Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir de ağda işini soracaktım, şimdiye kadar hiç dışarda yaptırmadım ben bu işi ama son günlere gelindiğinde kendimiz yapamıyoruzdur heralde.. Nereye gidiyorsunuz bir tavsiyeniz var mı ?

Bir de ağda işini soracaktım, şimdiye kadar hiç dışarda yaptırmadım ben bu işi ama son günlere gelindiğinde kendimiz yapamıyoruzdur heralde.. Nereye gidiyorsunuz bir tavsiyeniz var mı ?

merhaba canım.. medical ile ilgili bilgim yok maalesef.. ağda konusunda ise ben yılalrdır dışarda yaptırıyorum.. onun rahatlığı hiç bir yerde yok valla.. ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben güzeloba tarafında bir yere gidiyorum.. önemli olan hijyenik ve temiz bir yer olması..

slm anneler bebeğimi kucağıma aldığımdan itibaret ilk kez yazabiliyorum günlerim yoğun geçiyor bebeğim 02,01,2011 tarihinde dünyaya geldi ve çok yoğunum zaman geçiyor ben fark edemiyorum. bütün zamanım kızlar ve oğlumla geçiyor. uyku düzenimiz daha oturmadı. umarım herkesde iyidir.

maşallahhh

kızlar selam hepinize...
allah izin verirse yarın sabah spinal sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam..
hepinizin dualarını bekliyorum..
kendime gelir gelmez yazarım sizlere
çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum...
dualarınızı eksik etmeyin..
en kısa zamanda görüşmek üzere..

canım allah yar ve yardımcın olsun kızımla dualarımız seninle ve oğluşunla.. allah bir avazda kurtarsın canım...kendine gelir gelmez iyi olduğunu yaz bize

canım benide ekleyin diyecektim ama öteki sayfaya yazmışım ben bilgilerimi olmadı burayada yazayımda ekle
isim:berra
sat:04 mayıs 2010
tdt:08 şubat 2011
doktor:hüseyin öztürk(ama ayrıca özelede gidiyorum tabii:)
en son gittiğim kontrol:07 ocak 2011
bebişim kilosu:2945
bebişimin boyu:49 cm

diğer tarafa listeye ekledim canım aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallahh

canımmm şuan prensin kucaklarındadır sanırım ...allahım sağlıklı, sıhhatli büyütmeyide nasip etsin inşallahh kendini iyi hissettiğinde iyiyiz diye haberlerini bekliyoruz..

kızlar antalyalı anne adayları listemizi güncelledim-düzenledim.. eksik yada yanlış varsa bakında düzeltelim.. doğum yapanları da güncelledim.. gözümden kaçan varsa onuda söyleyin... 20 kişi olmuşuz.. ve bunların çoğu meleğine kavuşmuş

ben tırsmaya başladım desem yalan olmaz sanırsam :18: :18: gece bile rüyamda sezeryan olmuşum.. bebek çıkmış dikişleri dikiyorlar ve ben hissediyorum :18: :18: ıyyyyy :18: :18:

büyük gün geldi demek ;şu anda bebişin kucağında olmalı allah sağlıklı uzun ömür versin bebişine.umarım ağrıların yoktur seninde kokla benim için bebişini....

doğum yapmış arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. göğüs ucu yaranız oldumu yada olmaması için ne yaptınız herkes gözümü çok korkuttu bu konuda yok soğan kesip koyuluyormuş o kremler hiç bi işe yaramıyormuş ne yapmalı bilemedim ve yara olursa diye korkuyorum ya...

cnm göğüs kremi kullanan arkadaşlar var sanırım ama ben kullanmadım anne sütüde sürmek iyi oluyor tavsiye ederim

teşekkür ederim canım artık bende burdan sorular sorabilirim size biraz geç gördüm sayfayı yoksa ilk haftalarımdada sizinle olmak isterdim artık bundan sonra beraberizz

kızlar çatı muanesi nasıl yapılıyor ben hep muane olurken kendimii kasıyorum o yüzden şimdiden ya acırsa diye korkuyorum

teşekkür ederim canım artık bende burdan sorular sorabilirim size biraz geç gördüm sayfayı yoksa ilk haftalarımdada sizinle olmak isterdim artık bundan sonra beraberizz

kızlar çatı muanesi nasıl yapılıyor ben hep muane olurken kendimii kasıyorum o yüzden şimdiden ya acırsa diye korkuyorum

sorular bildiğimiz yerden gelirse yardımcı oluruz tabiiki valla hamileyken bir kaç kere alttan muayene oldum ben.. ama herzaman ki alttan muayene gibiydi.. çatı muayenesi daha farklıysa bilgim yok canım :26:

merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza 6 haftaşık hamileyim bende:)
medical parkda kasım ayında ablam doğum yaptı Ertuğrul beydi doktoru,doğumdan da doktorundan hizmetinden de çok memnun kaldı.Spinal anestezi yapıldı ama 10 günü görmeden ayaklandı çok çabuk toparladı.Ben de orayı düşünüyorum.

cnm göğüs kremi kullanan arkadaşlar var sanırım ama ben kullanmadım anne sütüde sürmek iyi oluyor tavsiye ederim

ben de kararsızım krem konusunda. lansinoh iyi diyolar forumda ama hala alıp sürmedim. doğumuma 2 hafta var. ne yapsam karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…