kızlar nerde doğum yapamayı düşünüyorsunuz özelde yapıcak olanlar fiyatlarıyla yazabilirler mi ben kararsız kaldım özelde doğum yapma imkanım oldu o yüzden neresi daha iyidir neresi daha ekonomiktir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın..
sft cim benim spinal oldu..
doktorum çok kilo aldığım ve kilolu olduğum için ameliyatın zor olduğunu söyledi..
bide bronşit olmuştum ve çok öksürüğüm vardı..
ameliyatta öksürdüm ve bağırsaklarım dışına çıkmış
aman kilo zor..
bugün tartıldım..
sadece 3 kilo vermişim..
ben 5-6 hayal etmiştim..
bide ödem var herhalde..
bacaklarım kalçam karnım taş gibi..
spinal çok rahat ..
tavsiye ederim..
anesteziciye başladımı doktor dedim..
bebeğin kafası çıkmak üzere dedi..
hiç bişey hissedilmiyor..
ameliyat esnasında biraz bulantım oldu..
hemen metpamit iğne yaptılar..geçti..
göğüslerimin acısından çok ağladım gece ama çok şükür iyi kötü biraz yürüyebiliyorum..
uyumuyo yaramaz..
özellikle geceleri hep uyanık...
bencede şimdiden uykuyu depolayın..
dün gece hiç uyumadım..sabah 7 de uyudum,8:30 da uyandım.
1.5 saatlik uykum var..
ama bebişlerimize kavuşmak harika bir duygu.
herşeye değer..
allah hepinizi biran önce kurtarsın...
canım ben medisu hastanesinde yapıcam doğumumu allahtan bişey çıkmazsa tabii.. normal 530- sezeryan 785 idi.. ama ocaktan sonra sgk ne kadar zaman yaptı bilmiyorum.. pazartesi kontrolüm var sorucam tekrardan.. bu fiyatların içinde 2 gece yatak+ refakatçi+ yemek+ oda süsü+ bebeğin ilk kontrolü+ aşıları vss. var.. ( sanki otel fiyatlarından ve özelliklerinden bahseder gibi hisseetim kendimi)
teşekkür ederim canım bir sen cvb verdin herhalde daha farketmediler yazımı nerde yapıcamı bilemiyorum annem biraz korkuyor ssk da yapmamı istemiyor o yüzden özeli düşünmeye başladık daha iyi ilgileniyorlar dedii anne işte ben bebeğim için oda benim için tedirgin canım annem
teşekkür ederim canım bir sen cvb verdin herhalde daha farketmediler yazımı nerde yapıcamı bilemiyorum annem biraz korkuyor ssk da yapmamı istemiyor o yüzden özeli düşünmeye başladık daha iyi ilgileniyorlar dedii anne işte ben bebeğim için oda benim için tedirgin canım annem
önceki sayfaları karıştırmak mantıklı ewet canım doğum yapacak kişi sayısı azaldı inş. bizde hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşuruz yardımın için saol
kızlar nerde doğum yapamayı düşünüyorsunuz özelde yapıcak olanlar fiyatlarıyla yazabilirler mi ben kararsız kaldım özelde doğum yapma imkanım oldu o yüzden neresi daha iyidir neresi daha ekonomiktir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ben de ya Memorial ya da Medical Park diye düşünüyorum ama ikisi de işyerimle anlaşmalı olduğu için fiyat sormadım. Sadece doktor dışarıdan geleceği için doktora para ödeyeceğim.. Hastaneleri arayıp fiyatları aşağı yukarı öğrenebilirsin ama fiyata nelerin dahil olduğunu da not almanı öneririm.
aradım çogu hastaneyi ama fiyatı telefonda vermiyorlar bende hepsini nasıl dolşacagımı bilmiyorum
canım şükür kavuşturana diycem yaniii :80: nerelerdesin sen ?? face de de görmüyorum seni :97: geçen ayfer ebeyle kulaklarını çınlattık.. hatunda nasıl bir hafıza varsa hayran kaldım valla :81: bir arkadaşım doğum yaptı burda değince hemen ismini verdi :86:
nasılsın nasıl gidiyor ??? doğum iznin bittide işe mi başladın yoksa ???? vaktin oldukça uğra canım.. bizim listeyi sormuşsun linki veriyorum aşağıda bilgilerinde yanlışlık varsa düzelt canım yani sen yaz ben düzelteyim .. idil bebeğide kokluyorum
tatlım 2.dönem okula başlayacağım.nete sık giremiyorum idil çok nazlı bi kız.hep hastalıklarla uğraşıyoruz.olmasada onunla vakit geçirmeyi tercih ediyorum.bebklerinz olsun sizide göereceğiz.buralara gelmek kolay olmayacak:))ben 15günde1 medisudayım.idili getiriyorum.ayfere slm söyle görürsen.onu çok göremiyorum.senin doğum ne zmn?öpüyorum seni.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/404492-antalyali-anne-adaylari-listesiii.html
kızlar selam hepinize..
