Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
krokan tebrikler.kolay gelsin,ben de spinal olacak gibiyim.eşim istiyor.normal doğum istemiyor.

canım ben medisu hastanesinde yapıcam doğumumu allahtan bişey çıkmazsa tabii.. normal 530- sezeryan 785 idi.. ama ocaktan sonra sgk ne kadar zaman yaptı bilmiyorum.. pazartesi kontrolüm var sorucam tekrardan.. bu fiyatların içinde 2 gece yatak+ refakatçi+ yemek+ oda süsü+ bebeğin ilk kontrolü+ aşıları vss. var.. ( sanki otel fiyatlarından ve özelliklerinden bahseder gibi hisseetim kendimi )

amin canım... sende bebek7 gibi bol bol uyuyun demeye başladın kiloyu sorun yapma verirsin.. daha çok yenisin... sen bile anlamazsın nasıl gitti bu kilolar dersin... sıkma canını.. seni öpüyorum oğluşu kokluyorum

rica ederim canım... canım topikte olan arkadaşların çoğu doğum yaptığı için sık sık giremiyorlar normal olarak... o yüzden cevap verememişlerdir..

evet özel herzaman daha iyidir.. daha özenlidir.. daha değer verirler hastaya.. bende özel hastaneyi tavsiye ederim sana.. antalyalı anne adayları listesinde arkadaşlarımızın hastanelerini ve doktor isimlerini görebilirsin... ben medisuda doğum yapıcam çünkü doktorum orada.. doğum yapan arkadaşlarımızdan biride medisuda doğum yaptı.. diğer arkadaşlar andeva yıldıza ve tıp fakültesine gidiyorlar.. burda geçmiş sayfaları biraz karıştırırsan fiyatlar var diye hatırlıyorum.. tabii ocaktan sonra fiyatlar değişmiştir.. 100 tl oynar oynarsa..

ee tabii sen bebeğin için endişelenirken annende bebeği için yani senin için endişelenecek..
allah yardımcımız olsun.. doğum yapmayan az kişi kaldık :18:

Son düzenleme:
önceki sayfaları karıştırmak mantıklı ewet canım doğum yapacak kişi sayısı azaldı inş. bizde hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşuruz yardımın için saol

önceki sayfaları karıştırmak mantıklı ewet canım doğum yapacak kişi sayısı azaldı inş. bizde hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşuruz yardımın için saol

bencede hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bizde...rica ederim canım ne demek.. herzaman elimden geldiğince

Ben de ya Memorial ya da Medical Park diye düşünüyorum ama ikisi de işyerimle anlaşmalı olduğu için fiyat sormadım. Sadece doktor dışarıdan geleceği için doktora para ödeyeceğim.. Hastaneleri arayıp fiyatları aşağı yukarı öğrenebilirsin ama fiyata nelerin dahil olduğunu da not almanı öneririm.

KROKAN Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın, geçmiş olsun..
Sıkıntılar çok sürmez boşver minişine kavuştun ya hayırlısıyla..

aradım çogu hastaneyi ama fiyatı telefonda vermiyorlar bende hepsini nasıl dolşacagımı bilmiyorum

aradım çogu hastaneyi ama fiyatı telefonda vermiyorlar bende hepsini nasıl dolşacagımı bilmiyorum

Allah allah, telefonda niye söylemiyorlar ya işe bak, hastane hastane gezecek miyiz bir de bu da yeni moda heralde. Daha önce bu konu başlığında mıydı hatırlamıyorum ama telefonla aldıkları fiyatları yazanları okumuştum. Yasmin'in dediği gibi önceki sayfalara bir göz at o zaman bir ara çok yazıldı sanıyorum ama emin değilim ayrı bir başlığı da hatırlıyor olabilirim.
Senin sağlık güvencen ne? Yolum düşerse sorayım hastanelere..

