çok geçmiş olsun allah bebeğinede sanada sağlık versin...kızlarrrrr deniz1958 eylül denizini 29 aralıkta kucağına almış...emzirme sorunundan dolayı hızlı bir kilo kaybediş varmış bebekte.. hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar... hepinize slm söylüyor ve dualarınızı bekliyor...
allahım yar ve yardımcısı olsun.. acil şifalar diliyoruz biz kızımla...
darısı tüm doğum bekleyen arkadaşların başınaaaa
korkucak bişey yok canım sezeryan zaten 38.haftada oluyor gelişimi tamamlanmış oluyor bir sorun olmaz stres yapma kendine..selam kızlar cok sık gıremıyorum agrılarımdan....dun hastanedeydım gece agrım vardı zaten bır haftadır var.dr yıne nst ye bagladı benı ve oda ne sancılar sıstemlı ve sık sık gelıyor benı gondermek istemedı hemen sezeryana almak ıstedı...ilk bebişimde sezeryan oldugundan rıske atmak ıstemıyoruz...bende karar veremedım once..simdi cuma sabahına ayarladık tabı o gune kadar bebış gelmezse cuma gırıyorum sezeryana..hersey yolunda gıtsın dualarınızı beklıyorum korkuyorumda bıraz erken dıye ama...bebişim 38 haftayı yenı doldurdu...
benim de dün doktor kontrolüm vardı. 36+4 haftalığım bu arada. nst ye girdim. benim kız bir türlü hareket etmedi inatçı biraz. kilosu 2770 çıktı biraz küçük ona üzüldüm. 26 sında spinal sezeryan olacak gibiyim bakalım hayırlısı. kızıma kilo aldıracak ne yesem onu düşünüyorum şimdi:)
bizim bebişde 26 sı 27 si gibi spinal sezeryanla olucak inşallah.çok da zayıf doğmaz bence 3000 kg-3200 arası doğar bu da normal sadece bebeğe yarar bi yiyecek bilmiyorum öyle bişey yoktur sen sütünü peynirini eksik etme yeter...senin doğum nerde olucak?
slm kızlar 22 aralıkta saat:14.00'te sezeryanle 3 kilo 840gr ağırlığında 50cm boyunda nur topu gibi bi kızım olduanca ayaklanıp yazabildim daha sonraki günlerde daha sık görüşürüz inş darısı tüm hamile arkadaşlarımın başına Allah hepinizi en kolay şekli neyse hakkınızda hayırlısı hangi şekilse o şekilde doğurun inş sorunsuzca herkese çok slm :)
slm kızlar 22 aralıkta saat:14.00'te sezeryanle 3 kilo 840gr ağırlığında 50cm boyunda nur topu gibi bi kızım olduanca ayaklanıp yazabildim daha sonraki günlerde daha sık görüşürüz inş darısı tüm hamile arkadaşlarımın başına Allah hepinizi en kolay şekli neyse hakkınızda hayırlısı hangi şekilse o şekilde doğurun inş sorunsuzca herkese çok slm :)
çok geçmiş olsun allah bebeğinede sanada sağlık versin...
korkucak bişey yok canım sezeryan zaten 38.haftada oluyor gelişimi tamamlanmış oluyor bir sorun olmaz stres yapma kendine..
bizim bebişde 26 sı 27 si gibi spinal sezeryanla olucak inşallah.çok da zayıf doğmaz bence 3000 kg-3200 arası doğar bu da normal sadece bebeğe yarar bi yiyecek bilmiyorum öyle bişey yoktur sen sütünü peynirini eksik etme yeter...senin doğum nerde olucak?
ben doğumu jinefemde yapıcam canım. 25 yada 26 gibi olacak spinal anestezi ile. Bu spinalde karnımızın kesildiğini falan hissediyormuyuz acaba?
ben doğumu jinefemde yapıcam canım. 25 yada 26 gibi olacak spinal anestezi ile. Bu spinalde karnımızın kesildiğini falan hissediyormuyuz acaba?
kızlar selam..
spinali bende sordum doktoruma..
bişey hissediliyor mu diye..
kesinlikle bi acı yok ama bazı şeyler biraz hissediliyor dedi..
yarın son nst miz var..
pazarteside kısmetse doğum..
az kaldı:)
kızlar selam..
spinali bende sordum doktoruma..
bişey hissediliyor mu diye..
kesinlikle bi acı yok ama bazı şeyler biraz hissediliyor dedi..
yarın son nst miz var..
pazarteside kısmetse doğum..
az kaldı:)
canımmm benimm allah kurtarsınnn...allah yardımcın olsun... oğlunla seni sağ salimm en kısa zamanda bekliyoruz ...
sağol yasmin..daha gitmedim topikten..
son dakikaya kadar devam:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?