çok şükür oğluma kavuştum..
sezeryan öncesi baya sıra bekledim..
9.30 da giydirip içeri aldılar..
sıra gelmedi..
4 te çıktım ameliyathaneden..
korkudan ağlayarak girdim..
ama inanın ameliyat anı zor değilmiş...
en zor kısmı dikişler oldu benim için..
benden sonra sezeryan olan bayan ertesi gün hiç doğum yapmamış gibi yürürken,ben adım atamıyordum..
2 tane voltaren iğne yaptılar..
iğnenin etkisi 12 saatmiş.
o 12 saatte mucize gibi yürüyorum..
etkisi geçince kıvranıyorum..
bugün öğleden sonra eve geldik..
2 gün kaldık hastanede..
3.400 gr doğdu..
göğüslerimde yara..
en kısa zamanda daha detaylı yazarım..
sorularınız varsada yanıtlarım..
bizi merak eden herkese teşekkürler..
yasemin liste güzel olmuş ellerine sağlık.bilgilerim eksik burdan vereyim ekle ok?
yaş 30
sat 22 aralık
idilin doğum tarihi 2 ekim :))
teşekkürler..muck muck :)
benim de spinal olucak ya merak ediyordum ben de bayağı kg aldım doğuma kadar 20 kg bulurum herhalde benimde mi zor olur acaba boşver kiloyu kafaya takma daha dün bir bugün iki sabret önce toparlanmaya bak kolay gelsin canım sana...
krokan tebrikler.kolay gelsin,ben de spinal olacak gibiyim.eşim istiyor.normal doğum istemiyor.
canım ben medisu hastanesinde yapıcam doğumumu allahtan bişey çıkmazsa tabii.. normal 530- sezeryan 785 idi.. ama ocaktan sonra sgk ne kadar zaman yaptı bilmiyorum.. pazartesi kontrolüm var sorucam tekrardan.. bu fiyatların içinde 2 gece yatak+ refakatçi+ yemek+ oda süsü+ bebeğin ilk kontrolü+ aşıları vss. var.. ( sanki otel fiyatlarından ve özelliklerinden bahseder gibi hisseetim kendimi)
emelmuhammed doğum sebebiyle sana yazamadım..
ben tıp fakültesinde bi hocaya yaptırdım..prof.inanç mendicioğlu..
900 tl ödedik spinal sezeryan için..başka bebek içinde bi ücret yok..
bide biz özel oda istedik..
gecesi 150 tl idi..
2 gece kaldık..300 tlde ona ödedik..
özel oda olmasa 2 kişilik odalar ücretsizdi..
amin canım... sende bebek7 gibi bol bol uyuyun demeye başladınkiloyu sorun yapma verirsin.. daha çok yenisin... sen bile anlamazsın nasıl gitti bu kilolar dersin... sıkma canını.. seni öpüyorum oğluşu kokluyorum
KROKAN Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın, geçmiş olsun..
Sıkıntılar çok sürmez boşver minişine kavuştun ya hayırlısıyla..
allah analıbabalı büyütmek nasip etsin cnm.göğüsleri dert etme geçiyorlar 1-2 haftaya.geçmiş olsun.lansinoh krem kullan.en iyisi o.
ooo maşallah. kızının kilosu süperr allah nazardan saklasın..hangi anestezi yöntemiyle oldun?darısı bizim başımıza artık...
sağolasın cnm ben genel anestezi ile oldum önceden suni sancı verdi doktorum normal doğurmamı istiyodu çünkü ama açılmam olmadı o yüzden hemen sezeryana aldılar ben suni sancıda çok acı çekince genel uyutun dedim kendim genel istedim uyandığımda bebeğim doğmuştu çok korktum sancı çekerken bide uyanık olup ameliyathane ortamını kaldıramıcaktı bünyem hiçte pişman değilim eğer suni sancıyı çekmeden girseydim sezeryane ozaman spinali tercih ederdim ama kısmette böyle doğum yapmak varmış diyelimhepinize hayırlı sorunsuz doğumlar dilerim... doğum yaptım 15 gün sonra karnım içten iltihap toplamış tekrar ameliyata girdim 10 gündür hastanedeyim pazartesiye kadarda yatıcam Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşş banada dua edin kurtulayım şu hastaneden artık
sağolasın cnm ben genel anestezi ile oldum önceden suni sancı verdi doktorum normal doğurmamı istiyodu çünkü ama açılmam olmadı o yüzden hemen sezeryana aldılar ben suni sancıda çok acı çekince genel uyutun dedim kendim genel istedim uyandığımda bebeğim doğmuştu çok korktum sancı çekerken bide uyanık olup ameliyathane ortamını kaldıramıcaktı bünyem hiçte pişman değilim eğer suni sancıyı çekmeden girseydim sezeryane ozaman spinali tercih ederdim ama kısmette böyle doğum yapmak varmış diyelimhepinize hayırlı sorunsuz doğumlar dilerim... doğum yaptım 15 gün sonra karnım içten iltihap toplamış tekrar ameliyata girdim 10 gündür hastanedeyim pazartesiye kadarda yatıcam Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşş banada dua edin kurtulayım şu hastaneden artık
yok canım senin sorun olmaz ..benim çok kilo almam ve alınca çook kilolu olmam sorun çıkardı..şu anki kilom çok fazla..