Son düzenleme:
Ben yazmıştım aslında, ama nereye yazdığımı hatırlamıyorum, yeniden yazayım
Medicalparkta sezaryen için 450, normal doğum için 400 fiyat verdiler. Sezaryen olursa epidural dahilmiş ama normal doğumda epidural için ek ücret ödemek gerekiyormuş. Özel oda ve bebek paketi dedikleri dahil, bebeğin ilk muayenesi, ilk gece kalma ücreti vs içinde, 590 oluyordu toplam, sezaren olursa. Bu fiyatı Kasım sonunda ya da Aralık başında aldım, Mart'ta olacak doğumum, aynı fiyat geçerli olur dediler..
Doktorum dışardan gelecek, ona ayrıca ücret ödeyeceğiz tabii ama ne kadar sormadım daha. Sahi, ne kadar alıyorlar doktorlar ki?

allah analıbabalı büyütmek nasip etsin cnm.göğüsleri dert etme geçiyorlar 1-2 haftaya.geçmiş olsun.lansinoh krem kullan.en iyisi o.

yasemin liste güzel olmuş ellerine sağlık.bilgilerim eksik burdan vereyim ekle ok?
yaş 30
sat 22 aralık
idilin doğum tarihi 2 ekim :))
teşekkürler..muck muck :)

yok canım senin sorun olmaz ..benim çok kilo almam ve alınca çook kilolu olmam sorun çıkardı..şu anki kilom çok fazla..
bi bayan daha vardı..
doktor benden sonra sezeryana aldı..
oda 20 kilo almış..
ertesi gün çok rahat yürüdü..
bide benim ameliyatta öksürmelerim sorun oldu..
ama şu an ağrılarım yok..
kendim oturup kalkabiliyorum,yürüyebiliyorum.
sadece yatakta yatarken kalkmak için yardım alıyorum..spinal çok rahat emin ol..
ben çok korkuyordum..
ağlayarak girdim..
titriyordum resmen..
iğne hiiç acıtmıyor..
kesildiğini ve dikildiğini kesinlikle hissetmiyorsun..
sadece bebeği çıkarırken göğüs altına bastırıyorlar..
birazcıkta bulantın ouyor..
onada iğne yapıyorlar.
anında geçiyor..
ameliyattan sonrada ilk 1 gün ağrım oldu...
ilk yerime yatırdılar.
4 gibi ameliyattan çıktım..
o gece çıplak yattım..
üzerime pike örttüler..
2.gün giyindim..
gecelik hiç giymedim..
insanın gözü ne giydiğini görmüyor..
çuval verseler giyerdim..
oysaki pek süslüyümdür..

krokan tebrikler.kolay gelsin,ben de spinal olacak gibiyim.eşim istiyor.normal doğum istemiyor.

sağol canım..
spinali tavsiye ederim..

sorma yasmin..
sizinde hayırlısıyla biran önce olur inşallah doğumunuz..
topiğide özledim..
ağlıyo yine ama annem idare ediyo şimdi..

KROKAN Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın, geçmiş olsun..
Sıkıntılar çok sürmez boşver minişine kavuştun ya hayırlısıyla..

sağol canım..
darısı başınıza..
hayırlısıyla sizde kavuşursunuz inşallah birazn önce bebişlerinize..

allah analıbabalı büyütmek nasip etsin cnm.göğüsleri dert etme geçiyorlar 1-2 haftaya.geçmiş olsun.lansinoh krem kullan.en iyisi o.

çok sağol canım..
bende lansinoh aldım..
2.gün sürmeye başladım..
bide göğüs ucu aldım..
onunla emiyor..
birinin ucu yok göğsümün..

ooo maşallah. kızının kilosu süperr allah nazardan saklasın..hangi anestezi yöntemiyle oldun?darısı bizim başımıza artık...

