maşallah bebişine..bende altımda bazen böyle bir baskı gibi bişey hissediyorum. korkmalımıyım?sen ne hissediyorsun birde doktor bebeğin baskı yaptığını nasıl anladı ?anestezi uzmanıyla ne görüşülüyor canım?hepinize selam..
hala iyileşemeyince çok sık giremez oldum topiğe..
bugün kontrolümüz vardı..
doktor baya baskı yapıyor başı..
her an gelebilir hazırlıklı olun dedi..
anestezi uzmanına yönlendirdi..
onunla görüştük..
kan aldılar..
bi takım sorular..
yılbaşında olursa doğum yokum dedi doktorum..
inşallah yarın gelmez:):)
3 kg olmuş..
şimdilik herşey yolunda dedi..
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..
maşallah bebişine..bende altımda bazen böyle bir baskı gibi bişey hissediyorum. korkmalımıyım?sen ne hissediyorsun birde doktor bebeğin baskı yaptığını nasıl anladı ?anestezi uzmanıyla ne görüşülüyor canım?
yasmin senin kontrolüde bugün diye hatırlıyorum..
nasıl geçti?
slm arkadaşlar ayy hepiniz antalyada mısınızz süper yaa öyleyse bende antalya oturuyomda ondan daldımm hemennnnn
herkese mutlu yıllar.benımde doğumuma az kaldı.ama dr değişikliğinden dolayı bıraz sıkıntılıyım.doğumdan çok dr düşündürüyor benı.andeva da hangi dr u önerirsiniz arkadaşlar.
canım aman iyi olmana sevindim valla.. telefonunda yok merak ettim seni..
kontrolümüz bugündü.. nst ye girdim sorun çıkmadı çok şükür.. ama kordon dolanmış kızımaonuda ben sordumda söyledi doktorum.. panik yapacağımı bildiği için söylememiş.. herşeyide çok iyi bilmek okumakta iyi değil valla yaaa panik olacak bi durum yok dedi.. bundan sonra 10 günde 1 buluşucaz.. bir dahaki görüş günü 8 ocak... sağ sağlim doğursaydık şu bebeleri valla:97:
evet biz seneye allah nasip ederse bebeklerimizle kutlıycaz.. bu sene karnımızdalar ya bunada şükür diyoruzallahım isteyen herkese nasp etsin inşallah
öpüyorumn canım yeni yılın kutlu olsun eşinle, bebeğinle bütün sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar inşallahh
canım dün ultrasonda baktı doktor..
ozaman söyledi..
bebek dönmüş..
başıda aşağıya baskı yapıyor dedi..
bazen kasığımdan aşağı bişey çok şiddetli vuruyor gibi oluyor..
demek başıymış..
sanki çıkıverecekmiş gibi:)
anestezi uzmanı bi yard doçmuş..
çok tatlı bi bayandı...
bazı sorular sordu..
ailende ameliyat olan var mı?
daha önce ameliyat oldun mu?
bildiğin bi hastalığın şeker v.s. var mı?
hamilelikte kaç kilo aldın gibi..
30 civarı dedim:)))
spinalde inşallah bi sorun olmaz..
çok kilo almışsın dedi..
hani öne doğru eğiliyorsun kemik dışa çıkıyor iğne öyle yapılıyor ya..
benim kemik baya bi yağla kaplandı:)
büyük ihtimal bi sorun olmaz olursada genel anesteziye alırız dedi..
genel anesteziyi doktorumda oda hiç önermedi..
bebeğede geçiyor..
acele etmek gerekiyor doğumda diye..
spinalle epiduralin tek farkı kateter dedi..
kateterde epidurade oluyormuş ve bir süre daha ağrı hissetmemeyi sağlıyormuş..
ama genellkle spinal yapıyoruz dedi..
bide kan tahlili istedi..
anestezi için..
inşallah yardımcı olabilmişimdir.
bende sondayı merak ediyorum..
uyuşukkenmi takılıyor..yoksa normalmi..
