Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evet benim de 3 haftam var artık. Memorial'da yapmayı düşünüyorum doğumu. NST'yi 2 hafta önce istemişti benimki, hatta kasılma çıktı; şaşırmış ve takip et demişti. Bu sefer, son anda bir şey olup da sezeryana dönmesi ihtimaline karşı bazı testler için kan vermemi ve kardiyo çektirmemi istedi; onları yaptırdım.
Prematür dönemi atlatmışız, bundan sonra doğum belirtisi bir şey yaşarsam hemen kendisini aramamı istedi :) İnşallah gecenin bi yarısı adamı uyandırmak zorunda kalmam

bugün ilkem hamile butike gittim hemen kışlahanın girişinde , çok güzel şeyler buldum, 5-6 parça aldım, biraz pahalı geldi ama aldıklarımı çok sevdim,hele kot çok güzel

bugün ilkem hamile butike gittim hemen kışlahanın girişinde , çok güzel şeyler buldum, 5-6 parça aldım, biraz pahalı geldi ama aldıklarımı çok sevdim,hele kot çok güzel

Evet ben de bakmıştım, orası biraz pahalı. Ben çok aradım ama Antalya'da uygun fiyatlı hamile kıyafeti bulamadım. Her şey 80-100 civarı.. Yine de çok beğendiğim bir kaç parçada paraya kıydım.. Hamileliğin kaçıncı ayındasın bilmiyorum ama mevsimine göre alacağın bol kesim elbise çok rahat oluyor. Sonra da giyebileceğim şeyler almaya çalıştım ben. Kot bir tane yetti, LCW'dan almıştım, hatta bir beden büyük almıştım: hata etmişim hala beli büyük oluyor ama kesimi, modeli ve rengi çok güzel :) üstüne de normalde de giyebileceğim bol kesimli ve boyu uzun bluzlar/t-shirtler falan kullandım. Ama yine de en çok elbise ile rahat ettim, tavsiye ederim..

Lcw den esprili t-shirt aldım bikaç tane, severek giyiyorum, hamileliğin başındayım 10 hafta ama normalde de kilolu bir bayanım o yüzden hemen karnımı sıkmaya başladı zaten üstüme oturan pantolonlarım,88 kiloyla hamile kaldım 87yim şimdi 166 boy

Ben kilolu değildim ama beni de hemen rahatsız etmeye başlamıştı normal pantolonlarım. Daha karnım şişmeden hamile kıyafetleri giymeye başlamıştım çünkü eski kıyafetlerimden daral geliyordu.
Ben 10. haftadan sonra hızla kilo aldım, 20'li haftaların sonuna kadar da hızlı gittim :) Neyse ki Elevit'i de bırakınca iştahım normale döndü de kilo alımı yavaşladı :)

cnm tebrık ederım hamıle olmak dunyanın en guzel seyı dogurmak en en guzel seyı:)bu donemın tadını cıkarr bol bol gez kendını sımart..
cnm benımde böle bı ark var bebegı 13 aylık umıd beyden seda hnm gectı acaba aynı kısımı dıe dusunmeye basladım:)bu ark yasamda dogum yaptı oda memnun kaldı cnmm.

ben de gece aramak istemiyorum.nst tam düşündüğüm gibi çıktı dedi.çok güzel dedi.yakında görüşmek üzere dedisanırım beni yavaş yavaş hazırlıyor bu sözleriyle.

sanırım aynı kişi değil cnm arkadaşım tıp fakültesinde yapmıştı dogumu demekki bu sorunu yasayan kişiler var...........

Kızlar doğumdan sonra giymek için bi gecelik,bir de pijama takımı almayı düşünüyorum.
Tabii bir de saça takılan kırmızı kurdela ya da o şekilde taç
Siz nerden aldınız bu ihtiyaçlarınızı:44:

canım bende çok araştırıp özenmiştim.. ama doğumdan sonra ne giydiğini anlıyorsun nede giymediğini çok para verip bişi almamıştım ben.. çarşamba pazarından emzirme yerleri açık bir gecelik almıştı annem hastanede hemen onu giydirdiler.. ama ben bişi anlamadım taç olarakta taç değilde düğünde üzerime takılan takı için kurdela vardı onu taktım kafama

O kurdelayı ben de saklıyorum hala Geçen hafta cumartesi pazarında çok güzel modellerde kırmızı taçlar gördüm ama uçları iyi kapatılmamıştı, acıtır ya da yaralar diye korktum almadım. Ama her bijuteride bulunabilir sanırım çeşitleri.. Kızım hafta sonunu beklerse bakıcam bu h.sonu..

inşallah bekler kuzuda annesi taç bakar

arkadaşlar bende topiği şöyle bi okuyayımdedim ama maşallah okadar çok ki,yetişemedim hepsini okumaya.
antalyalıyım ve 10 haftalık hamileyim hastaneler ileilgili bilgi alayım dedim,şuan medisu has. prof dr mehmet emin soysal ve medicalpark dr ertuğrul akdaş arasındayım,karar veremiyorum bilgisi olan yardım etsin lütfen,riskli bir gebelik mayısta serklaj yapılacak,medisu evimize yakın doktordailgili ama medicalpark ayrı bir güven veriyor bana hastane olaak daha donanımlı geliyor,karak veremiyorum bi türlü...

