılar..butun amelıyat tahlıllerımı yaptık anestezı dr gosterdık herseyı hazırladık anlayacagınız....dr kalkmadan yat dedi...gidebildigi kaar....ansızın bırsey olursa alacak bebışı olmazsa ayın 11 de...
Neyse yatıcaz artık yılbasını barı gecıreyım ınşallah.....
bide bugün karnımda hiç bi hareketlilik yok..
neden oldu kiii..
tekmeleri özledim
inşallah bi sorun yoktur..
bide bugün karnımda hiç bi hareketlilik yok..
neden oldu kiii..
tekmeleri özledim
inşallah bi sorun yoktur..
selam güzel anneler
bi heyecan giriyorum topiğe acaba doğum varmı diye..herkes yeni yıldan sonrasını beklio gibi...kocişlerinizle başbaşa son yeni yılınız,keyfini çıkarın..
biz malum yeni yıla kolikli bi bebek bakarak gireceğiz,derlerdi zordur kolikli bebek diye şimdi çoook iyi anlıyorum...bir bebek 18 saat mıkırdar ve ağlarmı ??? valla yapıyorlar...herşeye hazırlıklı olun
krokan ,canım çook geçmiş olsun...ilaçlarla ilgili bi bilgim yok...içini rahat tut,artık son günlerin, bebeğin büyüdü gelişti,bu saatten sonra Allahın izniyle hiç bişi olmaz,sen yeterki kendini hızla toparla, çünkü bebek bakıcakasın bi on güne kadarhasta olma lüksün yok yani
slm canım...
biz kocamla edi ile büdü şakir ile dudu şeklinde evde takılıcazne yapalım alıştıralım kendimizi yavaş yavaaş..
bizim şubat annelerinden bir arakadaş daha doğum yaptı :) kaan bebek geldi.. 1.700 gr.. 3. erkek bebeğimiz oldu anlamadığım erkeklerdeki bu acelecilik niye :97:
kuzumu kokla benim için... severim onun heryerini...
slm anneler pazargünü ameliyatım kesinleşti bebeğime kavuşuyorum
Antalyalı güzel anneler ve güzel anne adayları...
Acısıyla tatlısıyla koca bi seneyi karnımızdaki bebişlerle devirdik..
Umarım bu sene hepimizin için mutlu huzurlu ve sağlıklı bir sene olur...
Şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım...:118:
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.ben de duyamamıştım bi süre hiç canını sıkma herşey yolundadır ,içini ferah tut
selam güzel anneler
bi heyecan giriyorum topiğe acaba doğum varmı diye..herkes yeni yıldan sonrasını beklio gibi...kocişlerinizle başbaşa son yeni yılınız,keyfini çıkarın..
biz malum yeni yıla kolikli bi bebek bakarak gireceğiz,derlerdi zordur kolikli bebek diye şimdi çoook iyi anlıyorum...bir bebek 18 saat mıkırdar ve ağlarmı ??? valla yapıyorlar...herşeye hazırlıklı olun
krokan ,canım çook geçmiş olsun...ilaçlarla ilgili bi bilgim yok...içini rahat tut,artık son günlerin, bebeğin büyüdü gelişti,bu saatten sonra Allahın izniyle hiç bişi olmaz,sen yeterki kendini hızla toparla, çünkü bebek bakıcakasın bi on güne kadarhasta olma lüksün yok yani
canım nasıl oldun ??? hareket yok falan demişsin yeni gördüm.. bugün nasılsın?? umarım bi sorun yoktur..
hasta olan arkadaslara cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versınn.bende 5 aylıkken antıbıotık kullanmıstım doktor tavsıyesı olunca hıcbırsey olmuor ıcnız rahat etsınn..
Antalyalı güzel anneler ve güzel anne adayları...
Acısıyla tatlısıyla koca bi seneyi karnımızdaki bebişlerle devirdik..
Umarım bu sene hepimizin için mutlu huzurlu ve sağlıklı bir sene olur...
Şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım...:118:
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum... tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Mutlu yıllar...bebeklerimizle sağlıklı, sakin, mutlu, huzurlu yıllar geçiririz inşallahh...
Eki Görüntüle 121254
Merhabalar..
Var mı hala Antalyalı anne adayları:44:
hepinize selam..
hala iyileşemeyince çok sık giremez oldum topiğe..
bugün kontrolümüz vardı..
doktor baya baskı yapıyor başı..
her an gelebilir hazırlıklı olun dedi..
anestezi uzmanına yönlendirdi..
onunla görüştük..
kan aldılar..
bi takım sorular..
yılbaşında olursa doğum yokum dedi doktorum..
inşallah yarın gelmez:):)
3 kg olmuş..
şimdilik herşey yolunda dedi..
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?