Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok geçmiş olsun allah bebeğinede sanada sağlık versin...
korkucak bişey yok canım sezeryan zaten 38.haftada oluyor gelişimi tamamlanmış oluyor bir sorun olmaz stres yapma kendine..

bizim bebişde 26 sı 27 si gibi spinal sezeryanla olucak inşallah.çok da zayıf doğmaz bence 3000 kg-3200 arası doğar bu da normal sadece bebeğe yarar bi yiyecek bilmiyorum öyle bişey yoktur sen sütünü peynirini eksik etme yeter...senin doğum nerde olucak?

bebısım bugun pek hareket etmedı gıbı geldı endıselendım bıraz karnımı hareketlendırdım elımı hafıfce bastırdım uyandı kızımm sımdı oynuo cok sukur.ya ınsan endıselenmeden yapamıor...hayırlısıyla su 36 haftayı atlatsak bebısım de zmaanında sağlıkla gelsee baska bısey ıstemıomm

bizim bebişde 26 sı 27 si gibi spinal sezeryanla olucak inşallah.çok da zayıf doğmaz bence 3000 kg-3200 arası doğar bu da normal sadece bebeğe yarar bi yiyecek bilmiyorum öyle bişey yoktur sen sütünü peynirini eksik etme yeter...senin doğum nerde olucak?[/QUOTE]

ıyı aksamlar sft nasılsın? senın kac haftalık oldu bebıs.neden spınal sezeryan olucan?ben normal ıstıorum ama kısmet bakalım daha bunu solemek ıcın erken 34+5 deyım

slm kızlar 22 aralıkta saat:14.00'te sezeryanle 3 kilo 840gr ağırlığında 50cm boyunda nur topu gibi bi kızım oldu anca ayaklanıp yazabildim daha sonraki günlerde daha sık görüşürüz inş darısı tüm hamile arkadaşlarımın başına Allah hepinizi en kolay şekli neyse hakkınızda hayırlısı hangi şekilse o şekilde doğurun inş sorunsuzca herkese çok slm :)

ıyı aksamlar sft nasılsın? senın kac haftalık oldu bebıs.neden spınal sezeryan olucan?ben normal ıstıorum ama kısmet bakalım daha bunu solemek ıcın erken 34+5 deyım[/QUOTE]

selam bizde 34+6 oldukben daha önce dış gebelik yaşadım o yüzden sezeryan olmuştum hem mecburen sezeryan hemde normal doğum bana göre değil.cesaretinden tebrik ediyorum seni.artık belirlenmesi gerekiyor doğum şeklinin sanırım çatı muayenen bu haftalarda yapılır sanırım.hakkımızda hayırlısı...

ooo maşallah. kızının kilosu süperr allah nazardan saklasın..hangi anestezi yöntemiyle oldun?darısı bizim başımıza artık...

Mrb cnm tebrik ederim,bebişiniz uzun ömürlü olsun inşallah.
Maşallah topaç gibi bir kızın olmuş.
Acaba hangi anestezi yöntemiyle doğurdun ,nasıl geçti?

Son düzenleme:

ben doğumu jinefemde yapıcam canım. 25 yada 26 gibi olacak spinal anestezi ile. Bu spinalde karnımızın kesildiğini falan hissediyormuyuz acaba?

ben doğumu jinefemde yapıcam canım. 25 yada 26 gibi olacak spinal anestezi ile. Bu spinalde karnımızın kesildiğini falan hissediyormuyuz acaba?

Epiduralde de spinaldede acı yok ama yapılan çalışmaları hissediyor muşsun cnm

hiç acı hissetmiyorsun sadece bebişini çıkartırlarken bir çekiştirme ya da bastırma gibi hissediyorsun bildiğim kadarıyla ben esas belden iğneden korkuyordum ama bütün spinal olanlara sordum hiç hissedilmiyormuş iğnede. benim şu an tek endişem ameliyattan çıkınca ağrılar hemen başlamasın çok ağrım olmasın ondan korkuyorum..

