Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar Kırcami'de Sinanoğlu Caddesi üzerinde e-bebek mağazası açılmıştı, ben bugün gitme fırsatı buldum, market tipinde olduğundan hoşuma gitti. Üst katını da çocuklar için oyun alanı yapmışlar kocaman Çocukla gidilirse çıkılmaz heralde epey zaman geçirilebilir
Yine aynı cadde üzerindeki İrem Bebe de güzel. Kapalı yoldaki merkezini sevmemiştim. Burası geniş ferah, insanı daraltmıyor, ben artık fiyattan çok hizmete bakmaya başladım, beni daraltan yerden dışarı atıyorum kendimi Fiyatlarına gelince, bazı ürünler aynı, bazıları daha ucuz. Fiyat bakımından öyle çok ekstra bir özelliği yok ama çeşit bol..

Son düzenleme:

Ya benim kızımı da oto koltuğunda tutamıyoruz, gezmek istesek gidemiycez demek ki.. Uyurken kouyyoruz doktora giderken, onda olduğunu fark ettiğinde basıyor çığlığı. Gece de gaz çıkardığım pozisyonda göğsümde uyuyor. Yanakları da isilik oldu terlemekten öyle olunca :96: Yerine yatırdığımda da yatıyor ama gazdan dolayı sürekli mızıldanıyor, benim müdahale etmem gecikiyor, biraz benim işime geliyor aslında göğsümde uyuması. Hem sarılmış oluyoruz

slm kızlarrr

kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa

A nasıl yaılıyor kırkı ya ben bilmiyorum, 20sinde mutlu çiftlerin evine gidip yumurta şeker aldık biz. Siz onu yaptınız mı?

bizde kırkını çıkardıktan sonra gezmelere gidilir orada un sürülüp yumurta verilir.

kızlar merhaba
uzun zaman sonra girebildim topiğe.
geçmişi okumaya fırsatım yok oğlan şuan uyuyo ama heran uyanabilio.
umarım herkes iidir.
hamileyken burda saatlerce takılmayı özledim,suan hiçbişi fırsatım olmuyor.
dünyanın en zorişini yapıyoruz şuan ama herşeye bedel ....hepimize kolay gelsin.

geçmiş olsun canım.. benimm doktorum medisudan ayrıldı.. akdeniz şifa hastanesine başladı.. onunda önerisiyle akdeniz şifa hastanesinde kenan beye başladım.. 3. çocuk doktorumuz.. ben doktor konusunda biraz cinsim fazla seçici davranıyorum.. kendi kadın doğum doktorumu bile 1 sene sonunda buldum.. kaç doktor değiştirdim hatırlamıyorum bile kenan beyi sevdim.. ilgili alakalı bir doktor.. tavsiye ederim.. oo emmeye başladığına sevindim canım.. sen takma onu bunu kafana dert etme.. sütün gelmişken kızını düşün kafana takma bişeyi.. ben doğduğundan beri emziriyorum biliyorsun canım.. 150 gr verdi.. seninki emmediği için vermiştir okadar.. önemli olan aradaki farkı kapatmış olması.. takma kafanı..sende kendine ve berraya çok iyi bak canım.. ikinizide öpüyorum..

yazmayı unuttum kızımın adını berra koyduk

adıyla yaşasın canım

canım hoşgeldin aramıza.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini.. evet canım ümid başer benim kızımında doktoruydu.. işinde iyi ve başarılı bir adam ama mizacı bana ters geldi.. ben biraz daha güler yüzlü, biraz daha sempatik, ilgili, alakalı bir doktor istediğim için değiştirdim.. dediğin gibi bende ısınamadım ben şimdi akdeniz şifa hastanesi kenan beye götürüyorum kızımı.. tam saydığım özelliklerde bir doktor.. memnunum tavsiye ederim..

bu arada akdeniz şifa hastanesinde katılım payı çok düşük..gitmek isteyenlere duyrulur...

evet canım e-bebek güzel ve keyifli bir mağaza.. bende gitmiştim hamileyken.. fiyatlarıda fena değil.. bebek arabamızı vss.. irem bebeden aldık.. evet çeşit bol.. hizmette iyidir.. serap var orda o ilgilenmişti bizimle

sahalara dönüş yap artık arkadaşım.. özlüyoruz seni.. özletme kendiniiii

yasmin arkadaşım aynen dediğin gibi belki işinde tecrübeli br doktor ama çok ters ukala geliyor bişey sormaya korkuyorum inanzaten bnm evimede uzak düşüyor aslında dediğin doktora gitmeyi düşünebilirm cnm çok sağol bu arada hoş buldum ve çok sağol allah hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin birtek sen cvp vermişsin çok sağol cnm...

aynen bende soru sormaya korkardım canım hiç tarzım değil hem para verip hemde korkmak varsakta akdeniz şifa mehmet kenan şen doktorumuzun adı.. rica ederim canım yardımcı olabileceğim başka şeyler olursa sorabilirsin

merhaba
yaşam hastanesinde gebelik takibi yaptıran yada dogum yapan arkadaşlar var mı aranızda????

