benim de 2 hafta kaldı izne çıkmama.1 nisan son güngündüz yoruluyorum o nedenle gün boyu gözüm takvimde,az kaldı diyorum.
arkadaşlar medical park'ta tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bi arkadaşım orada Sanem Hanım'a gidiyor. Memnunlar.. Bi başka arkadaşımın doğumunu da o yaptı.
ayşe teyzesi bugün kızımı görmeye gelditeşekkür ederiz ayşe teyze
Ben Sanem Hanım'a gidiyordum, memnun kalmadığımdan bırakmıştım, hiç açıklama yapmıyordu, soru sormama müsaade etmiyordu filan, neyse ki bırakmışım, sonradan fark ettik ki plasentada kanama olmuş bitmiş, bize hç söylemedi, ya da kendisi de mi fark etmedi bilmiyorum.. Bir arkadaşım doğuma kadar devam etti ona, doğumda karnı morarana kadar suni sancı vermiş Sanem Hanım, sonunda sezaryen olmak zorunda kaldı arkadaş onca sancıdan sonra. Birkaç kötü hikayesini daha da duydum, velhasıl hiç tavsiye etmiyorum..
Medical Park'ta Ünal Bey'in çok iyi olduğunu duydum. Ben Ayşegül Tezcan Germen'e devam etmiştim, özel muayenehanesi var ama reçtlerini Medical Park üzerinden yazıyor, doğum için de orayla anlaşmalı idi. Her anlamda çok memnun kaldım ben..
Gerçekten mi ?!? :83:
Bunları ona devam eden arkadaşıma anlatsam mı bilemedim şimdiGemiş olsun sana da. Nasıl anlaşıldı kanama olduğu peki? Şimdi iyi misiniz, bebiş ve sen?
Ben jinefeme gidiyorum, benim doktorum da çok konuşmaz, ama soru sormaya izin vermemek nasıl bir şeydir ya? Benimki bana hep der "sormak istediğin, merak ettiğin bir şey var mı? bir rahatsızlığın sıkıntın var mı?"vs. ilgilidir yani.. Bu Sanem değişik bi modelmiş.. Bilmiyordum.
herkese merhaba henüz doğurmamış ve doğumuna az kalan arkadaşlar uyuyabiliyorsanız ne mutlu size ben son haftalarda uyuyamıyordum çok ağırlaşmıştım ve ona rağmen bol bol yürüyordum uzun mesafe olmasa bile 10 dakika bile olsa yürüdüm 38. haftada normal doğum yaptım ve doğumum bir dakika bile sürmedi sesim çıkmadan tek ıkınmada inşallah sizede böyle kolay bir doğum nasip olur
Ya evet, ben önce bebek küçük diye anlatacak şey yok sanıyordum, ama içeri girer girmez ultrasona alıyor, ultrasondan çıkar çıkmaz da hemşiresi kapıyı açıyor çıkayım diye. Aklımda bir sürü soru oluyordu, ilk aklıma geleni soruveriyordum artık, genelde en saçması oluyordu o da
Plasentada gösterdi sonradan gittiğim doktor lekeyi. Burada kanama olmuş, şimdi durmuş diye. Bende de retina yırtılması olmuştu daha önce, bunu söylemiştim ben iki doktora da, çünkü bu durumda normal doğum yasak kesinlikle; ve retina yırtılması ile bu plasenta kanaması aynı sebepten olmuş ise erken doğum riskim varmış; hani mutlaka bilgilndirilmesi gereken bir şey, ama hiç bahsetmedi bile Sanem Hanım bize. Neyse ki devam etmedi kanama
Ben diğer doktora geçtiğimde, sonradan biraz bahsettim, memnunkalmadığımdan geldim diye. Ondan memnun olmayıp gelen çok kişi oldu bana dedi:26: Sormak istediğin bir şey var mı diye bir kere bile demedi Sanem Hanım. Süt iç bile demedi o dereceBen ilk 4 ay her şeyi buradan öğrendim valla..
Bebişim de ben de iyiyiz şimdi. 18 günlük oldu kızım, gaz sancılarıyla uğraşıyoruz, biraz kıvranıyoruz ama napalım
Jinefem'de Sibel hanım'a gitmiştim ben de, ondan da memnundum aslında, emekli sandığı ile anlaşması bitince bırakmıştım orayı. Oradaki doktorlar hakkında hep iyi şeyler duydum..
