az kaldı bakalım..ne heyecanlı ama bekleyiş..kızı olacak olan yokmu aramızda:)
aynı burukluğu bende yaşadım..halada alışamadım tam..diyorum ya maviler beni çekmiyor,gözüm heep pembişlerde.
az kaldı bakalım..ne heyecanlı ama bekleyiş..kızı olacak olan yokmu aramızda:)
şuanda bu topikte 2 erkek bebiş var 2 de kızımız var...durum 2-2..yasmin dengeleri bozacak yarın....
şuanda bu topikte 2 erkek bebiş var 2 de kızımız var...durum 2-2..yasmin dengeleri bozacak yarın....
aa canım kimlerin kız başka... ben hepinizin erkek biliyorum??
öyle deme annesi hissederde üzülür sonra... allahım sağlık versin...
aa canım denizin kızı olacak demi... pardon..
ee senin erkek, krokanın erkek, sft nin erkek, mısranın erkek... başka kız
kızlar bide isim konusunu ne yaptınız.ben hala bulamadım ve artık bebeğimi ismiyle sevmek istiyorum..aklınıza güzel erkek isimleri gelirse söyleyin olurmu?
bebek7 erkek gamyoncuiremsu
krokan erkek gamyoncuiremsu
sft erkek gamyoncuiremsu
mısra erkek gamyoncuiremsu
petunya erkek gamyoncuiremsu
deniz1958 kız kaydirigubbakcemile2
semaveela kız kaydirigubbakcemile2
yasminkamu ????????????????????
geçmişe bakınca gözden kaçırmadıysam bunlar yerimseniben
vayy o kadar erkek varmıyız...guldrm doğumu yaklaşan arkadaşımızınki kız değilmiydi yanılıyormuyum?
Hafızana maşaallah
ilerde kız arkadaş bulmakta zorluk çekecek bizim prensler.:ecrin_bebek:
kızlar bide isim konusunu ne yaptınız.ben hala bulamadım ve artık bebeğimi ismiyle sevmek istiyorum..aklınıza güzel erkek isimleri gelirse söyleyin olurmu?
canım bende o konuda biraz sıkıntılıyım.kayınpederin adınıda koymak zorundayız eşim öyle istiyor.hüseyin kayınpederin ismi.insan bebeğini hüseyin diye sevebilir.hüseyinin yanına taha buldu eşim. Yani HÜseyin Taha :uhm: sizce nasıl?
Asıl ben birkaç isim buldum aama eşim onaylamadı...
Duhan
Tomris
Aksel
Yağız
Görkem
hatırladığım 4 erkekti... geçmişi kurcaladım biraz.. hafıza değil yani canım:) eskiden di canavar gibiydim...
canım bende o konuda biraz sıkıntılıyım.kayınpederin adınıda koymak zorundayız eşim öyle istiyor.hüseyin kayınpederin ismi.insan bebeğini hüseyin diye sevebilir.hüseyinin yanına taha buldu eşim. Yani HÜseyin Taha :uhm: sizce nasıl?
Asıl ben birkaç isim buldum aama eşim onaylamadı...
Duhan
Tomris
Aksel
Yağız
Görkem
pratiklik farklı birşey
birşey sorayım konunun dışında hızlı yazarken bazen yanlış yazıyorum kelimeler birbirine karışıyor düşüyor..onu nasıl düzeltebilirm.yazdığımı silme şansım yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?