sağolasın cnm ben genel anestezi ile oldum önceden suni sancı verdi doktorum normal doğurmamı istiyodu çünkü ama açılmam olmadı o yüzden hemen sezeryana aldılar ben suni sancıda çok acı çekince genel uyutun dedim kendim genel istedim uyandığımda bebeğim doğmuştu çok korktum sancı çekerken bide uyanık olup ameliyathane ortamını kaldıramıcaktı bünyem hiçte pişman değilim eğer suni sancıyı çekmeden girseydim sezeryane ozaman spinali tercih ederdim ama kısmette böyle doğum yapmak varmış diyelim hepinize hayırlı sorunsuz doğumlar dilerim... doğum yaptım 15 gün sonra karnım içten iltihap toplamış tekrar ameliyata girdim 10 gündür hastanedeyim pazartesiye kadarda yatıcam Rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşş banada dua edin kurtulayım şu hastaneden artık

merhaba herkese bende 36 artı 2 deyım dun bebısımı gorduk masallah kg 2900 herseyı normal nst de gırdım oda normal cıktı,haftaya yıne nst ye gırcem,2hafta sonrada catı muayenesı olucam ona gore ya sezeryan ya normal olucak.Ben normal dogum ıstıorum kısmetse kendımı bu sekılde motıve edıorum hıc bıseyden korkmuorum nasıl hazırlarsak kendımızı o sekılde gelısır dıe dusunuorumm acı yok agrı yok seklınde hep dusunuorum pozıtıf dusuncenınde etkılı olacagına ınanıorum. benım normal ısteyıpde catır catır epıduralsız normal olarak arkadaslarım dogurdu ama tabı sartlar elverdıgı ıcın catıları musaıt vede rahım acılması oldugu ıcın benımde hersey yolunda gıderse ne epızyotomiyi nede agrıyı dusunmek ıstemıorum sızde dusunmeyın o an gelınce nasılsa halledıcez ınsallah.ben yasam hastanesı cemil beye gıdıorum cok memnunum benı bu konuda cesaretlendırıor cok ta memnunum kendısınden her soruma yanıt bulabılıorumm.fıyatlarıda ögrendım normal 1000,sezeryan 1200 tl imiş.tabı buna normal ıcın 1 gunluk oda sezeryan ıcın 2gunluk oda doktor ucretı 10 gunluk anne bebek kontro dahılmıs.vip oda 350 tl ımıs,ozel oda 250 tl ımıs.ben üstünkörü sordum ayrıntılı bılgı ıcın görusebılırsınız.ben odaları gezıcektım ama hepsı doluymus oyuzden bu konuda yorum yazamıorum arkadaslar.Ama 3 yıl once yumurtalık kıst amelıyatımı yasamda oldum cok memnun kaldım odada cok guzeldı rahattı,hemsıreler cok ılgılıydı ama hangı bölumde kaldıgımı hatırlamıorumm.

canım benım cok gecmıs olsun ALLAH Acil şifalar versin ınsallah.Bebısınle beraber mutlu huzurlu bır omur gecırmen dılegıyle..

buarada arkadaslar gögus ucu kremıne 1 hafta onceden baslayın faydalı olur dıolar.bırde bebıse memişimizi verırken agzını actırın dıolarkı tam kavrasın ucunu vermeyın genelını almaya calıssın.ucunu dırek alınca yara oluyomus.benım arkadasın hıc olmamıs yara once kızının dudagına memısını suruo oda emmek ıstedıgı ıcın kocaman acıp kavrıo memesını o sekılde emzırıo benden tavsıye bı deneyın derım bende kısmetse o sekılde yapıcamm..AYY ne heycanlı bıraz evvel bebısımı emzımek ıstıroumm kuzumuu..Bebıslerını kucagına alan anneler hepınızı tebrık ederım tadını cıkarın kıloları,uykusuzlugu dert etmeyın Allah saglık versın en onemlısı o.anacım uykuda depo edılemıorkıı mecbur yasıcaz hepımız bu donemıı ınsallah saglıklı ve hzurulu olur hep bebıslerımız bız bı sekılde hallederızzz..

geçmiş olsun canım..
biran önce iyileşirsin umarım..
benimde 6 gün oldu doğum yapalı..
iltihabın sebebi neymiş..neyden olurmuş..?

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda çıkarsın neden iltihap olmuş senin doktor ve hastane hangisiydi?

evet göğüsün kahverengi bölümüyle vermek gerek de süt dolunca göğüs geriliyor uç falan kalmıyor ki işimiz zor allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…