Kızlar sezaryenden sonra gaz olmaması için kayısı hoşafı filan içiliyor ya, bir zararı yoktur di mi onun? Kaç gn önce içmek gerekir? başka yapılabilecek bir şey var mı bildiğiniz?
Lansinoh kremi de şimdiden sür dediler, 17 gün kalı bizim, ben de bugün sürmeye başladım da, 10 ml olandan almıştım, fazla fazla yeter diyorlardı, neresi yetecek anlamadım, gayet de yoğun bir krem, ben bitiririm bence onu doğumdan önce ya hayırlısı..
Kandiliniz kutlu olsun bu arada, dualarınız kabul olsun.. Kolaycacık doğumlar yapalım, bebişlerin sağlığı yerinde olsun, bizim sağlığımız yerinde olsun, bebişlerimiz huzurlu olsun, uykuları hep düzenli olsun. AminSevgililer Gününüz de kutlu olsun..
aaaa çok az kalmış.şimdiden kram sürmen zararlı olmasın.senden sonra sıra yavaş yavaş bana geliyor.bakalım ne zaman doğacak benimki.
Gözün aydın Yasemin,Allah analı babalı büyütsün
Kızlar bir şey soracağım.
Bu perşembe Andeva Yıldız'da 2 'li tarama için randevum var.
Fiyatlar konusunda bilginiz var mı?
Sizler ne kadar ödediniz?
Ben de ikili taramayı yıldız andevada yaptırmıştım.. 50 ya da 60 lira gibi bir şeydi.. Cumartesi yaptırmıştım, pazartesiye sonucu belli olmuştu..
Bugün doktora gittik, 2750 olmuş kızım, 48 cm boyu da.. Doğuma kadar 3200 olur gibi dedi ya bakalım.. Keşke Lansinoh u almadan beklseymişim, doktor bugün göğsün için krem önereyim dedi, sadece eczanede satılan, kozmetik olmayan bir şeymiş, lansinohtan daha iyi dedi, g ile başlıyodu unuttum adını da, lansinoh bitene kadar sür dedi, ama hastaneye diğerini getir dedi.
Akşamları yatmadan sürecekmişim, ama süt geliyor mu filan diye bakmaya kalkma, masaj da yapma, sadece kahverengi kısma sür, doğumu başlatırsın dedi.
Bugün yüzünü göremedik ilk defa, yapışıktı yüzü rahme. Sıkışmış zaten iyice. Bana bir iki gündür az oynuyor gibi geliyordu ama kordona baktı, suyuna baktı, her şey normal dedi, yeri dar diye oynayamıyor sanırım.. Yani yine oynuyor da ben tepinme bekliyorum ikna edici olsun diye
Haftaya anestezi uzmanı ile görüşmeye de gidicem, doğumdan önce görüşüyorlarmış.. İyice yaklaştı her şey ya, ne heyecanlı
Ayy maaşallah bebişine
Kimbilir ne tatlı heyecanlardır bunlar
Kızlar sezaryenden sonra gaz olmaması için kayısı hoşafı filan içiliyor ya, bir zararı yoktur di mi onun? Kaç gn önce içmek gerekir? başka yapılabilecek bir şey var mı bildiğiniz?
Lansinoh kremi de şimdiden sür dediler, 17 gün kalı bizim, ben de bugün sürmeye başladım da, 10 ml olandan almıştım, fazla fazla yeter diyorlardı, neresi yetecek anlamadım, gayet de yoğun bir krem, ben bitiririm bence onu doğumdan önce ya hayırlısı..
Kandiliniz kutlu olsun bu arada, dualarınız kabul olsun.. Kolaycacık doğumlar yapalım, bebişlerin sağlığı yerinde olsun, bizim sağlığımız yerinde olsun, bebişlerimiz huzurlu olsun, uykuları hep düzenli olsun. AminSevgililer Gününüz de kutlu olsun..
Hımm tamam canım uygunmuş fiyatlar.
Biz 150 tl'yi gözden çıkardık gerçi
Sağolasın canım. Hamileliğin başındayken filan 35. , 36. haftadakiler çok kıdemli geliyordu, vay be diyodum bu zamana gelecek miyiz biz de, ne yüce insanlar..Ama geçivermiş zaman yahu.. Darısı başına olsun, sağlıkla inşallah
canım bende hem ıkılıyı hem dortluyu ozelde yaptırdım 175 fln tutmustu ıkısı, 4luyu yıldızda 100e yaptılar sonradan ogrendıgıme gore 1 oncekı gunku ultrason goruntunle gıttıgınde hıfzısıhada ucretsız yapılıyormus ben bılsem degerlendırırdım
Acaba 2'li normal çıkınca illa diğerleri istenilir mi ki?
Ben açıkçası 2'li taramada her şey yolunda olursa inşallah
3'lü falan düşünmüyorum.
Tabii bakalım sonuca göre..
Teşekkürler cevap için canım
Acaba 2'li normal çıkınca illa diğerleri istenilir mi ki?
Ben açıkçası 2'li taramada her şey yolunda olursa inşallah
3'lü falan düşünmüyorum.
Tabii bakalım sonuca göre..
Teşekkürler cevap için canım
tabi senin bileceğin iş ama doktorlar öneriyorlar yapılmasını, bana kalırsada yaptır altı ustu kan verıyorsun netıcede zaten artık 3lu yapmıyorlar 4lü yapıyorlar
Normalde galiba yapılmıyor 2li normal çıkarsa ama ben o sırada iki ayrı doktora göründüğümden ve 2linin sonucunu hazır etmediğimden; 2liyi andevada, 3lüyü medikalde yaptırdım, 4lü yapılmadı zaten.. İnşallah her şey yolunda çıkar da yaptırırp yaptırmamak kararına kalır canım..
merhaba,
antalya'da kadın doğum uzmanı arıyorum. yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastanede çalışması çok önemli. sadece medical park mı var?
merhaba,
antalya'da kadın doğum uzmanı arıyorum. yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastanede çalışması çok önemli. sadece medical park mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?