Allah allah, telefonda niye söylemiyorlar ya işe bak, hastane hastane gezecek miyiz bir de bu da yeni moda heralde. Daha önce bu konu başlığında mıydı hatırlamıyorum ama telefonla aldıkları fiyatları yazanları okumuştum. Yasmin'in dediği gibi önceki sayfalara bir göz at o zaman bir ara çok yazıldı sanıyorum ama emin değilim ayrı bir başlığı da hatırlıyor olabilirim.
Senin sağlık güvencen ne? Yolum düşerse sorayım hastanelere..
yolun düşerse sorarsan sevinirim canım az zamanım kaldı birde ben fazla yürüyemiyorum kasıklarıma biraz fazla sancı oluyor o yüzden ağrı oluyorsa yürümeyeceksin dedi doktor kısa yürüyüşlere izin var sadece sosyal güvencem sigorta
doktorun kim ?onun anlaşmalı olduğu hastanelerde olabilirsin ancak ondan sordum...
ben normalde medical park hastanesine gidiyordum doktorum orda ama biraz pahalı orası o yüzden başka hastanelerdeki fiyatları öğrenmek istiyorum aşağı yukarı aynıysa medicalparkta yaparım diyorum
arkadaslar mothercare da ındırım vardı 7lı bodyler 50den 35 e dusmus kısa kollu bodylerde yanlıs hatırlamıorsam 26 tl ıdı neredeyse tum urunlerde az cok ınıdırm vardı ıstersenız bır bakım opuyorm herkesı
kızlar çatlağı olusupda kremlerle tedavı olan ve oldugunu duydugunuz kısıler varmıı??mustelanın ıntensıve var catlak tedavı edıcı dıo ama ben pek guvenemıorumm hıc bısey gecırmez dıe duydum bılgısı olan varsa yazarsa sevınırıımm.
ben normalde medical park hastanesine gidiyordum doktorum orda ama biraz pahalı orası o yüzden başka hastanelerdeki fiyatları öğrenmek istiyorum aşağı yukarı aynıysa medicalparkta yaparım diyorum
slm kızlar ... FATMA SEDA SOYLU' NUN hastaları dikkatineee MEDİSU HASTANESİNDE göreve başlamış.. bugün kontrole gittiğimde gördüm.. doktoruma sordum evet burda başladı dedi.. bilginiz olsun...
MRB ARKADAŞLAR
İŞ YOĞUNLUĞUM NEDENİYLE EPEYDİR GELEMEDİM.
34.HAFTAMIZDAYIZ,BEBİŞ 2.600
HALEN TERS DURUYOR BU DA BENİM İŞİME GELİYOR ÇÜNKÜ SEZERYAN İSTİYORUM:)))
öNÜMÜZDEKİ PAZARTESİ DOĞUM TARİHİNİ BELİRLEYECEĞİZ DR LA.
DR.UM ANDEVA YILDIZDA GÖKBAY BEY OLDU.
DOĞUM FİYATLARINA GELİNCE
YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM NORMAL 500 TL
SEZERYAN 750 TL
SPİNAL YADA EPİDURAL ANESTESİ 130-150 TL
KROKANCIM BEBİŞİN UZUN ÖMÜRLÜ VE DE SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH
cnm en kolay gezme ımkanı google a yaz kanz baston dıe ordan bı sıtelerı gez dırek sıparıs ver derım.bu son aylarda magaza magaza gezmek cok yoruooo gercektenn..
son 1 hafta... aşkıma kavuşmaya az kaldı.
allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahh :80:
oda takımını nereden aldınız.kıyafet,pike takımı gibi şeyleri nerden almamı önerirsiniz.27.haftadayım ben de.daha geçen hafta hazırlığa başladık.babyhome,babyslife ve kışlahana baktık.kışlahandaki sanırım adı ilke bebe kıyafet aldım.başka nerelerden olabilir. mother care de de indirim varmış.ordan aldım.biraz acemiyim bu konularda.özellikle oda takımı kafamı kurcalıyor.çalışınca da sadece haftasonu çıkabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?