Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
maşallah bebişine..bende altımda bazen böyle bir baskı gibi bişey hissediyorum. korkmalımıyım?sen ne hissediyorsun birde doktor bebeğin baskı yaptığını nasıl anladı ?anestezi uzmanıyla ne görüşülüyor canım?

Son düzenleme:

canım dün ultrasonda baktı doktor..
ozaman söyledi..
bebek dönmüş..
başıda aşağıya baskı yapıyor dedi..
bazen kasığımdan aşağı bişey çok şiddetli vuruyor gibi oluyor..
demek başıymış..
sanki çıkıverecekmiş gibi:)
anestezi uzmanı bi yard doçmuş..
çok tatlı bi bayandı...
bazı sorular sordu..
ailende ameliyat olan var mı?
daha önce ameliyat oldun mu?
bildiğin bi hastalığın şeker v.s. var mı?
hamilelikte kaç kilo aldın gibi..
30 civarı dedim:)))
spinalde inşallah bi sorun olmaz..
çok kilo almışsın dedi..
hani öne doğru eğiliyorsun kemik dışa çıkıyor iğne öyle yapılıyor ya..
benim kemik baya bi yağla kaplandı:)
büyük ihtimal bi sorun olmaz olursada genel anesteziye alırız dedi..
genel anesteziyi doktorumda oda hiç önermedi..
bebeğede geçiyor..
acele etmek gerekiyor doğumda diye..
spinalle epiduralin tek farkı kateter dedi..
kateterde epidurade oluyormuş ve bir süre daha ağrı hissetmemeyi sağlıyormuş..
ama genellkle spinal yapıyoruz dedi..
bide kan tahlili istedi..
anestezi için..
inşallah yardımcı olabilmişimdir.
bende sondayı merak ediyorum..
uyuşukkenmi takılıyor..yoksa normalmi..
ablamın genel anestezi ile olan sezeryanında uyuşuk deilken takılmış ve çok aşırı canı yanmış..
burda tıpta epidural sezeryan oldu..
onda uyuşukken takılmış hissetmemiş..
bildiğim kadarıyla genel anestezide sonda uyuşmadan takılıyor..
yada çıkınca..
vakit kaybetmemek için..
bizimki nasıl olacakki..?

benim genel anestezide önce sonda takıldı sonra anestezi veriliyor hissetmedim belki hemşirenin elinin hafifliğidir dicem ama benden sonra sezeryana giren arkadaşta çok acımış belkide kişiden kişiye değişiyordur.

yasmin senin kontrolüde bugün diye hatırlıyorum..
nasıl geçti?

canım aman iyi olmana sevindim valla.. telefonunda yok merak ettim seni..

kontrolümüz bugündü.. nst ye girdim sorun çıkmadı çok şükür.. ama kordon dolanmış kızıma onuda ben sordumda söyledi doktorum.. panik yapacağımı bildiği için söylememiş.. herşeyide çok iyi bilmek okumakta iyi değil valla yaaa panik olacak bi durum yok dedi.. bundan sonra 10 günde 1 buluşucaz.. bir dahaki görüş günü 8 ocak... sağ sağlim doğursaydık şu bebeleri valla:97:

evet biz seneye allah nasip ederse bebeklerimizle kutlıycaz.. bu sene karnımızdalar ya bunada şükür diyoruz allahım isteyen herkese nasp etsin inşallah

öpüyorumn canım yeni yılın kutlu olsun eşinle, bebeğinle bütün sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar inşallahh

slm arkadaşlar ayy hepiniz antalyada mısınızz süper yaa öyleyse bende antalya oturuyomda ondan daldımm hemennnnn

hepinize mutlu yıllar antalyalı anne adayları... benim doğuma 3 hafta kaldı. evde kızımızla geçiriyoruz bu yılbaşını ...

Son düzenleme:
herkese mutlu yıllar.benımde doğumuma az kaldı.ama dr değişikliğinden dolayı bıraz sıkıntılıyım.doğumdan çok dr düşündürüyor benı.andeva da hangi dr u önerirsiniz arkadaşlar.

slm arkadaşlar ayy hepiniz antalyada mısınızz süper yaa öyleyse bende antalya oturuyomda ondan daldımm hemennnnn

hoşgeldin canım aramıza evet hepimiz antalyadayız, hamile ve taze anneyiz antalyalı anne adayları listemiz var.. orayada bakarsan ve bilgilerini yazarsan senide eklerim

herkese mutlu yıllar.benımde doğumuma az kaldı.ama dr değişikliğinden dolayı bıraz sıkıntılıyım.doğumdan çok dr düşündürüyor benı.andeva da hangi dr u önerirsiniz arkadaşlar.

