Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım,bugün aklım hep sendeydi..çabuk toparlan gel aramıza...

aahh canım arkadaşım, seni iyice sarmış doğum korkusu.. sen dikişleri düşünüyorsun ,dikiş dediğin bikaç gün asıl sonrasını düşün,wceye gidersen şükret

sorular bildiğimiz yerden gelirse yardımcı oluruz tabiiki valla hamileyken bir kaç kere alttan muayene oldum ben.. ama herzaman ki alttan muayene gibiydi.. çatı muayenesi daha farklıysa bilgim yok canım :26:

hehe ben çatı muayenesi oldum, hiç keyifli bişi değil doğrusu..ya ben çok kastım yada doktor bütün elini soktu...:86:

kızlar gunaydın..
cuma sabahı ogluma kavuştum....artık evdeyız ama malum kendı dıkıslerım ve ufaklıgın bakımı yuzunden yogunum artık...hersey yolunda sımdılık cok sukur...tek sıkıntım gogusdekı yaralar...her emzırme saatındde karkudan oluyorum canım gıdıyor tekrar tekrar...allah herkese hayırlı dagumlar nasıp etsın.... simdilik bu kadar...

canım allah analı babalı büyütsün inşallahh .. her emzirmeden sonra kendi sütünü sür yaralara iyi geldiğini söylemişlerdi

seni gördükçe iyice tırsıyorum zaten ama şimdilik önümdeki en büyük engel DOĞUMMM sonrasına sonra bakıcazzz

aramıza hoşgeldinnn allah tamamına erdirsin inşallahh....daha çok başındassın çookkk

canım doktorun adını yanlış yazmışım ben daha yeni farkediyorum hüseyin özyurt düzeltirsen sevinirim

bende ertuğrul beyden çok memnunum benim 2009 yılında bir düşüğüm oldu kürtajımı medical parkta ertuğrul bey yaptırdı ve beni çok rahatlattı çok memnunum imkanım olsa doğumumuda orda yaparım ama şimdi biraz maddi sıkıntı var o yüzden araştırmada yada atatürk devlet hastanesinde düşünüyorum ama imkanınız varsa orası çok güzel ve çok iyi ilgileniyorlar

bebek7 bebeğine kavuşmuşsun.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
epeydir buraya uğrayamıyorum.yeni katılanlar olmuş.hoşgeldiniz diyeyim onlarada.doğum yapan diğer annelerede hayırlı olsun.yapmayanları da allah kurtarsın.
yasmin çizelgeyi göremedim.nerdeki?

canım şükür kavuşturana diycem yaniii :80: nerelerdesin sen ?? face de de görmüyorum seni :97: geçen ayfer ebeyle kulaklarını çınlattık.. hatunda nasıl bir hafıza varsa hayran kaldım valla :81: bir arkadaşım doğum yaptı burda değince hemen ismini verdi :86:

nasılsın nasıl gidiyor ??? doğum iznin bittide işe mi başladın yoksa ???? vaktin oldukça uğra canım.. bizim listeyi sormuşsun linki veriyorum aşağıda bilgilerinde yanlışlık varsa düzelt canım yani sen yaz ben düzelteyim .. idil bebeğide kokluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/404492-antalyali-anne-adaylari-listesiii.html

slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyordum. Hala bebişimin cinsiyetini öğrenemedim geçen cuma amiyosentez oldum ve sonucu bekliyorum inşallah sonuç iyi çıkarda bebişimin cinsiyetiyle ismiyle yazarım buraya :)

kızlar selam hepinize..
çok şükür oğluma kavuştum..
sezeryan öncesi baya sıra bekledim..
9.30 da giydirip içeri aldılar..
sıra gelmedi..
4 te çıktım ameliyathaneden..
korkudan ağlayarak girdim..
ama inanın ameliyat anı zor değilmiş...
en zor kısmı dikişler oldu benim için..
benden sonra sezeryan olan bayan ertesi gün hiç doğum yapmamış gibi yürürken,ben adım atamıyordum..
2 tane voltaren iğne yaptılar..
iğnenin etkisi 12 saatmiş.
o 12 saatte mucize gibi yürüyorum..
etkisi geçince kıvranıyorum..
bugün öğleden sonra eve geldik..
2 gün kaldık hastanede..
3.400 gr doğdu..
göğüslerimde yara..
en kısa zamanda daha detaylı yazarım..
sorularınız varsada yanıtlarım..
bizi merak eden herkese teşekkürler..

