Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yolun düşerse sorarsan sevinirim canım az zamanım kaldı birde ben fazla yürüyemiyorum kasıklarıma biraz fazla sancı oluyor o yüzden ağrı oluyorsa yürümeyeceksin dedi doktor kısa yürüyüşlere izin var sadece sosyal güvencem sigorta

doktorun kim ?onun anlaşmalı olduğu hastanelerde olabilirsin ancak ondan sordum...

doktorun kim ?onun anlaşmalı olduğu hastanelerde olabilirsin ancak ondan sordum...

ben normalde medical park hastanesine gidiyordum doktorum orda ama biraz pahalı orası o yüzden başka hastanelerdeki fiyatları öğrenmek istiyorum aşağı yukarı aynıysa medicalparkta yaparım diyorum

ben normalde medical park hastanesine gidiyordum doktorum orda ama biraz pahalı orası o yüzden başka hastanelerdeki fiyatları öğrenmek istiyorum aşağı yukarı aynıysa medicalparkta yaparım diyorum

ok.benim andeva yıldızda olucak spinal sezeryan istersen 750 tl tek kişilik oda fiyatı içinde 40 tl da bebeğin ilk aşısı ve işitme testi yapılıyor birde vip odalar var ben öyle ayarladım 130 tl ekstra oda parası veriyorsun günlük.epidural 1100 tl oda fiyatı içinde.genel anesteziyle sezeryan 600 tl dı sanırım.normal doğum da 450 tl di herhalde.andeva yıldız telefonda fiyat veriyordu ama ararsan daha sağlıklı bilgi alırsın benim hatırladığım bunlar...

arkadaslar mothercare da ındırım vardı 7lı bodyler 50den 35 e dusmus kısa kollu bodylerde yanlıs hatırlamıorsam 26 tl ıdı neredeyse tum urunlerde az cok ınıdırm vardı ıstersenız bır bakım opuyorm herkesı

slm kızlar ... FATMA SEDA SOYLU' NUN hastaları dikkatineee MEDİSU HASTANESİNDE göreve başlamış.. bugün kontrole gittiğimde gördüm.. doktoruma sordum evet burda başladı dedi.. bilginiz olsun...

bende geçen gün ordaydım..7li olanlardan bende aldım..bide 3 lü tulumlar var.gerçi onlar indirimde değildi ama çok kullanışlı.0-3 ay almıştım,oğlum resmen onların içinde büyüdü..halende onların içinde..bide kendinden eldivenli olması çok güzel.
buarda astronot tulumları pek bi şeker mothercaren.bayıldım resmen.

kızlar çatlağı olusupda kremlerle tedavı olan ve oldugunu duydugunuz kısıler varmıı??mustelanın ıntensıve var catlak tedavı edıcı dıo ama ben pek guvenemıorumm hıc bısey gecırmez dıe duydum bılgısı olan varsa yazarsa sevınırıımm.

canım çatlakların genetik olduğunu duymuştum.. annende varsa ne yaparsan yap sende de oluyor diye biliyorum.. kremler işin para tuzağı bence.. ama bencesi tabii bu

slm kızlar ... FATMA SEDA SOYLU' NUN hastaları dikkatineee MEDİSU HASTANESİNDE göreve başlamış.. bugün kontrole gittiğimde gördüm.. doktoruma sordum evet burda başladı dedi.. bilginiz olsun...

Verdiğin bilgi için çok teşekkürler.andeva dan ayrıldığını yeni öğrendim,üzülmüştüm ve nerede başladığını öğrenmeye çalışıyordum.

Okuyunca aradım medisu hastanesini teyid ettiler.Orada başlamış.

Hafta içi 16:00 ile 19:00 arası çalışıyormuş.

Hafta sonunu da söyledi ama pek anlayamadım gürültü vardı.

Sanırım başka bir hastane ile daha çalışıyor.

Muayene ücreti de 33.00 Liraymış

Son düzenleme:
MRB ARKADAŞLAR
İŞ YOĞUNLUĞUM NEDENİYLE EPEYDİR GELEMEDİM.
34.HAFTAMIZDAYIZ,BEBİŞ 2.600
HALEN TERS DURUYOR BU DA BENİM İŞİME GELİYOR ÇÜNKÜ SEZERYAN İSTİYORUM:)))
öNÜMÜZDEKİ PAZARTESİ DOĞUM TARİHİNİ BELİRLEYECEĞİZ DR LA.
DR.UM ANDEVA YILDIZDA GÖKBAY BEY OLDU.
DOĞUM FİYATLARINA GELİNCE
YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM NORMAL 500 TL
SEZERYAN 750 TL
SPİNAL YADA EPİDURAL ANESTESİ 130-150 TL

KROKANCIM BEBİŞİN UZUN ÖMÜRLÜ VE DE SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH

az kalmış bebeğine kavuşmana.gökbay bey olması iyi olmuş

cnm en kolay gezme ımkanı google a yaz kanz baston dıe ordan bı sıtelerı gez dırek sıparıs ver derım.bu son aylarda magaza magaza gezmek cok yoruooo gercektenn..

cnm çok sağol cevabın için ..yeni gördüm kusura bakma cevabını.sanırım öyle yapıcam inş.bulurumda istediğimi yoksa malum ikizlerle çarşıya gitmek işkence olur..

oda takımını nereden aldınız.kıyafet,pike takımı gibi şeyleri nerden almamı önerirsiniz.27.haftadayım ben de.daha geçen hafta hazırlığa başladık.babyhome,babyslife ve kışlahana baktık.kışlahandaki sanırım adı ilke bebe kıyafet aldım.başka nerelerden olabilir. mother care de de indirim varmış.ordan aldım.biraz acemiyim bu konularda.özellikle oda takımı kafamı kurcalıyor.çalışınca da sadece haftasonu çıkabiliyorum.

merhabalar arkadaşlar.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum

canım bende senin haftalarında başladım hazırlıklara.. hiç bişeyi yokken önce oda takımını aldım.. ben biraz şanslıydım açıkçası bu konuda.. çilek mobilyada % 50 indirim vardı.. ondan yararlandım.. a'dan z'ye oda malzemelerini ordan almıştım.. halısı, lambası, uyku seti, mobilyası, perdesi, yatağın iç yatağı vss.. istersen takip et çilek ara ara kampanya yapabiliyor..

kıyafet konusundada ben antalyadaki mağazalardan hiç kıyafet almadım desem yalan olmaz.. mothercare istediği kadar indirime girsin benim bütçemi aşıyor..bebeklerin yedikleri helal giydikleri haram derler.. çabuk büyüdükleri için.. dünyanın parasını vermeye gerek yok bence.. ben kıyafetlerinin hepsini, battaniyelerini ( fermuarlı battaniye ), ağız bezlerini vs.. civilim.com dan aldım.. 90 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti yok.. ptt kargo ile çalışıyor.. kapıda ödeme yapıyorsun.. ben hiç sorun yaşamadım.. tavsiye ederim..

kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…