antalyalı anneler ve anne adayları nerelerdesiniz ben giriyoum kimse yok çıkıyorum yasmincim yaa bende çaşamba günü yapıcaktım kırkımızı biliyorsun yan yana yattık hastanede ama doğdugu günüde sayıcaksın dediler bende salı günü yaptım amann kimin ne dediği belli olmuyor yaa neyse geçti gitti zatende ne yapalım yanlışsada böyle oldu sen neler yapıyorsun kızın iyi dimi şimdi çok ama çok geçmiş olsun bizde griple uğraşıyoruz maalesef şubat anneleri topiğine gelmiyormusun bende pek giremiyorum ama arada bakmaya çalışıyorum benim kızım iki tane beşiğimiz var ikisinide begenmiyor yaa pusette yatıyor gecede göğsümün üzerinde uyuyor rezil yatmayı seviyor kızım pusettede beli bükülüyor diye yastıkla destekliyor bir rahat ediyorki anlatamam beşikleri boşamı aldım ben şimdi yaahavalar düzelsede bir güzel ısınsada bizde rahat rahat gezmeler gitsek ne güzel olur yaa sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz
slm kızlarrr
kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa
aynen canım bizimde nasıl geçti anlamadık ewet canım ben grip oldum kızımada benden geçti ben kendi doktorumun oldugu hastanedeki çocuk doktoruna götürdüm ama pek içime sinmedi başka iyi bir doktor bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum beni üç gün sonra tam sütüm gelmeye başladı kızım mamayıda sevmedi beş gün içinde 460 gram birden zayıfladı şimdi çok şükür kilo alımı güzel sadece anne sütüyle besliyorum kuzumu ama o bir hafta nasıl zorlandık kızım ememedi kendimi sıka sıka nerdeyse dikişlerimi açıcaktım gelenlerin lafları ayrı bir dert her şeye karışıyorlar kulaklarıma artık pamuk koyacagım millet geldiğinde kaynanamın dırdırı ayrı bir dert valla allahım daha çok 43 günler yıllar göstersin hepimizin bebeklerine bende seni ve kızını çok çok öpüyorum senin kızın kaç gram verdi dogumdan sonra benimki emmediği için herhalde çok verdi kendine ve kızına çok ama çok iyi bak
yazmayı unuttum kızımın adını berra koyduk
slm kızlar bu site ben hamileyken nerdeydi yaaben çok aramıştım hamileyken antalyalı anneler sitesini ama bir türlü bulamamıştım şimdi tesadüfen buldum kızlar bnde katılayım aranıza:)ben eğer bilginiz varsa ümid başerle ilgili bilgi arıyorum kızımın doğduundan beri doktoru ama ben bir türlü ısınamadım çok soğuk ilgisiz geldi birde bi ilaç yazdı onunla ilgili kötü etkiler okudum sinirim bozuldu bilgisi olan varmı bir kaç kişide memnun deil arkadaşlardan ama acaba memnun olan varmı die sormak istiyorum...bu arada ilacı kullanmıyorum kızımda ağlarken çoğu zmn morarma oluyo yani katılma nöbeti onunla ilgili verdi ama alakası bile yok ilacın etkileşimlerinde...
Kızlar Kırcami'de Sinanoğlu Caddesi üzerinde e-bebek mağazası açılmıştı, ben bugün gitme fırsatı buldum, market tipinde olduğundan hoşuma gitti. Üst katını da çocuklar için oyun alanı yapmışlar kocamanÇocukla gidilirse çıkılmaz heralde epey zaman geçirilebilir
Yine aynı cadde üzerindeki İrem Bebe de güzel. Kapalı yoldaki merkezini sevmemiştim. Burası geniş ferah, insanı daraltmıyor, ben artık fiyattan çok hizmete bakmaya başladım, beni daraltan yerden dışarı atıyorum kendimiFiyatlarına gelince, bazı ürünler aynı, bazıları daha ucuz. Fiyat bakımından öyle çok ekstra bir özelliği yok ama çeşit bol..
kızlar merhaba
uzun zaman sonra girebildim topiğe.
geçmişi okumaya fırsatım yok oğlan şuan uyuyo ama heran uyanabilio.
umarım herkes iidir.
hamileyken burda saatlerce takılmayı özledim,suan hiçbişi fırsatım olmuyor.
dünyanın en zorişini yapıyoruz şuan ama herşeye bedel ....hepimize kolay gelsin.
yasmin arkadaşım aynen dediğin gibi belki işinde tecrübeli br doktor ama çok ters ukala geliyor bişey sormaya korkuyorum inanzaten bnm evimede uzak düşüyor aslında dediğin doktora gitmeyi düşünebilirm cnm çok sağol bu arada hoş buldum ve çok sağol allah hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin birtek sen cvp vermişsin çok sağol cnm...
merhaba
yaşam hastanesinde gebelik takibi yaptıran yada dogum yapan arkadaşlar var mı aranızda????