cnm ben yaşam hastanesınde cemıl beye gıttım dogumumuda cemıl bey yaptı.catı darlıgndan sezeryan oldum,doktorum ve hastaneden memnun kaldımm herkese tavsıye ederım.cemıl bey ılk basta soguk gelebılır bılgınız olsun.cocuk doktorundada umıt beye gıdıorum ama bebegımın dılınde pamukcuk varmı dıorum onun dısanda nerdeyse herkes var dıo kafam karıstı cocuk doktoru tavsıye edebılcek arkadaslar lutfen fıkırleını soylesınn.sevgıler

slm canım.. aşağıda yazdım ama tekrar yazayım sana.. bizim doktorumuz ümid beydi.. ama iletişim kuramadım ben onunla.. ben biraz zor hastayım.. kendi kadın doğum doktorumu bile 1 sene sonunda bulmuştum.. ümid bey başarılı bir doktor ama bana uymadı.. şimdi akdeniz şifa hastanesinde mehmet kenan şen ' e götürüyorum kızımı.. ilgili, alakalı, bilgili, sevimli, güleryüzlü bir doktor.. benim için önemli olan bütün özelliklere sahip.. kısacası tavsiye ederim

bende yaşam hastanesinde guray hanıma takibe başlıcam kısmet olursa normal doğum yaparım belki diye bayan lsun istedim ama burda hiç bilen yok ama hastaneden memnun olmana sevindim
bu arada herkez bebişini kucaağına almış gördüğüm kadarıyla ben daha yeni hamileyim

teşekkür ederim cevabın için hastaneden memnun kalmana sevindim ben pınar hanıma gidiyorum hamilelik öncesi birkaç kez gitmiştim hamile kalıncada devam edeyim dedim memnunum aslında ama ister istemez dısarıdanda iyi seyler duymak istiyor insan hastane evimede yakın o yüzdede ilk tercihim oldu.
arkaşımının 13 aylık bebegi var onunda doktoru yasamdaydı daha sonra pek memnun kalmadı ve medical parkta seda hanıma gitti hatta bende tanıstım tatlı bir bayan ve sıkılmadan herseyi açıklıyor arkadasımda memnun.

Esracım rica ederim..umarım bişiler bulmuşsundur..:) bu arada biz 36+1 olduk:) Ama daha gelen giden yok:)) Bekliyorum öölee:)).. Hala doğurmamış olursam iznim 12 nisanda başlıyor..Bakalım..

İş yerimde son günüm de bittiiiii Oleeeeeey Sandığım da Memorial ile anlaşmış üstelik çok mes'udum

aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallahh

İş yerimde son günüm de bittiiiii Oleeeeeey Sandığım da Memorial ile anlaşmış üstelik çok mes'udum

gözün aydın canımm hadi bakalım sıra bebişte

ben de ayrıldım son gün biraz yoğundu.pazartesi günü raporumu götüreceğim.geceden beri karnımın altında ara ara ağrı oluyor.gündüz de iki kere bel ağrısı oldu.ne oluyor diye kafaya taktım.erken mi gelecek acaba

aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallahh

gözün aydın canımm hadi bakalım sıra bebişte

Sağol canım, bekleyiş başladı artık bakalım :)

Ben de pazartesi raporumu götüreceğim sadece, sonra annem geliyor onu alıp iznin keyfini çıkarmaya başlamayı planlıyorum
Son gün yormasaydın kendini keşke.. Benim de geçen hafta bir ağrım ve kasılmam oldu, hatta gece korkumdan sabaha kadar çantamı hazırladım Ama şimdi bişi yok çok şükür. Ağrıların doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum, doğum sancısı belden regl sancısı gibi oluyormuş.. Yorgunluktan olabilir, dinlenmeyle geçiyor mu onu takip et bence..
Herkese gelen enerji bana da geldi bugün, bir şeyler yapmak, evi falan temizlemek istiyorum. Ütüden nefffret eden ben şimdi ütü yapmak için can atıyorum, ama bu tuzağa düşmicem son haftalarda yorulup hastalanmaya hiç niyetim yok :82:

TUZAK doğumu yaklaşanlara böyle enerji patlaması gelir temizlik yapacak, dünyayı yıkıp yeniden kuracak kadar bir enerji patlaması olur amann dikkat derim canım

bugün raporla hastaneyle uğraştık.medisuya gittik.epiduralli normal doğum 580miş.bebeğin başı doğum kanalına girmiş.bizimki biraz minyon.bu biraz avantaj sağlayacak.1 hafta sonra tekrar gideceğiz.çatı muAYENESİ VAR.

Aynen ben de dün raporu almaya muayeneye gittim. Bizim kız da yerleşmiş artık. Önümüzdeki haftalarda 3200 gr civarı doğmasını bekliyoruz bakalım.
Bizimki çatı muayenesine bile gerek görmüyor galiba, her şeyin normal doğuma müsait olduğunu söylüyor. Zaten anne tarafımda da normal doğum dışında doğuran yok ve hepsi kolay geçmiş. İnşallah bizim de kolay olur...
Senin ağrın geçti mi? Sordun mu doktora?

söyledim normal dedi.kasılma var mı diye sordu.2-3 kere sanki oldu dedim.o da normalmiş.nst istedi ilk kez.o da öylesine istediği bişeymiş.daha önce hiç istememişti.senin de 3 hafta var de mi.medisuda mı olacak doğum.bizim doktor normal olur kesin dedi ama yine de bi süprizle karşılaşmamak için muayene edecek.ağrım geçti bu arada.sanırım bağırsaklardan kaynaklanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…