Bir de ağda işini soracaktım, şimdiye kadar hiç dışarda yaptırmadım ben bu işi ama son günlere gelindiğinde kendimiz yapamıyoruzdur heralde.. Nereye gidiyorsunuz bir tavsiyeniz var mı ?
kızlar bizim kırkımız çıktı...darısı sizlerin başına
slm anneler bebeğimi kucağıma aldığımdan itibaret ilk kez yazabiliyorum günlerim yoğun geçiyor bebeğim 02,01,2011 tarihinde dünyaya geldi ve çok yoğunum zaman geçiyor ben fark edemiyorum. bütün zamanım kızlar ve oğlumla geçiyor. uyku düzenimiz daha oturmadı. umarım herkesde iyidir.
kızlar selam hepinize...
allah izin verirse yarın sabah spinal sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam..
hepinizin dualarını bekliyorum..
kendime gelir gelmez yazarım sizlere
çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum...
dualarınızı eksik etmeyin..
en kısa zamanda görüşmek üzere..
canım benide ekleyin diyecektim ama öteki sayfaya yazmışım ben bilgilerimi olmadı burayada yazayımda ekle
isim:berra
sat:04 mayıs 2010
tdt:08 şubat 2011
doktor:hüseyin öztürk(ama ayrıca özelede gidiyorum tabii:)
en son gittiğim kontrol:07 ocak 2011
bebişim kilosu:2945
bebişimin boyu:49 cm
kızlar selam hepinize...
kızlar selam hepinize...
doğum yapmış arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. göğüs ucu yaranız oldumu yada olmaması için ne yaptınız herkes gözümü çok korkuttu bu konuda yok soğan kesip koyuluyormuş o kremler hiç bi işe yaramıyormuş ne yapmalı bilemedim ve yara olursa diye korkuyorum ya...
teşekkür ederim canım artık bende burdan sorular sorabilirim size biraz geç gördüm sayfayı yoksa ilk haftalarımdada sizinle olmak isterdim artık bundan sonra beraberizz
kızlar çatı muanesi nasıl yapılıyor ben hep muane olurken kendimii kasıyorum o yüzden şimdiden ya acırsa diye korkuyorum
yazamıyorum epeydir, doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, hayırlı olsun, Allah bebeklerinize mutlu ve sağlıklı ömürler versin
Krokan sen de kolaycacık atlatırsın umarım, bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle, dualarımız seninle
Ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım, değerlerim normal, asayiş berkemal.. Doktorum normal doğum taraftarı gibi görünüyor, buna da ayrıca sevindim. Yalnız doğumu Medical Park'ta yapmayı düşündüğümü söyledim; orada doğuma hiç gitmediğini, ebelerinin nasıl olduğunu bilmediğini söyledi. Medical Park'ta normal doğum yapan bir bildiğiniz var mı kızlar?
cnm göğüs kremi kullanan arkadaşlar var sanırım ama ben kullanmadım anne sütüde sürmek iyi oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?