sistem bakımda falan dediği için herkes kapatmış sanırım... bende yatıyorum artık... uyuyabilirsemmm uyumaya gidiyorum... yarın büyük gün... allahım hayırlısını versin inşallahhh :Saruboceq:
bebişlerinize de güzel annelerine de iyi geceler allah rahatlık versin...
görüşmek üzere kızlar...opuyorumnanaktan
ya demek seninkine radyoloji uzmanı baktı 2li ve 4lüde.demekki her hastanenin ve doktorun yoğurt yiyişi farklı cokacimcoook
evet.bu detaylı taramayı nasıl radyoloji doktoru yapıyorsa 2li 4 lü testteki ölçümleri de radyoloji doktoru yapıyor tabiki canım.. senin nasıl oldu? benim başka arkadaşlarımın da bu şekilde olmuştu...dediğin gibi farklı olabilirmi bilmiyorum!
canım ,benim bütün ultrasonlarıma kendi doktorum baktı.ense pilis,kafatası v.s. 2li ve 4lü taramada ise kan vedim.sadece 23 haftalıkken ,önce doktorum baktı sonra şeker yüklemesi yapıldı ve radyoloji uzmanı tarafından bebişe bakıldı.bu daha o hafta olması gereken rutin kontrol dedi doktorum belki biz gözden birşey kaçırırız ama o makinalar kaçırmaz dedi.
doktora (kendi aylık )muayene gidince ultrasona giriyorsundur ozaman neyine bakıyor?
canım ,benim bütün ultrasonlarıma kendi doktorum baktı.ense pilis,kafatası v.s. 2li ve 4lü taramada ise kan vedim.sadece 23 haftalıkken ,önce doktorum baktı sonra şeker yüklemesi yapıldı ve radyoloji uzmanı tarafından bebişe bakıldı.bu daha o hafta olması gereken rutin kontrol dedi doktorum belki biz gözden birşey kaçırırız ama o makinalar kaçırmaz dedi.
doktora (kendi aylık )muayene gidince ultrasona giriyorsundur ozaman neyine bakıyor?
kızlar hepinize günaydın, bugün tetanoz aşımın 2. dozunu olmaya gidiceğim 2 saat sonra.iğnedende korkuyorum.aslında hastane ile ilgili herşey beni ürkütür eyvahedigeldismile
sonra ilke bebeye gidip emzik değişimi yapacağım.aynı emzikten 4 tane olunca...ürünü değiştirip bebişe minik sıcak su torbası almayı düşünüyorum tabi orda varssa eğer...aralık malum buz gibi olur şimdi doktora giderken önceden biraz anakucağını sutorbasıyla ısıtıp öyle koymayı düşünüyorum bebişi...kışbebeği olan bir arkdaş tavsiye etti.
boşluktanmıdır bilmem okadar çok detay düşünüorum ki,antalyadaki çoğu evde kalorifer yok.biz kendimiz klima ile ısınıyoruz.bebişlerde hiç iyi gelmiyormuş...oyüzden telli elektrikli sobamı alsam diye düşünmüyor değilim enazından ilk etapta.sizin bu konuda düşünceleriniz ?? siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?aa bide şu meşhur buharmakinaları ?nekdar gerekli??
yasemincim bekliyoruz seni gelemedin:)herhalde hemen alışverişe başladın,öğrendin tabi cinsiyeti..acaba pembemi mavimi?:):):)
herkese günaydın :ecrin_bebek:
mesajı düzeltmeyi sistemden kaldırdılar maalesef artık yapamıyoruz ama bir kaç hafta öncesinde vardı
yasemin bence senin kızın olacak kaydirigubbakcemile2
bu arada benim prensesim olacak evet ve adı da EYLÜL DENİZ :asigim:
bende 2011 ocak anneleri topiğindeyim bir ara 2010 aralık annelerine de yazdım ama kendi topiğim daha sıcak geldi o yüzden hep ocak annelerindeyim
kızlar kusura bakmayın :kedi: sizi merakta bırakmak istemezdim... ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu...
10.30 gibi anca çıktım hastaneden... soracaklarımı listelemiştim... önce uzun uzun sohbet ettik.. sonra muayene falan derken epey oldu...
sonra eve geldim.. bi baktım elektrikler kesik bilmiyorumkismile öğleden sonrayı buldu gelmesi... geldi tam açtım yazayım.. hatta krokan sende açıktın.. ama bu seferde sistem gitti ve şimdi geldi...
KIZIMIZZZZZZ OLUYORRR............ PRENSES GELİYORRRRR.... DURU YAĞMUR GELİYOIRRRRRR....hihoyyyt
herşey yolunda teyzeleri3lü test için kan verdik... 24-25 eylülde alıcaz sonucu... doktor amcayada bir daha 15 ekimde gidicezz....
alışverişe gitti diyerek günahımı almışsınız :umursamaz: valla direk eve geldimmm kaydirigubbakcemile3
ayy canım ya çok sevindim.pembiş pembiş giydirirsin artık.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
evet canım kızım oluyor.. benimde prensesim geliyor... hayırlısıyla...
kusura bakma atlaşım dün.. bir an seninde erkek diye düşündümde canım...
eylül deniz.. maşallah
doğru tahminde bulunmuşum prensesime arkadaş geliyor kaydirigubbakcemile2
evet canım prensesler arkadaş olacak...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?