Hoşgeldin, bebişin sağlıkla büyür inşallah. Ben dediğin hastanelerin veya doktorların ikisine de gitmedim ama bu konu başlığında yazan arkadaşlardan giden var sanırım. Sayfaları en baştan değil sondan geriye doğru oku istersen, çünkü bir arkadaşımız Medisu'da başladı, doğumu da orada yaptı ama sonra değiştirdi. Medical Park'a devam edenler de var yanlış bilmiyorsam.
Riskli gebelik için ben başka iki doktor önerebilirim; benim de riskli gebelik gibi başlamıştı ve o dönem araştırmıştım çünkü; tıp fakültesinde İnanç Mendilcioğlu ve Mehmet Şimşek riskli gebeliklerde uzman ama randevu almak biraz zor, 2-3 hafta sonraya verebiliyorlardı ben araştırırken, ben bekleyemediğimden Ankara'da bi doktora gittim.. Bu ikisinden birine gidersen onlarla devam etmen mi gerekir bilmiyorum, benim risk faktörü ortadan kalkınca normal doktoruma (jinefem-ibrahim tırak) dönmüştüm. Doğumumu Memorial'da yapmayı planlıyorum, Akdeniz Şifa Hastanesi'de iyi diye biliyorum. Medical Park'ın hastanecilik anlayışını ben pek beğenmiyorum ama kadın doğum servisi donanım olarak iyi deniliyor, aynı cümle Anadolu Hastanesi için de geçerli.
Fikir verebildim mi bilmiyorum. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım.

canım çok sağol,söylediğin doktorların hepsini biliyorum,7 yaşında bir oğlum var erken doğdu ibrahim trak idi doktorum,1 yılönce tekrar hamile kaldım medikalparka gidiyordum ertuğrul bey bana dikiş atmalıyız yoksa 24 haftalıkken doğum yaparsın dedi ücret çok geldi bide özel hastaneler herşeyde kesip biçip para alıyorlar dedim devlet memuruyum üniversiteye giderim o parayı hocaya verir güvenle attırırım gerekliyse dikişi dedim,inanç beyden randevu aldım bana rahim ağzımın çok iyi olduğunu bebekte hiç bir sorun olmadığını diğer doktorun abarttığını,falan söyledi ve bana dikiş atmadı,bende güvndim hayatıma devam ettim veee aynen ertuğrul beyin dediği haftada doğum yaptımve bebeğimi kaybettim inanç bey beni mahvetti yani.bide şimdi üni. hocaları memorialde sgk anlaşması yok 200 lira çok gelir banaa canım.

Canım çok geçmiş olsun, zor bir deneyim yaşamışsın gerçekten, çok üzüldüm inanki.. İnşallah bu bebeğinde sorun olmaz, ben olsam ben de senin gibi düşünüp aynı şekilde hareket ederdim ama senin durumun büyük talihsizlik olmuş. İnsan kime güveneceğini bilmiyor ki, Medical Park'ın da biraz paracı olduğunu düşünüyorum ben ama doktor güvenilir olduktan sonra ona güvenmek en iyisi galiba.. İşin içine maddi imkanlar da girince karar vermek de zor oluyor biraz. Benim sigortam karşıladığı için gidebiliyorum Memorial'a, karşılamasa ben de zorlanırdım. Donanım olarak daha önce de dediğim gibi Medical Park iyi diye biliyorum, doktora da güveniyorsan bence oraya devam edebilirsin. Medisu'yu ise pek bilmiyorum..

canım bende kararımı medicalparkta verdim.iyi dileklerin için sağol,umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımzıza sağlıklıca alırız.

canım yazdıklarını üzülerek okudum ama medical parkta karar kılmana sevindim bende ertuğrul beyin hastasıyım 2009 yılında benimde bir düşüğüm oldu ve kürtajımı başka doktor ypsaydı bebeği hemen alıcaktı ama ben tavsiye üzerine ertugrul beye gittim o suni sancı vererek biraz zor olsada rahimime zarar vermeden bebeğimi aldı ve daha sonra kürtajdan dolayı rahim agzımda yara oldu onuda ona yaktırdım biraz rahat ama çok bilgili bir doktor kürtajdan beş ay sonra hamile kaldım aslında sekiz ay ama ben beş diyorum çünkü ilk üç ay cinsel ilişki olmadı şimdi 2 aylık bir kızım var ve ben çok istedim ertugrul bey dogumumu yaptırsın ama maddi yönden beni zorladıgı için medisu hastanesinde sezeryanla doğum yaptım bazen diyorum ertugrul bey yaptırsaydı normal dogum yapabilirdim diye ama kısmet buymuş benden sana tavsiye eger imkanın yetiyorsa ertugrul beyi bırakma çok ama çok iyi ve bilgili bir doktor ayrıca arkadaşın dediği gibi biraz paracı bir hastane ama imkanın elveriyorsa ertugrul bey mükemmel derim.

Hımm evet aslında haklısın canım.
Ben etrafı bi kolaçan edeyim,pazarları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…