evet detaylı ultrason . bizimde radyoloji doktorumuz yapıcak.
yok tatlım normal ultrason gibi sadece makina ölçümlerde daha hassas ve uzman tarafından yapılması gerekiyor.ekran zaten doktora dönük oluyor sen bişi göremiyosun biraz kafamı çevirip bakmaya çalıştım ama bişi anlamadım.hangi hastane seninki ?
sabah olurmu ki bugün :uhm::bbo:
bu 2li 4 lü testteki gibi. o zaman da radyoloji doktorum bakmıştı.o kendi ekranından bende karşıdaki plazmadan görebiliyordum.konyaaltı tıp merkezi benim. radyoloji doktoru şansıma çok iyi doktor yarım saatle 40 dakka arası değişiyormuş görücez artık nasıl bişey sağol canım ...
laelaelaelaelae olur merak etme....
hoşgeldin canım :)) maç olunca bende damladım...kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk tatlım.valla maç mı var ...hehehe benimkinin haberi yok.yarın BÜYÜK gün!!! doktordan sonra eve gelirmisin yoksa kendini alışverişemi verirsin ?
beşiktaş maçı var canım cska sofya ile oynuyor:)) evet yarın büyük gün.. sabah olur mu bugün bilmiyorum eyvahedigeldismile acayip heyecanlıyım..
eve gelirim canım.. cumartesi çıkıcaz eşimle.. şu özdilek kaşısında senin söyledğin yere küvet falan bakmaya... bide 75 yıl cumhuriyet lisesinin ordaki bebek mağazasına...
sen neler yaptın?? iyimisiniz??
valla hemde beşiktaş maçı benimki nasıl olduda atladı garip.öğleden beri kayınvalidemdeyiz eşim gerçi büyükler evde yok gençler takılıyoruz evde.herkes balkonda çay sigara keyfi yapıoyor bende nette garip garip benneyaptımki.
mothercare maceran için üzüldüm.umarım cumartesi günü gönlünce birlşeyler bulursun kımılcana hihoyyyt
bende geldimmm..bi ara girdim ama kimse yok gibiydi.şimdi toplanmış herkes.hadi bakalım bir erkek daha..yasemin seninde erkek geliyor mu bide..bende merak ediyorum.yarın bekliyoruz haberini..ama seninki kız gibi geliyor bana nedense..hayırlısı bakalım..
bende geldimmm..bi ara girdim ama kimse yok gibiydi.şimdi toplanmış herkes.hadi bakalım bir erkek daha..yasemin seninde erkek geliyor mu bide..bende merak ediyorum.yarın bekliyoruz haberini..ama seninki kız gibi geliyor bana nedense..hayırlısı bakalım..
hoşgeldin canımm... mısrada kız istiyormuş erkeği duyunca biraz burkulmuş..ben bunları nerden biliyorum :uhm: mısranında doğumu şubatta olacak... benimde... allah nasip ederse.. 2011 şubat anneleri topiği var... mısrada - bende oraya takılıyoruz.. orya yazmış bugün..
hayırlısı be canım.. sağlıklı olsunda... bakalım hamişlerin hisleri kuvvetlidir teyzesi... yarın gelince doktordan yazarım ...
hoşgeldin :teytey: yasmin bebeğinin erkekmi kızmı olucağını oylamsını yapalım !!bencede erkek varmı attıran???
hoşgeldin :teytey: yasmin bebeğinin erkekmi kızmı olucağını oylamsını yapalım !!bencede erkek varmı attıran???
hoşgeldin canımm... mısrada kız istiyormuş erkeği duyunca biraz burkulmuş..ben bunları nerden biliyorum :uhm: mısranında doğumu şubatta olacak... benimde... allah nasip ederse.. 2011 şubat anneleri topiği var... mısrada - bende oraya takılıyoruz.. orya yazmış bugün..
hayırlısı be canım.. sağlıklı olsunda... bakalım hamişlerin hisleri kuvvetlidir teyzesi... yarın gelince doktordan yazarım ...
bende aralık anneleri topine baktım genelde hamilelik dışı ailevi konuları konuşuyorlar gibi geldi.o yüzden oraya hiç yazmadım daha ilgimi çeken bir konu bulamdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?