selam bizde 34+6 oldukben daha önce dış gebelik yaşadım o yüzden sezeryan olmuştum hem mecburen sezeryan hemde normal doğum bana göre değil.cesaretinden tebrik ediyorum seni.artık belirlenmesi gerekiyor doğum şeklinin sanırım çatı muayenen bu haftalarda yapılır sanırım.hakkımızda hayırlısı...[/QUOTE]

canım hayırlısı olsun bebıs saglıkla dunyaya gelsınde dogum seklı cokta onemlı deıll.hersey unutulup gıdıo nasıl olsa.ben 2 kere kıst amelıyatı oldum acık amelıyat seklınde sımdı bebısım ıcın olsam nolcak ılk gun bıraz sıkıntılı ama sonrakı gunler agrı falan kalmıo.hatta ılk gunde aksama kadar gecıo agrı sızı.bende ıkı kere kist amelıyatı oldugum ıcın normal olmam daha ıyı olucakmıs dıe soledı doktorum ama catı muayenesı yapmadı daha.bakalım hayırlısı..

canımmmmm tebrık ederım aman masallahhAllah nazarlardan saklasın uzun mutlu ömurler versın kızına,sana sevdıklerıne Allah.sevgılerr

kızlar selam..
spinali bende sordum doktoruma..
bişey hissediliyor mu diye..
kesinlikle bi acı yok ama bazı şeyler biraz hissediliyor dedi..
yarın son nst miz var..
pazarteside kısmetse doğum..
az kaldı:)

kızlar selam..
yarın son nst miz var..

ay ay ay çok az kalmış canım benim... pazartesi BÜYÜK gün..
heyecan dokrukta mı?

denizcim-allah analı babalı büyütsün.tebrik ederim canım...ilk fırsatta aramıza bekliyoruz tekrar...

kızlar hatırlayormusunuz bilmem ama bende spinal oldum...
iğne hiç acıtmıyor (bu konuda garanti veririm,ben çok korkarım çünkü iğneden)
ameliyat esnasında acı yok ama içini kurcaladıklarını hissediyorsunuz..
bana göre ameliyat işin güzel tarafı hiç korkmayın,ben boşuna korkmuşum..

bana büyüklerimiz ameliyata giderken abdest al ve meryem süresini oku demişlerdi,uyguladım,sizlerle paylaşıyım dedim.

aa buarada deepoda sobeede güzel indirim var %50.bugün tahaya astronot tulum aldım.battaniye sarıp götürüyorum sağsola,battaniye ile hakim olamadım.güzel bebek kıyafetleri var bilgilerinize güzel annelerim...

kızlar selam..
yarın son nst miz var..

canımmm benimm allah kurtarsınnn...allah yardımcın olsun... oğlunla seni sağ salimm en kısa zamanda bekliyoruz ...

Son düzenleme:
kızlar selam hepinize..
nasılsınız?
dün sabah nstmiz vardı
doktora gösterdim gayet iyi dedi..
yaklaşık 2 gündür karın ağrım var..
tam eve dönmüştük..
aklımıza takıldı doktoru aradık karın ağrısı var diye..
doktorda hemen gelin bi göreyim dedi.
tekrar gittik..
ultrasonda baktı..bi sorun yok dedi..
ama eğer geçmez yada şiddetlenirse gelin hemen yatış yapalım dedii.
gecede geçmedi zor uyudum..gitmedim ama..
dün ve bugünde birer defa sümüksü beyaz akıntı oldu..
daha önce olmamıştı..
acaba doğummu yaklaşıyor:18:
ağdayıda son dakikaya bırakmıştım,dün gittim hemen yaptırdım..

yazamıyorum epeydir, doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, hayırlı olsun, Allah bebeklerinize mutlu ve sağlıklı ömürler versin
Krokan sen de kolaycacık atlatırsın umarım, bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle, dualarımız seninle

Ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım, değerlerim normal, asayiş berkemal.. Doktorum normal doğum taraftarı gibi görünüyor, buna da ayrıca sevindim. Yalnız doğumu Medical Park'ta yapmayı düşündüğümü söyledim; orada doğuma hiç gitmediğini, ebelerinin nasıl olduğunu bilmediğini söyledi. Medical Park'ta normal doğum yapan bir bildiğiniz var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…