canım antalyalı anne adayları listesinde son sayfaya bakarsan orada hangi hastane ve doktor olduğu yazıyor arkadaşlarımızın... belki fikir edinebilirsin

canım,nstnin sorunsuz çıkamsına sevindim..tahminen ne bulduysan yiyip gitmişsindir
demek seninkide kordonu dolamış.hazırlıklı ol,sakin benim kızım diyodun,baksana içerde kimbilir ne hareketler yapıyor sen farketmedenki kordonu dolamış.
senin doktorda benim doktorun kafasından,söylese başına gelecekleri biliyorki adamlar susmayı tercih ediyorlar

canım hatırlıyorsan bende spinal oldum.
iğneyi vurunca seni hemen yatırıyorlar masaya ve sondayı takıyorlar.bişiler yaptıklarının farkındasın ama acı hissetmiyorsun..
şaka maka çok az kaldı tatlım oğluşna kavuşmana,heyacan yaptım bak ben şimdi

eğer yıldız andeva dersen GÖKBAY ELPEK derim...

kızlar nolur bana yardımcı olun..
BASTON puset arıyorum KANZ marka heryere baktık bulmadık..
resim ekleyemedim hani şu en basitlerinden ve en ucuzundan olan..

canım doktorun korkulcak bısey yok dıorsa bosuna endıse etme,benım arkadasımın bebegınınde boynuna dolanmıstı daha hareket edıcek yerlerı oldugu ıcın sorun yok demıstı son haftalarda daha tehlıkelıymısss dıe bılıorumm.ben bu arada bu persembe 34.haftaya gırıcem ama hıc nst ye girmedim bu haftalarda cekılmesımı gerekıo acaba.13 ocakta randevum var belkı ozmaan bakar...

kızlar nolur bana yardımcı olun..
BASTON puset arıyorum KANZ marka heryere baktık bulmadık..
resim ekleyemedim hani şu en basitlerinden ve en ucuzundan olan..

cnm en kolay gezme ımkanı google a yaz kanz baston dıe ordan bı sıtelerı gez dırek sıparıs ver derım.bu son aylarda magaza magaza gezmek cok yoruooo gercektenn..

sağol canım..
seninde doğum oldu herhalde..
bebeğini almışsındır çoktan kucağına..
hayırı habererini bekliyoruz..

sağol yasmin..
walla hala toplayamadım kendimi..
hırıltı,öksürük ve grip devam ediyo..
biraz öksürük hafifledi okadar..
nst nin güzel geçmesine sevindim..
kordon dolanmasını hiç bilmiyorum nasıl bişey

hoşgeldin canım aramıza..

walla heyecan dorukta...
korkuda var..
aklıma geldikçe bayılıvercek gibi oluyorum...

kızlarrrrr deniz1958 eylül denizini 29 aralıkta kucağına almış... emzirme sorunundan dolayı hızlı bir kilo kaybediş varmış bebekte.. hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar... hepinize slm söylüyor ve dualarınızı bekliyor...

allahım yar ve yardımcısı olsun.. acil şifalar diliyoruz biz kızımla...

darısı tüm doğum bekleyen arkadaşların başınaaaa

selam kızlar cok sık gıremıyorum agrılarımdan....dun hastanedeydım gece agrım vardı zaten bır haftadır var.dr yıne nst ye bagladı benı ve oda ne sancılar sıstemlı ve sık sık gelıyor benı gondermek istemedı hemen sezeryana almak ıstedı...ilk bebişimde sezeryan oldugundan rıske atmak ıstemıyoruz...bende karar veremedım once..simdi cuma sabahına ayarladık tabı o gune kadar bebış gelmezse cuma gırıyorum sezeryana..hersey yolunda gıtsın dualarınızı beklıyorum korkuyorumda bıraz erken dıye ama...bebişim 38 haftayı yenı doldurdu...

benim de dün doktor kontrolüm vardı. 36+4 haftalığım bu arada. nst ye girdim. benim kız bir türlü hareket etmedi inatçı biraz. kilosu 2770 çıktı biraz küçük ona üzüldüm. 26 sında spinal sezeryan olacak gibiyim bakalım hayırlısı. kızıma kilo aldıracak ne yesem onu düşünüyorum şimdi:)

Son düzenleme:

cnm Allah yardımcın olsun ınsallah gecıcek bu zor gunler sukur bebegın 38 haftayı doldurmus bence endıselenmene gerek yok.kendını sakın stres etmekı bebıste etkılenmesın herseyı doganın oluruna bırakk vucudun sana solıcektır dogru olanı.En zor gunler bu gunler kendımızı toparlayıp dımdık ayakta durmalıyız hormonlarımız bızı cok etkılıyor endıse vb annelık duyguları fıskırıor oyuzden sakın olmaya calıs nasılsa gecıp gıdıcek..sevgıler umarım hersey gonlunce olur sapasağlam gelır bebısımızz..

arwen daha 40 haftaya tam 3 hafta var bebısın emınım kılo alıcaktır sen yemenı kesme bence proteın agırlıklı beslen karbonhıdratıda eksıltme bebıs emınım toparlıcaktır kendını.makarna köfte tavuk süt grubu en ıyılerı,benım doktorum böle soledı sakın yemenı kısma demıstı bana ye tatlımm:)hem bazı bebeklerın yapısı öle olabılıomus endıse etmene gerek yok bence.

ay hayırlı olsun arkadasımıza ınsallah bebısı kendını toparlar.off ne zor her asama Allah yardım etsın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…