ablamın genel anestezi ile olan sezeryanında uyuşuk deilken takılmış ve çok aşırı canı yanmış..
burda tıpta epidural sezeryan oldu..
onda uyuşukken takılmış hissetmemiş..
bildiğim kadarıyla genel anestezide sonda uyuşmadan takılıyor..
yada çıkınca..
vakit kaybetmemek için..
bizimki nasıl olacakki..?
herkese mutlu yıllar.benımde doğumuma az kaldı.ama dr değişikliğinden dolayı bıraz sıkıntılıyım.doğumdan çok dr düşündürüyor benı.andeva da hangi dr u önerirsiniz arkadaşlar.
kontrolümüz bugündü.. nst ye girdim sorun çıkmadı çok şükür.. ama kordon dolanmış kızımaonuda ben sordumda söyledi doktorum.. panik yapacağımı bildiği için söylememiş.. herşeyide çok iyi bilmek okumakta iyi değil valla yaaa panik olacak bi durum yok dedi.. bundan sonra 10 günde 1 buluşucaz.. bir dahaki görüş günü 8 ocak... sağ sağlim doğursaydık şu bebeleri valla:97:
evet biz seneye allah nasip ederse bebeklerimizle kutlıycaz.. bu sene karnımızdalar ya bunada şükür diyoruzallahım isteyen herkese nasp etsin inşallah
öpüyorumn canım yeni yılın kutlu olsun eşinle, bebeğinle bütün sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar inşallahh
kızlar nolur bana yardımcı olun..
BASTON puset arıyorum KANZ marka heryere baktık bulmadık..
resim ekleyemedim hani şu en basitlerinden ve en ucuzundan olan..
benim genel anestezide önce sonda takıldı sonra anestezi veriliyor hissetmedim belki hemşirenin elinin hafifliğidir dicem ama benden sonra sezeryana giren arkadaşta çok acımış belkide kişiden kişiye değişiyordur.
slm arkadaşlar ayy hepiniz antalyada mısınızz süper yaa öyleyse bende antalya oturuyomda ondan daldımm hemennnnn
canım hatırlıyorsan bende spinal oldum.
iğneyi vurunca seni hemen yatırıyorlar masaya ve sondayı takıyorlar.bişiler yaptıklarının farkındasın ama acı hissetmiyorsun..
şaka maka çok az kaldı tatlım oğluşna kavuşmana,heyacan yaptım bak ben şimdi
selam kızlar cok sık gıremıyorum agrılarımdan....dun hastanedeydım gece agrım vardı zaten bır haftadır var.dr yıne nst ye bagladı benı ve oda ne sancılar sıstemlı ve sık sık gelıyor benı gondermek istemedı hemen sezeryana almak ıstedı...ilk bebişimde sezeryan oldugundan rıske atmak ıstemıyoruz...bende karar veremedım once..simdi cuma sabahına ayarladık tabı o gune kadar bebış gelmezse cuma gırıyorum sezeryana..hersey yolunda gıtsın dualarınızı beklıyorum korkuyorumda bıraz erken dıye ama...bebişim 38 haftayı yenı doldurdu...
benim de dün doktor kontrolüm vardı. 36+4 haftalığım bu arada. nst ye girdim. benim kız bir türlü hareket etmedi inatçı biraz. kilosu 2770 çıktı biraz küçük ona üzüldüm. 26 sında spinal sezeryan olacak gibiyim bakalım hayırlısı. kızıma kilo aldıracak ne yesem onu düşünüyorum şimdi:)
kızlarrrrr deniz1958 eylül denizini 29 aralıkta kucağına almış...emzirme sorunundan dolayı hızlı bir kilo kaybediş varmış bebekte.. hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar... hepinize slm söylüyor ve dualarınızı bekliyor...
allahım yar ve yardımcısı olsun.. acil şifalar diliyoruz biz kızımla...
darısı tüm doğum bekleyen arkadaşların başınaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?