cnm ben yaşam hastanesınde cemıl beye gıttım dogumumuda cemıl bey yaptı.catı darlıgndan sezeryan oldum,doktorum ve hastaneden memnun kaldımm herkese tavsıye ederım.cemıl bey ılk basta soguk gelebılır bılgınız olsun.cocuk doktorundada umıt beye gıdıorum ama bebegımın dılınde pamukcuk varmı dıorum onun dısanda nerdeyse herkes var dıo kafam karıstı cocuk doktoru tavsıye edebılcek arkadaslar lutfen fıkırleını soylesınn.sevgıler
cnm ben yaşam hastanesınde cemıl beye gıttım dogumumuda cemıl bey yaptı.catı darlıgndan sezeryan oldum,doktorum ve hastaneden memnun kaldımm herkese tavsıye ederım.cemıl bey ılk basta soguk gelebılır bılgınız olsun.cocuk doktorundada umıt beye gıdıorum ama bebegımın dılınde pamukcuk varmı dıorum onun dısanda nerdeyse herkes var dıo kafam karıstı cocuk doktoru tavsıye edebılcek arkadaslar lutfen fıkırleını soylesınn.sevgıler
bende yaşam hastanesinde guray hanıma takibe başlıcam kısmet olursa normal doğum yaparım belki diye bayan lsun istedim ama burda hiç bilen yok ama hastaneden memnun olmana sevindim
bu arada herkez bebişini kucaağına almış gördüğüm kadarıyla ben daha yeni hamileyim
İş yerimde son günüm de bittiiiiiOleeeeeey Sandığım da Memorial ile anlaşmış üstelik çok mes'udum
İş yerimde son günüm de bittiiiiiOleeeeeey Sandığım da Memorial ile anlaşmış üstelik çok mes'udum
aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallahh
gözün aydın canımmhadi bakalım sıra bebişte
ben de ayrıldım son gün biraz yoğundu.pazartesi günü raporumu götüreceğim.geceden beri karnımın altında ara ara ağrı oluyor.gündüz de iki kere bel ağrısı oldu.ne oluyor diye kafaya taktım.erken mi gelecek acaba
Sağol canım, bekleyiş başladı artık bakalım :)
Ben de pazartesi raporumu götüreceğim sadece, sonra annem geliyor onu alıp iznin keyfini çıkarmaya başlamayı planlıyorum
Son gün yormasaydın kendini keşke.. Benim de geçen hafta bir ağrım ve kasılmam oldu, hatta gece korkumdan sabaha kadar çantamı hazırladımAma şimdi bişi yok çok şükür. Ağrıların doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum, doğum sancısı belden regl sancısı gibi oluyormuş.. Yorgunluktan olabilir, dinlenmeyle geçiyor mu onu takip et bence..
Herkese gelen enerji bana da geldi bugün, bir şeyler yapmak, evi falan temizlemek istiyorum. Ütüden nefffret eden ben şimdi ütü yapmak için can atıyorum, ama bu tuzağa düşmicemson haftalarda yorulup hastalanmaya hiç niyetim yok :82:
Sağol canım, bekleyiş başladı artık bakalım :)
Ben de pazartesi raporumu götüreceğim sadece, sonra annem geliyor onu alıp iznin keyfini çıkarmaya başlamayı planlıyorum
Son gün yormasaydın kendini keşke.. Benim de geçen hafta bir ağrım ve kasılmam oldu, hatta gece korkumdan sabaha kadar çantamı hazırladımAma şimdi bişi yok çok şükür. Ağrıların doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum, doğum sancısı belden regl sancısı gibi oluyormuş.. Yorgunluktan olabilir, dinlenmeyle geçiyor mu onu takip et bence..
Herkese gelen enerji bana da geldi bugün, bir şeyler yapmak, evi falan temizlemek istiyorum. Ütüden nefffret eden ben şimdi ütü yapmak için can atıyorum, ama bu tuzağa düşmicemson haftalarda yorulup hastalanmaya hiç niyetim yok :82:
bugün raporla hastaneyle uğraştık.medisuya gittik.epiduralli normal doğum 580miş.bebeğin başı doğum kanalına girmiş.bizimki biraz minyon.bu biraz avantaj sağlayacak.1 hafta sonra tekrar gideceğiz.çatı muAYENESİ VAR.
Aynen ben de dün raporu almaya muayeneye gittim. Bizim kız da yerleşmiş artık. Önümüzdeki haftalarda 3200 gr civarı doğmasını bekliyoruz bakalım.
Bizimki çatı muayenesine bile gerek görmüyor galiba, her şeyin normal doğuma müsait olduğunu söylüyor. Zaten anne tarafımda da normal doğum dışında doğuran yok ve hepsi kolay geçmiş. İnşallah bizim de kolay olur...
Senin ağrın geçti mi? Sordun mu doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?