bi bayan daha vardı..
doktor benden sonra sezeryana aldı..
oda 20 kilo almış..
ertesi gün çok rahat yürüdü..
bide benim ameliyatta öksürmelerim sorun oldu..
ama şu an ağrılarım yok..
kendim oturup kalkabiliyorum,yürüyebiliyorum.
sadece yatakta yatarken kalkmak için yardım alıyorum..spinal çok rahat emin ol..
ben çok korkuyordum..
ağlayarak girdim..
titriyordum resmen..
iğne hiiç acıtmıyor..
kesildiğini ve dikildiğini kesinlikle hissetmiyorsun..
sadece bebeği çıkarırken göğüs altına bastırıyorlar..
birazcıkta bulantın ouyor..
onada iğne yapıyorlar.
anında geçiyor..
ameliyattan sonrada ilk 1 gün ağrım oldu...
ilk yerime yatırdılar.
4 gibi ameliyattan çıktım..
o gece çıplak yattım..
üzerime pike örttüler..
2.gün giyindim..
gecelik hiç giymedim..
insanın gözü ne giydiğini görmüyor..
çuval verseler giyerdim..
oysaki pek süslüyümdür..
ilk gün neden çıplaktın anlamadım öyle mi yatılıyormuş bebiş bu arada göğüs problemin ne durumda?
sağol canım..
spinali tavsiye ederim..
sorma yasmin..
sizinde hayırlısıyla biran önce olur inşallah doğumunuz..
topiğide özledim..
ağlıyo yine ama annem idare ediyo şimdi..
sağol canım..
darısı başınıza..
hayırlısıyla sizde kavuşursunuz inşallah birazn önce bebişlerinize..
çok sağol canım..
bende lansinoh aldım..
2.gün sürmeye başladım..
bide göğüs ucu aldım..
onunla emiyor..
birinin ucu yok göğsümün..
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda çıkarsın neden iltihap olmuş senin doktor ve hastane hangisiydi?sağolasın cnm ben genel anestezi ile oldum önceden suni sancı verdi doktorum normal doğurmamı istiyodu çünkü ama açılmam olmadı o yüzden hemen sezeryana aldılar ben suni sancıda çok acı çekince genel uyutun dedim kendim genel istedim uyandığımda bebeğim doğmuştu çok korktum sancı çekerken bide uyanık olup ameliyathane ortamını kaldıramıcaktı bünyem hiçte pişman değilim eğer suni sancıyı çekmeden girseydim sezeryane ozaman spinali tercih ederdim ama kısmette böyle doğum yapmak varmış diyelimhepinize hayırlı sorunsuz doğumlar dilerim... doğum yaptım 15 gün sonra karnım içten iltihap toplamış tekrar ameliyata girdim 10 gündür hastanedeyim pazartesiye kadarda yatıcam Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşş banada dua edin kurtulayım şu hastaneden artık
buarada arkadaslar gögus ucu kremıne 1 hafta onceden baslayın faydalı olur dıolar.bırde bebıse memişimizi verırken agzını actırın dıolarkı tam kavrasın ucunu vermeyın genelını almaya calıssın.ucunu dırek alınca yara oluyomus.benım arkadasın hıc olmamıs yara once kızının dudagına memısını suruo oda emmek ıstedıgı ıcın kocaman acıp kavrıo memesını o sekılde emzırıo benden tavsıye bı deneyın derım bende kısmetse o sekılde yapıcamm..AYY ne heycanlı bıraz evvel bebısımı emzımek ıstıroumm kuzumuu..Bebıslerını kucagına alan anneler hepınızı tebrık ederım tadını cıkarın kıloları,uykusuzlugu dert etmeyın Allah saglık versın en onemlısı o.anacım uykuda depo edılemıorkıı mecbur yasıcaz hepımız bu donemıı ınsallah saglıklı ve hzurulu olur hep bebıslerımız bız bı sekılde hallederızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?