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah hepimizin bebekleri, arkadaşın memnunsa devam etsin, insanın içine sinmesi önemli doktorun çünkü.. Benim bir türlü içime sinmedi. Belki kadın beni sevmemiştir, ondan öyle davranmıştır
slm kızlarrr
kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa
slm kızlarrr
kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa
Oohhh sefanız olsunnn
Hayırlı olsun tatlım 40'ınız
Yasemincim maşallah kuzucuğumuza, Allah sağlıklı ve mutlu ömürler versin. Darısı başımıza, sağlıkla
antalyalı anneler ve anne adayları nerelerdesiniz ben giriyoum kimse yok çıkıyorum yasmincim yaa bende çaşamba günü yapıcaktım kırkımızı biliyorsun yan yana yattık hastanede ama doğdugu günüde sayıcaksın dediler bende salı günü yaptım amann kimin ne dediği belli olmuyor yaa neyse geçti gitti zatende ne yapalım yanlışsada böyle oldu sen neler yapıyorsun kızın iyi dimi şimdi çok ama çok geçmiş olsun bizde griple uğraşıyoruz maalesef şubat anneleri topiğine gelmiyormusun bende pek giremiyorum ama arada bakmaya çalışıyorum benim kızım iki tane beşiğimiz var ikisinide begenmiyor yaa pusette yatıyor gecede göğsümün üzerinde uyuyor rezil yatmayı seviyor kızım pusettede beli bükülüyor diye yastıkla destekliyor bir rahat ediyorki anlatamam beşikleri boşamı aldım ben şimdi yaahavalar düzelsede bir güzel ısınsada bizde rahat rahat gezmeler gitsek ne güzel olur yaa sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz
kızlar canım çok sıkkın bebeğim sürekli kusuyor öyle böyle değil ne yese çıkarıyo ek gıdaya geçmemiz gerekiyo ama verdiğim anda bide gaz sancıları tutuyo sadece mama yiyo şu anda sütüm de bitti mamayıda kusup duruyo çişimiz ayrı dert yapamıyoruz bir türlü netten baktım barsak düğümlenmesi olabilirmiş offf offf doğduğundan beri hastenelerdeyiz bir çare bulamadk ağlamasına yaaa
canım slm.. artık biraz daha iyiyiz canım.. 3. çocuk doktorumuzdayız.. inşallah bu son sevdim baya kendisini.. iyice muayene olduk.. ilaçların bazılarını kesti yeni ilaçlar verdi.. çok şükür daha iyiyiz artık.. 40 olayında doğduğu gün değilde ertesi günden sayılır dediler....dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyor.. doktoruna sordum oda ertesi günden sayacaksın değince öyle yaptım bende.. bebekler hep rezil yatmayı seviyor demekki.. anne karnında daracık yerde yatmaya alışkın oldukları için yatakları onlara büyük gelirmiş.. o yüzdende pusette yada anne kokusunu aldığı yerde uyumak isterlermiş.. biz doğar doğmaz ona göre kocaman olan park yatağın içine koyduk.. uzun zman zorlandı.. uyuyamadı.. sonrasında tekli koltukta yatmaya başladı.. ama artık abla oldu kızımyatağında yatıyor ben neden yatağında yatmıyor deyip yatağından vazgeçirmedim alışsın diye.. gece tekli koltukta yattıysa gündüz mutlaka yatağına yatırdım.. şimdi sıra odasına alışmasına geldi.. 40 çıktı nasıl olsa.. allahın izniyle odasına da alışırsa aştık kendimizi demektir
evet canım şubat topiğine pek gelmiyorum.. arada girip okuyordum artık onuda yapmıyorum..
geçmiş olsun canım grip mi?? doktora gittin mi?? hangi doktora götürüyorsun kızı?? bu arada adını ne koydun ?? sadece emiyor demi ?? hastanede biraz sıkıntı olmuştu emzirmeden kaynaklı düzeldi demi??
canım 43 günlük olduk maşallahh bugün sende bendenasıl geçti diye bi sor hiç ama hiç bilmiyorum hatırlamıyorum ne zaman hamileydim.. hamileyken neler yaşadım.. nasıl çıktı bu çocuk
kızınıda senide öpüyorum
kızlar canım çok sıkkın bebeğim sürekli kusuyor öyle böyle değil ne yese çıkarıyo ek gıdaya geçmemiz gerekiyo ama verdiğim anda bide gaz sancıları tutuyo sadece mama yiyo şu anda sütüm de bitti mamayıda kusup duruyo çişimiz ayrı dert yapamıyoruz bir türlü netten baktım barsak düğümlenmesi olabilirmiş offf offf doğduğundan beri hastenelerdeyiz bir çare bulamadk ağlamasına yaaa
aynen canım bizimde nasıl geçti anlamadık ewet canım ben grip oldum kızımada benden geçti ben kendi doktorumun oldugu hastanedeki çocuk doktoruna götürdüm ama pek içime sinmedi başka iyi bir doktor bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum beni üç gün sonra tam sütüm gelmeye başladı kızım mamayıda sevmedi beş gün içinde 460 gram birden zayıfladı şimdi çok şükür kilo alımı güzel sadece anne sütüyle besliyorum kuzumu ama o bir hafta nasıl zorlandık kızım ememedi kendimi sıka sıka nerdeyse dikişlerimi açıcaktım gelenlerin lafları ayrı bir dert her şeye karışıyorlar kulaklarıma artık pamuk koyacagım millet geldiğinde kaynanamın dırdırı ayrı bir dert valla allahım daha çok 43 günler yıllar göstersin hepimizin bebeklerine bende seni ve kızını çok çok öpüyorum senin kızın kaç gram verdi dogumdan sonra benimki emmediği için herhalde çok verdi kendine ve kızına çok ama çok iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?