oo beee!!!geçmiş olsun...kavuştun oğluşuna... oğlan nasıl???
kime benzio??

ohhh canım yaa iyi olmana çok sevindimm çok merak etmiştim seni anlamadığım senden sonra sezeryan olan bayan nasıl hiç doğum yapmamış gibi yürürken sen neden sıkıntı yaşadın ki???

neyse iyisiniz ya önemli olan o.. allahım analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallahh... her emzirmeden sonra kendi sütünü sür yaralarına... iyi geldiğini söylemişlerdi...

seni öpüyorum oğluşunu kokluyorum.. iyi bak kendine..

canım arkadaşımmm güzeller güzeli taze anne BEBEK7 evet canım senden bahsediyorummmm doğum gününün kutlu olsunnnnnn tahayla, eşinle ve sevdiklerinle ( yani biz :78: ) daha nice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirmen dileği ileee seni seviyoruzz iyiki varsınnnn

sağol güzel arkadaşım...inşaalah hepbirlikte nice yıllara
bizde sizi seviyoruz

canım gözün aydın geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbenim de korkum göğüs yarası susam yağı ve tahinin üzerinde biriken yağ iyi geliyormuş hemşire akrabam var kullanmadığı krem kalmadı en son tahin yağında buldu çareyi bir dene istersen senin genel anestezi mi olmuştu? bebişini kokla benim için ...

krokancnm allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun bebeğin çabucak iyileşirsin inşllh. benimde ilk sezeryan genel anestezi sonrası zor olmuştu bunda epidural yapıldı yinede ağrım oldu fakat daha çabuk ayağa kalktım farklı olabiliyor cnm bebişinde iyidir umarım.

kızlar nerde doğum yapamayı düşünüyorsunuz özelde yapıcak olanlar fiyatlarıyla yazabilirler mi ben kararsız kaldım özelde doğum yapma imkanım oldu o yüzden neresi daha iyidir neresi daha ekonomiktir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın..
sft cim benim spinal oldu..
doktorum çok kilo aldığım ve kilolu olduğum için ameliyatın zor olduğunu söyledi..
bide bronşit olmuştum ve çok öksürüğüm vardı..
ameliyatta öksürdüm ve bağırsaklarım dışına çıkmış
aman kilo zor..
bugün tartıldım..
sadece 3 kilo vermişim..
ben 5-6 hayal etmiştim..
bide ödem var herhalde..
bacaklarım kalçam karnım taş gibi..
spinal çok rahat ..
tavsiye ederim..
anesteziciye başladımı doktor dedim..
bebeğin kafası çıkmak üzere dedi..
hiç bişey hissedilmiyor..
ameliyat esnasında biraz bulantım oldu..
hemen metpamit iğne yaptılar..geçti..
göğüslerimin acısından çok ağladım gece ama çok şükür iyi kötü biraz yürüyebiliyorum..
uyumuyo yaramaz..
özellikle geceleri hep uyanık...
bencede şimdiden uykuyu depolayın..
dün gece hiç uyumadım..sabah 7 de uyudum,8:30 da uyandım.
1.5 saatlik uykum var..
ama bebişlerimize kavuşmak harika bir duygu.
herşeye değer..
allah hepinizi biran önce kurtarsın...

benim de spinal olucak ya merak ediyordum ben de bayağı kg aldım doğuma kadar 20 kg bulurum herhalde benimde mi zor olur acaba boşver kiloyu kafaya takma daha dün bir bugün iki sabret önce toparlanmaya bak kolay gelsin canım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…